Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideje a (407 db)

Májkapuér-magasvérnyomás miatti nyelőcső-visszér-vérzés esetén mennyi ideje maradt még a betegnek?

Kezelve ill. kezelés nélkül.

Legjobb válasz: Ezt az orvostól kell megkérdezni. Ma már általában õszintén válaszolnak a legkritikusabb kérdésre is. Amerikában például meg kell mondani a betegnek, mennyi ideje van hátra, hogy a legfontosabb kérdésekben legyen ideje döntést hozni. Bárkirõl van is szó, õszinte részvétem.

Ezt az orvostól kell megkérdezni. Ma már általában õszintén válaszolnak a legkritikusabb kérdésre is. Amerikában például meg kell mondani a betegnek, mennyi ideje van hátra, hogy a legfontosabb kérdésekben legyen ideje döntést hozni. Bárkirõl van is szó, õszinte részvétem.

Mennyi ideje voltál együtt a pároddal, mikor elkezdtél fogamzásgátló gyógyszert szedni? (először)

Valamint egy friss, kezd?d? kapcsolatban engednéd az els? együttléteket óvszer nélkül is, ha már gyógyszert szedsz?

Legjobb válasz: 2 és fél éves kapcsolatban kezdtem gyógyszert szedni,szerintem nem kell elkapkodni. Én nem engedném friss kapcsolatban gumi nélkül, akkor sem ha szedek gyógyszert. Majd ha eljön az ideje...

2 és fél éves kapcsolatban kezdtem gyógyszert szedni, szerintem nem kell elkapkodni. Én nem engedném friss kapcsolatban gumi nélkül, akkor sem ha szedek gyógyszert. Majd ha eljön az ideje...
Nem volt párom, amikor elkezdtem szedni, a nõgyógyász az iszonyatos menstruációs görcseimre írta fel a gyógyszert.
huh én 4 év után:$
3 hónapja voltunk együtt, mikor kezdtem, és engedtem óvszer nélkül
3 és fél hónapja voltunk együtt, és három hónappal az elsõ szeretkezésünk után voltunk együtt gumi nélkül. Egy friss kapcsolatban én nem engedném gumi nélkül. Szerintem 2-3 hónapot kell ezzel várni.
3 hónapja voltam együtt vele, mikor úgy döntöttem, hogy ezért a kapcsolatért megéri
1 hónap után váltottunk, 2 és fél éve vagyunk együtt már:)
2 hónapja voltunk együtt és 5 hónapja ismertem.
Olyan fél éve. Mondjuk nem én, hanem a bnõm:)
nem tudom hogy értsem a kérdést:D együtt majdnem 2 éve voltunk. szexuálisan 1-2 hónapja, utána váltottunk gumiról tabira.
Én rögtön elkezdtem gyógyszert szedni, mikor megismerkedtünk. És igen, rögtön óvszer nélkül csináltuk, de a párom szûz volt, ez azért bizonyos fertõzéseket kizár.

Szerintetek mennyi ideje lehet hátra? Szerintetek az altatás az a "könnyebbik út" számára?

Van egy tacskó keverék kutyám. Elég öreg már 14 éves :( Már szegénykémnek alig van fogacskája :"(, de még tud enni száraz kutyaételt :) Az utóbbi hónapokban eléggé lefogyott és látható rajta, hogy nagyon soványka...:( És néha este beteszem a tálkájába a kutyakaját és reggel ott van benne az egész jobb esetben csak a fele :S De néha legalább mindet megeszi :) Légyszi normális válaszokat :) Köszi el?re is :)

Legjobb válasz: Én nem vagyok az altatás híve, ha csak nem kikerülhetõ, például egy gyógyíthatatlan betegség vagy baleset stb...A természetes megöregedés teljesen normális, ha nem szenved, nincsenek fájdalmai, akkor hagyni kell ha eljön majd az ideje, szépen elalszik. Ezek amiket leírtál, egy idõs kutya tünetei, fogvesztés, fogyás lehet még akár megvakulás, hallás romlása stb. Ez ezzel jár.

Én nem vagyok az altatás híve, ha csak nem kikerülhetõ, például egy gyógyíthatatlan betegség vagy baleset stb...A természetes megöregedés teljesen normális, ha nem szenved, nincsenek fájdalmai, akkor hagyni kell ha eljön majd az ideje, szépen elalszik. Ezek amiket leírtál, egy idõs kutya tünetei, fogvesztés, fogyás lehet még akár megvakulás, hallás romlása stb. Ez ezzel jár.
Tegyél egy kis konzervet a szárazhoz(keverd össze a 2õt egy tálba...) :)
Elsõ abszolút korrekt választ adott, ehhez nem lehet mit hozzáfûzni. Talán csak annyit, hogy légy vele türelmes. Remélem, még sokáig ott lesz veled. :)
Még régen eltört a kutyusom lába és az orvos rosszul mûtötte meg. 14 éves volt amikor nyáron már nem bírt lábra állni a vizet is úgy kellet odaadni neki. Ekkor döntöttünk úgy, hogy elaltatjuk, mert nagyon szenvedett. Csak akkor altasd el ha tényleg szenved, de akkor ne hagyd tovább szenvedni.
Ha az anyagi kereteid engedik szerintem próbálj Neki mostmár ne száraz eledelt adni, hanem kényeztesd kicsit és vegyél neki valami szaftosabb ételt. Én sem javaslom az altatást, mert hidd el, utána folyton az járna a fejedben, hogy vajon hány évet tölthettetek volna még együtt? Ha nincsenek fájdalmai, akkor szerintem még ne gondolkodj ezen. Nekem volt egy Németjuhászom Liza, akit sajnos el kellett altatni, mert súlyos beteg volt és erõs fájdalmai voltak, amitõl teljesen megváltozott. A szívem szakad meg ma is, ha rá gondolok. Napokig sírtam utána. Minden jót jót Neked és a kutyusodnak!
Ha van életkedve a kutyának, nincsenek fájdalmai, akkor miért kéne elaltatni? Senior tápot kellene már kapnia, azt is beáztatva és akkor talán még vissza is hízna.
Ha nincs foga, pépes ételt kell adni. Akár bébiételt. Vannak erõsítõ szerek. Pl VetriGM , Immunovet, stb.
Utolsó kommentelõ: igazad van. minden ember, aki mostantól az állatok kategóriába akarna írni, keresse fel helyette azonnal az állatorvost, nem is értem, miért is ír ide valaki, mikor az a legkézenfekvõbb megoldás. Ebbe az állatorvosnak nincs beleszólása, vagy kéri a gazdi, hogy altassa el, vagy nem. Ha látványosan szenvedne, akkor a gazdija is tudná, mit kell tennie.
Nem értem, hoy nem jutott eszedbe a legkézenfekvõbb megoldás:az állatorvos. Senki nem tud neked neten keresztül, látatlanban tanácsot adni, mit tegyél a kutyáddal, senki nem varázsló. Vidd el orvoshoz, vizsgálja meg, és akkor majd õ elmondja, mi a teendõ.Ennyire egyszerû.
Az öreg kutyusok sokat alszanak, és gyakran veszítenek a súlyukból. szerintem a száraztápot hanyagold, ha lehet, akkor inkább fõzzél neki. Húst, rizzsel, húslevest egy kis sárgarépával, stb. Az is természetes, hogy már nem hall, valószínûleg a látása sem az igazi. De ezért butaság lenne elaltatni, pláne, ha nem is beteg. Ha pedig egyszer azt látod, hogy reggel nem ébred föl...akkor gondolj arra, hogy nagyon szerencsés kutyád volt. Ha lehet ilyet mondani, akkor ez a legszebb formája az elmúlásnak. És ne rágódj ezen, mert a kutyusod megérzi! Lehet, hogy még évekig veled lesz, a tacsik strapabíró kutyák:)
A kérdező hozzászólása: én mindkettõtõl félek...ha elaltatjuk akkor tudom , hogy attól a perctõl kezdve már nem lesz ott velem, de ha meg hirtelen elalszik és nem ébred fel akkor az hirtelen történik és nem tudom, hogy mikor lesz :( Ezért félek :( Nem akarjuk elaltatni csak tényleg mostanábancsak fekszik és néha körbemegy a ház körül lefekszik és ennyi a napja :( Lehet, hogy a nagy meleg miatt és csak én vagyok ennyire besz**va :) Hát nagyon remélem, hogy még pár évig majd velem lesz :) <3 :)
A kérdező hozzászólása: én is :) mert mindenki nagyon szereti :) és szószerint az utca kedvenc kutyusa :) mindenki megsimogatja és ha jönne esetleg egy betörõ az is halálra nyaldosná :) sose harapott meg senkit, igazán barátságos :) csak szegénykém alig eszik, meg jön ez a nagy meleg is :( félek, hogy baja lesz :(
A kérdező hozzászólása: Igen, igen azt nem írtam, hogy a hallása se az igazi már :/ Nagyon nagyot hall és már egy jó ideje alig ugat...:( MEgrémiszt és félek, hogy egyszer arra kelek fel, hogy õ már sosem ébred fel :( :"( :"( Együtt nõttünk fel és félek, hogy hamarosan elmegy :"(
Azért kéne állatorvos, hogy megállapítsa, van-e valami olyan betegsége a kutyának, amitõl szenved.Ha nincs, felesleges elaltatni.Te ezt neten keresztül meg tudod állapítani?Még ha állatorvos vagy, akkor sem. Az állatorvos tanácsot adhat azzal kapcsolatosan is, hogy az idõs kutya életminõségét hogyan lehet javítani.
5 éve vagyunk együtt, és átlagban heti 2-3 alkalommal hancúrozunk. :D 24/L és 26/F
Én 19 vok, a barátom 22.8hónapja vunk együtt.Eleinte amikor nagyon keveset tudtunk talizni, szinte ki sem mozdultunk a szobából amikor együtt voltunk, napi kb5-6 alkalom volt, most h szinte együtt lakunk és nagyon fáradtak vunk estére így már lecsökkent az adag heti 4-5 alkalomra...:(
2 és fél éve vagyunk együtt, a barátom 24, én 21, hetente 5-ször szeretkezünk. Petranova
Szia! Mi 20 évesek vagyunk, 4 éve vagyunk együtt, nem lakunk együtt:( de azért heti 3-4 alkalmat összehozunk:D
27, 30. A 9 évet kezdtük, 13 hónapos a kisfiunk és a régi heti 5-10 alkalom havi 3-4re csökkent:(
1 éve bagyunk együtt és úgy általában heti 2-3 alkalom:)
5 éve vagyunk együtt, fél éve lakunk együtt, heti 3-4x. Én 25/L vagyok, a párom 32/F.
3 éve vagyunk együtt, én 16 õ 18 éves, és mivel egy hónapja veszítettük el, még csak kevésszer.Heti 1.
Nos, én 19 éves lány vagyok, a párom 21 éves. Albérletben együtt lakunk. Egy hónap múlva ünnepeljük a negyedik évfordulónkat. Heti 3-4 alkalom az átlagos, de van hogy kevesebb (pl, ha fáradtak vagyunk). Régebben volt, hogy kétszer is együtt voltunk egy nap, de akkor még nem éltünk együtt, meg azóta már elderengett a rózsaszín köd is. De azért imádjuk egymást.
Én 18 vagyok, kb másfél éve élek "aktív" nemi életet... Mostani barátommal csak két hónapja vagyok együtt, eddig egyszer feküdtünk le nem olyan rég, tehát errõl még nem tudok nyilatkozni, õ is 18. Volt barátommal 7 hónapig jártunk, vele hetente 1-2 alkalom volt.
Másfél éve vagyunk együtt, átlagban olyan heti 5 alkalom. De van amikor ennél több de olyan is van h ennél kevesebb.
19-20 es kb mindennap amikor csak van idonk h kenyeztessuk egymast
1 év. heti 2-4, változó. ha nagyon ritkán tudunk hétköznap is találkozni, akkor több, ha csak hétvégén, ami a gyakrabb akkor kevesebb.
1, 5 eve vagyunk egyutt, fel eve egyutt elunk, mindketten 22 evesek atlagban heti 6-7-8, faradtabb heteken 5.
kb heti 3x de van amikor egy nap 2szer is. 4éve vagyunk együtt. 25/L, 40/F
ja és 5 és fél éves kapcsolat
Sajnos a fõsuli miatt 200 km választ el minket, de egy városban lakunk. Csak hétvégén találkozunk. Átlagban 2-3x egy héten. Mindketten 21 évesek vagyunk.
Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt, mindketten 20 évesek. Ez elég változó, mert van olyan idõszak mikor heti 5-10 alkalom, máskor meg csak kb 2-3.
28L 31F 4 éves kapcsolat, 5 hónapos házasság. Heti 4-5 alk.

Cigizõ tini csajok! Ti milyen cigit szívtok? Mennyit naponta? Mennyi ideje cigiztek? Hogyan szoktatok rá? Tudják a szüleitek?

Legyetek szívesek leírni az életkorotokat is.

Legjobb válasz: szai! né mralbrllot zsfok ézs 12 éfzsen kezstme le cgiizni! lelelelelelelelelelelelelelelelelelelele vices vlot

szai! né mralbrllot zsfok ézs 12 éfzsen kezstme le cgiizni! lelelelelelelelelelelelelelelelelelelele vices vlot
1-es Et kecifei! Zsép votl kratulálok BRÁFÓ! Vell dán!
Mé sciálod ezst vleem? Mosckos buzsi vgya!!!!4!4!!!4!4 lelelelelelele
2 doboz naponta 4 éve. nem tudják, és nem tom miért szoktam rá.16l
ngyess, kérlkk!! mrt bazstad ell a vict? yo ezs nked?
1 2 és 4 aki szem egy ember:fúúú de vices!röhög a vakbelem. Nem cigizek, bocs de én már nagyon mérges vagyok

Mennyi idő a puffasztott rízs felszívódási ideje?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyit eszel belõle és mivel eszed, illetve az egyéni anyagcsere is számít, de kb 1-2 óra ezektõl függõen.

Attól függ, hogy mennyit eszel belõle és mivel eszed, illetve az egyéni anyagcsere is számít, de kb 1-2 óra ezektõl függõen.

A cukrászoknak és az ápolőnőknek mennyire jut idejük a családjukra?

Tudom hogy korai ezen gondolkoznom,mert még csak most fogok 9.-be menni.Mondjuk bizonyos szempontból mindegy,mert új sulit már nem is írhatnék be egyrészt,másrészt meg ezek azok a szakmák amik érdekelnek.(egyel?re a cukrász felé hajlok)Viszont mégis érdekelne.Mert nem szeretném azt hogy nincs id?m a gyerekemre és csak esténként lát szinte.Ha meg nem lesz,akkor nem szeretném hogy úgyanígy legyen csak épp a párommal.

Legjobb válasz: Megoldás: Nyiss a házad alatt 1 cukrászdát és egész nap otthon leszel és családdal és dolgozol is... Kül olyan hülye kérdés aki sok pénzt akar keményen dolgozik annak nem lesz ideje max este..de hát ez mindenütt így van kivéve akkor ha jó ismerettségvan és mindent a segged alá tesznek

Megoldás: Nyiss a házad alatt 1 cukrászdát és egész nap otthon leszel és családdal és dolgozol is... Kül olyan hülye kérdés aki sok pénzt akar keményen dolgozik annak nem lesz ideje max este..de hát ez mindenütt így van kivéve akkor ha jó ismerettségvan és mindent a segged alá tesznek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Utolsó elõtti:Hát igen, az ápolónõknek tény hogy nem semmi az életük, hogy ha pont úgy jön ki sosem lehetnek a családjukkal még karácsonykor sem.Egyébként most mit dolgozol? Utolsó:Nem tudom hogy ez amit írsz mennyire van így hiszen én még nem dolgozom, de úgy gondolom valamilyen szinten biztos van igazság benne sajnos. Akik meg külföldön vannak/mennek:Sok sikert.Az a baj hogy én nem hiszem hogy elmennék mert itt van a családom, barátaim és nem vagyok sajnos olyan típus aki könnyen itt hagyná õket. A pékség nyitásról:Na igen, csak ehhez is szükség van nem is kevés pénzre.
Szia A cukrász is benn van napi 10-12 órát vagy éppen keveset de akkor nincs ünnepnap és hajnal 4kor kelés van. Igazából a melók 99%arról szól h ne is élj csak dolgozz, de miért dolgozol, azért h másnap is bemehess, és egy boldogtalan ember légy... Önként jelentkezünk amerikai önéletrajzzal rabszolgának, elérték h az a normális ha 10órákat gürizel a semmiért és még normális is h boldogtalan vagy netán beteg is.
Az ápoló szakmáról tudok neked nyilatkozni. Anyu ápolónõ volt onnan is ment nyugdíjba. A mûszakolás bárhol lehet gond. De az összes ünnepnap dolgozott. Nem telt el úgy karácsony hogy ne kellett volna valamelyik nap bemennie. Egészen nyugdíjig!Utáltam csendben lenni, ha õ hétvégén éjszaka után aludt, mert hét közben ugye én sem voltam otthon, ki lehetett bírni.Aztán én is ápolónõ lettem. Az elsõ lányom születése után még visszamentem 1 évre ebbe a szakmába, de aztán váltottam.Ugyan az a mókuskerék kezdõdött mint a szülõs családomban.Legyél cukrász.
ugh bocs kicsit sokat irok... egy kicsit elszalltam az idos dolgon most anyum miatt. de amugy apolonoknel szerintem egesz okes, mondjuk a tobbseg nem ezt mondja. hiszen van amikor fullos napod van kimeno... cukrasz meg szerintem megint nem az a hude huzos munka...
jah elozoelottihez es randiztam is. es volt szexualis eletem is! xD
amugy apolono 12 oras muszak heti 3x cukraszt nem tudom, sztem rendesen napi 8 az apolos nekem nagyon bejovos. most azt csinalom, kulfoldre megyek eleinte 2 muszakban tervezek dolgozni. aztan ott jelentkezem orvosi egyetemre, mert ebben a retek orszagban elveszitettem az allami tamogatast ahogy suli, munka, csalad probaltam egyensulyozni es hat nem ment... orulok hogy kulfoldon vagyok. sokat dolgozom. de a jovo ott sokkal fenyesebb. megjegyzes: folyekonyan beszelem a nyelvet igy nekem konnyebb kint.
Az emberk tobbsege mindig sir hogy semmire sincs ideje es jujj mennyit dolgozik. Hat 22 vagyok, de azt hiszem nalam tobbet kevesen dolgoztak. Eloszor heti 7/24-ben kellett a munkahelyemen lenni, bentlakasos ha valami genasz volt akkor en keltem ejjel es sokat kellett kelnem ejjel igy lett estis is. Elotte 18 ora kimenom volt de akkor is kellett munkaval kapcsolatos vackokat inteznem... Aztan lett estis. 21:30-6:30 kozott. Igy sikerult elmennem este parszor inni, rohadt jot Szilvesztereztem. Jah es nem volt hetvegen kimenom. Aztan abbahagytam mert nah ez azert gyilkos. :) akaehogyis. Meg mar eleg penzt szedtem ossze belole. Es utana mar csak heti 60-70 orat dolgoztam. Emelett buliztam, pialtam, ismerosokkel talalkoztam, sokat filmeztunk. Vasaroltam ruhakat. Fozocskeztem!!! Tehat meg arra is volt idom. Szoval innentol kezdve anyam rinyalhat hogy jajj dolgozik. Napi 8 orat heti 5 nap. Szal megmondtam neki innentol kezdve nekem ezzel a kifogassal ne jojjon... Mert mindig ez volt az aduasz hogy "munka utan vegyem nyakamba a varost". igen basszus. mert kulonben semmit nem intezel es mellekesen mindenki mas napi 8 orat dolgozik nah. meg az agyat is sikerult eladni, uj persze nincsen xD es ez volt a hiszti mikor nezzen ujat... waaa
Azért írtam hogy van akinek nem pont neked:D Én amúgy azt csinálnám hogy 1 pékséget ház alá vmi átlag környéken ahol megélnék belõle
A kérdező hozzászólása: 1.-nek:Van sok ember akinek nem tesznek mindent a s*gge alá, és nem gazdagok, nem telik 40-50 ezer ft értékben ruhára egy hónapban, hanem mondjuk csak 5-8 de azért megélnek normálisan, és mégis nevelik ennek ellenére a gyereküket rendesen, nem csak leb*sszák a tévé elé.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy 8 órát mindenhol dolgozni kell, az természetes.De rengeteg cukrász mondja hogy 12-14 óráznak, barátnõm anyja is cukrász és múltkor mondta a barátnõm hogy este 10-re ér haza legtöbbször, fél óra míg hazaér szóval fél 10-ig dolgozik.
Egyik sem vagyok, de több mûszakban dolgozom.Arra van idõm, amire akarom, csak szervezés kérdése.Bármilyen foglalkozást ûzöl, napi minimum 8 órát nem a családoddal töltesz, ehhez nem kell ápolónak lenni.
máshol se jobb, bankban melózóm a rövid pénteki nap (nem mindenhol)8, 5óra, többi 9-10, volt hogy12.

Mennyi ideje vagy otthon? Mennyi volt a leghosszabb otthon töltött idő? Munkanélküliség, gyermek nevelés stb. szempontok miatt.

Legjobb válasz: Én jelenleg már dolgozom,de 2007 közepétõl amikor kijöttem Angliába egészen 2011-elejéig nem volt munkám,így itthon voltam. Pedig rengeteg melót kerestem.Végül is végre már dolgozom.(most délutános vagyok)

Én jelenleg már dolgozom, de 2007 közepétõl amikor kijöttem Angliába egészen 2011-elejéig nem volt munkám, így itthon voltam. Pedig rengeteg melót kerestem.Végül is végre már dolgozom.(most délutános vagyok)
5 hónapja szintén munka nélküliség miatt. Elvileg 1 éve lennék de jártam tanulni, meg szakmai gyakorlatra is, de nem jött még össze munka :( Nem olyan rossz itthon csak az a rossz érzés hogy egyszerûen nem tudok sehol sem elhelyezkedni. Most jövõhónaptól megyek nyelvet tanulni, aztán lesz ami lesz.
Én négy, hónapja vagyok munkanélkülin.Annyiból jó, hogy volt egy csomó elmaradt itthoni "ügyem" és most behozom a lemaradást.Meg ha már itthon vagyok több idõ jut "egyéb" dolgokra is.Én mondjuk, könnyen el tudok helyezkedni, (olyan a szakmám) nemsokára el is fogok, de akkor már kihasználom a helyzetet.... :) )
Szia! Lehet, hogy ilyesztõen hangzik, de én 1996. október 1-étõl, azaz 16 éve vagyok itthon. Munkanélküliség - GYES - munkanélküliség - GYES - munkanélküliség - GYES - GYET - jelenleg minden ellátás nélkül :-( Szerencsére páromnak vann akkora fizetése, hogy eltartsa a családot, ha nem is királyi módon :-) Én élvezem!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat én puszta kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést... De láttam hogy, még van olyan helyzetben lévõ ember is mint én...Én 2005 óta gyermekem születés óta vagyok itthon.. Szintén hasonló helyzetben.(mint a legelsõ válaszadó) Párom nagyon elfoglalt én meg itthon gyerekkel+ semmi segítség.....Gyerkõcért jönni menni, ha beteg ápolni...Munkanélküliségrõl már nem is írok....Eleinte én szégyelltem , hogy ilyen élethelyzetem alakult ki....De igaz ami igaz sok jó oldala is van....ettõl még nem töltöm semmitevéssel a napot..Elég sok mindennel eltudom foglalni magam , magunkat...
3 év volt a leghosszabb itthon töltött idõm. Ekkor kezdtem el óvodába járni! :D
Két évig voltam GYED-en a kisfiammal, szóval addig "otthon voltam", de az alatt is tanultam. Amikor a GYED-em lejárt, nem mentem vissza dolgozni, elkezdtem egyetemre járni nappalin, ez nem tudom, ilyen szempontból minek minõsül, mert nem dolgozom, de nem is vagyok otthon. Mindent összevetve 5 éve nem dolgozom, leszámítva a nyári, alkalmi munkákat, de itt sajnos csak ilyen pár napos lehetõségek vannak, legalább is olyanok, amiket gyerek mellett be tudok vállalni. Pl. az éjszakai bulifotózást nem tudnám csinálni. Más nem nagyon adódik. Viszont egy év múlva meglesz a diplomám, és nagyon remélem, hogy találok is munkát.
2012. február 1-je óta vagyok munkanélküli, alkalmi fordításokból élek(angolul és olaszul beszélek felsõfokon). Elõtte egy nemzetközi projektben dolgoztam asszisztensként.
1, 5 éve vagyok itthon munkanélküliként :(
3 éve vagyok munkanélküli. Mondjuk alkalmi munkák adódnak, de állandó, bejelentett munkám 3 éve nincsen.
A kérdező hozzászólása: Olyan munka helyre szívesen elmennék ha létezne ami figyelembe veszi , hogy vannak olyan anyák is akik egyedül rendezik agyremeküket és ehhez lehetõleg alkalmazkodnának....Persze tudom h ez viccc kb amit leírtam , és nincs válogatási lehetõség.....

A cigánykártya jóslásnak általában mennyi idő a beválási ideje?

Ez függ a kirakási módoktól,ha igen melyik kirakási módnál mennyi ?

Legjobb válasz: Nincs beválási ideje.De meglehet oldani cselesen a dolgot úgy, hogy jóslás elõtt elhatározod, hogy például a holnapi napra szeretnél jósolni, vagy mondasz egy konkrét dátumot.

Nincs beválási ideje.De meglehet oldani cselesen a dolgot úgy, hogy jóslás elõtt elhatározod, hogy például a holnapi napra szeretnél jósolni, vagy mondasz egy konkrét dátumot.
Annyi, amennyire hiszel benne!
nálam véletlenül mûködött , holnapra mûködött.

Mennyi ideje szoktál le a cigiről? / Mennyi ideig bírtad legtovább cigi nélkül?

Legjobb válasz: Egyszer leraktam egy évre, aztán szívtam fél évig,majd megint leraktam 3 hónapra,aztán visszajött 3 hónapra de most megint nem szívom:P na jó teljesen úy igaz h az egy év alatt is szívtam,de csak bulikban:P

Egyszer leraktam egy évre, aztán szívtam fél évig, majd megint leraktam 3 hónapra, aztán visszajött 3 hónapra de most megint nem szívom:P na jó teljesen úy igaz h az egy év alatt is szívtam, de csak bulikban:P
Napi három doboz volt a normál adagom, de egyszer besokalltam és abbahagytam - már több, mint 33 éve, azóta se gyujtottam rá.
Napi 3 doboz elég lehetett egy életre is... Én mióta dohányzom, 1 hónap volt a max.
4 éve cigizek napi 6-7 szál szokott lenni de ez változo van mikro elmegy 1 doboz is van mikor 2 napig egy szál se amugy volt mikor fél évig nem szivtam aztán megint msot 1 hónapja letettem 1 hete megint szivom persze ennek oka van:D
Szaggatottan szívtam én is. max 1 év volt. Valahogy a az abbahagyás után par honappal bedurran az agyad és ujra raszoksz. ezt nem ertem en sem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!