Találatok a következő kifejezésre: Mennyi igazsag abban (17 db)

Mennyi igazság van abban, hogy a frontintól impotens leszel?

Szerintem rohadt nagy propagált szöveg. Nálam nem jelentkezett ez a dolog, és 2 éve szednem kell pszichés dolgok miatt.

Legjobb válasz: Semmi igazság nincs benne. Legfeljebb amikor szeded, nem gerjedsz be annyira, vagy olyan könnyen. De szervkárosító hatása nincs. Persze normális mértékben szedve, csak gyógyszerként.

Semmi igazság nincs benne. Legfeljebb amikor szeded, nem gerjedsz be annyira, vagy olyan könnyen. De szervkárosító hatása nincs. Persze normális mértékben szedve, csak gyógyszerként.
A nemi szervek müködéséhez semmi köze .Sehol nem találtam olyat , ami erre egy kicsit is utalna .A pszhiés dolgokra már igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést.. kicsit meg voltam ilyedve :)

Abban mennyi igazság van, hogy a pirosra festett járműveket általában többször/jobban sebességmérőzik?

Mármint.. e szerint akinek piros kocsija/motorja van, nagyobb eséllyel kapják le gyorshajtásnál mint a nem pirosakat.

Legjobb válasz: Semmi igazság nincs benne. A sebességmérés nem szubjektív alapon történik, hanem kiállnak a rendõrök oda, ahová kell nekik, aztán mérnek mindent, ami jön. Teljesen mindegy, milyen színû az autó.

Semmi igazság nincs benne. A sebességmérés nem szubjektív alapon történik, hanem kiállnak a rendõrök oda, ahová kell nekik, aztán mérnek mindent, ami jön. Teljesen mindegy, milyen színû az autó.
A kérdező hozzászólása: igaz.. bár pontatlanul fogalmaztam, arra is gondoltam, h a rendõrök is többször állítanak félre piros színûeket.. gondolom ez sem helytálló... nem?
öregebb verdát gyakrabban megállítanak mint egy divatos városi terepjárót, a szín nem hinném hogy számít.
Elárulok egy titkot: nincs a traffipaxban olyan beállítás, hogy csak a piros autókat mérje be... Persze akinek a piros autója van, az érezheti azt, hogy az egy Ferrari, amivel bûn a megengedett sebesség másfélszerese alatt közlekedni...
Igaz, meg a lila inges sofõröket is gyakrabban mérik be.

Mennyi igazság van abban, hogy bizonyos ételekre/italokra ráírják, hogy ilyen meg olyan vitamin van benne?

Pl: Cappy Ice Fruit (erre talán még nem ezt mondom, hogy van benne valami), de ami nálam pl teljes mértékben hihetetlen Chocapic meg Nestlé gabonapelyhekben a C vitamin??? Yoghurtokban stb...

Legjobb válasz: És még ott vannak az energiaitalok, amik egyrészrõl köztudott, hogy egészségtelen, káros a szívre, de rá van írva h mennyi vitamin van benne. Ezt én egyáltalán nem tudom elhinni. Persze megértem, hogy reklámfogás, rá kell írni mindenre mert így megveszik az emberek, de nincs valami olyan szervezet vagy bármi, ami ezeket bevizsgálja???

A kérdező hozzászólása: És még ott vannak az energiaitalok, amik egyrészrõl köztudott, hogy egészségtelen, káros a szívre, de rá van írva h mennyi vitamin van benne. Ezt én egyáltalán nem tudom elhinni. Persze megértem, hogy reklámfogás, rá kell írni mindenre mert így megveszik az emberek, de nincs valami olyan szervezet vagy bármi, ami ezeket bevizsgálja???
Attól, hogy valami egészségtelen, mert sok cukor/koffein vagy egyéb van benne, még nincs kizárva, hogy vitaminok vannak benne, a kettönek ugyanis semmi köze egymáshoz. Másrészt ha ráírják és nem lenne benne, akkor egy vizsgálat után igencsak sokat kellene fizetnie a cégnek - ami nem neked, hanem az adott cégnek sok -, ezért ilyen egyetlen nemzetközi cég sem kockáztatna meg. (A magyar cégek csak belföldön forgalmazott termékeknek esetleg, mert MO-on lehetséges ilyen, de tisztességes helyeken nem) Mellesleg nem árt elolvasni az összetevöket, mert ott a legtöbbször az is fel van tüntetve, hogy mennyi van valamiböl az adott termékben. De ha 100 kg termékbe tesznek 100 g C-vitamint, akkor már rá írhatják (és jogosan), hogy VAN benne. De egyébként nem értem, mi ebben neked a hihetetlen.
"de nincs valami olyan szervezet vagy bármi, ami ezeket bevizsgálja" Dehogy nincs, külön ilyen szervezet van, söt minden terméket idönként bevizsgálnak, akkor is, ha már korábban is megtörtént ilyen vizsgálat. És éppen ezért egyetlen cég sem kockáztatná, hogy olyat írjon rá, ami nincs benne, ugyanis adott esetben a cég csödbemehet emiatt.
A kérdező hozzászólása: Azért is kérdeztem, mert nem rég olvastam egy cikket, amiben pont az volt, hogy mennyi ilyen ételt "lepleztek le", vagyis ebbõl kiindulva mégis vannak olyan cégek, amik vállalják ezt a kockázatot. Volt pl a kinder tejszelet, amit úgy reklámoznak, hogy mennyi tej van benne meg méz, és ez milyen egészséges, de kiderült, hogy ennél egészségtelenebb egészségesnek mondott étel talán nincs is. Mert túl sok benne a cukor, tej meg közel sincs annyi mint állítják.
"Azért is kérdeztem, mert nem rég olvastam egy cikket, amiben pont az volt, hogy mennyi ilyen ételt "lepleztek le", vagyis ebbõl kiindulva mégis vannak olyan cégek, amik vállalják ezt a kockázatot. Volt pl a kinder tejszelet, amit úgy reklámoznak, hogy mennyi tej van benne meg méz, és ez milyen egészséges, de kiderült, hogy ennél egészségtelenebb egészségesnek mondott étel talán nincs is. Mert túl sok benne a cukor, tej meg közel sincs annyi mint állítják." Ez egész más dolog, itt NEM arról volt szó, hogy amit ráírnak, az nincs benne, hanem arról, hogy a reklám szövege megtévesztö. Ugyanis AZT sugallják, hogy VAN benne tej, azt meg NEM, hogy rengeteg CUKOR is, de ha valaki elolvassa, ami rá van írva, akkor pontosan az derül ki, ami a "leleplezésben" volt. Mellesleg SEHOL nem nevezték ezt "egészségesnek", hanem csak azt emelték ki, hogy tej VAN benne, és a TEJ egészséges. Ez egész mást jelent, mégha sokan félre is értik. Az, hogy mit mondanak egészségesnek, eleve elég vßaltozó dolog. OLYAN leleplezés viszont nem ismert, ahol más anyagok voltak benne, mint amit feltüntettek. Mellesleg az általad emlitett leleplezések kizárólag újsághirek, és nem éllemiszeripari hiányosságok.


inkább kamilla sampont használj neken bevált :)
A kérdező hozzászólása: mennyire szõkít az??
Én kb 1hónapig használtam (1héten 1x mostam hajat vele) és a sötétszõke hajamból középszõke lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)

Abban, amit Szaniszló Ferenc és a többi hasonló gondolkodású ember mond az echo TV-ben, mennyi igazság van?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni...Aki azt mondja mindenben hazudik, na az totál nem ért hozzá ! Mai világban semmiben sem lehetsz biztos

Amit Szaniszló elvtárs lenyom külpolitikai hírmûsor címén, abban annyi a valóság, amit a témamegjelölés megkíván. Tehát maga az esemény megtörtént és igaz is többnyire, csak az elõzmények, indítékok, adatok, számítások és a feltételezett következmények nem stimmelnek. Röviden illusztris példa arra, hogyan ne készítsünk olyan mûsort, ami a valóságon alapul. A többi mûsor olyan, mint a másik két párttévén. Vannak rész vagy akár teljes igazságokat is, de alapvetõen nem tartom mérvadónak egyik mûsort sem.
Nem lehet tudni...Aki azt mondja mindenben hazudik, na az totál nem ért hozzá ! Mai világban semmiben sem lehetsz biztos
Én szeretem, visítva röhögös kategória!
Van pár dolog amirõl az igazat mondja, de sok dologról mérhetetlen marhaságokat beszél.
Marhaságnak hangzik, de volt pár dolog, amiben rátapintott az igazságra. Mondom ezt úgy, hogy poltikailag teljesen más állásponton vagyok mint Õ. Sajnos sokan arra is azt hiszik, hogy buta összeesküvés elmélet, ami sajnos a való világ. Viszont Szaniszló olyan összefüggéseket is lát, amik egyértelmûen nem valósak, vagy nem megalapozottak, tehát jellemzõ rá egy nem gyenge üldözési mánia.
Semennyi.
max. 5%
Akkora hülyeségeket szokott beszélni, nem értem hogy lehet vevõ rá akár egy ember is.
A kérdező hozzászólása: Ezt mibõl gondoljátok?
Bennem mindig az jön elõ, hogy tudja sorban mind ilyen jól ezeket a dolgokat, mintha én mondanám. Legfeljebb sokkal jobb az õ elõadó készségük mellé. Lehet érezni, hogy õszinte magyar ember és a lelkébõl beszél.
Az ilyen embereket még kérdezik? Ja perszeee! Az echo tv-n
A kérdező hozzászólása: Az igazat megvallva engem megfogott. Aki azt írja hogy semmi az sztem óriási marhaságot beszél. De benne volt a kérdésben hogy "szerintetek" ezért nem bírálok senkit.

Abban mennyi igazság van, hogy a fiúk később fogják fel a szakítást?

Én voltam a szakító fél, de jó okom volt rá. 1x próbálta magát visszakönyörögni, azóta semmi, folyton a haverjaival lóg, iszik, xboxozik és bulizgat. 2éves kapcsolatról van szó 21L

Legjobb válasz: Minél késõbb? Nyilván az exed felfogta a szakítást, mert nem veled tölti az idejét.

Minél késõbb? Nyilván az exed felfogta a szakítást, mert nem veled tölti az idejét.
A kérdező hozzászólása: igaz már a kapcsolat vége felé nagyon sokat veszekedtünk, féltékenykedtem... de nyomós okom volt hazudozott és valszeg meg csalt. :/ akkor õ se akarta már ezt a kapcsolatot?
Nem mindegy? Szakítottatok, és kész. Túl vagy rajta, õ is rajtad, ne foglalkozz vele.
Legalább nem szenved(het annyira).
Ebbõl is látszik, h nem igaz az állításod, mert Te még mindig ezen agyalsz, õ meg már túl van rajta és jól érzi magát...
Engem az exem dobott, egy relatív hülyeség miatt. Én próbáltam megbeszélni, megoldani a gondokat, mert nagy szerelem volt, õ nem akarta. Belepusztultam, de azt mondtam, hogy legyen, ahogy akarja. Ennek egy éve, én már rég új kapcsolatban vagyok, õ meg 2 hónap után rájött mekkora idióta volt, és valszeg élete legjobb lehetõségét fuserálta el, és azóta is sóvárog és bánja. Tudom, mert próbálkozik nonstop és mondja is, de nem tudok mit csinálni vele.

Mennyi igazság van abban, hogy ha ismerkedek egy lánnyal és nem alakul ki köztünk rövidebb idő alatt ( mondjuk 1 hónap ) valami, akkor onnantól kezdve felejtős, mert úgysem fog történni már semmi?

Az esetek többségében ez tényleg igaz? Tényleg nem érdemes tovább küzdeni ?

Legjobb válasz: Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3,5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?

Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3, 5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?
Inkább ne próbálkozz, mert a statisztikák azt is kimutatják, hogy minden 6254626-edik ilyen lány gyilkosságra is képes!
A kérdező hozzászólása: De az esetek többségében ez tényleg így van igaz ?
Figyelj, ha egyik nap -30 fok van, következõ nap meg +70, akkor 2 nap átlagja 20 fok, ami amúgy tök jó. Csak az a baj, hogy az elsõ nap baromi hideg van, aztán egy hatalmas klímaváltozás, ami eleve elviselhetetlen, fõleg a betegeknek, másnap meg egyesen megsülsz. 18/L
Jártod egyáltalán randizni, vagy csak baráti társaságban, suliban szoktatok eldumálni. Ha már több publikus helyre szervezett randin túl vagytok, akkor szervezhettek egy otthoni filmnézõs randit, és egy üveg bor után átalakulhat összebújóssá. :)
igen az esetek 80% ban igy van ez, de nem kell 1hónap hozzá, elég ppar nap is.

Mennyi igazság van abban, hogy a lányoktól nem érdemes ismerkedési tanácsokat kérni fiúként?

Gyakran hallottam már azt, hogy a nők tanácsival nem lehet előrébb lépni a párkapcsolati életedben. Hiába nők, de valamiért rosszul fogalmazzák meg a saját igényiket. És most, hogy jobban belegondolok ismerek jó pár srácot, akinek van lány testvére, de a csajozás nem megy nekik, pedig biztosan megpróbálják "kihasználni", hogy van egy nővérük/húguk, akitől lehet tanácsot kérni. Kedves lányok, remélem nem veszitek sértésnek a kérdést, de ez tényleg érdekel. Van itt olyan lány, aki egyértelműen segített itt már egy fiúnak összejönni valakivel ? Van itt olyan srác, akinek egyértelműen egy lány segített összejönni valakivel ?

Legjobb válasz: Barátom, a józan paraszti észnél nincs jobb tanácsadó.

Barátom, a józan paraszti észnél nincs jobb tanácsadó.
Teljesen igaz. A nõk nagyon nem ismerik magukat, teljesen mást mondanak az igényeiket illetõen, mint a valóság. Meg amúgy is, kiknek van több tapasztalatuk a csajozásban, a férfiaknak v a nõknek? :)
Végre egy értelmes ember, aki kapisgálja!!! Nõtõl fölösleges, mert hülyeségeket beszélnek össze...
Hát lehet benne valami, ugyanis mindig mondogatják, hogy legyünk kedvesek, romantikusak. De még is a bunkó taplókkal jönnek össze.
Semmi. Lehet tõlük is egész nyugodtan tanácsot kérni.
Én akinek adtam tanácsot, az utána becsajozott. Tény, hogy én nem is vagyok egy tipikus lány, és ezért teljesen máshogy közelítem meg a témát, de én lány vagyok, és adtam tanácsokat és hasznosak is voltak. :D 22L
Attól még, hogy valakinek van lánytesója nem biztos, hogy megkérdezi. Nekem van egy bátyám és egy öcsém is, de a bátyámnak még csak arra adtam tanácsot, hogyan szakíthatna finoman a (már ex) barátnõjével. Az öcsém meg még fiatal csajozni, de már most puszilgatják, ölelgetik a lányok, így nem hiszem, hogy majd neki is kellene a segítségem :) Különben meg szoktam tanácsot adni az ismerõs fiúknak, hogyan kelthetnék fel egy-egy adott lány figyelmét és eddig sikerült nekik vagy összejönni velük, vagy legalább közeledni a kiszemelthez.
Semmi nekem egy lány segített összejöni valakivel
Nekem sokat segítettek a lánybarátaim :)

Abban mennyi igazság van, hogy mikor párkapcsolatban van valaki, jobban nyomulnak rá az emberek?

Mikor meg egyedülálló, akkor kevésbé?

Legjobb válasz: Igaz

Igaz
A kérdező hozzászólása: Hát azt már én is tapasztaltam, de ennek az okát nem értem :D
Szerintem ez azért nem mindenkire igaz.
Mert sugárzik rólad, hogy boldog vagy, gyanús, hogy van párod, és ha másnak kell, akkor van benne valami...
Rám ugyan annyira nyomultak mikor nem volt párom is. Talán azért mert alapjában véve is vidám csaj vagyok. Sztem azért van am ez (márakinél van) mert sokan le vannak törve ha nekik nincsen párjuk meg görcsösen keresik h legyen valaki. Ez ám látszik meg érzõdik az emberen és nem vonzó annyira.
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez teljesen korrekt nézõpont, köszönöm :)

Mennyi igazság van szerintetek abban, hogy horoszkóp alapján illik egymáshoz két ember?

Sosem foglalkoztam ezzel, meg hülyeségnek is tartom, de pont nemrég figyeltem meg és olvastam el kiváncsiságból, hogy akikkel eddig volt dolgom pasik, mind pont olyan horoszkópúak voltak, akik nem illenek hozzám horoszkóp szerint és be is fuccsolt a dolog. És most találkoztam egy olyannal, aki a leginkább illene hozzám. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mi a férjemmel abszolút nem illlenénk egymáshoz, minden horoszkóp szerint képtelenség lenne egy jó kapcsolat. Az idén 24 éve vagyunk házasok, és eddig még nagyon jól megvagyunk egymással.

Zéró. Régen amikor még nem volt természettudomány, akkor az emberk azt hitték így mûködik a világ.
Mi a férjemmel abszolút nem illlenénk egymáshoz, minden horoszkóp szerint képtelenség lenne egy jó kapcsolat. Az idén 24 éve vagyunk házasok, és eddig még nagyon jól megvagyunk egymással.
Most tökre komolyan...: te elmentél asztrológushoz, és személyre szabott horoszkópot készíttettél valamennyi partneredrõl??? Húúúú, ez nem semmi! És kb. 2-3 hetes munka után arra a következtetésre jutott, hogy abszolút nem illetek össze???? Így, utólag???? Mert a horoszkóp személyre szabott, óra, percre stb...de ezt te biztosan tudod:) )) És most a tapasztalat: nincs horoszkóp alapján összeillés, legfeljebb harmonizálhatnak tulajdonságok, de a megvalósuláshoz két ember kell. És, miután mindenki a saját sorsát irányítja-befolyásolja az alap radixot, vagyis tesz önmagáért vagy épp nem, de ez ki-ki dolga-...:) )) Az viszont érdekes, hogy egy ember vonzódik-e valamilyen tulajdonsághoz-lehet negatív, pozitív mások szemében-, mert szüksége van a lelkének arra és bevonz bizonyos típust. Ha valaki vonzódik pl. mélységhez, analizáló természethez, nagy, lelki beszélgetésekhez, az nem fog Kos-típusú emberbe beleszeretni. Ez még nem azt jelenti, hogy az illetõnek Kos a Nap jegye, de lehet dominánsan Kos természete "egyebek" miatt a horoszkópban:) ))) Kérdés, hogy akivel most találkoztál, csak illene hozzád valamiféle felületes baromság alapján (nem asztrológusi munkáról beszélek, hanem a napi, havi stb. népbutító, torzító valamirõl, amiért a sok dilettáns meg van gyõzõdve arról, hogy ez a frankó vagy ez a marhaság), vagy érzed a zsigereidben is? Ha a szíved érzi, akkor ne olvasgass torzulásokat, ha nem érzi, akkor...
Szerintem semmi. Ez túl komplex dolog ahhoz, hogy ennyire le lehessen egyszerûsíteni
Akikkel eddig együtt voltam, azokkal elvileg jól ki kellene jönnöm a horoszkópom miatt, de pont olyanokkal voltam hosszabb ideig, akikkel nem kellene. Szóval ez ilyen, nem attól függ ki milyen jegyben született, hanem a személyiségtõl.
Szerintem csak az alapján lövik be, hogy ki kihez illik, hogy két gyenge meg két erõs személyiség ne kerüljön egymáshoz. Mert általában van egy domináns meg egy "alávetett" minden kapcsolatban. A férjemmel mindketten erõs egyéniségek vagyunk. Elvileg szóba sem jöhetett volna a házasságunk a horoszkóp szerint (kos-skorpió), de kakiltunk az asztrológiára. Igaz, hogy szoktunk veszekedni, de elválaszthatatlanok vagyunk. Szóval mindenki másnak is azt ajánlom, hogy ne a csillagjegy megkötései alapján, hanem a szabadon a szíve szerint válasszon lelkifuka nélkül.
Semmi.
0.
Minden szerda este begurittok pár sört. Elõveszem a cerkámat és írok tizenkét némíleg rímelõ ostobaságot. Rá két napra az ujságban olvashatod.
A kérdező hozzászólása: Na ezt jó olvasni. :)
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. :)
Tapasztalat nincs, de nem is akarok.Ha úgy állok hozzá, hogy biztos igaz és nem illünk össze, nem is fogunk.Inkább ez maradjon elõttem rejtély. :')
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!