Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig hutoszekrenyben (6 db)

Mennyi ideig lehet hutoszekrenyben tarolni a tehenturot pici babanak?

Legjobb válasz: Mennyire pici az a baba? Úgy tudom 1 éves korig nem is lehet túrót adni. Egyébként meg mindet csak frissen adj neki, a szavatossági idõ rajta van a csomin.

Mennyire pici az a baba? Úgy tudom 1 éves korig nem is lehet túrót adni. Egyébként meg mindet csak frissen adj neki, a szavatossági idõ rajta van a csomin.
Azért 8 hónapos babának már lehet kezdeni a túrót, sajtot... Csak frissen, a szavatossági idõ a bontatlan csomagra vonatkozik.

Milyen időközönként és mennyi időre kapcsol be egy hűtőszekrény normális esetben?

Beko A class hűtőszekrényt vettünk használtan. jól működik, azt leszámítva, hogy 20 percenként kapcsol ki-be. ez normális? gondolom nem.

Legjobb válasz: Erre nincs recept. Függ a hûtõszekrény termosztátjától, a környezeti hõmérséklettõl, mennyit volt nyitva az ajtaja, mekkorára van bent a hõmérséklet állítva stb.

Erre nincs recept. Függ a hûtõszekrény termosztátjától, a környezeti hõmérséklettõl, mennyit volt nyitva az ajtaja, mekkorára van bent a hõmérséklet állítva stb.

Mennyi idő alatt olvad le a hűtőszekrény?

ha este kihúzom, nyitva haygom, reggel már újra használhatjuk?

Legjobb válasz: én nem szoktam leolvasztani.ha eljegesedik újat veszek.

én nem szoktam leolvasztani.ha eljegesedik újat veszek.
Egy tál meleg vízzel meg lehet gyorsítani. Egy tál meleg víz, és csukd rá az ajtót.
Reggelre teljesen leolvad, de tegyél elé rongyokat és alulra egy tálat, hogy ne ússzon el a ház.
Hajszárítóval is gyorsíthatod az olvadást.
Ha nagyon jeges, akkor lehet, hogy reggel még lesznek benne nagyobb jégdarabok, de azokat már csak ki kell szedni, kaparni biztos nem kell.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Régi hagyományos hûtõ...? Attól is függ...mosd ki szódabikarbónás langyos vízzel leolvasztás után, az szagtalanít.
Attól is függ, milyen fajta, és mikor volt utoljára olvasztva. Az enyém Zanussi, fél évente olvasztom, de kb. másfél, max. 2 óra múlva már pakolok is vissza bele. Annyi idõ alatt leolvad és kimosom, törülöm anélkül, hogy bármi segédeszközt (hajszárító, melegvíz stb.) használnék.
A kérdező hozzászólása: köszi! már túl vagyok rajta. este leolvasztottuk, talán pár óra elég lett volna, de reggel pakoltam bele vissza. ecetes vízzel mostam ki.


A rizsitalt felbontás után hűtőszekrényben tárolva, mennyi ideig lehet felhasználni?

Az van ráírva, hogy 3-4 nap, de nekem megmaradt majdnem 1 liternyi, most öntsem ki?, mert kb. 1 hetes. Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szagold meg, de szerintem nem jó már, én készítem, de az is kb 5 napig bírja hûtõben.

Szagold meg, de szerintem nem jó már, én készítem, de az is kb 5 napig bírja hûtõben.
Tapasztalat alapján kb. 2-3 óra alatt.
A kérdező hozzászólása: 5 óra telt el, de 12 foknál nem megy lejjebb a hûtõtér. Elromlott a hûtõ?

Mennyi ideig tárolható az általam elkészített babaétel a hűtőszekrényben? Meddig adható a babának?

Legjobb válasz: Én másnap adom még neki oda, vagy nagyon maximum harmadnap, ha semmi baját nem érzem kóstolás után. Egyébként 1-2 napig tárolható.

Én másnap adom még neki oda, vagy nagyon maximum harmadnap, ha semmi baját nem érzem kóstolás után. Egyébként 1-2 napig tárolható.
Pont addig, mint a felnõtt étel. Én le szoktam fagyasztani kis adagokban egy hétre elõre. Elõzõ este kiveszem a hûtõ részbe azt, amit meg fog enni, és másnapra kienged.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!