Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig magam a napon (11 db)

Mennyi ideig "süttethetem" magam a napon? pl. egy padon üldögélve. /nem strandon/23hetes terhes

Legjobb válasz: Szerintem bármeddig. Ha fel vagy öltözve, akkor nem lehet belõle nagy baj. Csak arra figyelj, hogy ha jársz kelsz, üldögélsz, akkor is kend be magad valami naptejjel, legalább ott, ahol nem fed ruha, pláne most terhesen, mivel ilyenkor a napfény máshogy hat a bõrre, kialakulhatnak májfoltok, aztán azokat nem könnyû eltüntetni. A babának a padon sütkérezéstõl nem lesz baja.

Szerintem bármeddig. Ha fel vagy öltözve, akkor nem lehet belõle nagy baj. Csak arra figyelj, hogy ha jársz kelsz, üldögélsz, akkor is kend be magad valami naptejjel, legalább ott, ahol nem fed ruha, pláne most terhesen, mivel ilyenkor a napfény máshogy hat a bõrre, kialakulhatnak májfoltok, aztán azokat nem könnyû eltüntetni. A babának a padon sütkérezéstõl nem lesz baja.
A D vitamin a bõrünkben a napsugaraktól alakul ki, úgyhogy hajrá, azért ez nem egyenlõ a nyári borzadáj napsütéssel! Jó babavárást!!!
Szia! A tavaszi napsütést nem lehet pótolni semmivel sem, nagyon jót tesz a szervezetnek úghyogy bármeddig sütkérezhetsz a napon arra viszont tényleg ügyelj hogyha érzékeny bõrû vagy el ne feledd valamilyen védõkrémet használni, és amint már írták kicsit kellemetlen velejárója hogy a bõrön májfoltok alakúlhatnak ki de ezzel nem tudunk mit tenni a terhességgel jár. Kellemes idõtöltést és jó napozást és annál is jobb babavárást:-) 32 hetes kismama

Nagyon fehér vagyok sajnos. Szeretnék egy olyan közép barna árnyalatú bőrt magamnak A nap nem fog meg csak leéget. Kb. mennyi idő után lenne közép barna a szoláriumtól? Tudom, hogy nem egészséges de szeretnék barnulni, mert így azt hiszik beteg vok.

Legjobb válasz: Nem tudom te látod-e itt ezt a ratyi google hirdetést,valami Tantowel kendõ,ami "egészséges" barnaságot ad.Vagy vannak a fújós technikák is,amikor rádfújják a színt. Amúgy meg irigyellek,mindennél jobban szeretnék hófehér lenni,az olyan elegáns.Tudtad,hogy régen a fehérség az elõkelõség szimbóluma volt?Mivel a parasztok földeken dolgoztak,õk lebarnultak,az elõkelõknek viszont minél fehérebbnek kellett lenniük.Ez mutatta,hogy õket soha nem éri nap,mivel nem kell dolgozniuk:) És a fehér bõrt sokkal szebbet sminkelni,mint a napbarnítottat. http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Juli..

Nem tudom te látod-e itt ezt a ratyi google hirdetést, valami Tantowel kendõ, ami "egészséges" barnaságot ad.Vagy vannak a fújós technikák is, amikor rádfújják a színt. Amúgy meg irigyellek, mindennél jobban szeretnék hófehér lenni, az olyan elegáns.Tudtad, hogy régen a fehérség az elõkelõség szimbóluma volt?Mivel a parasztok földeken dolgoztak, õk lebarnultak, az elõkelõknek viszont minél fehérebbnek kellett lenniük.Ez mutatta, hogy õket soha nem éri nap, mivel nem kell dolgozniuk:) És a fehér bõrt sokkal szebbet sminkelni, mint a napbarnítottat. http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Juli..
uv mentes barnító szalonba menj kiválaszthatod a színt is elvileg.
Én is így vok ezzel, mint Te! De engem a szoli sem fog meg egyszerûen!Senki nem érti, miért...Teljesen mindegy, mennyi idõre maradok bent!
Én is fehér bõrû vagyok, régebben engem is idegesített h csak leégek aztán lehámlik és megint fehér lettem, de soha nem mentem szoláriumba és nem is fogok. Most már nem érdekel, h ki mit mond (napjában legalább 3-an vagy többen megszólnak érte, de szinte ugyanazok az emberek). Nekem ez így jó legalább nem vagyok olyan mint a többi mintha vmi gyártószalagról leszaladtak volna mindegyik olyan egyforma agyonszolizott/agyonnapozott/agyonbarnítózott. De lehet h ezt csak én gondolom így. Mindenesetre a helyedben én elõnyömre fordítanám:)
az elõttem szólóaknak igaza van. Akinek jól áll a fehérség nagyon szerencsés, sajna én sötét hajú sötét szemû vagyok engem nagyon sápaszt :(. Am az uv-mentes barnítót nem ajánlom, foltosan kopik. Ilcsi napozó krém sztem ami neked jó lenne, a gond csak az h drága, de az a jó benne h az uv-a sugarakat átengedi a bõrödön amik barnítanak, míg az uv-b és uv-c sugarakat felfogja amik a leégést és a rákot okozhatják. Ha érdekel mesélhetek még róla.
Utcsó, szerintem meg a sötét hajú, szemûeknek még jobban áll a fehérség. http://www.contactmusic.com/pics/mb/saga_13_260109/gary_oldm..
Én is fehér vagyok. Mellette sötétbarna hajam van :D Amúgy engem is nagyon sok ideig zavart, és próbáltam küzdeni ellene. (szolárium, önbarnítók, stb) De mostmár elfogadtam a színemet, és szerintem a mai világban különleges ha valaki fehér a sok agyonszolizott mellett :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.Igazából azért zavar mert a kórházban mikor voltam elkezdtek vizsgálgatni hogy tuti van valami baj:S Ráadásul szeplõs is vagyok amit ki nem állok.A szoli is elõhozná mégjobban úgy mint a nap?

Ha beoltatom magam most a héten H1N1 ellen, akkor mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy normálisan védekezzen a szervezetem ellene? Mondjuk ha beoltom magam és rá 4 napra elkapom a virust, akkor nagyobb gond lesz mint ha nem oltanám be magam?

Legjobb válasz: Már egy párszor volt ez a kérdés... 3 nap után már védett vagy valamilyen szinten, de a maximális védelem 2 hét múlva alakul ki! Ha közben elkapnád akkor gyorsabb lefolyású lesz, de ha megkaptad az oltást elvileg már nem kaphatod el.

Már egy párszor volt ez a kérdés... 3 nap után már védett vagy valamilyen szinten, de a maximális védelem 2 hét múlva alakul ki! Ha közben elkapnád akkor gyorsabb lefolyású lesz, de ha megkaptad az oltást elvileg már nem kaphatod el.
2hét kell a védelem kialakításához. és jah ez alatt a 2hét alatt vigyázni kell magadra.
Az egyik ismerõsöm beoltatta magát.Neki is azt mondta az orvos, hogy két hét után lesz védett, de az elsõ 4 napban viszont õ fertõzhet meg másokat.És a mutánsok ellen nem véd, csak az eredeti törzs ellen.
A legfrissebb kutatások szerint a ha mutálódna a vírus, akkor is véd az oltás.Azért ez egy jó pont.Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett egy oltóanyagba belehelyezni a szezonális és az újinfluenza elleni védõoltást.Kellemetlen kétszer szúratni a gyerekeket:(
2 hét kell a védettség kialakulásához. Én errõl orvosokat kérdeztem, és õk azt mondták, hogy ha közben elkapom a vírust, akkor enyhébb lefolyása lesz.
x idõ alatt
Nem tudom. Szõke nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: x idö= másfélnap azaz 36óra azaz 2160perc azaz 129600 secundum :)
Forrásokkal támaszd alá az állításodat! http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Tüntesd_fel_forrásaid..
XD xd xd xd

Konditeremben túlterheltem magam bicepszezés közben. Megrándulhatott valami izom a mellkasomban. Mennyi idõ alatt múlik el? 5 napja nagyon fáj.

Állva egyenes rúddal bicepszeztem a konditeremben, a végén már nem tudtam a súlyt megemelni és teljes testbõl próbálkoztam nem csak bicepszbõl. Egyszer csak belém nyílalt a fájdalom és begörcsölt a jobb mellkasom. Azóta nagyon fáj, fõleg a szegycsonttól jobbra, jobb oldalt egészen a hátul a gerincemig. Mi lehet ez? Valami borda közi izom rándulás? Mivel kezeljem? Mennyi idõbe telhet a gyógyulás?

Legjobb válasz: Valószínûleg túl terhelted magad és az izmaid gyengék voltak a súlyhoz képest ez csak egy rándulás várj 1/2 hetet és ha nem változik semmi menj el Oroshoz

Valószínûleg túl terhelted magad és az izmaid gyengék voltak a súlyhoz képest ez csak egy rándulás várj 1/2 hetet és ha nem változik semmi menj el Oroshoz

Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg 1 hete, aztán találkoztunk eddig kétszer, a másodikon csókok. Minden nap beszélünk telefonon. Mennyi idő után várható el hogy törölje magát az oldalról?

Legjobb válasz: mert én már most szeretném, ez még nem jogos? ráadásul online van.. rosszat jelent? közben meg órákat beszélünk minden nap, holnap is randi lesz, mindent meg tudunk beszélni úgy tûnik.. hosszútávra tervezünk, végülis eddig 2x találkoztunk. Csak ez valahogy fura:-S

A kérdező hozzászólása: mert én már most szeretném, ez még nem jogos? ráadásul online van.. rosszat jelent? közben meg órákat beszélünk minden nap, holnap is randi lesz, mindent meg tudunk beszélni úgy tûnik.. hosszútávra tervezünk, végülis eddig 2x találkoztunk. Csak ez valahogy fura:-S
A kérdező hozzászólása: de még nem akarok!!! õ már hívott, aztán elmondtam hogy ez nekem még korai és szépen megbeszéltük, megértõ volt, azt mondta rengeteg idõnk van stb..
megint a nem olvasós. menj át hozzá, h pl vacsiztok. az egyenes válasz arra, h sexelni akarsz.
az vok aki nem olvasta el a komikat. sose feledd, h az igazi párkapcsolat az elsõ sex után van. =)
A kérdező hozzászólása: Már kezdem látni, hogy ezzel nincs baj ennyi idõ után, mert mindenkinek ez a véleménye... velem lenne a baj? mert már csókolóztunk. Ez semmit nemjelent? Mégis mennyi idõ kell? Az elsõ szexig???? Na akkor nem lesz szex, meg semmi sem. Még persze várok néhány randit, de ha nem változik semmi, bármennyire is kedves, aranyos, meg jól alakul minden, ez nem mehet így tovább. Mert nem tudok arra gondolni, hogy ez normális mert a 2 randi az semmi... hanem arra gondolok, hogy már megtaláltuk egymást és õ ennek ellenére tovább "keresgél" tehát nem gondolja igazán komolyan, vagy nem monogám típus - pedig ezt is megbeszéltük és úgy tûnt hogy az. Hmmm... türelmetlen lennék? Nem fogok addig együtt lenni vele, az biztos. Nem menne! Véleményezzétek légyszi:)
nem nagyon olvastam el a válaszokat. bár annyira nem lényeges. de látom bejön neked, ha így érdeklõdsz érte. 2 randi volt, akkor mért ne ismerkedhetne más lányokkal?
A kérdező hozzászólása: 25 és 46 évesek vagyunk.
még annyit, hogy mindenképpen várj 1-2 hónapot, és ha akkor sem törli le magát, és aktívan nyomja, akkor érdemes beszélni vele, esetleg kamu reggel próbára tenni. mert 2 hónap után azért már illene leállni. de ahogy írtam, a pasik 99%-a pár randi után nem törli le magát, nekik ennél több kell.
a pasiknál ez normális. õk nem tekintenek pár randit véglegesnek vagy komolynak. nem etet a szövegével, valsz komolyan gondolja, de attól még úgy van vele, hogy ha mégsem jön össze, akkor nem akarja elölrõl kezdeni a társkeresõzést, inkább legyen talomban néhány lány. ne rontsd el a kezdeti jó viszonyt azzal, hogy már az elején hisztizel és követelõzöl (mármint nekik így jön le), hogy törölje le magát. a barátommal detto ugyanez volt, de más okok miatt is (nem tudott leállni a társkeresõzéssel, rutin lett neki). sok vitám volt vele, hogy törölje le magát, és õ mondta, hogy annyiszor megszívta már, és annyiszor fuccsolt be egy kapcsolata pont, amikor letörölte volna magát, hogy megfogadta, hogy csak akkor törli le magát, ha már 100%ig biztos a dologban. hány évesek vagytok amúgy?
"Ez csak etetés? idõsebb nálam sokkal... de ezt is megbeszéltük már, a korkülönbséggel járókérdéseket. Eddig olyan jól ment minden. " Nézd, marha egyszerû kideríteni. Csinálsz egy másik reget a társkeresõn valami attraktív csajjal és ráírsz. Mellesleg mennyi az a különbség?
A kérdező hozzászólása: Lezáratlan ügye egy társkeresõn? Ami már "ügy", azzal találkozik, és onnan telefon megy, nem az internet. Mondta is hogy nem híve a hosszú levelezésnek, mi is elég hamar találkoztunk és nagyon bejöttem, tetszettem neki, elõször külsõleg, aztán belsõleg is - bevallotta. Tényleg úgy éreztem hogy mindenrõl, õszintén tudunk beszélgetni... becézget, sms-ek, ma szerelmemnek szólított a telefonban. Sokat mesél az életérõl, meghallgat, figyel rám, és a jövõnkrõl (igen, így) beszél... közös jövõ. Ez csak etetés? idõsebb nálam sokkal... de ezt is megbeszéltük már, a korkülönbséggel járókérdéseket. Eddig olyan jól ment minden. Tényleg nm értem:((((( Csak én reagálom túl?
Lehet, de az is lehet, hogy van még néhány lezáratlan ügye. Vagy, Téged szívat egy kicsit, nehogy elbízd magad :-) Majd elválik, 2 találkozás még tényleg kevés.
A kérdező hozzászólása: Kiakadtam teljesen, mert ezek szerint õ még tovább keresgél...
A kérdező hozzászólása: akármilyen jó is az összhang, 2 találkozás még kevés? ráadásul nekem azt mondta éjfél körül már alszik általában, most meg 1 óra van.
A kérdező hozzászólása: igen, de én azóta hogy találkoztunk nem léptem be, csak most hogy megnézzem vele mi a helyzet. szerintem éjjel-nappal online van:( mi másért ha nem csajozik...
Hmm, de ha ennyire tudod, hogy õ online, akkor még Te is fenn vagy az oldalon, nem?
másfél évvel ezelõtt nálunk annak idején a párom az elsõ randink után törölte magát, én 1 héttel késõbb. a második után:) 25/N

Szellentesz a feleséged/ férjed előtt? Ha igen, mennyi idő után engedted ezt meg magadnak? Ha nem, akkor miért nem? És milyen módón oldod ezt meg nap-mint nap?

Azok ?szinte válaszára lennék kíváncsi, akik tényleg házasságban, vagy együttél?s párkapcsolatban élnek, tehát már nem a randizgatás megy.

Legjobb válasz: Nem, max a wc-bõl hallatszódnak ki ilyen hangok. 10 éve vagyunk együtt, ebbõl 2,5 éve élünk együtt.

Nem, max a wc-bõl hallatszódnak ki ilyen hangok. 10 éve vagyunk együtt, ebbõl 2, 5 éve élünk együtt.
ez erõsen pár függõ ki mikor szarik a másik szájába.. én még örülök is ha büfög a barátnõm.. akkor az egy potya nevetés abban a pillanatban:) fingani még nem hallottam:D
A szüleim 25 éve házasok és nem problémáznak ezen. A múlt éjjel hallottam, hogy anya mondta apának, de csak poénból, hogy "Még egy fingás és válok" :D Betegre röhögtem magam :DDD Szóval itthon nem tabu. :D Faterom meg gyakorolja a királyi vadászt :D
A barátom kb. egy hónap után már engedett galambot elõttem, én kb. a harmadik hónap óta. Minket nem zavar, ha nagyobb sikerül, akkor még röhögünk is rajta egy jót.
Mi 2éve vagyunk együtt, nagyon sokat vagyunk együtt. Kb fél éve van hogy meg merem tenni elõtte is, igaz már jóval elõtte is mondta hogy ne fogjam vissza magam...de csak ha nagyon muszáj és nincs más megoldás. És megpróbálom minél halkabban elintézni. Amugy ha tudok akkor inkább kimegyek wc-re, udvarra, hogy mást ne zavarjon.
Az a szeretõ, menyasszony, élettárs, stb.már a háznál marad aki mer pukizni.1 hónap után már durrogtunk.Ezek mind csak felállított gátlás, persze idegenek elõtt nem csináljuk.
Mi nem élünk még együtt, de még kb. 2 hónapja voltunk együtt mikor szóbajött ez a téma, és elmondta hogy olyankor mindig kiment a konyhába valamilyen ürüggyel hogy.... Én erre mondtam hogy erre nincs szükség, nyugodtan pukizzon elõttem, szóval utána már elõttem pukizott. Én kb az elsõ héten is pukiztam elõtte, de nem szoktam hangosat, és általában nem büdi :D úgyhogy sikerült elsunnyognom. De azóta volt pár alkalom hogy nekem is hangosra sikeredett, olyankor mindig hatalmasakat nevetünk.
anyuék néha versenyeznek is... és a böffben is XD
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel ezt a kérdést, mert õszintén érdekelt. Amúgy meg ez egy olyan téma, amit nem nagyon szokott az ember megkérdezni az ismerõseitõl, nem? Szóval gondoltam felteszem itt.
Én nem azt mondtam, hogy le kell hurrogni és undorító. Ha Nektek így jó, a Ti dolgotok - nekem nem fér bele, és ezzel nem vagyok egyedül, ennyi. Annak, aki felhozta, hogy ha szex van, ez miért nincs - talán mer a szex szép, ez meg nem szép. :) Amúgy meg ha Nálatok ez ennyire rendben van, Kérdezõ, akkor miért merült fel a kérdés? 13.31
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azzal azért vitatkoznék, hogy akinek sokat kell szellentenie, annak egészségügyi problémái lennének, vagy rosszul táplálkozna. Sõt.... bizonyos egészséges élelmiszerek pl. gomba, zöldborsó, lencse pont elõsegítik a dolgot. Egy mûsorban mondták, hogy napi 60 szellentés is normális. Én és a férjem 10 éve vagyunk együtt, és mindkettõnk igen széllelbélelt. :) Nálunk "szégyenszemre" elõfordul, hogy többször is kell egy film alatt. És már az elsõ évtõl ez nem tabu. Szoktuk is beszélni, hogy rólam biztos azt hinné mindenki, hogy "Ez a nõcske biztos nem csinál ilyet, csak ibolyaillatút." Mert a szülés után is modellalkatú maradtam, szexin öltözködök, amúgy diplomás pedagógus vagyok. Na most jól le lehet hurrrogni....hogy ez undorító. Hozzáteszem, hogy a mi kapcsolatunk õszinte, maximálisan hûséges, és a mai napig szerelmes belém a férjem és én is belé. Én azt látom, hogy valakik nem pukiznak egymás elõtt, de attól még nincs meg feltétlenül a tisztelet.
-ESKÜVÕ ELÕTT SZOKTÁK KÉRDEZNI:-Mer már pukizni a menyasszony?-Nem?El se vedd, mert nem õszinte hozzád.Ez nem azt jelenti hogy vkinek az orra alá durrantunk, de ha kell hát kell.
már bocs, ha a szex megvan a kapcsolatban, akkor miért nem fér bele a puki?
a legutóbbi kapcsolatom több mint 2 évig tartott, együtt is éltünk de én soha nem pukiztam elõtte.õ kb 2 hónap után.
Én multkor kb hajnal 1kor fingtam 1 kibaxott hangosat és jó rottyanósat a takaró alá :D elneveztük pukinak!
Mindenkinek más a határ, ami belefér, egyéntõl függ. Nekem ez nem fér bele sem a magam, sem a párom részérõl. Páromat nem zavarná, de megérti, és elfogadja. Nem mindenki tartja ezt a bizalom, az intimitás, a meghittség "romantikus" kifejezésének. Én pl. azt látom benne, hogy szomorú, hogy már nem akarnak tetszeni egymásnak, nem akarnak jó benyomást tenni egymásra. (De más párok lehet, másként élik meg - de nem lesz egyszer sok ebbõl, és x év után nem fogja lenyûgözni õket valaki, aki vonzó akar lenni és nem piszkálja az orrát, ne böfög, nem fingik???? És aki elõtt õk is újra vonzó nõk/férfiak lehetnek, mert az a valaki érdeklõdve látja meg bennük ezt az oldalt?) Mit ne mondjak, ismertem egy 45 körüli pszichiáternõt (nem páciensként), sokat beszélgettünk, és mesélte, hogy nagyon boldog a házassága, és egy barátjuk sztorija kapcsán feljött, hogy õk 20 év után is _megtisztelik_ egymást annyira, hogy ha valakinek ilyen gondja támad, kimegy a fürdõszobába. Akinek nincs baja, és nagyjából egészségesen táplálkozik, annak eleve nem számottevõek az ilyen gondjai. (Fõleg nem úgy hogy hanggal is járjon, illetve mint egyik elõzõ felhozta, egy filmet ne tudjon végignézni. Szerintem za ilyen mérvû gáztávozás egészségügyi problémát, de minimum helytelen táplálkozást jelez.)
Egyszer egyszer elmegy ha nagyon kell de azért van egy határ:DDDDDD Na mind1
Mi több mint 4 éve vagyunk együtt. Párom kb 2 év után, én még a mai napig sem. És sosem fogok a párom elõtt pukizni, szerintem az tökre illúzióromboló. Elég ciki amikor egy nõ a pasija elõtt pukizik. Nah én sosem fogok. Szerencsére nincsenek is ilyen jellegû problémáim, ha meg van akkor meg kimegyek a mosdóba... De nem a konyhába mint azt ahogy mások írták :D:D
Mint a' állat. :D Mit gondoltál, belõlük az egér hordja ki? :)
A nõk is szoktak fingani? Oo
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És akik nem engedik meg maguknak, azokhoz még egy kérdés: tegyük fel, hogy filmet néztek, rádjön...kimész a wc-re, de 10 perc után újra és késõbb megint. Tegyük fel, hogy hosszú a film: nem zavaró állandóan kirohangálni? És pl. éjjel az ágyban? :)
Azt tarják egy egészséges férfinak 5-10mp-es rattatatával kezdõdik a nap. Az enyém cigizik kávé mellé, ablak nyitva. Hadd szóljon. És a csilisbabot is szeretjük, a káposztát is...
min. 3 hónap mire rendezõdök
Mikor 1, 5 év után abbahagytam, nekem 2 hetet késett, viszont onnantól majdnem olyan pontos volt mint gyógyszerrel.
Szerintem ez válltozó, minden embernek másképpen viselkedik a szervezete.Benne van a pakliban az is hogy esetleg terhes lettél ilyenkor erre is gondolhatsz még ha kicsi is az esély mert azért a szervezetnek átkell állnia.Pl:én 8évig szedtem és kihagyás után a második hónaban terhes maradtam.Egy ismerõsöm 12év után hagyta abba a szedését és 6hónap kellett neki hogy minden visszazökkenjen a régi kerékvágásba.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok terhes, mert még 3 hónapig szedtem mióta utoljára...
6 hónap még nem a világ, majd eljön az igazi..
miért szakitottál?
Ha jó volt a kapcsolat, akkor nem csoda. Én is nehezen teszem túl magam rajta.
Szia! Ha valami nem stimmelt akkor helyes volt a szakítás. Te szakítottál, ha akart volna harcol érted (lehet megtette, akkor megérdemel még egy esélyt mindenki).De ha nem akkor feledhetõ! Szerintem ismerkedj másokkal, és ne az elõzõt keresd az újban!Tereld el a gondolataidat másokkal.Nem is feltétlenül más pasival!Szép idõ van, használd ki, annyi programot szervezhetsz!Érezd jól magad, ennyi!Tudod, felmelegítve csak a töltöttképoszta lesz jobb! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek! Utolso : nem, nem harcolt ertem. Egyaltalan. Nem keresett. Igazabol mar a szakitas elott sem keresett.

Mennyit (hány napot) kellene otthon még dolgoznom, hogy GYED-re is jogosult legyek, ill. az nem lenne elég ha fizetném a TB-t magam után egy bizonyos ideig?

Angliában dolgozom már 3 éve, bejelentett munkaviszonyban. Jövő tavasszal szeretnék hazamenni Mo-ra, gyermekvállalási céllal. Azt tudom, hogy a GYES alanyi jogon jár majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!