Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig ha van volt egy (8 db)

Mennyi ideig vérzek, ha van (volt) egy 4 hetes terhességem (51 mm-es petezsákkal)? Számítsak műtéti befejezésre? Ha műtéti a befejezés, mennyit vár vele az orvos?

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.

Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.
Hogy érted, hogy 51 mm-es petezsák? Mert olyan nincs, 12 mm x 15 mm-es pl. a petezsák mérete. Lehet, h. összekevered valamivel. Egyébként mûvi befejezés mindig van.
Nem értek hozzá, csak egy tipp: nyitsz egy új doksit, kijelölsz minden, átmásolod és elmented.
Sztem ez vudu! Megnyitsz egy fájlt olvasásra, és nem mentesz rajta semmit, akkor honnan változna meg akármi is benne? Ha meg írásvédett pendrive-on, memóriakártyán lenne, akkor meg még hozzá sem férhetne a program! Különben meg, meg sem nyitod, csak csinálsz róla egy másolatot, és azt addig nézegeted utána, amíg akarod...

Nekem egy 9 hónapos yorki kutyusom van. Idáig mindig nyírva volt a szőre, de szeretném hosszúra hagyni. Meg fog-e nőni, és ha igen kb mennyi idő mire hosszú lesz? Köszönöm.

Legjobb válasz: Attól függ milyen hosszúra szeretnéd. Ha kb 5cm-esre akkor az 2-3 hónap, ha földig érõt akkor az fél év- egy év mire szépen megnõ. Ha megakarod növeszteni a szõrét, fontos, hogy napi 1x, de inkább 2x fésüld át. Én fésüléskor szoktam fújni a szõrére kondícionáló sprayt, megkönnyíti a fésülést és gyönyörû, ápolt lesz tõle a szõr!

Attól függ milyen hosszúra szeretnéd. Ha kb 5cm-esre akkor az 2-3 hónap, ha földig érõt akkor az fél év- egy év mire szépen megnõ. Ha megakarod növeszteni a szõrét, fontos, hogy napi 1x, de inkább 2x fésüld át. Én fésüléskor szoktam fújni a szõrére kondícionáló sprayt, megkönnyíti a fésülést és gyönyörû, ápolt lesz tõle a szõr!
hát, nemtudom mennyi idõ lesz amíg megnõ..szterintem 1-2 hónap. de minden nap fésüld, különben becsomósodik, és le kell nyírni, nem lehet fazonra vágni. én nem fésültem rendesen a yorkimat és õis most kis csupasz:S de mióta levágták minden nap fésülöm, már meg is szerette:)
Ilyen hosszúságra kb. 1 év alatt nõ meg. http://hodowla.amberhouse.pl/uploads/images/Galeria/EXLUSIVE..
Kb 3 év a maximális hosszúság amikor a bajusz is a földig ér de azt ne akard, iszonyat sok mel van vele.

1 hónapja szültem császárral, 4 nap kivették a varratot, de sajnos szét nyílt a seb. Nagyon felületi volt ezér nem varták össze, azt mondta ha doki hogy majd magától összeforr. A mai napig egy 4 cmes nyílt sebem van. Mennyi idő után gyógyul a seb?

Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Hát én a helyedben elmentem volna egy másik dokit megkérdezni.Nyílt seb sosem jó.Fertözödhet.Szerintem még ma hívd fel a nögyögyászatot,vagy a szülészetet,e´s beszélj egy másik dokival,hogy mit mondd....

Hát én a helyedben elmentem volna egy másik dokit megkérdezni.Nyílt seb sosem jó.Fertözödhet.Szerintem még ma hívd fel a nögyögyászatot, vagy a szülészetet, e´s beszélj egy másik dokival, hogy mit mondd....
Császározás után nekem is szétnyílt a sebem, el is mentem a dokihoz. Nekem se varrták össze igaz csak 1 cm-es volt. Sajnos már nem emlékszem mennyi idõ volt míg összeforrt, mert már 6 éve történt. De nem lett semmi bajom tõle. Azért szerintem 4 cm az sok, esetleg menj el egy másik dokihoz, hátha az mást mond, vagy összeölti. Ja és ha tudsz, még ezen a héten. Mielõbbi jobbulást.

Volt snakebite-om csak begyulladt és már annyira fájt h kiszedtem. Na most aza kérdésem h belül még van egy ilyen csomó, az el fog tűnni? Ha igen akkor mennyi idő?

Legjobb válasz: Szia. Gondolom beleakadtál, egyén függõ, hogy mikor fog begyógyulni. Gingisolt tudok ajánlani, és a Phlogosolt, segít a gyógyulási folyamat mihamarabbi végetéréséhez.

Szia. Gondolom beleakadtál, egyén függõ, hogy mikor fog begyógyulni. Gingisolt tudok ajánlani, és a Phlogosolt, segít a gyógyulási folyamat mihamarabbi végetéréséhez.
Szija nekem most snakebiteom van, nekem nem gyulladt be én is gingisolal ecseteltem illetve öblítettem + betadineval külsõleg kenegettem, bár azért 1hónap kellet nekem is hogy begyógyuljon, megvártad az az idõt? Amúgy gingisolal öblögess, jól írja az elsõ! L
Teljesen felesleges kezelgetni, vagy felszívódik vagy nem. De abból se lesz semmi bajod ha nem.

Negatív teszt ellenére lehetek terhes? Volt már ilyen? 1, 5hete késik, és van egy negatív tesztem. De akkor miért késik? Mennyi idő múlva menjek orvoshoz, ha még mindig nem jönne meg?

Legjobb válasz: Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!

Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!
Szerintem tesztelj ujra.Ha az is negatív, menj dokihoz..Attól még lehetsz terhes hogy negatív..Jó ha minél elõbb lát orvos..
Ha 1, 5 hete késik és negatív volt a teszt, akkor más van a háttérben valószínûleg. Ha nem jön meg így is úgy is el kell menned orvoshoz, lehet hormonzavar vagy bármi más. Csak leírom, hogy nekem az elmaradt menzeszem napján (azaz ovu utáni 14. napon) 410 U/l volt a HCG a véremben, ami naponta-kétnaponta megduplázódik. Még ha sokkal kevesebb termelõdne a kérdezõ vérében, akkor is olyan mennyiség lenne, amibõl már bármelyik otthoni teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehet hormonzavar?elsõ gyerekem egybõl összejött gyógyszer abbahagyása után, most meg meg se jött.
Nekem ugyanez volt 2 hónapja. 2 hetet késett a mensim, és valószínûleg pszichésen vonzottam ezt be... Azóta lenyugodtam és napra pontosan megjön... Sajnos van ez így, hogy annira akarjuk, hogy ne jöjjön meg, hogy nem is jön... De nem baba miatt. :( Mindenesetre nem zárható ki, hogy nincs probléma, szóval orvoshoz érdemes elmenni, ha még 1-2 hét után sem jön meg. Amúgy én 2 éve abbahagytam a fog.gátlót, utána is napra pontosan megjött, viszont mikor idén hagytam abba, felborult és pár hónapig össze-vissza jött meg... Furákra képes a szervezet, nem mindig reagál ugyanúgy... :) Csak nyugi, az sokat segít!!! Ha az elsõ baba olyan könnyen összejött, össze fog jönni az a második is. :) ) Szurkolok!

Mennyi esély van rá, hogy miután elment a barátom - és még bennem volt egy kis ideig -, hogy kifolyhatott a gumiból a spermája? Észre lehet venni, ha ilyen történik?

Mert mi nem éreztünk semmit, hogy kifolyt volna, de azért aggódom...

Legjobb válasz: Kicsi. Elég szoros az a gumi, és a nyílása sem a hüvelyed felé van, tehát én ilyenen nem aggódnék.

Kicsi. Elég szoros az a gumi, és a nyílása sem a hüvelyed felé van, tehát én ilyenen nem aggódnék.
Szerintem se aggódj, nem sok esélyt látok a kifolyásra hacsak nem órákról van szó...
Ne aggodjál. Az ovszer nagyon szorosan rátapad a himvesszõre még akkor is, ha már nem áll teljesen a szerszám.
Igen, igazat adok, nem tud kifolyni, hacsak nem biztosan volt rajta. de mivel aktus után voltatok, kétlem, hogy valami gond lenne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!