Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig ki a (1604 db)

Mennyi idő amíg a Tgyást küldik? Jövőhéten fogom igényelni az OEP-nél, és mennyi az elbírálási idő és mennyi időre utalják ki mostanság?

Legjobb válasz: Attól függ hol! De hivatalosan van rá 30 napjuk! Én november végén igényeltem, és csak januárban kaptam elõször!

Attól függ hol! De hivatalosan van rá 30 napjuk! Én november végén igényeltem, és csak januárban kaptam elõször!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hát nem kapkodják el!
A kérdező hozzászólása: Ja, az lemaradt, hogy pesten.:)

Kinek mennyi idő volt a legtöbb, mire pozitívat mutatott a teszt? (úgy értem a nemvárt után mennyi időre)

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 28. napon mutatta ki, igaz 25-26 napos ciklusaim voltak. Mennyit késik? Drukkolok!

Szia! Nekem a 28. napon mutatta ki, igaz 25-26 napos ciklusaim voltak. Mennyit késik? Drukkolok!
Nekem a 43. napon mutatta ki, a ciklusaim kb. 28-35 naposak voltak.
A kérdező hozzászólása: 5napja késik, ma reggel negatív volt!
Elsõ válaszoló vagyok: Ne csüggedj, várj még pár napot, aztán próbáld egy másik fajta teszttel, (nekem a Gábriel nagyon bevált!) a reggeli elsõ pisibõl! Nagyon drukkolok! Jelezz, hogy mi lett az eredmény!
Nekem 26 naposak a ciklusaim és már a 24. napon halvány pozitív lett a tesztem.
Szia!Nekem csak egy hét után mutatta ki a teszt!Elõtte is teszteltem, de negatív volt.

Kinek mennyi ideig tartott a vajudas eda-val es anelkul? Es aztan a kitolasi szakasz mennyi ido volt? Mennyire fajt?

Legjobb válasz: Simán szûltem, elsõ baba, mindennel együtt 7 óra volt, ebbõl a szülés/kitolás kb. 20-30perc. Gátmetszésem volt, azt hiszem elötte kaptam oda egy érzéstelenítõt (Férjem mesélte), de semmit nem éreztem ebbõl sem. EDÁ-t és társait CSAK indokolt esetben kérnék,mert jobban tartok tõle mint a szüléstõl. Egyébként agyban dõl el. Én úgy voltam vele, hogy felkészülni nem tudok, bármennyi ideig is tart és bármennyire is fog fájni egyszer vége lesz és a kezemben lesz a Kisfiam. Így volt, bár mindent megúsztam :)

Szia! Mi hajnali 4-kor mentünk be a kórházba, 10 percesekkel ill. szivárgott egy kis magzatvíz is. 7kor burokrepesztés, de nem tágultam, 9kor kötöttek oxy-t. Addig a fájások teljesen elviselhetõek voltak, alig fájt. Utána nagyon beerõsödtek és besûrûsödtek. Délre meglett a kislányom, a kitolás 15 perc volt. A mi kórházunkban nem adnak epidurálist, de szerintem felesleges, mert az elõttem szólónak van igaza, fejben dõl el minden. Szerintem kilehet bírni, hatalmas élmény. Mondom ezt úgy, hogy nekem olyan alacsony volt a fájdalomküszöböm, hogy egy kozmetikából "kitiltottak", mert hangoskodtam a gyantázás alat :-), nyafogtam a szemöldökszedés közben, a masszázsokról már nem is beszélek :-) És ami tényleg igaz - bár korábban nem hittem el - amint a kezedben van a kincsed, minden fájdalmat elfelejtesz :-) Sok sikert!!!!
Simán szûltem, elsõ baba, mindennel együtt 7 óra volt, ebbõl a szülés/kitolás kb. 20-30perc. Gátmetszésem volt, azt hiszem elötte kaptam oda egy érzéstelenítõt (Férjem mesélte), de semmit nem éreztem ebbõl sem. EDÁ-t és társait CSAK indokolt esetben kérnék, mert jobban tartok tõle mint a szüléstõl. Egyébként agyban dõl el. Én úgy voltam vele, hogy felkészülni nem tudok, bármennyi ideig is tart és bármennyire is fog fájni egyszer vége lesz és a kezemben lesz a Kisfiam. Így volt, bár mindent megúsztam :)
Én csak gázt használtam, bár akkor úgy éreztem nem sokat ért. Nekem nem fájt nagyon a vajúdás (vagy csak elkábított a gáz, ki tudja) 5 óra hossza volt, a kitolás rövid, 15 perc és szerencsére vágni sem kellett. 1 baba. Én eleve pozitívan, félelem nélkül mentem szülni, tudtam, hogy minden rendben és gyorsan fog menni, így is lett.
Gázt kaptam, de nem ért semmit. Szúrtak volna epiduralt is, de nem volt rá idõ, az elsõ bizsergetõ fájdalomtól számítva 3 óra alatt megszületett a lányom, a kitolás nagyon hamar ment 3-4 nyomás volt. Borzasztóan fájt, el sem lehet képzelni mennyire. Én arra az idõre teljesen elvesztettem az eszem, ordítoztam mindenkivel, aki a közelembe volt, állandóan fel akartam állni, menekültem volna a fájdalom elõl. De jobb, hogy így lett, mint sem napokig vajúdjak.
Nekem két fiam van, most jön a kis hercegnõ. Az 1. fiúnk teljesen spontán, mindenféle érzéstelenítés nélkül, Pulsatilla D6 homeopátiás golyókkal jött világra 14 óra alatt, ebbõl 12 óra volt a vajúdás. Teljesen zárt volt a máhszájam még aznap amikor beindult a szülés. A 2. fiúnkkal szintén aznap vizsgáltak, és teljesen zárt méhszájjal mentem haza, este kezdõdtek a fájások 22h körül. Másnap 5 órakor megszületett, szintén teljesen spontán, a homeós golyókkal + levendulás derék/hát masszázzsal. Kitolás vagy 1 óra lehetett, gyors volt. Szeretnék most is spontán szülni, csak most már Cimicifugát és Pulsatillát is szedek, és viszem a levendula illóolajat magammal (100%-os + sima babaolaj higítani). A fájdalomról...elsõre nem volt annyira rossz mint olvastam elõre. Másodszorra jobban fájt, de azért mert kicsit gyorsan jött a baba, nem tudtam egész ellazulni.
Nekem 3 óra volt a vajúdás, 3 óra a kitolás. 1. baba, nagyon fájt, de ettõl függetlenül én szép emlékként gondolok a szülésre. Nem kaptam semmi érzéstelenítõt.
Én nem kaptam semmit, 2 óra volt a vajudás, 20 perc a kitolás. 1.baba
Oxival megindították, és 5 óra alatt megszületett a kislányom. Vágtak is, de repedtem is. A kitolás 10-15 perc volt. EDÁ-t nem kaptam (nem is engedném...csak ha nagyon indokolt) Remélem most a másodikkal is így lesz. Gyorsan, egyszerûen.
én reggel 7kor kezdtem vajúdni, délután 5kor indultunk be a kórházba. elõkészítettek, stb. aztán 8kor kaptam oxitocint, na onnantól volt húzós, elõtte nem volt vészes, persze fájt, de kibírható volt :) 8tól az ágyon feküdtem félkómásan, nagyon intenzív fájásaim voltak amik összeértek, de 9kor megindult a szülés és 25 perc múlva már rajtam sírt a kisbabám :) abban az egy órában jó lett volna fájdalomcsillapító, de akkor már nem volt idõ rá, elõtte meg ugye nem kellett :)
Én a veszprémi kórházban szültem, itt csak gáz van, nem éreztem hogy használt volna, én 28 órát vajúdtam, nem akartak rendszerezõdni a fájások, a kitolás nagyon rövid ideig tartott, 3 nyomás volt összesen én azt már nem éreztem fájdalmasnak...
20 orat vajudtam erzestelenito nelkul. A vajudas 16.orajaban volt burokrepesztes, ra 2 orara oxi, mert folyamatosan 5-7 percesek voltak a fajasok. Mar nagyon fajt, ki voltam merulve teljesen. na az oxi rendbe tette oket, azt hittem ott maradok a szuloszoban. A kitolas fel ora volt kb, nehezitette a dolgot h nem volt tolofajasom. Nagyon fajt, nehez szules volt, de szep emlekkent maradt meg az a par ora hossza. Maskor sem szeretnek majd erzestelenitot. 1.baba


Mennyi idő alatt szívódik fel (és fejti ki hatását) az éhgyomorra bevett kapszula, és mennyi idő alatt a "hagyományos" tabletta?

Legjobb válasz: Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!

Az nagyban függ attól, hogy milyen gyógyszerröl van szó, igy általánosságban nem lehet megmondani!
a tablettára mondta a doki, h.fél órával evés elõtt, akkor biztosan felszívódik.a kapszula, valószinü, elõbb!
Ez függ a testsúlyodtól is, illetve, hogy mit és mennyit ettél elõtte, utána.
Itt ki tudod számolni a véralkohol szintedet: http://www.globalrph.com/bac.cgi
Az ital mennyiségéböl és százalékából ki kell számolnod hogy hány ml tiszta alkohol van benned. A májad minden 10kg testsúlyonként 1ml alkoholt bont le óránként. Tehát pl 80kg vagy, akkor 8ml/óra.. Vörösbor kb 7% azaz 1000ml esetén az 70ml tiszta alkesz. 70/8-al az 8, 75 <- ennyi órának kell eltelnie.
ha dögbor akkor 3évnek XD

Mennyi időnek kell eltelnie minimum ha bekenem Dentinox-al a baba ínyét? Ha bekentem és bukik 10perc múlva akkor még hat a gél? Mennyi ideig büfiztessem, hogy biztos ne bukja ki? Mennyi ideig hat a gél?

Ha például:a kislányom 18 óra körül fürdik és 10-15perc evés büfi és ha bekenem neki 19órakkor az jó?21 óra körül felkel szopizik és ha nyüszög akkor bekenhetem neki újra(az kb.21:40körülre jön ki)?

Legjobb válasz: köszi szépen a válaszokat :)

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :)
Napi 3* lehet kenni, a bukás nem befolyásolja a hatását, mivela nyálkahártyáról szinte azonnal felszívódik a benne lévõ lidocain.Ha sokat bukik ne vedd fel rögtön evés után, kicsit pihenjen a gyomra.Úgy tedd a vállara, hogy a karjai fel legyenek emelve és tejesen függõleges helyzetben legyen a teste.Büfi után ne maceráljátok sokat.Ha leteszed ne legyen teljesen vízszintesen, deréktól fölfelé legyen megemelve pár fokkal.
Én úgy tudom, hogy éjszakára nem tanácsos bekenni, mert zsibbasztó hatású és könnyen félrenyelhet.
Nálunk még soha nem volt gond tõle, már 7 foga van.

Mennyi idö kell a beágyazódáshoz? Vagy mennyi idö mulva mutathato ki a terhesseg? Tünetek mikor jeelentkeznek?

Legjobb válasz: A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.

A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.
12 nap a beágyazódás ideje onantól már az érzékeny teszt kimutatja!
a 12-14 napot érdemes megvárni. A tünetekre nem érdemes alapozni, mert ha nagyon babát szeretne az ember lánya, akarva-akaratlanul is produkál a teste. Nekem az elsõ trimben csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és sokkal álmosabb voltam, de ezek is csak a 6-7. héttõl.

Ha megmérem, mennyi ideig repül a kő, amit eldobtam, ki tudom számolni, milyen magasra repült? Hogyan?

Legjobb válasz: Igen. Bármilyen irányba dobod (najó, azért persze felfelé), a pályája egy emelkedõ és egy süllyedõ szakaszból fog állni, és értelemszerûen a földetéréssel ér véget. Emelkedés közben a grav-erõ lassítja, a holtpont után pedig ugyanez gyorsítja. Mivel a grav. erõ állandónak tekithentõ, elég azt ismerned, hogy mennyi ideig zuhant (teljes repülési idõ fele), a gyorsulás és az idõ alapján pedig számítható a megtett út (magasság).

Igen. Bármilyen irányba dobod (najó, azért persze felfelé), a pályája egy emelkedõ és egy süllyedõ szakaszból fog állni, és értelemszerûen a földetéréssel ér véget. Emelkedés közben a grav-erõ lassítja, a holtpont után pedig ugyanez gyorsítja. Mivel a grav. erõ állandónak tekithentõ, elég azt ismerned, hogy mennyi ideig zuhant (teljes repülési idõ fele), a gyorsulás és az idõ alapján pedig számítható a megtett út (magasság).
Így van, az idõ kiszámításakor kizárólag a függõleges komponens számít. A ferdén hajított kõ pontosan ugyanannyi ideig repül, mint az ugyanolyan magasra függõlegesen hajított. A távolság persze már más lesz, de az idõ ugyanakkora.
nem, mert nem mindegy milyen szögben dobtad el. Önmagában az idõ nem elég.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, mik azok a kis háztetõk a képletben??? Mellesleg az Öveges-könyvben olvastam errõl taknyos gyerekkoromban, hogy van ilyen számítás, de már nincs meg a könyv, szerintem az ára lecsúszott a torkomon... Köszönöm a válaszokat és a linket, nagyrészét nem értettem...
Igen, ez így igaz. :-)
Most haragszom, csak igazán - magamra. Mert a második képletbõl nem helyettesítettem be a v-t az elsõbe. Tehát adott idõ alatt valóban - a hajítás szögétõl független - adott magasságra lehet dobni a követ. Csakhogy a valóságban tetszõleges magasságra hajíthatunk egy követ (a fizikai erõnktõl és ügyességünktõl függõen). Ezért a "Vagyis a ferde hajítás magassága egyáltalán nem függ a hajítás szögétõl." kijelentés csak úgy igaz, hogy feltesszük, vagy meredekebb szögben kisebb erõvel, vagy laposabb szögben nagyobb erõvel (ami a v kezdeti sebességet eredményezi) hajítunk, tekintettel a te=v*sin(alfa)/g képletre. Ahhoz, hogy a "te" emelkedési idõ azonos maradjon, a v és az alfa a megfelelõ arányban kell változzon.
"Vagyis az idõ ill. a magasság számításakor ferde hajítás esetén is csak a függõleges sebesség komponenssel kell számoln" Ez a "csak" azért nem olyan egyszerû dolog, hogyan határozod meg? Valamit még ismerni kell nem? Adja magát a hajítás szöge... de szerintem még mindig egyszerûbb a távolságot lemérni.
élvezet ilyen kérdésekhez és válaszokhoz tévedni ezen az oldalon
Igen, de elméletileg azt is figyelembe kell venni, hogy nem a föld felszínérõl, hanem kb 1 m magasról indítod. A különbség jelentõs, ha lapos szögben dobod el. A pontos számításhoz azt az idõt kell figyelni, amikor az eldobás szintjére ér vissza, ill. a magasság is ehhez képest van. s=1/2*g*t^2, de természetesen az IDÕ FELÉVEL kell számolni. (Felfelé ua idõ, mint lefelé)
Hát épp ezaz! A repülési idõ ugyan annyi, de a függõleges, vízszintes komponens aránya a szögtõl függõen más és más. Ezért, hogy megtudd, hogy milyen magasra ment a kõ, ahhoz a repülési idõn kívül minimum még egy információra szükséged lesz: hajítás szögére vagy a vízszintesen megtett útra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nincs valami képlet erre?
A kis háztetõk a hatványozás jelei, csak itt nem lehet hatványkitevõt írni, ezért így jelöljük (egyébként elfogadott szabvány jelölés). Tehát a x^y azt jelenti, hogy x az y-adikon, ugyanígy 5^2 az öt a négyzeten, stb.

13-30 éves koromig rendszeres marihuána fogyasztó voltam. Most fél éve tiszta vagyok. Mennyi idő mire a teszt nem mutatja ki? Szóval mennyi időre van szüksége a szervezetnek hogy teljesen kitisztuljon.

Azt hiszi a párom hogy még mindíg csinállom pedig tényleg tiszta vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.

Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.
Hajból ki lehet mutatni több mint egy hónapig . Vizeletbõl ha jól tudom 3-4 napig . A második kérdésedre nem tudok értelmes választ adni azon kívül , hogy bizonyítsd be neki , hogy tiszta vagy .
THC vervetellel 4-8 ora THC mellektermek vervetellel 2-3 het Vizelet 3 honap
Azért ezekben a pár hónapokban 17 év után nem lennék annyira biztos, mindenestre fél év valóban elég kell hogy legyen, ha tutira akarsz menni sportolj sokat, szedj C-vitamint, fogyassz zöld teát és sok déli gyümölcsöt még egy fél évig.

Mennyi ideig tart a szex? Úgy értem, hogy ha beleélvezel a barátnődbe, akkor mennyi ideig jön az ondó? Ki tud fogyni?

Legjobb válasz: 19:09 XDXDXDXD Azért jó tudni, hogy anyámnak nincs igaza, van Tõlem sokkal nagyobb idióta is a földön:D

Bakker de szemetek vagytok, most mért kell minden baromsággal összezavarni szegény gyereket?! Pff... A 11:33-as válaszadónak van igaza!
19:09 XDXDXDXD Azért jó tudni, hogy anyámnak nincs igaza, van Tõlem sokkal nagyobb idióta is a földön:D
Berakod és azonnal jön az ondó, kb 15-20 percig folyamatosan jön belõle.Ezért van az, hogy a nõknek szex után kidudorodik a hasuk, mert megtelt.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mennyi ideig jön az ondó, hogyha NEM a barátnõdbe élvezel...
"Úgy értettem a kifogyást, hogy pl: 5-10 percig csináljátok és utána elfogy és másnapra vagy 2 nap múlva újra töltve van." Biztos nem is 10 éves vagy amugy. Szex közben nem folyamatosan ömlik az ondó te hülyegyerek. XD Ki-be mozgatod a brét és aztán elélvezel. nah ilyenkor van az hogy 5-10 másodpercig maximum spriccel 2-3at a farkad. akkor jön belöle ondó. és utána kb 10 perccel akár megint nyomhatod... De 18+ os ez a része az oldalnak ...
1 hetet minimum várni kell.Egy aktus alatt kb 5 liter ondó jön ki.Az kb 5 kiló.Újra is kell, hogy töltõdj, meg ha minden nap 5 kilót fogynál meg is halnál, tehát óvatosan szabad csak adagolni.
Nem, nem tud kifogyni! Ha egyszer elélvezel, benne kell maradnod a csajban, mert onnantól kezdve egész életedben ömleni fog belõled a g*ci. Aztán a csaj megtelik és szétrobban, neked meg a cafatos hullájára kell tovább folyatnod, majd szép lassan megtelik a szoba is, és te a saját spermádba fulladva fogsz kínhalált halni! Anyád meg rádnyit, és egy szobányi g*ci ömlik a képébe!! El ne élvezz, barátom, soha!!!!
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem a kifogyást, hogy pl: 5-10 percig csináljátok és utána elfogy és másnapra vagy 2 nap múlva újra töltve van.
:D hogy tudna már kifogyni??? szerinted hogy csinálnak késõbb gyereket az emberek?elmennek a spermabankba és befecskendezik, vagy mi?:D
19:09 :D:D
ma 19:09 - wááá ezen besírtam :D
Utsó :D xD
A sex nem addig tart amig az ondó kiürül hanem amig el nem élvezel és ez lehet 5 perc vagy akár 2-3 óra is! az ondó kb 5-10 mpig jön! és nem fogy el mert mindig ujra termelõdik!
Igen, ki tud. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!