Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig szedni az (47 db)

Mennyi ideig szabad szedni az Urtica Urens homeopátiás bogyót, hogy ne apassza el a tejem? Ma kezdem el szedni, mert hirtelen nagyon lecsökkent a tejem, s 3 hónapos babám nem szeretném tápszerezni.

Legjobb válasz: Én eddig úgy tudtam,hogy idõvel apaszt.Viszont a múlt héten mondta a védõnõm,hogy amikor neki úgy tûnt apad a teje elkezdte szedni folyamatosan a szoptatás alatt és 8 hónapig volt elég teje.

Én eddig úgy tudtam, hogy idõvel apaszt.Viszont a múlt héten mondta a védõnõm, hogy amikor neki úgy tûnt apad a teje elkezdte szedni folyamatosan a szoptatás alatt és 8 hónapig volt elég teje.
Úgy tudom hogy 1 hétig amjd 2 nap szünet és bármeddig lehet szedni...legalábbis nekem a patikus ezt mondta. Szedtem 2 hétig, nem nagy eséllyel. Én ajánlok neked egy másikat és azt próbáld ki: ricinus communis, ettõl már másnap két evés között 120-140ml tejet tudtam lefejni, napi 2x5 bogyó. nekem ez jobban bevált mert az urtica-tól nagyon fájt a mellem, és az meg ráadásul hasfájást is okoz a babának. Üdv: 14 hetes kislány anyukája.
MINDEN homeopátiás szert addig kell szedni, amíg a tünetek, amire szeded, fennállnak. Jelen esetben addig, amíg nem érzed, hogy több lett a tejed. Ha már többnek érzed, abbahyagyod. Ha egy-két nap múlva megint kevesebbnek érzed, újra elkezded.
Most voltam lyen oktatáson.. Ezeket a szereket a tünetkezelésre korlátlan ideig lehet alkalmazni, mert mellékhatása nincs.. Csak 5 ch-ban készített alkalmas tejszaporításra a 9ch és 15 ch-st el sem kell hozni a gyógyszertárból, mert abban a koncentrációban apaszt!! Szóval elõször is csak 5 ch-t használj erre..és nyugodtan szedd amíg úgy látod!! De tényleg ne a nagyobb koncentrációt, mert az nem jobban használ, hanem a missed ab-ok utáni tejapasztásra alkalmas!

3 hónapos kisfiamnak huzamosabb ideig antibiotikumot kell szednie. Mennyire gyengíti ez az immunrendszerét?

Vesetágulata van, és megelőzendő a durva húgyúti fertőzést hónapokig antibiotikumot kell szednünk. (az orvos szerint vannak, akik évekig szedik, én ebbe bele sem merek gondolni) Kap probiotikumot és szopizik még, de sajnos annyira görcsösen próbálok ragaszkodni az anyatejhez fenti okok miatt is, hogy az is megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha már az sem lesz...

Legjobb válasz: Nekem a kislányomnak 6 hetes korától kellett hasonló okokból antibiotikumot szednie. Tudom, brutálisnak tûnik egy kizárólag szoptatott baba torkán lenyomni az antibiotikumos folyadékot, de ne aggódj! Nem lesz tõle baja. Az elsõ néhány alkalom kellemetlen lesz Neki, aztán szépen lassan hozzászokik. Én úgy csináltam, hogy minden nap adott idõben, lehetõleg ugyanolyan körülmények között adtam be. Mint egy kis rituálé :) Hogy könnyebben hozzászokjon. Sikerült, egy hét után már nem ellenkezett, utány pedig már tudta, hogy mi fog jönni. Én 11 hónapos koráig szoptattam, (5 hónap csak anyatej) kb fél éves koráig semmi betegség nem volt. Akkor is csak kis megfázás, szóval szerintem nem gyengítette le annyira az antibiotikum. Jobbulást a kisfiadnak, Neked pedig kitartást!

Nekem a kislányomnak 6 hetes korától kellett hasonló okokból antibiotikumot szednie. Tudom, brutálisnak tûnik egy kizárólag szoptatott baba torkán lenyomni az antibiotikumos folyadékot, de ne aggódj! Nem lesz tõle baja. Az elsõ néhány alkalom kellemetlen lesz Neki, aztán szépen lassan hozzászokik. Én úgy csináltam, hogy minden nap adott idõben, lehetõleg ugyanolyan körülmények között adtam be. Mint egy kis rituálé :) Hogy könnyebben hozzászokjon. Sikerült, egy hét után már nem ellenkezett, utány pedig már tudta, hogy mi fog jönni. Én 11 hónapos koráig szoptattam, (5 hónap csak anyatej) kb fél éves koráig semmi betegség nem volt. Akkor is csak kis megfázás, szóval szerintem nem gyengítette le annyira az antibiotikum. Jobbulást a kisfiadnak, Neked pedig kitartást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtál! Hát igen, az elsõ adagok nálunk is bajosak voltak, volt hogy hányt is tõle, de most már elfogadja. Úgy féltem, hogy az antibiotikum kikészíti majd a kis szervezetét, de minden tõlem telhetõt megteszek, hogy ne így legyen! Köszönöm még egyszer, remélem, Ti is már túl vagytok a nehezén!

Új fogamzásgátló tablettára váltottam, de nem tudtam hogy a régi tabletta befejezése után egyből el kell kezdeni az új tablettát. Ha elkezdem szedni a megvonánsos vérzés után úgy ahogy rendesen kell, akkor mennyi idő után leszek "védett"?

Legjobb válasz: kíváncsi lennék honnan szerezted mert nem nõgyógyásztól ez egyértelmû. az elmondja hogy kell szedni, érdemes lenne felkeresni egyet szerintem az a megoldás

kíváncsi lennék honnan szerezted mert nem nõgyógyásztól ez egyértelmû. az elmondja hogy kell szedni, érdemes lenne felkeresni egyet szerintem az a megoldás
A kezdõ napodon kezded és egy hó után véd. Ha valami különös tabit kaptál, akkor más is lehet: tájékoztató, nõdoki!

Most kezdtem szedni Dienille fogamzásgátlót, érdekelne hogy tényleg jó a pattanásos bőrre, mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt hozza rendbe az arcot?

Legjobb válasz: remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)

remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csak azért, csak gondoltam jó volna egyszerre megoldani a két problémát :) Doki azt mondta hogyha három hónap alatt nem használ akor majd másikat irat fel.

Kérdeznem, hogy a NOVYNETTE fogamzasgatlo tabletta mennyi idő utan hat? Hany het? Tudom, hogy hogyan kell szedni, csak azt szeretnem tudni, hogy mennyi idő utan eri el hatasat? Biztos valaszt szeretnek.

Legjobb válasz: a betegtájékoztató szerint már az elsõ tabletta után. én is ezt szedek, én két hét után mertem óvszer nélkül szeretkezni, akkor már az orvosom is azt mondta, hogy okés.

a betegtájékoztató szerint már az elsõ tabletta után. én is ezt szedek, én két hét után mertem óvszer nélkül szeretkezni, akkor már az orvosom is azt mondta, hogy okés.
Én is azt szedtem.Már a 3.szemnél mertem, nekem az orvos és a betegtájékoztató szerint is már véd.De ha nagyon biztosra akarsz menni akkor 1 hetet várj.

Elkezdtem kondizni, mennyi időnek kell eltellnie ahhoz, hogy látszódjon is vmi? Fél év után már látszódhat ez-az? Nem terveztem szedni semmit sem, meg igazából lövésem sincs h mit és hogy lehetne (de kis felvilágosítást szívesen vennék e téren is:D)

Legjobb válasz: igen fél év múlva már látható lehet ha oda figyelsz a kajára egy kicsit. vitamin legyen,edzés utánra jó lenne tejsavó protein és dextróz. ezek nem szerek,szedheted,ihatod nyugodtan. ezt olvasd el:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

igen fél év múlva már látható lehet ha oda figyelsz a kajára egy kicsit. vitamin legyen, edzés utánra jó lenne tejsavó protein és dextróz. ezek nem szerek, szedheted, ihatod nyugodtan. ezt olvasd el:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
a kajálás lesz a kulcs, ha nem kajálsz rendesen nem fogsz fejlõdni! Egyél sok fehérjét megfelelõ mennyiségû és minõségû szénhidrátot. Edz keményen egy normális edzéstervet követve, aludj minden nap legalább 8 órát. Sok sikert!
Járjál rendszeresen és látni fogod a változást fél év után. Az egyik legjobb barátom másfél év alatt már egész pofásan nézett ki, pedig õ mind a kajálásra, mint a kiegészítõkre magasról tett. Hízott 10 kilót pusztán attól, hogy a szervezete több kaját igényelt, mint elõtte. A mellei, karjai egész szépen reagáltak a dolgokra. A lábai meg alapból nagyok, mert kosarazott rendesen aztán 44es vádlival kezdte az edzést. :D

Az antidepresszáns szedése elkezdése elején mennyi ideig kell nyugtatót szedni s milyen adagban?

Ez két hét mire kifejti hatását?S akkor már elhagyható?

Legjobb válasz: antidepresszáns nem nyugtató, hanem hormon pótló szer. Nézz utána. Elhagyni csak hosszabb idõ elteltével lehet, amikor magától termelõdik a boldogság hormon

antidepresszáns nem nyugtató, hanem hormon pótló szer. Nézz utána. Elhagyni csak hosszabb idõ elteltével lehet, amikor magától termelõdik a boldogság hormon
A boldogsághormonok: szerotonin és endorfin. Van akinek nem termelõdik, vagy csak nagyon keveset. Ekkor a szervezet úgy reagál, hogy szorongás és alul-értékelési problémaként jelentkezik. A szerotonin nagy befolyást gyakorol a higgadtságra, a derûre, a lelki nyugalomra. Továbbá abban is közremûködik, hogy minden este nyugodtan elaludjunk. A lelkiállapot és a szerotonin szint között állandó a kölcsönhatás. A stressz, a bosszúság miatt hamar csökken a termelése, és elfogy a derûnk és a lelkesedésünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!Értem amit írtál csak amzt szerettem volna megtudni, hogy a frontint mennyi ideig kell szedni mellette, amikor elkezdem szedni s milyen adagban, mert aztán el kell hagyni a nyugtatót, legalábbis az orvosom ezt mondta. S utánna márcsak az antidepresszáns marad.

Winstrollal kapcsolatban.10mg-os win-ből mennyit kell 1 nap szedni és mennyi ideig? Utolsó héten valamit? Azt tudom h naponta a testsúlynak 3x kell meginni fehérjébe, mellé májvédő teát kell.

Legjobb válasz: inkább megenni, nem? Amúgy aki gyiken kérdezget koxról, az ne koxoljon. Sõt, ha nem vagy versenyzõ, akkor egyáltalán ne koxolj, gyökér dolog, az akaratgyengeség tiszta mutatója.

inkább megenni, nem? Amúgy aki gyiken kérdezget koxról, az ne koxoljon. Sõt, ha nem vagy versenyzõ, akkor egyáltalán ne koxolj, gyökér dolog, az akaratgyengeség tiszta mutatója.
A kérdező hozzászólása: értelek, de nem ez volt a kérdés, én eldöntöttem h szedem, elmondták h hogy kell stb...csak gondoltam itt kapok valami +infot.

Ha a lány elkezd fogamzásgátlót szedni, az mennyi idő után hatásos? Mennyit kell tehát várni, amíg hatni kezd?

Legjobb válasz: Hát én a biztonság kedvéért várnék egy hónapot, én Milligestet szedek az elsõ napon kezdtem el és a 20. gyógyszer után csináltuk elõször gumi nélkül, szerintem ha eddig kibírtátok gumival, az az egy hónap már nem oszt nem szoroz...

Hát én a biztonság kedvéért várnék egy hónapot, én Milligestet szedek az elsõ napon kezdtem el és a 20. gyógyszer után csináltuk elõször gumi nélkül, szerintem ha eddig kibírtátok gumival, az az egy hónap már nem oszt nem szoroz...
A mai modenr fogamzásgátló tablettáknál ha a vérzés elsõ napján kezded szedni, akkor azonnal hat, ha az ötödik napon, akkor a következõ ciklustól kezdve biztonságos a szex.
általában 1 hónap
olvasd el a betegtájékoztatót.
ha az 1. szemtõl kezdi, akkor az újabbak már az 1. szemtõl védenek. 2 hetet azért várjatok.
mikor megjön neki és beveszi rögtön az elsõ nap már lehet azon a héten gumi nélkül, csak a parázósabbak várni szoktak 1hetet/hónapot:)
Ha elsõ naptól szeded akkor ált. két hét, ha nem, akkor egy hónap.
A kérdező hozzászólása: még nincs konkrét gyogyszer. majd most akarunk íratni....csak igy viszonyításképpen kérdeztem...
Ez fogamzásgátlótól függ. Általában adnak hozzájuk egy betegtájékoztatót, amiben minden szépen le van írva. Ha megmondod mi a gyógyszer neve, akkor elolvasom neked, mivel neten is fenn van (ha esetleg elhagytad volna, vagy nem tudod hol keresd).
Általában min. 2 hetet javasolnak a dokik, de hozzáteszik azt is, hogy ha még biztosabbra akarsz menni, az elsõ hónapban egészítsd ki óvszerrel a védelmet. Én mindenesetre az elsõ 2 hétre tuti használnék gumit is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!