Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig kb (2067 db)

Mennyi ideig varasodik egy tetoválás? Mennyi idő kb. amíg elnyeri végleges külalakját? Jelen esetben egy kb.20 cm-es tetoválásról lenne szó.

Legjobb válasz: 10 napot szoktak mondani, kb. annyi is lehet. Nekem 1 hétig kellett kenni, addig nem lehetett fürödni, csak zuhanyozni. 7-10 nap maximum sztem.

10 napot szoktak mondani, kb. annyi is lehet. Nekem 1 hétig kellett kenni, addig nem lehetett fürödni, csak zuhanyozni. 7-10 nap maximum sztem.

Dr Kárász Tamásnál mennyi idő kb amire időpontot tud adni? Van rá esély hogy még májusban megműtsön? (Orrplasztika lenne)

Meg ha jol tudom van elotte egy konzultacio is.. Ha ma felhivom akkor mikor tud fogadni szerintetek?

Legjobb válasz: Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.

Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen, es azt tudod esetleg hogy nyaron mikor nem mût? Vajon be tud még szoritani valahova? Mert õszig nem szeretnék várni.. A másik doki akit még néztem az Rezek Ödön doktorúr róla esetleg tudsz valamit? Nála is van szünet nyáron?
július-augusztus azt hiszem. Rezek is nagyon jó orrspecialista, de drágább mint a Kárász. Róla viszont nem tudom hogy áll idõpontokkal. Ezen a fórumon nézz körül.: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=47779

Mennyi idő kb egy bankkártyát igényelni? Azt kipostázzák, vagy a helyszinen kapom meg? Ha postázzák kb mennyi idő mig megérkezik?

Legjobb válasz: Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.

Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.


Gitárosok! 2 gitárral basszusgitárral énekkel dobbal körülbelül mennyi idő stúdióban felvenni egy kb 3 perces számot. Nem olyan nehézségű a szám hogy 80szor neki kelljen futni. Mennyi idő kb felvétel keverés master együtt? 4000ft/óra jó ajánlat?

Legjobb válasz: Hát ez csak tõletek függ. Nyilván fel lehet venni 2-3 óra alatt is, ha nem p*csöltek sokat a hangzással és mindent elsõre feljátszotok pontosan. Meg lehet kínlódni két napig is.

Hát ez csak tõletek függ. Nyilván fel lehet venni 2-3 óra alatt is, ha nem p*csöltek sokat a hangzással és mindent elsõre feljátszotok pontosan. Meg lehet kínlódni két napig is.
A kérdező hozzászólása: és körülbelül a keverés masterolás mennyi idõbe tellik?
1 számnál a stúdiós csávó ügyességétõl meg a ti határozottságotoktól függõen 1 óra alatt is ki lehet keverni.. :D

Ma megyek életem első szülőiére a szeptemberi ovi kezdéssel kapcsolatban! Mikre érdemes odafigyelni? Tapasztalt anyukák, mi az amit ilyenkor esetleg feltétlenül meg kell kérdezni v odafigyelni? Mennyi idő kb?

Legjobb válasz: Kb 1-1,5 órás lesz.Papírt tollat vigyél :D én nem vittem :D Mindenre figyelj odamit mondanak.Neked igaziból az lesz fonots,hogy miket kell beszerezni neki ovi kezdésre.Mibõl mennyit...

Kb 1-1, 5 órás lesz.Papírt tollat vigyél :D én nem vittem :D Mindenre figyelj odamit mondanak.Neked igaziból az lesz fonots, hogy miket kell beszerezni neki ovi kezdésre.Mibõl mennyit...
sziasztok.én vagyok az, aki hajdú-biharban még nem kapott értesítõt.bementünk az oviba érdeklõdni, hogy van-e már valami lista, mert az ajtóra nem volt kitéve semmi.azt mondták jövõ hét hétfõre(!!!) lesz meg és mindenkit kiértesítenek levélben.addig is várhatunk :(
Fejér megye, Székesfehérvár. Április végén volt a beiratkozás, 2 hete jött levél, hogy felvették a fiamat. Nálunk nem függeszti ki az óvoda, hogy kiket vettek fel és a honlapon sincs fent, mindenképp menj be megkérdezni. Az elsõ szülõi, nálunk pont 2 hét múlva lesz.
köszönöm szépen, hogy megírtátok. én meg nagy naívan várom az értesítõt és sehol semmi.honlapja van az ovinak, de csak egy bemutatkozásuk van.úgy lesz, ahogy írtátok, holnap felmegyünk és megnézzük, hátha raknak ki itt is listát, vagy ha nem, akkor bemegyünk és megkérdezzük.de már így, hogy ezt tudom, azon aggódok, hogy mi van ha felvették a gyereket és lemaradtunk az elsõ szülõirõl.hát mondanom sem kell, hogy lesûlne a képünkrõl a bõr :/
A kérdező hozzászólása: Szia! Semmi baj az offért, mi sem kaptunk papírt csak mikor elõjegyzésen voltunk akkor mondták hogy kb. 2 hét múlva menjünk be megnézni a listát, ki lesz ragasztva.A lista sehol de a beiratkozás idõpontja már kint volt.Hát nem volt mit tenni mint elmentem a beiratkozásra és ott tudtam meg hogy felvették a fiamat és akkor közölte a titkár h még nem kapták meg a papírokat amit ki kéne nekik küldeni, de így sztem már nem is fogják kiküldeni.Úgyhogy sztem sürgõsen érdeklõdj utána személyesen.Egyébként a XXI. ker.-ben lakunk.
3. vagyok, Budapest Május elején volt a beiratkozás és június elsõ hetétõl lehetett az óvoda ajtaján megnézni, hogy kit vettek fel. Pár napra rá már fent volt/ van az óvoda honlapján. Szülõi múlthéten volt. 52 gyereket vettek fel. Érdeklõdj telefonon vagy ha van honlapja az óvodának akkor ott is érdemes megnézni
elõre is bocsi az off-ért. megkérdezhetem, hogy melyik megyében laktok?csak azért, mert mi Hajdú-Bihar-ban élünk és még mindig nem kaptuk meg az értesítést az ovitól, hogy felvételt nyert-e a fiam.ti mikor kaptátok meg és hol?
Nálunk több mint 2 órás volt, már azt hittem leborulok arról a kis székrõl a 16 hetes Manómmal a pocakomban. Vigyetek papírt, tollat, zsepit, vizet mindenképp!!!!! Mi kaptunk egy 2 oldalas kézzel írt szöveget, hogy hogy zajlik az ebéd lemondás, beszoktatás, fontos telefonszámok. Nálunk szerencsére alig kérnek valamit. Ja és csoportpénzt még 5 ft-ot sem kérhetnek már sehol(törvényben van).
:D Èn éppen holnap megyek legelöször, lányom is szeptemberben megy. Jó ötlet a toll, meg papír.
A kérdező hozzászólása: De legalább akkor még nem késtetek le semmirõl!Mert az elsõ szülõi mindenképpen a beiratkozás után van.Tehát mondjuk azon aggódsz h mi van ha felvették és nem voltál szülõin, pedig azon kell aggódni h mi van ha felvették és nem írattad be tehát nem éltél a lehetõséggel a hellyel így felvesznek/vettek helyette mást.Inkább légy résen és menj az agyukra mint lemaradj!

Amikor feltöri a csibe a tojáshéjat, onnantól mennyi idő kb. míg teljesen kibújik?

Legjobb válasz: Nekem galambom van, de elég hosszú ideig tartott. Fél óra kb. A lényeg, hogy egyedül csinálja!!

Nekem galambom van, de elég hosszú ideig tartott. Fél óra kb. A lényeg, hogy egyedül csinálja!!
néhány óra, picit segíthetsz neki, de ha hirtelen kibontod elvérezhet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
8%-os testzsír felett ne is álmodj róla. A kockás has 95%ban a testzsír kérdése, és csak utána az edzésé.
Ha nem kellõen alacsony a testzsírod (kb 8%, ill. alatta), akkor hiába edzel, mert a zsír elfedi a kockákat. Egyébként nagy a valószínûsége, hogy edzés nélkül is kockás a hasad, mert a hasizom anatómiailag olyan. Ha sikerül leadni a zsírt de mégsem látszik, vagy csak kicsit, akkor érdemes edzeni, hogy mélyebb legyen az izomzat, de ez CSAK akkor látszik, ha nem fedi zsír...
A kockahashoz igen hosszú és rögös út vezet! De hajrá! Hetente legalább 5x edzzél, és fokozatosan emeld a gyakorlatok számát. A hasizom alsó részének edzéséhez egy tipp: feküdj le hanyatt a földre, és az egyik lábadat emeld föl, és tedd vissza a talajra. Ezután a másik lábbal csináld meg. Ha nehezíteni akarsz, akkor páros lábbal végezd a gyakorlatot. Az ún. talajon biciklizés is hatékony! Természetesen az étkezésre is nagyon oda kell figyelni, mert hiába edzzél akár minden nap, a nem megfelelõ étkezés miatt nem leszel teljesen eredményes. Szerintem minimum 4 hónap szükséges a kockahashoz, de ezt csak saccoltam.

1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, az utóbbi időben nem nagyon bírta a szervezetem. Mennyi az esélye és mennyi idő kb. , amíg teherbe esem így?

Legjobb válasz: ha babát szeretnél, akkor fél évet ajánlatos várni, hogy ne legyen már plusz hormon a szervezetedben, és hogy a baba egészséges legyen. Teherbe esni pedig rögtön utána tudsz, nem befolyásolja, hogy korábban gyógyszert szedtél.

ha babát szeretnél, akkor fél évet ajánlatos várni, hogy ne legyen már plusz hormon a szervezetedben, és hogy a baba egészséges legyen. Teherbe esni pedig rögtön utána tudsz, nem befolyásolja, hogy korábban gyógyszert szedtél.
Ha abbahagyod, másnap teherbe eshetsz (kivéve, ha rendesen beszedted a 3 heti adagot, mert akkor még a szokásos 1 hétben véd). Nem kell fél évet várni, de 3 hónapot azért nem árt (hogy rendezõdjön a ciklusod). Addig persze más módszerrel kell védekezni.

Medence törésből teljesen fel lehet épülni mindenféle maradandó sérülés (fájdalom) nélkül? Ha igen mennyi idő kb a TELJES gyógyulásig?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen típusú medencetörés (nem mindegy, hogy egy peremtörtésrõl, vagy egy instabil medencetörésrõl van szó), milyen társsérülésekkel járt, mennyi idõs vagy, milyen az általános állapotod stb. Egyébként erre a kérdésre a kezelõorvosod tudná a legpontosabb választ adni.

Attól függ, milyen típusú medencetörés (nem mindegy, hogy egy peremtörtésrõl, vagy egy instabil medencetörésrõl van szó), milyen társsérülésekkel járt, mennyi idõs vagy, milyen az általános állapotod stb. Egyébként erre a kérdésre a kezelõorvosod tudná a legpontosabb választ adni.
A kérdező hozzászólása: nem nekem, hanem volt egy lány aki eltûnt alovas edzésekrõl és 1 évig nem jelent meg és aztmondta medencetörése volt, de nem kellett mûteni de teljesen felépült csak 1 év kellet hozzá és atöbbiek meg nem nagyon hiszik ezt el(hogy miért nem szavahihetõ azt nem firtatom és h miért állt vna ez ahazugság érdekében)
Ha hazudik, lehet, hogy oka van rá. Mondjuk valami olyan családi dolog, ami nem tartozik rátok. Ne foglalkozzatok vele, tapintat is van a világon. De az is lehet, hogy igazat mond. Nem kell nektek ebben bíráskodnotok, csak segítsétek visszailleszkedni, talán éppen arra van a legnagyobb szüksége.
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés én nem is bántom, távol álljon tõlem csak tudni akartam h lehet-e, mert én hiszek am. neki de ha nem is igaz sem érdekel amúgy...de akkor bizton állithatnám a többieknek hogy ez lehetséges, hogy tényleg felépült
Szerintem lehetséges. Medencét nem nagyon lehet gipszelni, és ha mûtét sem volt, akkor lehet, hogy nagyon sokat kellett egy helyben feküdnie. Ezalatt elsorvadtak az izmai, plusz megsérültek, megváltoztak dolgok, és emiatt esetleg újra kellett tanulnia járni. Simán rámehet egy év!

Adobe flash-el mennyi idő kb elkészítteni egy kb 6perces kisfilmecskét?

Legjobb válasz: ez attól függ. pálcikaemberekkel keyframenként átrajzolva kb egy óra, normális grafikával, actionscript programozással, maszkolással a minõségtõl függõen akár hetek.

ez attól függ. pálcikaemberekkel keyframenként átrajzolva kb egy óra, normális grafikával, actionscript programozással, maszkolással a minõségtõl függõen akár hetek.
Ha a filmen csak egy pontocska ugrabugrál jobbrabalra, akkor 1 óra alatt megcsinálhatod. Ha 3D-s objektumok repülnek össze vissza a térben, ütközgetnek és ütközéskor enyhén összenyomódnak, akkor szerintem hetekig, hónapokig elleszel vele. Tessék jobban specifikálni a kérdést. :)
A kérdező hozzászólása: pár haverral kitaláltunk egy egész jó sztorit, és ezért elkezdtem foglalkozni a flashel. 2d-re, de nem pálcikafigurásra tervezem :)
Régen egy 15-20 fõs stáb egy "Egész estés" (kb. egy órás) rajzfilmet megfelelõ technikai körülmények között, sok éves gyakorlattal egy-másfél év alatt készített el. Mivel ma már ott a számítógép, a film hossza is csak a tizede lenne, viszont nincs benne gyakorlatod, a stáb is jóval kisebb, szerintem alig egy-két hónap alatt kész lesz... :) De tényleg attól függ, mennyire lenne komoly a kivitele az anyagnak. Van egy ismerõsöm, aki pár másodperces (max. 20 másodperc) reklámfilmeket készít flash-ben, igényes kivitelben. Több éves gyakorlattal is napokba telik, mire egyet elkészít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!