Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idos jo (42 db)

Fiatoknak van kukabúvár játéka? mit lehet vele játszani? Szereti? Mennyi idősnek jó ez a játék?

Legjobb válasz: Az én fiamnak van 8 éves, hát öszintén megmondom nem nagyon játszik vele. Persze kikönyörgi a boltban úgy két napig játszik vele pl. a kádban, meg csinál legoból autókat és beleûlteti meg ilyenek. Szerintem egy nagy hülyeség de azért a gyerekének megveszi az ember!

Az én fiamnak van 8 éves, hát öszintén megmondom nem nagyon játszik vele. Persze kikönyörgi a boltban úgy két napig játszik vele pl. a kádban, meg csinál legoból autókat és beleûlteti meg ilyenek. Szerintem egy nagy hülyeség de azért a gyerekének megveszi az ember!
Az én kisfiam nagyon szeretett volna ilyet-májusban múlt 5 éves-a szülinapjára.Én annyira nem akartam....nem is kapta meg.Azóta talán 2 alkalommal lelkesedett be(amikor a Minimaxon látta a reklámot)de különben szóba se kerül.Én örülök, hogy nem adtunk ki sok ezer ft-ot a "semmiért".
6 éves a fiam, van neki, tavaly karácsonyra kapott egy csomó kukabúvárt, meg hozzá való mindenfélét. Változó, hogy mennyit játszik vele, de azért szokott. Mondjuk õ leginkább csak felhasználja más játékokhoz, például fa kockákból épít tornyot, és felpakolja rá a figurákat, aztán tapadókorongos pisztollyal lelövi õket onnan. De mondjuk õ bírja nagyon ezt a játékot, szerintem fõleg azért, mert amikor elkezdték reklámozni, többször megjegyeztem, hogy ez mekkora marhaság :D Innentõl kezdve egyértelmû volt, hogy neki már csak azért is tetszik :D

Szerintetek mennyi idősen jó teherbe esni?

én már nagyon szeretnék kisbabát csak az a baj h még nagyon fiatal vagyok hozzá 16vagyok.Csak Normálisak írjanak! A Párom azt mondta h még várnunk kell mert még fiatal vagyok és megértem és tudom hogy fiatal vagyok még most szülni.De szerintetek hány évig várjak?Köszönöm ellőre is!

Legjobb válasz: Elhiszem hogy nagyon szerelmes vagy, de hidd el az életben mindennek megvan a maga ideje. Nem maradsz le semmirõl. Most még élvezzétek a fiatalságot és egymás szerelmét. Ez mindenki érdeke, a tietek és a majdan leendõ babáé is, majd idõvel te is belátod ezt.

Elhiszem hogy nagyon szerelmes vagy, de hidd el az életben mindennek megvan a maga ideje. Nem maradsz le semmirõl. Most még élvezzétek a fiatalságot és egymás szerelmét. Ez mindenki érdeke, a tietek és a majdan leendõ babáé is, majd idõvel te is belátod ezt.
Az egy dolog, hogy vágysz rá!Egy gyermeket fel kell tudni nevelni, amihez alapvetõ dolgok szükségesek.min.Érettségi, munkahely, otthon. Én 24évesen szültem az elsõt és semmirõl se maradtam le így sem! Várjál még legalább 4-5évet!!
16 éves vagy, és 2 év 7 hónapja vagytok együtt??? Érdekes... Amíg a párodat hazavárod, addig is gyakorolgasd a helyesírást szerintem. 16 évesen korai még szülni, de a ba-be, ban-ben helyes használatát már illenék ismerni...
Neked kb 8-10 év múlva lesz ideális. De a fõ szempont az, hogy ha megszülöd fel is tudod-e nevelni? Ahhoz pedig ugye munkahely kell.
Nem vagyok "ilyen", csak baromira zavar, ha valaki képtelen a saját anyanyelve elemi szabályait használni. Amúgy leírtam a véleményemet: korai 16 évesen szülni. Lehet, hogy van lakásotok, de te biztosan nem tartasz még sehol az önálló életeddel. Gyereklányként eljátszod a felnõttet, anélkül, hogy bármi fogalmad lenne róla, milyen terhet akarsz magadra vállalni úgy, hogy semmirõl nem vagy lemaradva. Bár lehet, hogy ahol elfogadott dolog 13 és fél évesen "párt" találni, ott ez nem is fontos szempont.
A kérdező hozzászólása: nem a helyes írás a lényeg nem tudom minek írsz ha ilyen vagy!ha írsz akkor arra válaszolj ami ott a kérdés!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Értem:) Mi a Párommal 2éve és 7hónapja vagyunk együtt! Nekünk már van lakásunk a Párom az Audiba dolgozik és most ki kellet mennie dolgozik Németországba!2hetenként jár haza!Még amúgy ezért is nem lenne nekünk most jó mert egyedül lenék!Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!!
1. vagyok. Én áprilisban leszek 28, 25 évesen szültem meg a lányomat. 17 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel, mégsem akartam elõbb szülni, mert elõbb meg kellett teremteni a szükséges feltételeket, mint Lakás, munkahely.
A kérdező hozzászólása: Nem haragudnál ha megkérdezem hogy mennyi idõs vagy?Igen tudom hogy munka hely kell hozzá meg minden:)
Én azt tudom javasolni, hogy elõbb minden kép dolgozz 2-3 évet, hogy a gyermek után ne csak a gyes-t kapd a családival. Persze, ha a Párod jól keres, akkor nem muszáj, de jobb, ha nem a gyes-t kapod (jelenleg 25 ezer, amit kézhez kapnál+ a családi 12200 egy gyermek után) Én dolgoztam már, 20 évesen szültem az elsõt! Én a 20-30 éves kort tartom az ideálisnak, annál tovább szerintem nem jó várni. Üdv:25 éves, 3 lányos
A természetben az elsõ vérzés HELYETT már jött is a baba. Az annyiban korai, hogy a nõi szervezet még nem volt rendesen kifejlõdve, a gyermek kihordása gátolta a saját szervezet építését. Ma a bõséges táplálék korában azért 18 táján a többség rendesen összeállt. Más kérdés, hogy a szellemi érettség 25-30 táján sem jön el, mert iskolásként, eltartottként esélytelen. A gyermeket FELNÕTTNEK kell vállalni, aki már legalább 7 éve dolgozik. Anno 5-7 éves koruktól természetes volt a gyerekeknél, hogy felelõs munkájuk volt, nem volt nehéz 16-18 éves korukra nõvé és férfivé érni.

Mennyi idos koraig jo egy babat kezben elaltatni? Meddig nem elkenyeztetes ez? Es mennyi ido normalis mire elalszik a baba ha minden ok?

Legjobb válasz: Nem jó ke´zben altatni,mert ha nagyon megszokja,még 2-3 évesen is így altathatod.Ha kézben van,ilyen kicsi korban nem kényeztetés.A szomszédomak mindíg ke´zben volt a baba,mára a gyerek 1 éves,nem hajlandó a babakocsiban ülni,üvölt.Az anyja kézben viszi,a kocsit meg tolja.Itthon is folyton kézben volt idáig,mert most már mászik. nekem is a lányom sokat van kézben,de nem altatom így.

Nem jó ke´zben altatni, mert ha nagyon megszokja, még 2-3 évesen is így altathatod.Ha kézben van, ilyen kicsi korban nem kényeztetés.A szomszédomak mindíg ke´zben volt a baba, mára a gyerek 1 éves, nem hajlandó a babakocsiban ülni, üvölt.Az anyja kézben viszi, a kocsit meg tolja.Itthon is folyton kézben volt idáig, mert most már mászik. nekem is a lányom sokat van kézben, de nem altatom így.
Az lemaradt, hogy a lányom ha fáradt, 10-15 perc e´s alszik.5, 5 hónapos.1-2 hónapos korában volt hogy ke´zben kellett altatni, mert hasfa´jós volt, és sokat sírt.Ez szerrencse´re elmúlt, ma´r "csak"összerakjuk a fejünket, és alszik.
Nekem ez a kézben altatás fura dolog.Szerintem ez szokás kérdése . Nekem sose aludtak kézben a gyerekeim (de mégis ha sétáltunk és elaludtak, volt hogy apa nyakában :) ). Meg volt a napirendünk , szopi után betettem a kiságyba elköszöntem tõle és elaludt .Persze ez nem ment mindig ilyen simán! De nem döncöltem , nem sétáltam fel-alá, csak betettem az ágyába.Mellettünk akkor szokott aludni baba(vagy gyerek)ha beteg, vagy annyira fáradt voltam hogy szoptatás közben elaldtam.
Én is ugy szoktatam hogy egyedül aludjon el. az elsö hetekben a mi szobánkban volt a kiságya azután a saját szobájában alszik el egyedül. persze saját lámpával és zenedobozzal. mostanra 1, 1/2 éves ö kapcsolja be mint a kettöt egyedül. es nem is szeret velünk aludni mert a saját ágyát szokta meg. az idõ meg mindenkinél más ha nem éhes meg nincs bekakilva meg nem fáj semmije akkor lehet hogy csak nem álmos. majd megszokja hogy mikor kell aludni. nállunk ez 4 honap után beált de vannak akinél 3 nap után elalszik a baba.
Én egészen 5 nappal ezelõttig kézben altattam a lányomat, õ most 5 hónapos, és 8 kiló. Szóval egy kicsit kezdtem fáradni, és elhatároztam, hogy most, vagy soha, megtanítom aludni. Azt a módszert választottam, hogy nem hagyom sírni, hanem kiveszem, és megnyugtatom, ha már nagyon sír, majd visszateszem az ágyába. Annyiszor veszem ki ahányszor csak kell. Az elsõ nap egy picit nehéz volt, de a második nap már jóval könnyebb - most pedig 5 perc alatt elalszik! Beteszem az ágyba, simogatom, beszélek hozzá, csitítgatom halkan, és szépen elalszik.
Nekem még csak 4 hetes lesz a kislányom, de a cicin elalszik, felveszem böfizni, és a vállamon alszik megint. És így teszem le a kiságyba. Igaz, van , hogy felsírja magát, eddig mindig felvettem ilyenkor, megint elaltattam a vállamon, és úgy tettem vissza. VAn hogy 4-5 alkalommal is így kellett. De most már kezdek rászokni, hogy nem veszem fel , csak emgsimogatom, bezsélek hozzá, és elalszik magától pár perc nyügi után. Persze van, hogy nem, és egyre keservesebben sír, ilyenkr felveszem. Sokszor csak pátyolgatásra vágynak. Ha álmos, hamar elalszik, de van, hogy ébren akar maradni. Ha nem álmos, akkor nehéz vele, akkor nyûgösködni fog, de elbb utóbb akkor is elalszik.
Szia. Az én lányom is sokáig kézben aludt el. Már elmult jóval 1 éves és õ kezdte azt hogy ne fogjam õ saját maga lefeküdt igaz a mi ágyunkra és ott aludt el. Szerintem ez mindenkinek más. Csináld ugy ahogy jónak látod szerintem. Vagy ha már nem kényelmes vagy nehéz akkor már ne altasd kézbe. Lehet hogy õ is igényelné hogy ne kézben aludjon. Ugyis olyan rövid a babázós idõ olyan hamar elmegy ki kell használni míg lehet õket szeretgetni. Ez az én véleményem.
igazad van utolsó válaszoló:-))))))
Én is egyetértek az utolsó elõtti válaszolóval!!! Úgy csináld, ahogy nektek jó! Az enyém is rajtam alszik el és annyira jó érzés, de sajnos nem tart sokáig. Felnõnek. :)

Mennyi idős babának jó a Pierre Cardin PS 610-es babakocsi szerintetek?

Akinek van ilyen modell, mennyire van vele megelégedve? A bogárcsápos megoldás milyen? Nem nehéz így irányítani?

Legjobb válasz: sZIA! Nekünk van ilyen, 3 hónapos volt a kisfiam mikor megvettük, mert a multifunkciós Pierre nehéz volt.Nem rossz, nem nehéz irányítani, csak azt nem szeretem, hogy iszonyat zörögnek a kerekei, ezt leszámítva egész jó. Jó nagyokat aludt benne tavaly nyáron:)

sZIA! Nekünk van ilyen, 3 hónapos volt a kisfiam mikor megvettük, mert a multifunkciós Pierre nehéz volt.Nem rossz, nem nehéz irányítani, csak azt nem szeretem, hogy iszonyat zörögnek a kerekei, ezt leszámítva egész jó. Jó nagyokat aludt benne tavaly nyáron:)

Hordozó kendővel tapasztalatok? érdemes venni? Mennyi idős korig jó?

Legjobb válasz: én mindenképp szeretnék venni a nagynéném végig ebben hordozta a picit, 2 éves korig vagy 15 kilóig jó kb azért jobb, mint a kenguru, mert ebben fekvõ pozícióban is lehet hordozni a babát, amíg pici és nem kell ülésre "kényszeríteni", mert az a kis gerincének nem jó õ felkötöte a hátára nap közben és úgy végezte a házimunkát, a baba pedig nyugodtan szuszogva tekintgetett, nem sírt, nem volt nyugtalan, mert érezte az anyja szívverését és illatát és nem volt a kiságyban "egyedül" hagyva - a mama is nyugodt volt, mert minden percben vele volt a baba, akármit kellett csinálnia

én mindenképp szeretnék venni a nagynéném végig ebben hordozta a picit, 2 éves korig vagy 15 kilóig jó kb azért jobb, mint a kenguru, mert ebben fekvõ pozícióban is lehet hordozni a babát, amíg pici és nem kell ülésre "kényszeríteni", mert az a kis gerincének nem jó õ felkötöte a hátára nap közben és úgy végezte a házimunkát, a baba pedig nyugodtan szuszogva tekintgetett, nem sírt, nem volt nyugtalan, mert érezte az anyja szívverését és illatát és nem volt a kiságyban "egyedül" hagyva - a mama is nyugodt volt, mert minden percben vele volt a baba, akármit kellett csinálnia
Lehet igen hasznos is, de nekem nem vált be. Sajnos izzadós a kisfiam és nem bírja, ha nagyon hozzám van paszírozva, márpedig elég szorosan be kell kötni a babát, hogy biztonságban legyen és a gerince is alá legyen támasztva.. Azért vettem, mert nagyon szeret ölben lenni, egész nap cipelem, de a kendõt sajnos nem tudtam megszerettetni vele. Nagyon sír, ha beleteszem, és 5 perc múlva szakad róla a víz. Én nagyon sajnálom, hogy nekünk nem vált be. Babája válogatja...
Szia! Mennyi idõs a babád????
A kérdező hozzászólása: Még csak 10. hónapos. Szeretnék idõben felkészülni.
Ne siettesd. Én is szerettem volna jól csinálni, a lányom 20hósan szólt is minden alkalommal, mondhatom szobatiszta lett.Aztán 4 hónappal késõbb fordult 1-et, most újra pelenkás. A védõnõ szerint korai volt amikor kezdem, és ez "ütött vissza". Most 29 hónapos, 2 hete szól újra, de most éjjel még nem jelzi:(( Persze ez biztos nem mindenkinél alakul így, de én azt javasolnám várj még vele.
Én úgy gondolom, mindenki maga tapasztalja milyen a saját gyereke, mennyire tudja jelezni, hogy kell pisilni, kakilni. Van olyan ismerõsöm, akinek most másfél éves a gyereke, és mondhatni 99%-osan szobatiszta. Az én lányom még nem tart ott, de már szeret ráülni a wc-re szûkítõvel, és tudja is, hogy mit kell csinálnia. De még nem érett meg rá, hogy szóljon mindig. Õ 19 hónapos. Lát ahogy én végzem a dolgom, mert mindig benyit. Szeritnem ez is sokat segít. Amúgy ovodában már szobatisztának kéne lenni.
Tehát 3 évig nem olyan gáz, ha nem az. Az biztos, hogy eröltetni nem szabad.
Én csak ennyit tennék hozzá: http://babafalva.hu/szobatisztasagra-neveles/
Keresztfiam 2 évesen szobatiszta lett.

Mikor illik/mikor mennetek babalatogtoba, mennyi idos babahoz? Mikor volt jo, ha hozztok mentek?

Felvetodott a kerdes, anyosom testverenek a menye mindenapos, hogy mikor menjunk...talaltam mondani, hogy 6 hetig ne, sajnos eleg hevesen, lehet, meg is bantodott, mert mindjart arra gondoltam, h ok 2 nappal a korhazbol valo hazaeresem ( ill. 10 nappal a csaszar utan) jottek, es sajnos nagyon nem esett jol akkor vendegeskednem, fura lenne, ha 10-en mindjart rajuk tornenk... Nem nagyon ertette, de en nem mennek ilýen koran...

Legjobb válasz: hát 2 héttel a baba születése után mentünk látogatni, úgy éreztük, akkor már az anyuka is kicsit jobban van testileg-lelkileg, már egy picit magabiztosabb. Nem tudom, én örülnék neki, ha már egy hét után jönnének hozzám látogatóba, de nem akartunk "idegeneknél" alkalmatlankodni :) Na jó, nem idegen, de a 6 hét lehet, hogy késõ, arra gondolok, hogy ilyenkor sok segítségre van szüksége az újdonsült anyukának, és minél hamarabb jön a segítség, annál jobb. Persze csak egyenként menjetek szerintem, de ha tényleg csoportos buli, akkor 6 hét... Az ismerõsöm nagyon örült nekünk, megfõztünk neki, mosogattunk, egy kicsit rendet raktunk :) Elsõ babája és még nagyon nem tudta rendbe rakni az idõbeosztását :))) én szerintem érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni

hát 2 héttel a baba születése után mentünk látogatni, úgy éreztük, akkor már az anyuka is kicsit jobban van testileg-lelkileg, már egy picit magabiztosabb. Nem tudom, én örülnék neki, ha már egy hét után jönnének hozzám látogatóba, de nem akartunk "idegeneknél" alkalmatlankodni :) Na jó, nem idegen, de a 6 hét lehet, hogy késõ, arra gondolok, hogy ilyenkor sok segítségre van szüksége az újdonsült anyukának, és minél hamarabb jön a segítség, annál jobb. Persze csak egyenként menjetek szerintem, de ha tényleg csoportos buli, akkor 6 hét... Az ismerõsöm nagyon örült nekünk, megfõztünk neki, mosogattunk, egy kicsit rendet raktunk :) Elsõ babája és még nagyon nem tudta rendbe rakni az idõbeosztását :) )) én szerintem érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni
Nalunk nagyon sok volt a latogato es a hatam kozepere sem kivantam oket az elso 3 hetben.Utana mar nem zavart.A segitseget persze szivesen fogadtam hamarabb is, de nekem igazabol meg beszelgetni sem nagyon volt kedvem, majd lefordultam a szekrol olyan faradt voltam, nem hogy a vendegeket korbeugraljam. Anyosom mondjuk nagyon sokat segitett, ellatta a vendegeket, nekem csak ott kellett ulnom veluk a nappaliban/etkezoben, de ez sem esett jol, hiszen a gatsebem miatt nem tudtam ulni...
Es muszaj egyszerre mennetek?
Igen, ez a kapcsolat es a tervezett latogatas jellegen is mulik. A segitseg korabban is johet a vendegseg csak kesobb, de azert nem biztos, h 6 het. Lehet, h anyuka mar 3-4 het alatt osszeszedi magat es meg jol is esne neki a latogatas. Meg kell kerdezni, es nem most, hanem amikor mar otthon van, hiszen akkor tudja majd, h hogy viseli, mit erez, kivan...
Hát igen, a távoli ismerõsöket nem nagyon kívántam a 6. hét elõtt látni, vagy kb akkor. A nagynénémék már a hazajövetel után 2 nappal betoppantak. Meglepetésként... No comment, mert senkit nem akarok megbántani. Szerintem ha nem vagytok közeli viszonyban, akkor min. 1 hét- 10 nap hazajövetel után. De olvashatod, mindenkinek más jó. Szerintem érdemes náluk rákérdezni. Én mindig megkérdezem és nem bántódok meg, ha késõbb mehetünk. A legjobb barátaink is csak 3-4 nap múlva jöttek.
A kérdező hozzászólása: Nem art megvarni
A kérdező hozzászólása: Nem segiteni mennenk, de ha mennenk mi 2 csalad ket kisgyerekkel+a nagyirk velunk, mennenk vagy 12en, nekem az ilyen nem esett jol...majd leestem a szekrol....ez vendegseg lenne....mint elsogyerekrsnek szt sem tudtam, hol all a fejem ( masodjara pii jobb volt), de nekem ugy remlik, a gyermekagyi idoszak veget az ilyenfajta vendegeskeïesssel nem artbmegvarni....
Hozzánk mar az elso heten jöttek, nem volt vele semmi problémám. Fel kell hívni az anyukat es megkérdezni.
Én is úgy gondolom, hogy az anyuka mondja meg, neki mikor jó, hogy menjetek. Ajánld fel, hogy Te szívesen mész akár az elsõ naptól kezdve is, hátha segítségre van szüksége, de legyen kedves szólni, hogy neki mikor jó, hogy érzi magát. Ez a legtisztább, így nincs utólag sem sértõdés.
En kb 10 nappal azutan mondtam a latogatoknak, hogy johetnek, miutan babot is hazaengedtek a korhazbol. Kb 10 napg volt ben, szoval olyan 3 hetes koraban mar jottek latogatni. Ma 5 hetes es megmondom oszinten elegge rossz lett volna, illetve lenne, ha meg kellett volna/kellene varnom a 6 hetet. Az azt jelentene, hogy meg mindig nem jonne senki. :( Rossz lenne, mert 1) nekem is jo, hogy emberek vannak korulottem, akikkel lehet beszelgetni, 2) olyan jo, hogy picin is lattak, mert tenyleg gyorsan nonek es valtoznak 3) nem birtam volna ki, hogy ne mutassam be 6 hetig senkinek. En azt mondom akkir menjetek, amikor ok mondjak, hogy mehettek. Ne tudjatok jobban naluk, hogy nekik mikor jo.
A kérdező hozzászólása: Kirgyeztunk, hogy kesobb megyunk...fel lehet hivni, ha megvan a baba, gratulalni, es jelezni, h majd keszulunk, de nem kell rohanni...az en hasfajos-orditos, ejjl sem alvos fiam mellett pl jo volt, ha a szabad feloraban pihenni tudtam kicsit...meg 4-6 hetesen sincs elkesve:) felajanlottam, hogy ha ugy erzi, ok menjenek mi meg kesobb, de egyutt akarnak...szoval mennenk vgy 10en felnottek meg nekunk a 2 gyerek:) . Pl akik hozzank olyan koran jottek, masodszor valamikor masfel honaposn, az egy kellemes emlek, tudtm ra keszulni, tudtunk beszelgetni, igazan o volt:)

Valakitudna ajánlani valami jó bolha irtó cseppet amit lehetőleg lehet kapni gyógyszertárba és hatásos is, illetve bolha irtó nyakörvet mennyi idős kortól lehet ráadni a cicára?

ma vettünk egy 2 és fél hónapos perzsa cicát,de sajnos tele van bolhával,elkezdtük megfürdetni,amennyit tudtunk kiszedtünk belőle,de még mindig rengetek van szegényen

Legjobb válasz: Én ezeket a cseppeket tudom javasolni: Fypryst, Advocate, Advantage. A nyakörvet nem ajánlom, ha benti cica, pláne ha az ágyra is felmehet, mert a nyakörvben lévõ hatóanyag rákerül az ágyra, ágynemûre, ami az emberi bõrrel érintkezve feleslegesen terheli az emberi szervezetet. Bolhairtó sampont vettetek? Mert ha nagyon bolhás, azzal is jó alaposan meg kellene fürdetni. Emellett végezzetek egy nagyon alapos takarítást, mert a bolhák az állat környezetébe rakják le a petéiket, ami újrafertõzheti a cicát. Mindenképpen javasolok egy alapos porszívózást, és takarítsátok ki a cica fekhelyét, ha van, mossátok ki a takaróját.

Én ezeket a cseppeket tudom javasolni: Fypryst, Advocate, Advantage. A nyakörvet nem ajánlom, ha benti cica, pláne ha az ágyra is felmehet, mert a nyakörvben lévõ hatóanyag rákerül az ágyra, ágynemûre, ami az emberi bõrrel érintkezve feleslegesen terheli az emberi szervezetet. Bolhairtó sampont vettetek? Mert ha nagyon bolhás, azzal is jó alaposan meg kellene fürdetni. Emellett végezzetek egy nagyon alapos takarítást, mert a bolhák az állat környezetébe rakják le a petéiket, ami újrafertõzheti a cicát. Mindenképpen javasolok egy alapos porszívózást, és takarítsátok ki a cica fekhelyét, ha van, mossátok ki a takaróját.
Még annyi, hogyha már rajta van a csepp, akkor 2 napig nem szabad fürdetni, mert a csepp elvesztheti a hatékonyságát.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a gyors választ
Én ajánlom a Foresto nyakörvet, ha amellett döntenél. 10 hetes kortól lehet alkalmazni és elég sokáig hatásos. 7-8 hónapot írnak és így már árban is teljesen okés. Nekem eddig csak nyakörv volt a cicáimon, semmi bajuk nem volt és soha nem voltak bolhásak.
Cseppnek a fryspit-et, sajnos a frontline nem túl hatásos mivel nem fejlesztik és a bolhák kezdenek immunisak lenni rá. Jó lenne ha tudnál szerezni neostomosan az állatorvostól és azzal fürdetnéd meg, mert akkor tutinem marad bolha. 3 nap múlva pedig csepp mehet rá.

Kb mennyi idosen kellett 21-es kisszandal a babatoknak? Atlagos meretu a kisfiam, nem tudom eldonteni, hogy 20-as vagy 21-est vegyek. Egyelore csak bent hasznalnank vastag zoknival, de jo lenne ha a nyarat is kihuzna.

Legjobb válasz: Sajnos ez az a kérdés, amit csak te tudsz eldönteni. Az én fiam 13 hós és 22-es lába van, ez nagynak számít. A tesóm lánya 12 hós és 17-es lába van, ez meg kicsinek. Egyébként ami januárban jó, az bajosan lesz hordható mondjuk júliusban......

Sajnos ez az a kérdés, amit csak te tudsz eldönteni. Az én fiam 13 hós és 22-es lába van, ez nagynak számít. A tesóm lánya 12 hós és 17-es lába van, ez meg kicsinek. Egyébként ami januárban jó, az bajosan lesz hordható mondjuk júliusban......
Az én fiamnak 2 évesen ekkora a lába.
Amikor elkezdett járni a fiam egybõl 22-es cipõvel indított. Ha átlagos gyereket nézünk, gondolom 1-1, 5 évesen ekkora a lábuk.
Szerintem menj el vele a boltba és próbáld rá. Ne vegyél nagyobbat mint ami kell, mert ilyenkor nagyon fontos a jó cipõ. És sajna nem valószínû h egy mérettel megúszod a telet és a nyarat. Fiam most 16 hónapos, 21es cipõ egy hónapja még egy picit nagy volt rá (nem ért végig a lábujja, de azért klasszul be tudtam állítani a csatokkal). most már majdnem végigéri, és hol van még a nyár, nekm tuti kell vennem egy újat addigra.
Próbáld rá, lehet, hogy hosszban jó lenne, de viszont ha duci a lábfeje elõfordulhat, hogy a kinézett szandit nem tudod becsatolni rajta.:) Akkorát vegyél amiben ha felállítod kb 0, 5-1 cm marad a lábujjak elõtt (ez szandiban legalább látszik).Kb ez jó is lesz vagy 2 hónapig.....
Kislányom egy évesen 21-es szandált hordott, kisfiam most 16 hónapos 19-es cipõt hord. Sosem lehet elõre tudni. Nem is érdemes elõre cipõt venni, csak ha tudod, hogy minden méretet rá fogsz belõle adni, mert pl. váltócipõnek kell a bölcsõdébe.

Mire jó a mászóhenger? Hogyan használja a baba? Mennyi idős babák ideális játéka?

Legjobb válasz: Nem tudom,melyikre gondolsz,az alagútra e,vagy arra ami csörög és gurítani kell elõtte.Mindkettõ kedvenc játékunk,utóbbi mozgásfejlesztõ,szerették rugdosni,kergetni,ki akarták venni a golyókat belõle.Sajnos a fokozott igénybevételtõl hamar kilyukadt.A mászó alagútban meg kotornak,kukucsolnak,bújócskáznak,kuckóznak,szintén nagy ász.Bátran ajánlom mindkettõ megvételét,jó buli és hasznos is.

Nem tudom, melyikre gondolsz, az alagútra e, vagy arra ami csörög és gurítani kell elõtte.Mindkettõ kedvenc játékunk, utóbbi mozgásfejlesztõ, szerették rugdosni, kergetni, ki akarták venni a golyókat belõle.Sajnos a fokozott igénybevételtõl hamar kilyukadt.A mászó alagútban meg kotornak, kukucsolnak, bújócskáznak, kuckóznak, szintén nagy ász.Bátran ajánlom mindkettõ megvételét, jó buli és hasznos is.
A kérdező hozzászólása: A gurítósra gondolok ha jól láttam felfújhatósak ezek talán :) Lényegében arra lennék kíváncsi hogy hogyan használják a babák és miként segíti a mászást..Ráfekszik a baba vagy csak lökdösi és a gurulással ösztönzi arra hogy kövesse? Vagy hogy mekkora? 8 hós fiamat szeretném mászásra ösztönözni mert 2 hónapja kúszik ezerrel illetve mostanában kedvenc elfoglaltsága az ácsorgás és kapaszkodás..de a mászásnak halovány jelét sem látjuk csak néha hintázik négykézláb...
A hintázás, "kutyázás" a mászás elõjele, ne aggódj, nemsokára csinálni fogja, az egyensúlyt(is) próbálgatja ilyenkor.A hengerrel mindent csinálnak, amit csak lehetséges, legalábbis az enyémek.Birkóztak vele, ráfeküdtek, hanyatt feküdtek, és úgy rúgdosták, és persze gurították, vagy én nekik, csörgött benne a golyó, és próbálták utolérni, vmelyik zenél is.Sokféleképpen kihasználható.Csak vmi jobb minõségût vegyél, hogy tartós legyen.Én azért az alagutat is ajánlom, csalogasd az egyik végérõl, kukucsoljatok, vagy gurítsd elõtte a labdát, sok mód van a figyelme felkeltésére, és a mozgás ösztönzésére.én anno mászó pozícióba is raktam õket, vagyis "elrendeztem" maguk alá a lábukat, elemeltem õket a földtõl, irtó késõn kezdtek el mászni.. Amúgy meg, bármit is csinálsz szerintem õ úgyis akkor fogja elkezdeni, amikor készen áll rá:)
Ja, és olyan 40 cm hosszú, 20 cm átmérõjû.
kisfiam ugyan ezt csinálta, 2 hete mászik, 6.-án tölti a 9 hónapot. a mászóhengerre nagy ívben tojik, naki nyomta az arcát az egyik végérõl, ln meg a másikról, és jóízût kacagott. erre használja...lehet majd késõbb...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!