Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig normálisnak a (216 db)

Szülés után mennyi ideig "normális" a vizelet visszatartási probléma? Vagy "normális" ez egyáltalán?

Nekem sajnos már a terhesség utolsó idejében is gondokat okozott a dolog. Most közel két héttel szülés után még mindig komoly probléma. Meddig "normális" ez? Forduljak orvoshoz? Kihez? Nagyon kellemetlen....

Legjobb válasz: Nekem a második hónap végéig volt, nem tudtam annyi vizeletet bent tartani mint elõtte. Most már csak idõnként van. Orvosnak jeleztem, kõkemény intimtornát javasolt.

Nekem a második hónap végéig volt, nem tudtam annyi vizeletet bent tartani mint elõtte. Most már csak idõnként van. Orvosnak jeleztem, kõkemény intimtornát javasolt.
Nekem nem volt, de én császárral szültem, tehát nem nyomódott meg a szüléssel.
Nekem is hónapokig volt:( A végére mondjuk enyhült és csak eröltetésre (hapcizás, köhögés)-nél jött egy csepp, de szerencsére már elmúlt:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kellemetlen, mert ha nem tudok rögtön elszaladni wc-re amikor kell, egyszerûen nem tudom benntartani...iszonyat kellemetlen szitu még otthon is... Milyen intim torna?

Mennyi ideig normális a luteális fázis?

Azt tudom hogy 16 nap után ha még mindig fent van a hő,akkor az valószínűleg terhesség!De mennyi a minimumja? Nekem múlt hónapban 12 nap volt!Elég ez? Tehát ?-16ig normális!

Legjobb válasz: Nekem mindig 12 nap. Ez normális, a kislányom is 12 napos luteális fázisos ciklusban fogant, ráadásul legelsõ probálkozós hónapban. Azért írtam ezt le, mert vannak itt olyanok, aki azt mondják, hogy 13 napnál rövidebb luteális fázis már hormon zavart, vagy sárgatest elégtelenséget jelent. Ez nem igaz. 11-16 napig teljesen normális.

Nekem mindig 12 nap. Ez normális, a kislányom is 12 napos luteális fázisos ciklusban fogant, ráadásul legelsõ probálkozós hónapban. Azért írtam ezt le, mert vannak itt olyanok, aki azt mondják, hogy 13 napnál rövidebb luteális fázis már hormon zavart, vagy sárgatest elégtelenséget jelent. Ez nem igaz. 11-16 napig teljesen normális.
Nekem a legtöbbször 16 napos, ritkán 15. Lényeg , hogy ne legyen benne nagy szórás.
Megerõsítve: 12-16 napig normális. Teherbeeséshez legoptimálisabb, ha ciklusonként azonos hosszúságú.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)

Az első együttlét után mennyi ideig normális a vérzés?

A barátommal együtt voltunk vagy fél óra lehetett az egész és fájt is közbe de azért nem volt vészes és kellemes érzés is volt benne de utána pár csepp vér jött ki még este ami gondolom normális viszont még ma is észleltem nem is vért hanem mondjuk váladék vagy nem tudom mi lehetett ami a menstruációt megel?z?en is lehet mondjuk..ez még normális?

Legjobb válasz: Mindenkinél máshogy van. Szerintem ez még teljesen normális.

Mindenkinél máshogy van. Szerintem ez még teljesen normális.
400 év
mi még most is térdig járunk a vérben....
1 évig.. :)
hát figyelj ez attol függ hogy a szûzhártyádat vagy a seggedet szakittota e fel

Mennyi ideig normális a vérzés miután megtörtént?

Az els? alkalom nagyon fájt.. Két napja történt.Párcsepp vér volt azóta pedig barnás-véres folyásszer?ség van.Fogamzásgátlót is szedek. Normális hogy az "esemény" utáni második napon ilyet tapasztalok? L/19

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, mert a hüvelyedben nem olyan a hám, mint pl. a bõrödben. Nem szarusodik el, nehezebben is gyógyul. De azért ha 1 hétnél tovább tart, az már nem jó...

Szerintem teljesen normális, mert a hüvelyedben nem olyan a hám, mint pl. a bõrödben. Nem szarusodik el, nehezebben is gyógyul. De azért ha 1 hétnél tovább tart, az már nem jó...
Én egy napig véreztem egy kicsi.

Rákszűrés után mennyi ideig normális a barnázás?

Legjobb válasz: Szimpla rákszûrés? Szerintem semeddig...

Szimpla rákszûrés? Szerintem semeddig...
A kérdező hozzászólása: Elég erõs barna folyás..
Én már voltam vagy tízszer életemben, de egyszer volt egy kis rózsaszín váladék utána fél napig, máskor semmi.
Nálam 1 napig volt talán, a mostaninál pedig nem jelentkezett.
1-2 napig normális.

Mennyi ideig normális a pecsételő vérzés tablettaváltáskor?

Fogamzásgátlót váltottam, most szedem az első levelet az új bogyóból. 18 napja szedem és 5-6 napja barnás pecsételő vérzésem van. Tudom, hogy ez normális, de mégis meddig? Jövő hét végén kell megjönnie a vérzésemnek, lehetséges, hogy egészen addig pecsételgetni fogok? :S (Nem tudom számít-e, de leírom: 21+7 napos Gestomixről váltottam 24+4 napos Reziára. Előtte több mint 2 évig szedtem a Gestomixot és nem attól nem barnáztam még az első hónapban sem.)

Mennyi ideig normális a vérzés, ha kihagytam egy szem fogamzásgátlót?

Qlaira fogamzásgátlót szedek, és elfelejtettem bevenni egy szemet, amit reggel (kb 14 óra elteltével) pótoltam. Azóta (ez kb 2 hete volt) nem jelent?sen, de vérzik.

Legjobb válasz: Qlaira-t szedsz még?

Qlaira-t szedsz még?

Küret után mennyi ideig normális a vérzés?

1 hete volt egészségügyi küretem vastag méhnyálka, b? és hosszan tartó, elhúzódó vérzés miatt, de ég mindig megvan, igaz már nem vészes, de normál vérzésnek betudható

Fogamzásgátló szedésénél mennyi ideig normális a barnázás?

A mellem is nagyon fáj. Még 4 szem tabletta van az els? levélb?l.

Legjobb válasz: 3 hónap

3 hónap
A kérdező hozzászólása: Olyan sokáig?
3 hónap, de a betegtájékoztató mindent leír. Amúgy ez a 3 hónap nem azt jelenti, hogy végig lesz. Nekem pl egy hónapig volt. A mellem nekem is fájt, és még most is, pedig fél éve szedem. :)
A kérdező hozzászólása: De akkor nem kellene visszamenned vele az orvoshoz? Ez azért csak nem normális, hogy fél éve fáj.
Már fél éve fáj a melled, és nem mondtad dokinak??? Menj vissza.
nem úgy mint az elején... az elején nagyon rossz volt...nem lehetett hozzáérni, most akkor fáj, hogy ha futok és ugrál :D
tájékoztató szerint 3 hónapig elõfordulhat ez általában annyit jelent h az 1 levél alatt van, de a 2. levélnél már nincs, de ha elõfordul az sem baj viszont ha a 3. levél után is elõfordul, akkor érdemes visszamenni a dokihoz

Hsg vizsgálat után mennyi ideig normális a barnázás/vérzés?

Nekem 3 napja tart.

Legjobb válasz: Nekem másnapra elmúlt. (Aznap is csak minimális volt.)

Nekem másnapra elmúlt. (Aznap is csak minimális volt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!