Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig hason (252 db)

Ha utálja, rakd sokszor kevés idõre hasra.
hát keveset, mert szintén nem szerette, de idövel megváltozott, igaza van az elsö válaszolónak, próbáld többször kis idöre.
A kérdező hozzászólása: Próbálom, minden evés után 1 órával, mert sajnos nagyon bukós -lehet ezért is utálja, mert mindig kijön neki vmi- de kb. mennyit kellene neki így tölteni egy nap? Alkalmanként kb. 5 percet van el, aztán nyöszörgés -ezt még kivárom, aztán ordítás -na ilyenkor rögtön felveszem és megdicsérem milyen ügyes, erõs és kitartó volt :)
én babám 4-5 hónaposan annyit volt hason amennyit ébren volt, leszámítva persze az evést, pelusozást. nem volt 5 hónapos mikor már kúszott :)
Én is evés után kábé 1 órával teszem hasra a kisfiamat, õ sem bírja tovább 5-10 percnél, mert 5 perc után vagy sír, vagy elalszik, de újabban csak az öklét rágcsálja hasalva...múlt héten volt 4 hónapos
5hós a kicsim és szintén utálja, én nem erõltetem!Az elsõ fiam ilyenkor már kuszott

Mennyi idő a sebgyógyulás babáknál? Keresztcsonti műtétünk volt ma! Hétfőn vagy kedden kell visszamenni hogy megnézze a sebet! Lehet azért mert már a hét elejére valamelyest gyógyulni fog? Ja és hogyan tudom a babámat rábírni hogy maradjon hason?

A m?tét miatt muszály lenne ugy aludnia!hogy ne iritálja a kaki !!

Legjobb válasz: Azt nem írtad,hogy mennyi idõsek vagytok. Az én lányomnak nagy hasi mûtétje volt 5 hetesen. Kedden volt a mûtét és hétfõn már fürödhettünk kádban is. Én nem erõltetném a hason alvást. Inkább figyeld, hogy mikor kakil be, és tedd rögtön tisztába. Nekünk küzvetlenül a nuni fölött kezdõdõtt a vágás ezért a pisivel is kellett vigyázni. Ha megfáj neki, úgysem fekszik rá. Esetleg próbáld meg az oldalán altani, úgy, hogy kitámasztod valamivel a hátát. Most 6 hónapos és szinte nem is látszik a heg.

Azt nem írtad, hogy mennyi idõsek vagytok. Az én lányomnak nagy hasi mûtétje volt 5 hetesen. Kedden volt a mûtét és hétfõn már fürödhettünk kádban is. Én nem erõltetném a hason alvást. Inkább figyeld, hogy mikor kakil be, és tedd rögtön tisztába. Nekünk küzvetlenül a nuni fölött kezdõdõtt a vágás ezért a pisivel is kellett vigyázni. Ha megfáj neki, úgysem fekszik rá. Esetleg próbáld meg az oldalán altani, úgy, hogy kitámasztod valamivel a hátát. Most 6 hónapos és szinte nem is látszik a heg.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ , picik vagyunk még mi is!! 4 hetesek
http://kepfeltoltes.hu/080905/100_0095_www.kepfeltoltes.hu_... Szia az elõzõ vagyok. Mi így altattuk a mûtét után. Mielõbbi jobbulást kívánok nektek :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike, igy megpróbáljuk!! De ti is a Szent imrében szültetek ugye? Mert mintha láttam volna a babádat!!Tegnap elõtt voltam bent meglátogatni a barinõmet õ is babát szült , hétfõn!!
Nem én vidéki vagyok. Ez a kép fél éve készült a Pécsi gyermeksebészeten, akiknek nagyon sokat köszönhetek.

Mennyi idot lehet a hasam a napon? Esetleg ha bevizezek valamit es rateszem a hasamra ugy jo? 28 hkm

Legjobb válasz: én 12 hetes terhes voltam mikor Horvátországban voltunk, én igyekeztem a legmelegebb idõpontokban nem süttetni a hasam, felvettem trikót. délelött és délután már azért napoztam is. Mindenképp kend be alaposan és ne hagyd hogy sokáig égesse a nap a hasad, a legmelegebb órákban vegyél fel trikót

én 12 hetes terhes voltam mikor Horvátországban voltunk, én igyekeztem a legmelegebb idõpontokban nem süttetni a hasam, felvettem trikót. délelött és délután már azért napoztam is. Mindenképp kend be alaposan és ne hagyd hogy sokáig égesse a nap a hasad, a legmelegebb órákban vegyél fel trikót
Erre nincs pontos recept, nyilván függ a bõröd típusától. Szerintem, próbáld jó minõségû, 50-es fényvédõ krémmel bekenni, és napi 5-10 perc nem hiszem, hogy ártana. Utána azért vegyél fel valami felsõt, ha szeretnéd folytatni a napozást. Persze lényeges, hogy ne a déli, égetõ napsütésben napozz, és ha kicsit is égetne a nap, akár pár perc után, akkor inkább hagyd abba. Ha precíz, pontos szakvélemény kell, szerintem, ugorj el egy bõrgyógyászhoz, és biztos tud építõ jellegû tanácsot adni. (Netán a védõnõd is.) 26 hkm
Az èn javaslatom!! 30faktoros naptej, a pocakodra vizes törülközõ.Kb 20-30 percet vagyok a napon ès semmi problèmám nincs tõle.A pocit nèha kitakarom 1-2-3 percre ès semmi baja. Boldog babavárást. 23hkm


Terhes a guppim és ma a hasa is befeketedett már. Kb mennyi idő kell hogy megszüljön?

Nem szeretném külön rakni, másik akváriumba.mennyi az esélye hogy nem eszik meg ?ket? Legalább4-5 életben tud maradni? Van növény ahová el tudnak bújni.

Legjobb válasz: De mégis kb mennyi idö lehet ha már fekete a hasa? Egy két nap? Vagy több? Ha külön rakom mégiscsak akkor most különrakhatom? Mennyit bír ki a guppi a levegõztetõ nélkül?

A kérdező hozzászólása: De mégis kb mennyi idö lehet ha már fekete a hasa? Egy két nap? Vagy több? Ha külön rakom mégiscsak akkor most különrakhatom? Mennyit bír ki a guppi a levegõztetõ nélkül?
A kérdező hozzászólása: 12 maradt meg :)
Nem lehet tudni, mikor szül. A terhességi folt eltérõ, hogy mikor jelenik meg, a nagysága is változó, és a növekedésének a mértéke is. Idegesebb szülés elõtt. És általában havonta szül. Néhány darab túlélheti. Általában van pár túlélõ.
Ha van növényed akkor több is túlélheti, a kavicsok és a növények közé szoktak elbújni. Nem tudom hogy a tiéd mennyi idõ múlva szül, ez változó, az egyszer biztos hogy nem olyan sokára.
A kérdező hozzászólása: Már meg is szült néhányat :)
És hány kishalad van ?
Nekem is szult guppim egyszerre 14 darab lett .Nem tartok nagy halakat es ezert boldogahn meg voltak az akvariumba!:0Ha te se tartassz nagy halakat akkor meg elnek siman!

Szülés után érdemes használni haskötöt (leszorito öv)? Visszamegy az ember hasa az eredeti állapotba, mennyi idő alatt?

a korházbol hazajövetelkor rámjön már a rendes farmer?

Legjobb válasz: Szia!Ez mind attól függ,hogy milyen alkat vagy és mennyit híztál a terhesség allatt.A szülés után rögtön kérhetel jeget a hasadra ,nekem adtak.Hagy idõt magadnak mert az alakod 9hónap allatt változott meg és kell egy kis idõ,hogy vissza regenerálódjón.

Szia!Ez mind attól függ, hogy milyen alkat vagy és mennyit híztál a terhesség allatt.A szülés után rögtön kérhetel jeget a hasadra , nekem adtak.Hagy idõt magadnak mert az alakod 9hónap allatt változott meg és kell egy kis idõ, hogy vissza regenerálódjón.
Én az elsõ szülésemnél ugyanazzal a sullyal jöttem ki a korházból, mint amennyivel terhes maradtam, rögtön belepréseltem magam a legszûkebb farmeromba és addig amig birtam lélegezni le sem vetettem... Láss csodát a 44 rõl a 38 asra állt vissza a csipõm. Nekem ezt tanácsolták, hiszen az elsõ 6 hétben még a lakithatod az alakod.
Mostanában inkább a haszorítós bugyit javasolják, mint az övet, mert az öv ugye csak a derékig van, a bugyi meg egész lentrõl kezdõdõen simul rád. Én az Anita márkájút szeretem, bár húzós az ára. Nem csak azon múlik mennyit híztál terhesség alatt, hanem alkati kérdés is. Ha belegondolsz 9 hónap alatt növesztetted meg a hasad, szerintem butaság lenne azt várni, hogy négy nap alatt amíg a kórházban vagy csoda történik és újra a régi leszel. Persze vannak ilyen kivételek, õk talán a szerencsésebbek.

15 éves fiú vagyok és diéta nélkül kb. mennyi idő alatt lehet kockás a hasam? Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova! A feladatokat rendesen csinálnám, nagyon kéne a kockahas!

Legjobb válasz: Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?

Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?
diéta nélkül nem lesz kockahas, fõleg hogy nincs helyi zsírégetés. Illetve lesz, de nem fog látszódni, ha most is zsíros vagy.
én azt tudom azért irtam hogy szálkásitson tömegelés után!!!!!!
utolsó, okés, de ettõl nem megy le a pici zsír a hasáról, mert nincs helyi zsírégetés. Tehát nem lesz elég a hasedzés önmagában!
Legfontosabb csináld ezt tömegnövelõ étrenddel ami most nem mondok meg mi hanem http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1110 ezt olvasd el és csináld minimum 3-4 hónapig de jobb le ha kicsit tovább is (EZUTÁN izmos lesz a hasad de valószínûleg nem kockás mert lesz rajta egy kis zsír) MOST JÖN a lényeg ezután szálkásító étrend kell amit szintén nem irok le hanem olvasd el ezt http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1283
na jó segítek neked OLVASD EL A FEGYENCEDZÉST abba vannak jó gyakorlatok hasra is de a testépítõk fikázását ne vedd komolyan, amúgy mit vársz 2 óra felüléstõl??? OLYAN GYAKORLAT KELL AMIBÕL 8-12 (maximum 16) ismétlés tudsz csinálni csinál a LÁBEMELÉST meg Hasprést Lábemelés függeszkedve (nyújtott lábbal) ha nem megy akkor fekve JA ÉS
A kérdező hozzászólása: csak nincs kockahasam, eddig egy ideig csináltam normálisan napi 2 órányi felülést meg minden, és valamennyire látszódott is, csak én szeretném, ha normálisan látszódna
A kérdező hozzászólása: nincs rajtam sok sír, nem eszek semmi chips-féléket, se semmit...
Nem hiszem el hogy ezt a google ba miért nem lehet kikeresni: hasizom gyakorlatok. Vagy beirod a youtube -ba. Ha annyira akarsz kockahasat akkor kezdj el csinálni függedzkedve lábemelést pl. 4x20-at. Ja meg ha nincs diétád sosem lesz kockás hasad.
Ha csak a kockahas a célod akkor csinálj egy rakás aerobot. Izom is le fog menni rolad jo dieta nelkul de legalabb kockas lesz a hasad.
Elfelejtheted ilyen lusta hozzáállással.
Menj el játszótérre, kondiparkba és húzódzkodás fekvõtámasz, függeszkedés lábemelés és zászló tartás, l-tartás a parkban a padokon.Ezek nagyon jók hasra.

Ha minden nap csinálok x mennyiségű hasprést akkor mennyi idő alatt kezd látszani valami és mennyi idő altt lehet valakinek kockás hasa?

Tudom kajafüggő meg mennyi zsir van valakin de engem a tapasztalatok érdekelnének!Köszönöm!Ja és szerintetek mennyi az ideális ismétlés szám.

Legjobb válasz: http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.

http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.
Ne csinálj minden nap x mennyiségû hasprést. Heti 2-3x edz hasra, de akkor rendesen: Hasprés/felülés: 2-3x25-30 törzsfordítás/törzshajlítás: 2-3x30-40 egykezes kalapács hídtartás: 1xmax idõ Hogyha ezek az ismétlések már nem okoznak gondot, használj súlyokat, felsõ pozícióban mindig fújd ki a levegõt. Aztán akkor lesz eredmény, hogyha majd tömegelés után leszálkásítasz. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Csak haspréssel senkinek nem lett kockás hasa... Edz hasra heti kb 3szor, normálisan ne csak haspréssel, menjen lábemelés, egyéb törzserõsítõ gyakorlatok, utána meg majd szálkásíts normális étrenddel.
Mindenkinek más a teste. Én leadtam 22kilót és még mindig nem kockás a hasam.. Jézusom most mi lesz... de ha tudod hogy kajafüggõ meg mennyi zsír van a másikon akkor az a tapasztalat téged nem érint. Én 4éve edzek most jutottam el oda hogy rávegyem magam normális diétára. Amit itt leírnak az motivációnak jó neked és semmi másra. Ha csak hasprést csinálsz az nem jó... google a barátod vagy pl youtube-on is vannak fent komplett hasazási videók... de miért csak a hasadat akarod kockássá varázsolni? Sok embernek kockás a hasa és azt hiszi menõ.. de igazából alultáplált és nem szálkás a kettõ nem ugyan az ne tévesszen meg.

Mi a legjobb mód, hogy kocka hasunk legyen és mennyi idő kell neki? És miket kéne csinálni hogy kockahas legyen?

Legjobb válasz: Akkor lesz kockás hasad, ha kicsi a testzsír %. Elérheted diátával és aerob edzéssel. Hasazni nem kell több százat minden nap:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=319 http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_65_zhv_770_has_igazs..

Akkor lesz kockás hasad, ha kicsi a testzsír %. Elérheted diátával és aerob edzéssel. Hasazni nem kell több százat minden nap:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=319 http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_65_zhv_770_has_igazs..
*szálkásító diéta. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm..:D ésazt hogyan?
Legyen 3g/testtömeg kg a fehérje és 2-2, 5 g/testtömeg kg a szénhidrát. A fehérjét vidd be sovány húsból, tojásból, túróból, protein tápkiegbõl, a szénhidrátot pedig zabpehelybõl, rizsbõl , fõtt krumpliból, teljes kiõrlésû tésztából. + mehet sok zöldség. Multivitaminod is legyen.
Feküdj ki este a macskakõre! Hason, persze! Reggelre kockahasad lesz.

Ha már féloldalra elfordul a baba akkor nagyjából mennyi idő mire hasra is tud fordulni? Illetve ha már huzza magát ülésbe, 30erül is neki magától akkor mennyi idő mig felül magától?

Legjobb válasz: Nekem oldalról hasra kb.2 nap múlva fordult de akkor a hasról hátra már megvolt. 4,5 hósak vagyunk így az ülésnél meg még nem tartunk, ezért azt nem tudom sajnos.

Nekem oldalról hasra kb.2 nap múlva fordult de akkor a hasról hátra már megvolt. 4, 5 hósak vagyunk így az ülésnél meg még nem tartunk, ezért azt nem tudom sajnos.
Az én lányom pénteki napon fordult oldalra, és utána való kedden hasra, 3 hónapos volt pont.

39 hetes kismama vagyok. Szülés elött mennyi idövel ereszkedik le a hasad? Elsö babaám és izgulok.

Legjobb válasz: Szia! Van akinek lereszkedik már a 30.héten van akinek meg egyáltalán nem. Az a fontos, hogy a koponya mennyire van lenn. Nekem is hamar lent volt a hasam kb 32. héttõl, de a koponyája nem akart teljesen leereszkedni a méhszájhoz a szülés napján sem. És igazán ezen múlt hogy császároznak vagy nem mert lassan tágultam és mivel lassacskán mivel nem feküdtem szépen lement végül burkot repesztett és hüvelyi úton született meg a kisfiam. És már 7 hete lent volt a hasam, hidd el ez nem számít, inkább az hogy a méhszáj fölött a burok felett van-e a koponyája. Könnyû szülést kívánok, emiatt ne izgulj

Szia! Van akinek lereszkedik már a 30.héten van akinek meg egyáltalán nem. Az a fontos, hogy a koponya mennyire van lenn. Nekem is hamar lent volt a hasam kb 32. héttõl, de a koponyája nem akart teljesen leereszkedni a méhszájhoz a szülés napján sem. És igazán ezen múlt hogy császároznak vagy nem mert lassan tágultam és mivel lassacskán mivel nem feküdtem szépen lement végül burkot repesztett és hüvelyi úton született meg a kisfiam. És már 7 hete lent volt a hasam, hidd el ez nem számít, inkább az hogy a méhszáj fölött a burok felett van-e a koponyája. Könnyû szülést kívánok, emiatt ne izgulj
Szia!Nekem nem ereszkedett le a hasam.Nekem is elsõ babám született!Közel vagy, könnyû szülést!4 hetes kislány édesanyja
Nekem meg nem esett le es 6 nappal vagyok a kiirt idopontom elott...(kislanyt varok)aztmondjak nem jatszik nagy szerepet a szulesben hogy le ereszkedik vagy nem a poci...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!