Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ido a ferfinak ahhoz, hogy (2 db)

Mennyi ido kell a ferfinak ahhoz, hogy megpihenjen szeretkezes utan?

Az en parom rogton elfarad, mar mint a magomles utan...

Legjobb válasz: Fiatalabb korban hamar képesek újra a szexre, de a kor elõrehaladtával nõ ez az idõ! Viszont a szeretkezés minõsége is nõ, fiatal korban még csak "próbálkoznak"!

Fiatalabb korban hamar képesek újra a szexre, de a kor elõrehaladtával nõ ez az idõ! Viszont a szeretkezés minõsége is nõ, fiatal korban még csak "próbálkoznak"!
Fiatalabb korban elég az ujra töltéshez 15-25 perc, idõsebb korban már kicsit több idõ kell!
10 perc meg egy energiaital:)

A megismerkedéstõl számitva mennyi idõnek kell eltelnie (hét, hónap) ahhoz, hogy a férfi ne tartson könnyûvérû nõnek?

Legjobb válasz: Ez pasifüggõ. Nálam pl. nincs megkötve, ha szimpi a csaj lényegtelen az idõ. 24/F

Ez pasifüggõ. Nálam pl. nincs megkötve, ha szimpi a csaj lényegtelen az idõ. 24/F
az sok mindentõl függ szerintem... igaz én a férjemmel chat-en ismerkedtem meg, barátságnak indult, nem is terveztünk többet... sokat beszélgettünk... 1 hónap után találkoztunk és már akkor az ágyban kötöttünk ki :D és amint írtam... mára a férjem :) ismeretségi körömben is van olyan pár akik egy éjszakás kalandot kerestek annak idején (5 éve) 2 hónap múlva lesz az esküvõjük :) szóval ha valaki melléd van rendelve, akkor az akkor is melletted marad ha rögtön ágyba bújsz vele, és aki nem, akkor is el fog menni ha váratod heteket-hónapokat...
Teljesen lényegtelen egy ilyen idõkoordináta felállítása. - mert ha az illetõbõl nem váltod ki azt az érzést, ami hozzád fûzi, akkor a szextõl függetlenül le fog lécelni.
Teljesen értelmetlen ilyen szabályokat felállítani. Úgyis a szex dönt el, hogy lesz-e folytatás, vagy nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!