Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ido leszek kepes (8 db)

Átlagban mennyi időbe telik amíg a kutya képes lesz klikker hangját értelmezni? Vagyis, mennyi idő alatt alakul ki a reflex?

Legjobb válasz: Maximum 1-2 nap ha rendesen gyakorlosz vele..de ez már nagyon so kidõ :D Gyorsan megtanulják,hogy klikk az egyenlõ a kajával :D álltalában már pár óra után megy nekik.Az én tapasztalataim szerint.

Maximum 1-2 nap ha rendesen gyakorlosz vele..de ez már nagyon so kidõ :D Gyorsan megtanulják, hogy klikk az egyenlõ a kajával :D álltalában már pár óra után megy nekik.Az én tapasztalataim szerint.
Szerintem ez egyedfüggõ, és ingerkörnyezetfüggõ. Otthon valóban 1-2 np után szoktak rá reagálni, azzal már el lehet kezdeni dolgozni, de kint nem biztos, hogy kapásból mûködni fog, mert sokminden elvonja a kutya figyelmét. Nagyon ingerkörnyezetben alacsonyabb elvárásokkal kell dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi ideig képes elállni a vodka-narancs? 2hetes lesz szombaton 1 hétig hűtés nélkül volt azóta hűtve, minimálisan lett fogyasztva!

Legjobb válasz: Ha rostos narancslével van, az szerintem ugyanúgy megromlik vodkàval is egy idõ utàn, úgy mint egymagában felbontàs utàn. Ha megkóstolod lehet érezni rajta, hogy már rosszl a narancs benne. Max kiköpöd.:)

Ha rostos narancslével van, az szerintem ugyanúgy megromlik vodkàval is egy idõ utàn, úgy mint egymagában felbontàs utàn. Ha megkóstolod lehet érezni rajta, hogy már rosszl a narancs benne. Max kiköpöd.:)
Megromlani nem fog hûtve, csak az alkohol lesz benne fokozatosan egyre kevesebb.
Nagyon utálom, ha valaki csak azért válaszolgat, hogy írjon valamit. Én akkor válaszolok meg egy kérdést, ha értek hozzá, vagy gyakorlati tapasztalatom van benne. Tehát, elsõ: "csak az alkohol lesz benne fokozatosan egyre kevesebb." Miért lenne egy lezárt üvegben az alkoholtartalom egyre kevesebb? Hová lesz belõle? Nem lesz kevesebb. Akkor nem érne egy 10 éves pálinka annyit, amennyit ér. Második: Hogy romolhatna meg a rostos üdítõ alkoholos közegben? Milyen fermentációs folyamatok indulnak meg benne? Elárulom: semmilyen. Az alkohol jelenléte kizárja a további erjedés kialakulását jelen körülmények között. Nagyon utálom, ha félkézbõl kapott információkat kész tényként tálalunk a kérdezõnek, pláne úgy, hogy fingunk sincs a dolgokhoz. -élelmiszeripari mérnök vagyok-
Ha 1:2-nél nem keverted hígabbra, akkor a hûtõben eláll egy ideig, de az elsõ 1 hét alatt ugyanúgy elkezdhetett romlani, mint egy megbontott üveg bor. Ahhoz, hogy stabil legyen, legalább 1:1, 5 arány kellene (kb. 15% v/v). Ha a hûtõ elõtt még jó íze volt, akkor most is jó.

Mennyi ido utan leszek kepes "elmenni"?

most szombaton voltam eloszor a baratommal ,tudta hogy szuz vagyok es nagyon szepen csinalta ,nem ereztem semmi fajdalmat ,talan egy kicsit az elejen ,de kilehetett birni...csinaltuk egy parszor ,majd reggel is ,ami bant hogy nem ereztem semmit :( tehat ereztem hogy ugymond "bennem van" de semmi mast ,es hujen erzem igy magam ,hogy o elmegy meg minden ,en meg csak fekszem mint egy darab fa...mennyi ido utan valtozik ez meg?

Legjobb válasz: Próbálj kicsit aktívabb lenni! Simogasd õt, és fogd is meg :-) Mozogjál közben, és adjál ki hangot is (persze nem feltétlenül ezt mind egyszerre). Engedd el magad, és élvezd, amit tesz. Ha nem erõlteted, akkor egyre jobb lesz.

Próbálj kicsit aktívabb lenni! Simogasd õt, és fogd is meg :-) Mozogjál közben, és adjál ki hangot is (persze nem feltétlenül ezt mind egyszerre). Engedd el magad, és élvezd, amit tesz. Ha nem erõlteted, akkor egyre jobb lesz.
eleinte ez igy szokott lenni.....de majd ha mar megszokjatok egymast(szal tudjatok h mit akartok egymastol a szexben)akkor erezni fogd te is azt amit o....es igazat adok az elso valasz adonak;)
Nehéz kérdés! Elõször: a saját testedet is kell ismerned, hogy tudd, mit szeretsz, mi okoz neked örömet, és mi az, amit várj a barátodtól is. Lehet, hogy még nincs meg köztetek az a fajta bizalom, hogy õszintén, feltétel nélkül elengedd magad, és egyszerûen csak élvezd. Idõvel minden kialakul. Én 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, élveztem, de nem volt orgazmusom. Kb. egy évet vártam rá, mire kitapasztaltam, hogy mi a jó nekem, és azóta nagyon-nagyon ritka, amikor nincs, az is valószínûleg rajtam múlik csak. Száz szónak is egy a vége: Bizalom, Tapasztalat, Próbálkozás, és add át magad Neki, csak Magatokra koncentrálj közben!
Igaz, nagyon igaz!!! Elõször is a saját tested ismerd meg, maszturbálj, simogasd magad orgazmusig. Késõbb elmondhatod a párodnak neked mi jó!!! Ja, és közben nyugodtam simizheted magad! Hidd el a barátod nem fog megsértõdni, sõt!!! a fiuk nagyon izgatónak találják ha a párjuk simizi magát! Tehát elõre!!!

Mennyi idõ után leszek képes újra inni?

Sziasztok, csak egy gyors kérdés. Annyi a történet hogy még szilveszterkor borzasztóan berúgtam, mint még soha, kb. a fél estét végighánytam (amúgy nem vagyok az a nagy bulizós aki minden hétvégén fent van és mindig alkoholizál :D) de most na.. sikerült :D És azóta nagyon undorodok a piától, már ha ránézek vagy megérzem az `illatát` hányingerem lesz.. egyszerûen nem csúszik le még a legkisebb mennyiség se. Nektek volt már ilyen? Meddig tart ez?

Legjobb válasz: A szeget szeggel szokás kiütni. Azt a hibát követted el, hogy nem így tettél. Gyorsan pótold be.

A szeget szeggel szokás kiütni. Azt a hibát követted el, hogy nem így tettél. Gyorsan pótold be.
Ha nem kívánod, miért akarsz újra alkoholt inni? Ez nem menõ.
Igyál mást, a legtöbb ember csak egy bizonyos fajta piát utál meg. Ha a töménytõl undorodsz ott a sör, bor.
Miután elõször keményen kicsapongtam, 4 hónapig a sörre se tudtam ránézni.
nekem laptopra ömlött rá tea kb 5 percig birta utána kinyiffant
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy be is folyt a billentyûzetbe, nem csak rá.
A kérdező hozzászólása: Igen? Köszi a nagyon gyors választ, akkor itt most valaki igen sumákolhatott valamit, ha igaz amit mondasz. :D
Azt megjósolni nem lehet. Lehet azonnal, lehet soha.
Nekem pont ma ömlött rá egy egész pohár kóla..:D Gyorsan kikapcsoltam, "kiráztam" a billentyûzetbõl a kólát (elkezdtem rázogatni a notit), utána felitattam a maradékot. Valamint vizes ronggyal kicsit áttörölgettem a billentyûzet közét, hogy az a ragacsos lé annyira ne látszódjon, meg ragadjon. Azóta hibátlanul mûxik. (kop-kop)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor örök rejtély marad, hogy kitõl romlott el a laptop

Képes a hüvely visszaszűkülni a régi méretére? A gátmetszés, vagy gátmetszés nélküli szülésnél marad tágabb a hüvely? Mennyi idő alatt lesz olyan, mint volt?

Azt feltételezném, hogy mivel a gátmetszést összevarrják, és ugye hallottam, hogy néha sz?kebbre is varrják, mint azel?tt, így gondolnám, hogy a gátmetszéses szülésnél a hüvely sz?kebb marad. Képes a hüvely gátmetszés nélkül is ugyan úgy vissza sz?külni?

Legjobb válasz: Hát Én 3 hónapja szültem. Gátmetszésem volt, hüvelyi varrat nem, tágabb lettem, 8 héttel szülés után voltunk együtt, azóta sem, kicsit kitágultam mondta a férjem és Én sem éreztem túl sok mindent. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Remélem változik a helyzet.

Hát Én 3 hónapja szültem. Gátmetszésem volt, hüvelyi varrat nem, tágabb lettem, 8 héttel szülés után voltunk együtt, azóta sem, kicsit kitágultam mondta a férjem és Én sem éreztem túl sok mindent. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Remélem változik a helyzet.
10 hete szültem, volt gát varratom is, meg hüvelyi is, de semmivel sem lettem szûkebb vagy tágabb. A férjem szerint pontosan ugyanolyan jó, mint elõtte. Nem véletlen, hogy a szülés utáni 5. hét óta hetente 5-6 alkalommal is együtt vagyunk. :)
Nekem volt gátmetszés és én szûkebb lettem.
Szerintem ez változó. Van aki szûkebb, van aki tágabb lesz. engem még varrhatott volna a doki, mert én is kicsit tágabb lettem:(
1. szülés, gátmetszéss és tágabb lettem 2. szülés gátvédelem, picit repedt és még rosszabb lett a helyzet. :-(
szia nekem volt gátmetszés. 1 éve szültem de amikor összebújunk akkor nagyon fáj nagyon vékony a bõr és ha súrlódik kaparnám a falat annyira ég. méretében nem tudom hogy változott-e talán a hüvelyem "plöttyedtebb" lebb.. :)
Ha nincs gátmetszés, akkor a hüvely szülés "azonnal" vissza nyeri eredeti méretét. Nálam mind a 2x volt gátmetszés, egyszer sem szólt a párom, hogy más lenne a méret- ha valami nem olyan, mint szokott, akkor szóvá teszi, mindig. Üdv:2 gyermekes, 21 h.km.
1. A szüzesség elvesztése elõtt az összes nõ ugyanolyan szûk merõlegesen(ha kínai, ha fehér, ha néger) max a függõleges hosszúság tér el. 2. A szüzesseség elvesztésének körülményei tágítanak kit milyen méretben a pasi vastagságától függõen. 3. Az egyéni kondíció, edzettség , adottság és a használók vastagságának aránya állít be egy belsõ körterületet. 4. Nincs olyan, hogy szûk vagy tág, kizárólag a pénisz vastagság és a hüvely belsõ körkerület aránya a mérvadó. A vékony farkú pasik kb a 14 éves szûz kislányokon kívûl minden nõt egyformának éreznek a megfelelõ pozícióban vagy nem éreznek semmit a nem megfelõben. A normáls, vastag pasik vagy szûknek vagy pon jónak éreznek. 5. A baba megszületése közben kitágul a hüvely vagy magától vagy gátmetszéssel. Normál esetben utána 5-8 hétig nem ajánlott szexelni egészségügyi okok miatt, ekkora visszaszûkül a hüvely. Ha nem akkor mûtét, erõsítés intimtornával.
nem ártana tudni a test ballisztikai tényezõjét.
A kérdező hozzászólása: az lényegtelen, legyen kavics
Ja és az s természetesen a g+h val azonos.

Idén mennyivel lesz rosszabb a fizetésünk az árakhoz képest mint tavaly?

Halottam hogy lesz kompenzálást stb... De mire lehet számitani?

Legjobb válasz: elvileg a fõnöködnek meg kell emelni a fizetésed, hogy a nettód ugyan annyi maradjon, de ez nem kötelezõ

elvileg a fõnöködnek meg kell emelni a fizetésed, hogy a nettód ugyan annyi maradjon, de ez nem kötelezõ
A kérdező hozzászólása: Az gáz:) mivel nem kötelezõ igy biztos nem fogja.
A kompenzációra maximum azok számíthatnak, akik nagy cégeknél dolgoznak és ki tudják köhögni az emelést. De itt sem biztos. Én semmire sem számítanék. Ez a valóság.
A kérdező hozzászólása: Én nagy cégnél dolgozom, de mindig azon voltak hogy nekünk legyen a legrosszabb:)
Ne kövesd a tömeget. Mindig próbálj magasabb szintre lépni, fejleszd magad! Végülis ha csökken a reálbér, de te viszont többet keresel, akkor téged nem érint úgy, mint másokat :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!