Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig tápszert adni egy (1 db)

Mennyi ideig kell tápszert adni egy babának?

Van id?ben korlátozva vagy a babára van hagyva mint az anyatejeseknél hogy egyszer csak elválasztja magát?

Legjobb válasz: A tápszeres etetésnek fokozatai vannak. Ahogyan a baba nõ, más tápszert kell neki adni. Elõszõr ha még nagyon kicsi akkor HA-s tápszert kezdésnek, majd jön az I-es, II-es és 9 hónapos kortól a III-as ami már úgynevezett babatej. Az elsõ kisfiam 3 hetes korától tápszert kapott és 13 hónapos korában cseréltük le a tápszert rendes tejre és kakaóra. Már akkor egyébként mindent evett is.

A tápszeres etetésnek fokozatai vannak. Ahogyan a baba nõ, más tápszert kell neki adni. Elõszõr ha még nagyon kicsi akkor HA-s tápszert kezdésnek, majd jön az I-es, II-es és 9 hónapos kortól a III-as ami már úgynevezett babatej. Az elsõ kisfiam 3 hetes korától tápszert kapott és 13 hónapos korában cseréltük le a tápszert rendes tejre és kakaóra. Már akkor egyébként mindent evett is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Most 9 hónapos a lányom HA2-est eszik.De ha nagyobb lesz neki mire kell cserélni?Tej allergiás
Szia! Nekem 8hós fiam van. Mi a Milupa Milumil HA2-st iszuk még. Honnan tudtad meg hogy tejallergiás?
A kérdező hozzászólása: Konkrétan nem tudjuk de 2 hosan kiegészítésnek Beba tápszert kiprobáltuk és harmadik nap után nagyon sírt és fájt a hasa.Akoor azt abbahagytuk, majd szopizott és azokon a napokon amikor én tejet ittam nagyon fájt a hasa ordítva sírt orákig, és híg nyálkás sötétzöld volt a széklete
Szia! Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy a hypoallergén tápszert kiírhatja a babának 2 éves koráig.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki segítene szundikendő ügyben? FÜLES

Elhagytuk a kendőnket amit a c&a-ban vettünk füles feje van a közepén és csikos az alja a kendőnek!

5

Mennyit eszik egy alkalommal az egy hónapos babátok, és hányszor eszik egy nap? Anyatejes vagy tápszeres?

4

Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy a gyermekem ne menjen közel a TV-hez?

A TV-nk egy átlag TV asztalon van, melynek magassága kb. 80 cm. Kisfiam 1,5 éves, minden érdekli, legfőképp az olyan dolgok, amiket ki-be lehet kapcsolni, így a TV elsőszámú kedvenc. Mondogatom neki, hogy nem szabad, s hogy miért nem, néha érti, és ott hagyja, néha alkalmi süket. :)))

8

Mikor lehet a babának engedni, hogy tévét nézzen? Mert a mienk még csak 2 hónapos, de mikor rápillant úgy nézi mintha tudná miről szól a film!

csak félek, hogy nagyon korai és még a végén szemüveges lesz.

14

Mindenki Fisher Price tanuló kutyust vesz karácsonyra a babájának? :D

19

Hogy érdemes leszoktatni egy 9 hónapost a harapásról és az erős hajtépésről?

Tudom, kicsi még, de azért fájdalmat tud okozni ezekkel. Mindig határozottan rászólok, hogy nem, nem szabad, persze nem nagyon van foganatja (gondolom, ez természetes), de szeretnék következetes lenni. Viszont van, hogy csak csócsálja a kezem, illetve birizgálja a hajam, ezeket engedjem neki? Nem fogja összezavarni?

1

Miért nem csendesedik el, ha meghallja a hangom?

Nálatok is van olyan, hogy amikor sírdogál a babátok, és szóltok hozzá, akkor nem hogy megnyugodna, hanem még jobban rázendít? Tudom, senki nem pszichológus (ha mégis van itt olyan, akkor az ő válaszáért extra köszönet), de vajon miért lehet ez? Lehet azért, mert úgy gondolja, hogy na, itt van anya, akkor tolom még egy kicsit, hátha felvesz? :) Én ezt nagyon nem értem :) még kicsi, 9 hónapos.

2

Ha megharap a lányom a fognyomoknál feldagad a bőröm, mintha minden egyes fognyom egy szúnyogcsípés lenne, vajon miért?

4

A ti kisbabátok is máshogy néz ki különböző testhelyzetekben és nézetből?

Nem az arckifejezésre gondolok, hanem pl. az én lányom tök máshogy néz ki háton fekve, hason miközben a fejét emeli, oldalról nézve... a fényképeken is olyan, mintha vagy 5 különböző gyerekről készültek volna a képek.

2

7 hónaposan mekkora volt a kisfiatok?

Az én babám 69cm és 7400g. Kevésnek találom. Az utóbbi 2 hónapban csak 300g-okat hízott.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!