Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ido hogy megfoganjon a (2 db)

Mennyi időt kell várni a fogamzásgátló abbahagyása után, hogy gyerek biztonságosan megfoganjon?

Legjobb válasz: Szia! Május 10-én hagytam abba a Cypromixet, és most 6 hetes terhes vagyok! :) A baba jún.28-én fogant! Csak ugye utolsó mensitõl számolják a terhességet. Nekem a gyógyszer abbahagyása után kétszer jött meg 3-3 hétre, azért mertünk nekiállni a baba-projectnek, és lám, elsõre összejött :)! Hajrá Neked is! Bátran! Az elsõ igazi mensidet várjátok meg! Vagyis az elsõ az még gyógyszermegvonásos vérzés lesz, de a második már igazi! Minden jót Nektek! :) boldog 6 heteske

Szia! Május 10-én hagytam abba a Cypromixet, és most 6 hetes terhes vagyok! :) A baba jún.28-én fogant! Csak ugye utolsó mensitõl számolják a terhességet. Nekem a gyógyszer abbahagyása után kétszer jött meg 3-3 hétre, azért mertünk nekiállni a baba-projectnek, és lám, elsõre összejött :) ! Hajrá Neked is! Bátran! Az elsõ igazi mensidet várjátok meg! Vagyis az elsõ az még gyógyszermegvonásos vérzés lesz, de a második már igazi! Minden jót Nektek! :) boldog 6 heteske
A mai alacsony hormontartalmú tabletták mellett, nem kell semmit. De ha biztosra akarsz menni 1 hét sztem optimális :)
van, h nem is kell várni, mert pl. ha kihagysz 1-2 szemet, már attól is teherbeeshetsz..

Mennyi ido kell hogy megfoganjon a baba es hogy megtapadjon a mehfalon? Es hogy befolyasolja ez hogy abba maradjon a menstruacio?

Legjobb válasz: Miután együtt voltál a pároddal, és esetleg valamelyik úszóbajnok sikeresen elérte a petét, a petesejt elindul lefelé a petevezetéken keresztül a méhbe, ez kb. egy hét. A petesejt mire megtapad a méhfalon és kényelmesen beágyazódik, az 1-2 hét is lehet. Mivel a petesejt ebben az esetben megtermékenyült, nem bomlik fel, és nem távozik vérzés formájában, így a mensi elmarad.

Miután együtt voltál a pároddal, és esetleg valamelyik úszóbajnok sikeresen elérte a petét, a petesejt elindul lefelé a petevezetéken keresztül a méhbe, ez kb. egy hét. A petesejt mire megtapad a méhfalon és kényelmesen beágyazódik, az 1-2 hét is lehet. Mivel a petesejt ebben az esetben megtermékenyült, nem bomlik fel, és nem távozik vérzés formájában, így a mensi elmarad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!