Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig kikapcsolás (3 db)

Mennyi ideig vár a DÉMÁSZ kikapcsolás előtt?

Augusztusban jött ki az elszámolószámla,ami 163.000 ft lett,sajnos csak a jöv? hónapban tudom megkérni részletre.Nem fogják addig kikapcsolni?És megadják részletre akkor is,ha nem vagyok védend? fogyasztó?

Legjobb válasz: Miért csak jövõ hónapban tudod elmondani a szolgáltatódnak, hogy mi a problémád? Már fizetési határidõ után vagy, ne várj tovább! Bemész és elmondod, hogy októbertõl tudod a részletet fizetni. Megkapod a részletfizetést, ha nem volt év közben fogyasztáscsökkentésed. A számla fizetési határidejét követõ 60. naptól rendelhetõ el a kikapcsolás.

Miért csak jövõ hónapban tudod elmondani a szolgáltatódnak, hogy mi a problémád? Már fizetési határidõ után vagy, ne várj tovább! Bemész és elmondod, hogy októbertõl tudod a részletet fizetni. Megkapod a részletfizetést, ha nem volt év közben fogyasztáscsökkentésed. A számla fizetési határidejét követõ 60. naptól rendelhetõ el a kikapcsolás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Azért várok a jövõ hónapig, mert csak akkor lesz pénzem, és én úgy tudom, hogy ahogy megadják a részletet, az elsõt még aznap be kell fizetni.
Mi ÉMASZ vagyunk, és nálunk is kijött egy 101 ezres végelszámolás és tényleg be kellett fizetni ráadásul már nem is adják csak 2 havi részletre és mellette még fizetni kellett a havit is, most lábalunk már ki belõle valahogyan.Egyébként fura dolog ez, mert van olyan gazdag ismerõsöm, hogy rendszeresen el vannak maradva százezrekkel és mégis van áramuk, bennünket meg állandóan csesztetnek.
hallottam már olyanról hogy csak a kikapcsolási felszólítókat küldték de kikapcsolás nem történt.ez ment 2-3 évig és pár százezres számlánál kikapcsolták az illetõt.
Ezért jobb nem átalányt fizetni, hanem minden hónapban bediktálni a mérõállást.... Ne várj, jelentkezz nálunk. Amíg ügyyintéznek addig se kapcsolnak ki. Egyébként ha jól tudom 60 nap a kikapcsolási határidõ
LCD képernyõnél egyáltalán nem hasznos... inkább kapcsold ki a monitort...
A kérdező hozzászólása: de mindig kapcsolgassam? attól nem romlik el?
nekem 10 perc után jön be :D
Sokáig!Nekünk már 2 éve megvan!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!