Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idos kezdjem (4 db)

Szia! Mennyi idõs a babád????
A kérdező hozzászólása: Még csak 10. hónapos. Szeretnék idõben felkészülni.
Ne siettesd. Én is szerettem volna jól csinálni, a lányom 20hósan szólt is minden alkalommal, mondhatom szobatiszta lett.Aztán 4 hónappal késõbb fordult 1-et, most újra pelenkás. A védõnõ szerint korai volt amikor kezdem, és ez "ütött vissza". Most 29 hónapos, 2 hete szól újra, de most éjjel még nem jelzi:(( Persze ez biztos nem mindenkinél alakul így, de én azt javasolnám várj még vele.
Én úgy gondolom, mindenki maga tapasztalja milyen a saját gyereke, mennyire tudja jelezni, hogy kell pisilni, kakilni. Van olyan ismerõsöm, akinek most másfél éves a gyereke, és mondhatni 99%-osan szobatiszta. Az én lányom még nem tart ott, de már szeret ráülni a wc-re szûkítõvel, és tudja is, hogy mit kell csinálnia. De még nem érett meg rá, hogy szóljon mindig. Õ 19 hónapos. Lát ahogy én végzem a dolgom, mert mindig benyit. Szeritnem ez is sokat segít. Amúgy ovodában már szobatisztának kéne lenni.
Tehát 3 évig nem olyan gáz, ha nem az. Az biztos, hogy eröltetni nem szabad.
Én csak ennyit tennék hozzá: http://babafalva.hu/szobatisztasagra-neveles/
Keresztfiam 2 évesen szobatiszta lett.

Mennyi idös korban kezdjem kenegetni az ínyét hátha enyhíteni tudnám a fájdalmát?

mik azok a jelek amib?l tudni fogom hogy jön a foga?

Legjobb válasz: Csak akkor kend ha fáj neki,csak úgy nem szabad.Egyébként sem biztos,hogy lesz fájdalma.Lányomnak 6 foga, van,a legutolsó 4 egyszerre jött ki,soha semmi gondot nem okoztak.

Csak akkor kend ha fáj neki, csak úgy nem szabad.Egyébként sem biztos, hogy lesz fájdalma.Lányomnak 6 foga, van, a legutolsó 4 egyszerre jött ki, soha semmi gondot nem okoztak.
Látod az ínyében a fog alakját. De csak akkor kend, ha tényleg attól fáj. A lányomnak a 2 elsõ foga észrevétlenül jött ki. Most a felsõ 2 jön, látszik már a fog alakja, de most sem viseli meg.

Mennyi idős kortól kezdjem el sétáltatni a kutyám?

Van egy 8 hetes kutyám, akit már vinniék sétálni, de egy ismer?söm azt mondta, hogy még nem szabad. Hogy van ez?

Legjobb válasz: ez az oltásoktól függ. ha meg van a megfelelõ védettsége, viheted. állatorvoshoz biztos viszed, õ majd megmondja, mikor éri el az oltásokkal azt a szintet, hogy utcára mehet. az pedig jó, ha fokozatosan növeled a távot.:)

ez az oltásoktól függ. ha meg van a megfelelõ védettsége, viheted. állatorvoshoz biztos viszed, õ majd megmondja, mikor éri el az oltásokkal azt a szintet, hogy utcára mehet. az pedig jó, ha fokozatosan növeled a távot.:)
Én csak akkor vinném ki, ha megvan a megfelelõ védettsége.
A harmadik oltás után csakis!Az én német juhászom 11 hetes, múlthét kedden kapta meg a harmadik oltását és csak hétvégén vittem ki a ház elé kicsit!
A kérdező hozzászólása: mármint csak nagyon óvatosan vinniém sétálni, hisz még pici (egyébként német juhász)és csak a ház környékén, hogy szokja
8 hetesen már én is ki szoktam vinni sétálni. Vélhetõleg van két oltása, tehettek néhány kört a ház körül.
A kiskutyákat papírforma szerint a veszettség elleni oltással lehet kivinni a kertbõl/lakásból. A ház körül, pórázon szerintem már nyugodtan viheted rövid idõre, pár percre, és óvatosan. Más kutyákkal még nem érintkezhet, kerüld vele az ürüléket, a kullancsal fertõzött területeket. Ne úsztasd. Sok sikert a kutyushoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már van 2 oltása, hamarosan meg lesz a három. Ma ki is fogom vinni a ház elé, hogy szokja az idegen helyeket.


Mennyi idos terhesen kezdjem osszerakni a korhazi motyorkat?

Most 31 hetes vagyok szeptemberben szulok

Legjobb válasz: biztonság kedvéért a 36. hétre legyél kész a csomagoddal. elvileg elég kéne legyen a 37. héten elkészülni vele, de sose lehet tudni mi jön közbe. Én eléggé elhanyagoltam, mert elutaztunk, és csak a 37. hét után sikerült bevásárolni is mindent, így eléggé nyugtalan voltam amíg meglett a csaomag(jelenleg 40. hétben vagyok, még van 3 nap). Szerintem elég az is, ha beszerzed a szükséges dolgokat, s azt hamar össze lehet dobni szükség esetén, csak legyenek kéz alatt. Boldog babavárást!

biztonság kedvéért a 36. hétre legyél kész a csomagoddal. elvileg elég kéne legyen a 37. héten elkészülni vele, de sose lehet tudni mi jön közbe. Én eléggé elhanyagoltam, mert elutaztunk, és csak a 37. hét után sikerült bevásárolni is mindent, így eléggé nyugtalan voltam amíg meglett a csaomag(jelenleg 40. hétben vagyok, még van 3 nap). Szerintem elég az is, ha beszerzed a szükséges dolgokat, s azt hamar össze lehet dobni szükség esetén, csak legyenek kéz alatt. Boldog babavárást!
Én szép lassan kezdtem el összepakolni a dolgokat egy helyre, úgy a 34. héttõl kezdve. Jó, ha van listád, az alapján sztem átláthatóbb. Véglegesen a táskába a 37. héten egy este raktam be a cuccokat, magam se tudom, miért pont akkor - illetve utólag igen: másnap elfolyt a magzatvíz, és megszületett a kislányom! :-) Jó babázást! :-)
Én is kb a36hét körül aktualizáltam mindent.Még van egy két dolog amit be kell dobjak majd de fel van írva sh a menni kell csak berakom, mert ezeket használom itthon.Amúgy sztem is ráér olyan 36-37hetesen összeszedni, persze amit külön meg kell venni azt érdemes hamarabb én legalább is ezt tettem..pl.wc ülõke papírból-eldobható bugyi-szõlõcukor-nedves wc papír stb..amik esetleg nincsennek kéznél mindig otthon.38-39hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek, 32 -33 vagyok mar es fajasos, tegnap ejjel mar benntvoltam a pronto soccorson, kedek tagulni, 2 cm mar masodik babam, szoval hirtelen bepakoltunk mindenkinek jo babazast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!