Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ido nem fertozo a (4 db)

Mennyi ido utan nem fertozo a gyerek a baranyhimlo alatt?

Kisfiam elkapta az oviban a baranyhimlot. Nem tudom kb. mennyi ido az amig a porkok leszaradnak. Ha volt valaki hasonlo helyzetben kerem valaszoljon! Elore is kosz!

Legjobb válasz: Nálunk kb. 1,5 hét volt, amíg száraz pörk lett minden hólyag helyén. Én úgy tudom, ha már mind száraz, akkor már nem fertõz. Az viszont még egy bõ hét volt, míg minegyik le is esett.

Nálunk kb. 1, 5 hét volt, amíg száraz pörk lett minden hólyag helyén. Én úgy tudom, ha már mind száraz, akkor már nem fertõz. Az viszont még egy bõ hét volt, míg minegyik le is esett.
vidd el dokihoz szegény gyereket, ha ezt se tudod.. ammeg kb 3 hét volt nekünk..

A nemi herpesz mennyi idő után nem fertőz?

Hat napja jött el? rajtam a nemi herpesz. Voltam n?gyógyásznál és kezelem. Azt szeretném tudni hogy a tünetek elmulása után mennyit kell várnom hogy nyugodtan szeretkezhessünk anélkül hogy a párom elkapná?

Legjobb válasz: Ha tünetmentes vagy akkor is elkaphatja.

Ha tünetmentes vagy akkor is elkaphatja.


A hüvelygombámat canesten combival kezelem (krém és hüvelytabletta is). Mennyi idő amig enyhül illetve amíg teljesen elmúlik a fertőtés? ( tehát már nem fertőzöm meg vele a partneremet )

Ma este kell elhasználnom az utolsó darab tablettát, de minden reggel amikor visszafolyik a tabletta megmaradt része nagyon viszket aztán megmosakszom bekenem és egész nap semmi. Ötletek?

Legjobb válasz: Ha nem voltál orvosnál, nem biztos, hogy jó a Canesten, hiszen az nem mindegyik fajta gombára jó.

Ha nem voltál orvosnál, nem biztos, hogy jó a Canesten, hiszen az nem mindegyik fajta gombára jó.
Nem kéne visszafolynia a tablettának, kicsit se. Én használtam, de sose jött vissza semmi és teljesen el is múlt.
A kérdező hozzászólása: akkor ez a túrós szerû dolog micsoda?
Az nem a canesten szerintem hanem a gombát írtja és az esedezik ki, nekem is ilyen volt, sok kis megszáradt fehér darabka. Csináld végig aztán várd meg mi lesz a 4. napon. Ha nem múlik el akkor menj dokihoz , hogy speciálisan arra a gombafajra adjon valamit.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!