Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig hason aludni (5 db)

Mennyi ideig szabad hason fekudni-aludni? Nagyon szeretek hason aludni de aggodok hogy ez artalmas lehet a babamnak. Elore is koszi:16 hetes anyuka

Legjobb válasz: Szia! Én ugy a 16-dik:-) hétig aludtam hason,utánna már nem akartam! Az elején nehéz volt megszokni,de késöbb már ment a háton és az oldalt alvás(az is csak a jobb felén,mert a baba a bal oldalt nem szerette) Üdv és boldog babvárást neked!

Szia! Én ugy a 16-dik:-) hétig aludtam hason, utánna már nem akartam! Az elején nehéz volt megszokni, de késöbb már ment a háton és az oldalt alvás(az is csak a jobb felén, mert a baba a bal oldalt nem szerette) Üdv és boldog babvárást neked!
én is 16 hetes pocis vagyok , de én ha akarnék se tudnék ráfeküdni, mert akkora!
Szia! A babának nem árt, ettõl ne félj! Egy idõ után úgyis kényelmetlen lesz, és akkor majd testhelyzetet kell váltani.
Én 11+5 vagyok de nem is mertem hason feküdni eddig se elsõ perctõl kezdve! Lehet?
A kérdező hozzászólása: Ha almomba hasra fordulok mindig felebredek es ez nagyon kellemetlen mert igy eleg kevest alszok.De ahogy mondtatok majd megszokom.Koszi a valaszokat.
Ameddig tudsz, aludj hason vagy háton, ha úgy kényelmes. A végén már csak úgyis oldaltfekve fogsz tudni, már ha egyáltalán fogsz aludni.

Volt olyan akinek egyáltalán nem volt tünete? De tényleg semmi? és csak akkor kezdte el érezni a terhességet amikor nőtt a hasa és mozgott a baba? Ja és ti mennyi ideig tudtatok hason aludni? Hány hetes kor után vált kényelmetlenné?

Legjobb válasz: Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.

Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.
Hát párom édesanyjának mindkét terhessége olyan volt, hogy no tünet. :) Persze az elmaradt menstruáción kívül. Szegény szinte sokkot kapott ahogy látta a rosszulléteimet. :) Hason kb. az utóbbi pár hétben nem tudok aludni, mert akkor szétrugdos a baba. :) ) /24. hétben vagyok./
7/8 vagyok, na most látom mire megírtam a választ, hogy mi van.Nem értettem a kérdésed rendesen.Akkor még nem tudod hogy terhes vagy e.
4. vagyok! Nekem az se volt :-)! Bár utána se sokáig tudtam szoptatni :-(
Az ilyen nagyon ritka.Mert hát azt csak észreveszi az ember, ha elmarad a menzesze és akkor csinál terhességi tesztet.Persze hogy van olyan akinek semmi tünete, nincs hányinger rosszullét a terhesség alatt, de az is elõfordul, hogy megjön a menzesze és mégis terhes.Én a 10.hétig aludtam hason, de tudtam volna még a 14.hétig is, csak féltettem a babát.Te most terhes vagy?Vagy nem tudod még?Esetleg érzel mozgást a hasadba?Csináltál tesztet?
Szia! Nekem 3 gyermekem van, egyiknél sem éreztem semmit a terhesség elején! Kérdeztem is a dokit, hogy normális-e? Se hányinger, se émelygés semmi. A doki visszakérdezett: ki mondta nekem, hogy rosszul kell lenni? :-) "Eseménytelen" terhességeim voltak, végig jól éreztem magam! Hason addig se nagyon aludtam, így a másik kérdésben nem vagyok illetékes :-).
Nekem mind a 4 terhességem szinte tünetmentes volt. Csak a 2. babánál volt enyhe hányingerem. A harmadik és a negyedik babánál még a mensim is megjött az elsõ hónapban, ill. a 4.-kel a 2.-ban is. Haon elég sokáig tudtam aludni minnel.. a kicsivel pl. még a végén is amolyan "stabil oldaltfekvésben" aludtam. A nagyokkal kicsit tovább, mint félideig.
Én a 7. héttõl a 10. hét végéig hánytam minden reggel. Volt hogy csak feküdtem a fürdõszoba kövén egy órát, mire végre sikerült hányni. Olyankor igazi megkönnyebülés volt. A mellfájdalom nekem azelõtt elkezdõdött, hogy tudtam volna, hogy terhes vagyok. Ekkor lehettem olyan 2-3 hete terhes. Amíg feküdtem az is elviselhetõ volt, de amikor reggelente felültem az ágyban iszonyatosan fájtak, aztán ez is elmúlt úgy a 10. hét környékén.
ketteske vagyok:D Nkem nem fájtak a melleim se, egy kicsit eresek lettek, láthatóan megnõttek, de fájni soha nem fájtak.. Szerintem ez nem befolyásolja a késõbbi szoptatást, mert az enyémek nagyon sokáig, 2 éves korukig szopiztak... Gratulálok! Örülj, hogy nem kell átélned a sok kellemetlen tünetet. okkal jobb így, hogy nincs panaszod, mint mondjuk végighányni az elsõ heteket...
Szia! Elsõ terhesség: csak a cickóm fájdogált, de az is csak ha ráfeküdtem (amikor már feküdtem rajta nem) és zuhanyzáskor ésa z elsõ pár hétebn fáradékonyabb voltam. Akkor kezdtem el elhinni, hogy babát várok, amikor végre elkzdtem érezni a mozgását a 19-ik hét környékén. Nem emlékszem pontosan meddiga ludtam hason, de olyan 20-on X-ik hétig az biztos. második baba: hasonló, de most már elhiszem, hogy babát várok, igaz pár napja érzem is a mozgását. Holnap kezdem a 17-ik hetet és még simán hason alszom, alig van pocakom.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, tünetem többet eszek, semmi más, talán este elõbb elalszom. 3.baba lesz, egyikkel sem volt semmi tünetem, egyetlen egyszer sem hánytam velük.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!várom a többi tapasztalatot!
A 7. hétig nekem se volt semmi tünetem a mensi elmaradását leszámítva. A 8. héten kezdtem sajna hányni, nem gyengén:( Most 12. hetes vagyok, sajna még mindig hányok, viszont simán alszom hason. A cicim néha sajog egyet egyet, és ennyi.
Nekem sem volt semmi tünet, 4. hó környékén fájdogált kicsit a mellem, de ennyi. Persze akkor már tudtuk, hogy jön a baba, ahogy késett a mensi megcsináltam a tesztet. Én addig aludtam hason, amíg nem kezdtem kerekedni. (kb. 4 hó). Utána is tudtam volna még, mert nem volt nagy (akkor még) a pocakom, de a tudat alattim nem engedte. :)
A kérdező hozzászólása: ja amugy a mensim nem jött meg persze, de úgy értettem hogy azon kívül a tünetek nincsenek meg mint sok más várandósnak.
A kérdező hozzászólása: 7hetes vagyok.köszi a válaszokat!csak mondom nagyon furi hogy nincs tünetem.de lehet fog ez változni...
A kérdező hozzászólása: vagy az sem volt?
A kérdező hozzászólása: cicifájások mikor kezdõdtek nálatok?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!csak olyan fura hogy szinte nem is érzem magamat babásnak.nincsenek tüneteim :(.néha-néha egy pici alhasi szúrka, húzódás.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket!és gratula mindenkinek a babához!

Laparoszkópos epeműtét után mennyi idővel lehet biztonságosan hason feküdni, aludni?

Legjobb válasz: én egy héttel késõbb, varratszedés után már hason aludtam, addig azért nem, mert nyomott és szúrt a varrat.

én egy héttel késõbb, varratszedés után már hason aludtam, addig azért nem, mert nyomott és szúrt a varrat.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta az orvos, hogy fél évig nem lehet. Hát nem tudom, az az igazság, hogy nem merem, mert nem akarok ártani. Te vékony vagy?

Mennyi ideig lehet hason aludni a kismamáknak? Én 14 hetes vagyok de még úgy alszom. Nem nyomom így a babát?

Legjobb válasz: Érezni fogod, ha már nem kényelmes. A babák egy nagyon jól megtervezett burokban vannak, védve mindentõl, úgyhogy ne aggódj nem nyomod õt.

Érezni fogod, ha már nem kényelmes. A babák egy nagyon jól megtervezett burokban vannak, védve mindentõl, úgyhogy ne aggódj nem nyomod õt.
Nem nyomod, ne aggódj. Én azt hiszem, 23.hétig aludtam hason (ha jól emlékszem, de lehet, hogy tovább is).
Annyi ideig lehet ameddig tudsz...eljön majd az az idõ amikor már csak félig hason lesz kényelmes, majd már csak az oldaladon tudsz.
Örülj amíg hason tudsz aludni, használd ki :) Érezni fogod, ha már kényelmetlen.
a fiammal a 30 ik héten arra ébredtem, h hason alszom, nagyon megijedtem. Viszont a 33 héttõl, már szinte csak ülve tudtam aludni, a gyomorsav miatt. A lányommal kb. félidõig tudtam hason aludni. Szerintem amig kényelmes neked, alhatsz bárhogyan, a baba jól kipárnázott bölcsõcskében van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek.Én imádok hason aludni, de ha nem lehet majd kibírom valahogy :)
Ahh, de jó neked, hogy még tudsz hason aludni! Én már csak kipárnázva, oldalt fekve. Vágyom a hason alvásra nagyon, de még van idõ. 26 hkm Jah, egyébként örülj, amig tudsz hason aludni!
26 hetes vagyok de én még mindig hason alszok félig, és félig oldalt.Nekem igy kényelmes.

Mennyi ideig lehet hason aludni? Ameddig nem zavar, vagy már nem árt odafigyelni?

Ha még mindig tudok kényelmesen aludni a hasamon, most lépek be a második trimeszterbe, árthatok a babának?

Legjobb válasz: Ameddig nem kénylmetlen, vagy rossz, addig lehet.

Ameddig nem kénylmetlen, vagy rossz, addig lehet.
Tökre irigyellek, én már 2 hónap után nem bírtam mert kényelmetlen volt. Addig lehet, ameddig bírsz. Lassan úgyis akkora lesz a poci hogy a szeretnél se tudsz.
Szia! Ameddig kényelmes nem ártasz a babának. Én már alig vártam, hogy megszüljek, hogy hasra tudjak feküdni. Annyira jó érzés újra hasra feküdni, persze most a cicik miatt nem tudok rendesen. Ez van. Sok sikert a babához! Egy 2 hete anyuka
Ne aggódj! Fog reklamálni, ha már nem jó a babádnak! Nekem 26 hetesen bekucorgott a bal oldalamra és már akkor is tiltakozik, ha picit arra az oldalra fekszem. Sok sikert!
Természetesen amíg kényelmes Neked. Én is mindig hason alvós voltam. A dokim javasolta, hogy félig oldalt feküdjek és tegyek a combom alá párnát, így egy kicsit tovább tudtam hason aludni, mert maradt helye a pocakomnak (és a derekamnak is nagyon jó volt!). Ezt a párnás trükköt azóta is alkalmazom a csontkovácsom tanácsára, ha az oldalamon alszom nem feszül annyira a derekam és reggelre nem gémberedik el az összes izmom. Kitartás meg lehet szokni, a baba mindent megér!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!