Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig kb egy baba a (9 db)

Mennyi ideig tartózkodhat kb egy baba a hordozóban?

Lehet, h hülyén hangzik a kérdés, de a napközbeni takarításaim csak így tudom megoldani, ha a babám hordozóban van, és én hordozgatom magammal, közben magyarázom neki, mit csinálok... Nagyon érdekesnek találja, kb 3-4 órát töltünk így, míg mosok, f?zök, takarítok. Jól van ez így? (5 hetesek vagyunk)

Legjobb válasz: S ha elalszik benne? Hagyjam, vagy vegyem ki, tegyem a kiságyba(ha fel nem ébred) Épp most bealudt..

A kérdező hozzászólása: S ha elalszik benne? Hagyjam, vagy vegyem ki, tegyem a kiságyba(ha fel nem ébred) Épp most bealudt..
Szia.Nyugodtan hagyd benne.Nekem is a lányom ha az autóba elalszik, akkor abban hagyom amíg felnem ébred.Ha kivenném egyböl felébredne. egy jó tanács.Tegye´l a feneke alá egy textilpelust összehajtva, u´gy ke´nyelmesebb lessz neki. 16hetes kislány anyukája.
szia! én is ezt csinálom, de csak vészhelyzetben, nem jó arra szoktatni hogy ne tudjon egyedül elnézelõdni, mindig vele kell majd lenni, egy percig sem lehet letenni. ugyhogy szerintem kicsit erõltesd azt hogy efgyedül legyen néha, amig te dolgozol, mégha az elsõ 1-2 alkalommal kicsit nyûgösebben is viseli. Persze nálunk is vannak esetek, amikor nincs más megoldás: kenguru fel, vagy hordozó. Mindenesetre ha végeztél, vedd ki belõle, és fektesd le, szokja meg a kiságyát, és hogy alvásnak ott a helye. minden jót!!
Most az autós babahordozóról van szó, vagy kengururól, esetleg kendöröl.az elsö v.vagyok.mert ha hordozó kendöröl...akkor tényleg jobbha kicsit agyod egyedül is.ha jól értettem, akkor babahordozó, autósill.hagyományos.abban nyugodtan vidd magaddal szoba´ról szoba´ra, ha elüldögél benne.Az e´n lányom is jön velem a konyha´ba, adíg ö ül a hordozóban e´n pedig fözöm.
A természeti népek egész álló nap hordózókendõben kapáltak, benne gyerekkel:)
Szerintem tök jó, ha így elvan, van-e a hordozóban újszülött szûkítõ? Mert az lenne jó a hátának. Bár így is amikor csak lehet, vedd ki. Nemsokára elég, ha egy vastagabb plédet terítesz a szõnyegre, és arra fekteted, esetleg hasra is, mert így fog erõsödni.
A kérdező hozzászólása: autós hordozó, és van benne újszülött szûkítõ. Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor ez a probláma megoldani látszódik, és veszek egy kengurut is, csak úgy tudom, azt 2-3 hónapos korától lehet, használni, vagyis, amikor már tartja a fejét. Köszönöm a válaszokat!
Nekem azt mondták 6-8 hetes koráig max napi 1-2 órát legyen hordozóban, mert nem jó a gerincének!Azért fontos a mózeskosár is, vagy az, hogy teljesen el lehessen fektetni a babakocsit, mert a vízszintes fekvés a legjobb nekik.A napi 3-4 óra 5 hetesen már lehet belefér, de nem egyfolytában szerintem.

Mennyi idő alatt bújik ki a fog teljesen? Mekkora kb egy baba foga (hány mm)?

Az els? tegnap reggelre áttörte az ínyét...3,5 hós!mikorra n? ki teljesen?Kb És nálatok mennyivel kés?bb jött a következ??

Legjobb válasz: Nekünk kb egy hónapja törte át az ínyt,de még mindig csak félig van kint.

Nekünk kb egy hónapja törte át az ínyt, de még mindig csak félig van kint.

Babám becsült súlya 35+3 hetesen 2.700 gr, nem nagy ez egy kicsit? A többi adata is inkább 36 hetes felel meg, pedig a fogantatás napja az tuti, mert lombikbaba. Akinek ebben az időben kb. ekkorára saccolták a baba súlyát végül mennyivel született?

Legjobb válasz: Az a dokinõ aki csinálta az uh-t a nõvéremnek is õ csinálta mindkét fiánál és eltalálta a súlyukat, ezért kérdezem, hogy akinek ennyire saccolták kb. azoknak mennyivel született végül.

1. baba 37+6: 3600 gramm 40+6: 4400 na õ nagy baba lett 2. baba 37+1: 3301 gr kiírt napon: 3950 gramm, "határeset"
A kérdező hozzászólása: Az a dokinõ aki csinálta az uh-t a nõvéremnek is õ csinálta mindkét fiánál és eltalálta a súlyukat, ezért kérdezem, hogy akinek ennyire saccolták kb. azoknak mennyivel született végül.
Nekem egy kérdésem lenne: a 35+3 hetes az azt jelenti h a 35. héten született a picike és most 3 hetes ? elõre is köszönöm :)
36.héten becsült súly:2800-3000g 40+4-ra született 3800grammal Boldog babavárást, és könnyû szülést neked! :)
szerintem nem. én magam születtem 36 hétre 2750-el és bár mindenki mondta, hogy milyen pici vagyok, a terhességi kornak megfelelõ volt ez a súly, nem is kezeltek koraszülöttként.
Teljesen átlagos a súlya. A fiam is ennyi volt, végül 3 és fél kilóval született:)
Szia! Átlagsúlyú a babád. Én nekem a 37. héten 3800ra saccolta, majdnem leestem az ágyról :) (És láss csodát annyival született rá 3 napra....) De amúgy az uh nem mindig pontos!
Egyébként az uh tévedni szokott, van h túl saccolják, vagy amikor meg kevesebbnek mérik. Szóval ne izgulj. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, ez azt jelenti, hogy 35 hetes és 3 napos terhes voltam amikor az uh-n becsülték a baba súlyát.
:) Nem. 35 hetes és 3 napos.
36+4 hetesen kisfiam becsült súlya 2790 gramm volt. 4100 grammal született 40.hétre.


Van egy lakás, melyen hitel van. Kb.80. 000 Ft elmaradás van hiteltörlesztésben, melyet ezen a héten fognak kiegyenlíteni. Mennyi idő után mondja fel a bank a hitelt? Ez a hét még beleférhet a kiegyenlítésbe? Vagy a bank már gyorsabb lesz?

Legjobb válasz: Általában 3 hónap a felmondás ideje, de én a helyedben - biztos, ami biztos- szólnék nekik hogy mikorra várható az elmaradás kiegyenlítése.

Általában 3 hónap a felmondás ideje, de én a helyedben - biztos, ami biztos- szólnék nekik hogy mikorra várható az elmaradás kiegyenlítése.
szerinted honnan tudjuk, hogy mikor kellett volna befizetni a részleteket, ez egy részlet-e vagy több havival el vagytok maradva? Egyébként minimálbért 3 hónapja meghaladó tartozással felmondhatnak
Nem az elmaradás összege számít hanem az idõtartama. Ha pár hetet vagy 1 hónapot csúszol annak valoszínû lesz büntetõkamat vagy más következménye(más ezt biztos jobban tudja) de nem árvereznek ha erre gondolsz. Amúgy is felszólítást kéne kapnod stb ami ha nem volt még akkor valoszínû nem csúsztál túl sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hasznosak. 2 hónap elmaradás van, sajna.
utolsónál a pont. Kérj türelmi idõt, és nem lesz nagyobb gond. ha nem egyeztetsz velük, lehet, hogy addigra KHR listára tesznek, ami egyenlítés után is passzívon lesz. Ez egy évig megnehezítené a hitelfelvételt.
Valóban. Mindig az a legjobb ha idejében szólsz a banknak és egyezkedsz velük. Akkor nem ér meglepetés és valoszínûbb hogy õk is pozitívan állnak hozzád! Ne felejtsd hogy nekik az elárverezés sok macera. A céljuk hogy törleszd a hiteledet így vagy úgy. Ezen a nyomott piacon õk se szívesen árvereznek. Pláne ha valahogy azért törlesztesz...

A bankba mennyi idö alatt jegyzik be a földhivatalnál, ha megveszek egy fél házat? A másik fele az enyém! A mit megveszek az meg a páromé! Meg ez kb. mennyibe kerül? (szerzödés módositási pénz, földhivatali bejegyzés stb)

Legjobb válasz: Még egy kérdést ,ha egy jelntéktelen összeget irunk bele,(bármint a megvételi árba),akkor ez az összeg után kell majd illetéket fizetnem?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdést , ha egy jelntéktelen összeget irunk bele, (bármint a megvételi árba), akkor ez az összeg után kell majd illetéket fizetnem?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt banki hiel van rajta 9 millió forint.De a bank engedélyezi ezt márt megbeszéletem velük a szerzödés módositást!Csak azt nem mondták ez mennyibe fog kerülni!
Egy csöppet zavaros nekem a kérdés, de megpróbálok néhány dolgot letisztázni. Ha megveszel egy házat, akkor mindenképpen kell fizetni vagyonszerzési illetéket 4 milláig 2% afölött 6%. Ha a szokásos piaci ár alatt veszed, akkor is a szokásos piaci ár után kell fizetni és örülj, ha az apeh nem fog vizsgálni, szóval ne írjatok be a szerzõdésbe egy párszázezres összeget, ha milliókat ér a ház. Az hogy mennyibe kerül nem igen tudom megmondani. A többi része nem tiszta a kérdésnek.

Milyen programmal tudok egy ". mkv" HD fájlt "avi"-ba konvertálni? Kb. mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Legjobb válasz: Format factory. Mindent át tud konvertálni. Az meg hogy mennyi idõbe telik ahoz kell a géped adata.

Format factory. Mindent át tud konvertálni. Az meg hogy mennyi idõbe telik ahoz kell a géped adata.
Pl http://www.aiseesoft.com/total-video-converter.html Az idõ nagyban függ a gép teljesítményétõl, akár több óra is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Egy 4 hós baba átlagban kb mennyit alszik napközben? És mennyi időre lehet lekötni a figyelmét?

3 hós kora körül olyan szépen elvolt az ágyikójában a forgóval s a földön a játszóhíd alatt. Napok óta viszont alig alig tudom ?t lekötni etetés után... Hamar elálmosodik. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy normális -e de az enyém is többet alszik mostanába napközbe(4 hónapos). Talán többet rugiznak meg mocorognak és jobban kifárad. Ja és az én babám rengeteget eszik attól is elfáradhat....

Nem tudom, hogy normális -e de az enyém is többet alszik mostanába napközbe(4 hónapos). Talán többet rugiznak meg mocorognak és jobban kifárad. Ja és az én babám rengeteget eszik attól is elfáradhat....
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a rengeteg?

A szülésnél vákumos rásegitsénél, keletkezett a baba fejen egy nagy pukli. Kb mennyi idő mig el oszlik-felszívódik. Tudja ezt valaki?

Legjobb válasz: az én fiam is így született,és egy púp lett a fején(vérömleny nem) olyan 2,5hónapos korára teljesen felszívódott,és abszolút nem látni mára semmit

az én fiam is így született, és egy púp lett a fején(vérömleny nem) olyan 2, 5hónapos korára teljesen felszívódott, és abszolút nem látni mára semmit
Szia!Elsõ fiam is vákuummal született, vérömleny lett a kis fején.Néhány héten belül gyönyörûen felszívódott, elmúlt nyom nélkül.A kórházban kaptunk rá homeopátiás cseppet, de enélkül is rendbejön teljesen magától, emiatt nem kell nyugtalankodni.S a fejforma is hamar csodaszép lesz, nem marad csúcsos./Amennyiben Babádnak az lenne/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!