Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig kb egy (504 db)

Mennyi idő kb egy bankkártyát igényelni? Azt kipostázzák, vagy a helyszinen kapom meg? Ha postázzák kb mennyi idő mig megérkezik?

Legjobb válasz: Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.

Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.

Mennyi idő kb egy császármetszés? 1 baba.

Legjobb válasz: Max 15 perc amég kiveszik a babát,utána kb.40 amég összevarrnak

Max 15 perc amég kiveszik a babát, utána kb.40 amég összevarrnak
Sya! Az elõkészületek kb 1órát vesznek igénybe!!Utána száguldasz a mûtõbe:) !!Nekem 10.39kor emelték ki Bazsát, majd 10:40kor Tomát....11órakor toltak ki a mûtõbõl!Engem a szülõszobán figyeltek meg, onnan pedig 14:00 körül tolhattak ki...azt hiszem!! Üdv! Ezek 2héttel ezelötti élmények:)
Nekem egy óra volt az egész kb. Mindennel együtt.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
10-kor bejött a dokim és közölte hogy megcsinálja a császármetszést amiért már tegnap is sírva könyörögtem mert most már tényleg nincs szívhang. (még jó hogy észrevette) 10:53-ra meglett a babám. Dél körül már fel akartam kelni enni, de nem hagytak így anyukám etetett fekve.
szia! nekem életmentõ császárom volt, így altattak, de állítólag alig volt több 20 percnél és már ébren voltam.
Szia! Nekem egy óra volt mindennel együtt-érzéstelenítés, baba félkor kint volt és egy fél órát stoppoltak.Elsõ babánál...most remélem kijön magától:) 35hetes kismama
9-kor toltak a mûtõbe, érzéstelenítés, elõkészítés, 9.22-kor megszületett a kisfiam :) )) 10-kor már az õrzõben voltam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nekem 17:30 körül mondta a dokim, hogy mûteni kell. Hogy pontosan mikor fogott hozzá nem tudom. Még elõkészítettek, érzéstelenítés, az orvosok bemosakodása... 18:12-kor megvolt a kisfiam. Úgy éreztem, hogy ami utána következett tovább tartott. De 19:00-kor már a szobában feküdtem. Szerintem mindennel együtt max 1 óra lehetett.
Mindegyik kb.40 perc volt:) 3 császáros
A kérdező hozzászólása: köszi:) gratulálok a babókhoz!

Nyújtó gyakorlatok - mennyi idő kb egy ilyet "elsajátítani"? (kép lent)

http://www.futas.net/gyogytorna/nyujtas/kepek/stretching-nyu.. Mennyi időbe telik, míg teljesen le lehet menni? Ha minden nap gyakorol az ember? Csak úgy saccra érdekelne :)

Legjobb válasz: Alkat + elõélet. Nyilván tudod, hogy többféle gyakorlattal és több fokozatban kell haladni.

Alkat + elõélet. Nyilván tudod, hogy többféle gyakorlattal és több fokozatban kell haladni.
Nem lehet elõre megmondani. Tõled függ - hogy mennyire vagy kitartó, mennyire melegítesz be elõtte, alkalmas e rá a tested, fokozatosság, szabályosan csinálod e a nyújtó gyakorlatokat (tehtá nem rugózol közben, egy gyakorlat fél-1perc max) , mind a két oldaladra csinálod - egyforma rugalmasak stb. elég sok mindenen múlik fõleg ha már idõsebb vagy. Mindennap nem kell nyújtani elég mondjuk 2 naponta, ne erõltesd túl, nem 1-2hónap az biztos.


Nem vészes a dolog, ki lehet bírni, persze mindenkinek más a fájdalom küszöbe

Mennyi idő kb egy bankszámlanyitás?

Legjobb válasz: 20perc

20perc
Gondolom lakosságira gondoltál: bemész a fiókba, kitöltetek egy nyomtatványt személyes adatokról, lemásolják a személyid, ha kérsz mondjuk net/tele-bank hozzáférést, akkor azokat is aláírod. Ugyanez bankkártya igénylés esetén. Elvileg meg van félóra alatt, de ez függ az ügyintézõtõl...
Nekem volt, hogy kezdõ ügyintézõnél 1óra10perc volt... De végülis sikerült. Mire végigolvasod a kommenteket, már félig meg is van... :-) Elvileg a legtöbb bank meg tudja oldani negyed óra alatt is, de a kapcsolódó szolgáltatások elviszik az idõt: netbank, telebank, kártyaigénylés, ilyesmi plusz fél óra is lehet.

Bukás nélkül mennyi idö kb egy "B" kat. -os jogsi?

Legjobb válasz: Iskolától függõen 100-150. 000 Forintig.

Iskolától függõen 100-150. 000 Forintig.
Én már fél éve szopok vele mert a [email protected]&#@&#& oktató mindig húzza, pedig egyszer se buktam (még:D) és a jogsitól már csak a forgalmi vizsga (+ 20 E Ft :D) választ el, nagyon bosszantó hogy elején is volt egy hónapos csúszás meg most is... alig várom hogy vége legyen !
4 hónap, de buktam forgalomból, ezért 5 hónap lett..
Lefelejtettem, hogy én is lány vagyok, és két éve van jogsim. Egyik osztálytársam, aki lány, és barátnõm is... :D Szóval õ jár így. Az oktatóm pedig hímsoviniszta idióta volt, beültem mellé és lerítt róla, hogy "úristen már megint egy nõ"... Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a fiú ismerõseimnek, akik nála vizsgáztak, megengedte hogy tegezzék, és poénkodtak egész úton, ellentétben a lányokkal semmit nem kommunikált, csak ha szidni kellett. :D Úgy voltam vele inkább megyek minden nap két órát csak legyek már túl rajta.
"Van olyan barátnõm..." ^^ Melyikre gondolsz? :D Nahh jó ám igaz. fél év alatt is el lehet végezni. Bár nekem 3 hónap kellett hozzá. Mindig kellett várnom 2 hetet a vizsgáit. így csúsztam mindig 1, 5 hónapot.
Nekem 2, 5 hónap volt... de egyszer buktam városin, mint ahogy nálunk valamiért mindenki. :D Szinte minden nap jártam vezetni, volt hogy reggel 6-ra... Én úgy választottam oktatót, hogy kikötöttem hogy csak akkor megyek hozzá, ha július elejére végzünk, mert utána már nem tudok járni. Azt mondta oké de ez rajtam is múlik mennyire vagyok rugalmas. Hozzáteszem gyûlöltem az okotatómat :D Van olyan barátnõm aki fél éve kezdte és még mindig nincs meg a jogsija... még a városi vizsgáig sem jutott el, mert kb hetente egyszer jár vezetni.
1-2 hónap. Nekem a vezetés része rutinnal együtt 3 hét volt, de volt olyan nap, hogy 4 órát vezettem. A kresz és elsõsegély tanfolyamra már nem emlékszem, meddig tartott.
Ha jól megy, és egy nap sokat levezetsz, akkor akár 1-2 hónap is lehet. De azért erre ne számíts, mert a vizsgáztatóknak az a céljuk, hogy megbuktassanak. Nekik ebbõl van a pénz.
3, max 4 hónap, de ez attól is függ, hogy milyen gyakran, és mennyit tudsz vezetni! én minden nap jártam vezetni, így nekem 2 hónap alatt minden megvolt :) 1 hónap alatt letettem a kreszt meg az eü-t, aztán másik 1 hónapig vezettem, egyszer sem buktam! Nagyon jó volt így.
kedves elõzõ hozzászoló nem ártana elolvasni a kérdést mielõtt válaszolsz. kb 3 hónap szokott lenni ha jól tudom
a jelentkezésemtõl addig a napig amíg kezemben tartottam a jogosítványomat 2és fél hónap telt el, egyszer megbuktam forgalmiból de 1 hét múlva mentem a köv. vizsgára s sikerült.

Mennyi ideig varasodik egy tetoválás? Mennyi idő kb. amíg elnyeri végleges külalakját? Jelen esetben egy kb.20 cm-es tetoválásról lenne szó.

Legjobb válasz: 10 napot szoktak mondani, kb. annyi is lehet. Nekem 1 hétig kellett kenni, addig nem lehetett fürödni, csak zuhanyozni. 7-10 nap maximum sztem.

10 napot szoktak mondani, kb. annyi is lehet. Nekem 1 hétig kellett kenni, addig nem lehetett fürödni, csak zuhanyozni. 7-10 nap maximum sztem.

Gitárosok! 2 gitárral basszusgitárral énekkel dobbal körülbelül mennyi idő stúdióban felvenni egy kb 3 perces számot. Nem olyan nehézségű a szám hogy 80szor neki kelljen futni. Mennyi idő kb felvétel keverés master együtt? 4000ft/óra jó ajánlat?

Legjobb válasz: Hát ez csak tõletek függ. Nyilván fel lehet venni 2-3 óra alatt is, ha nem p*csöltek sokat a hangzással és mindent elsõre feljátszotok pontosan. Meg lehet kínlódni két napig is.

Hát ez csak tõletek függ. Nyilván fel lehet venni 2-3 óra alatt is, ha nem p*csöltek sokat a hangzással és mindent elsõre feljátszotok pontosan. Meg lehet kínlódni két napig is.
A kérdező hozzászólása: és körülbelül a keverés masterolás mennyi idõbe tellik?
1 számnál a stúdiós csávó ügyességétõl meg a ti határozottságotoktól függõen 1 óra alatt is ki lehet keverni.. :D

A Dell Inspiron R (N5110) kb. mennyi ideig bírja egy töltéssel?

http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Dell_Inspiron_n5..

Legjobb válasz: max terhelésnél kb. 1ó 10p DVD-zés kb. 2ó 40p Internetezés WLAN-on kb. 3ó 30p Alapjáraton (WLAN ki, minden minimumon) kb. 6ó 15p

max terhelésnél kb. 1ó 10p DVD-zés kb. 2ó 40p Internetezés WLAN-on kb. 3ó 30p Alapjáraton (WLAN ki, minden minimumon) kb. 6ó 15p


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!