Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig ha van volt (35 db)

Mennyi ideig vérzek, ha van (volt) egy 4 hetes terhességem (51 mm-es petezsákkal)? Számítsak műtéti befejezésre? Ha műtéti a befejezés, mennyit vár vele az orvos?

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.

Szia! Nem igazán értem a kérdést. 4 hetes terhes vagy és vérzel? Ilyenkor feküdni kell és gyógyszert is adnak. Nem irtad hogy mennyire vérzel, nem kellett befeküdni a kórházba? Mert például engem befektettek, aztán azt mondták hogy élõ terhességrõl van szó, egy hét után haza is engedtek. Utána sajnos a baba nem fejlõdött és a 8 héten be kellett fejezni a terhességet. De nem biztos hogy nálad is ez a helyzet. Úgyhogy ne gondolj rögtön a legrosszabbra.
Hogy érted, hogy 51 mm-es petezsák? Mert olyan nincs, 12 mm x 15 mm-es pl. a petezsák mérete. Lehet, h. összekevered valamivel. Egyébként mûvi befejezés mindig van.

Van itt olyan ember, aki újra kezdte az exével? Ha igen mennyi idő után és volt eközben párja valamelyikőtöknek?

Szívesen olvasnám a sztorikat:)

Legjobb válasz: A Gyakorin egy ilyen kérdést? ahol az exekre való fujtatás az alap, és ahol ha csak az "ex" szót kiejtik, mint bikának vörös posztó, most úgy õszintén: magadnál vagy?:DD A kérdésedre: Mindig a két emberen és azok érzésén múlik.

A Gyakorin egy ilyen kérdést? ahol az exekre való fujtatás az alap, és ahol ha csak az "ex" szót kiejtik, mint bikának vörös posztó, most úgy õszintén: magadnál vagy?:DD A kérdésedre: Mindig a két emberen és azok érzésén múlik.
Én igen, 3-4 hónapot voltunk kb külön, utána még 1-1, 5 évig együtt. Rossz ötlet volt. Neki volt addig pasija, én is csajoztam, de állandó partnerem nem volt.
Mi fél év után jöttünk újra össze. Addig csak neki volt barátnõje. Hiba volt újrakezdeni. Mégegyszer biztos nem kezdem újra senkivel. 16/l
NEEEEEM MERT EGY HÜLYE PICSSAAAAA
Mi is újra kezdtük. Két év után szakítottunk 2012 január 1-én, én megismerkedtem egy sráccal márciusban. Nem tudtam belé szeretni az alatt az 5 hónap alatt, amit vele töltöttem.Neki is volt egy futó kalandja. Novemberben kibékültünk az exemmel (fura ezt leírni, hogy ex). Azóta együtt vagyunk. Kellett ez a 11 hónap ahhoz, hogy igazán meg tudjuk becsülni most egymást. Õ is sokat változott és én is.
Én újrakezdtem 4 évvel késõbb. Mikor már én 23 voltam õ meg 18. És így érettebb fejjel már más volt mint amúgy korábban gyerekes fejjel járni. Ennyi idõ után legalább kibírtuk fél évig. Azelõtt csak 1 hónapot (vagy annyit se, nemtudom már) voltunk együtt. Ami véget vetett az az, hogy nem tudtunk már sûrûn találkozni, õ folytatta a technikumba középsuliba, én meg mentem fõsulira és így a távolság miatt abbamaradt. De sztem ha újrakezdi valaki akkor pozitívumokat - negatívumokat (fõleg ezt) gondolja át alaposan. Az újrakezdés nem megy egyik napról a másikra és sztem egy éven belül nem is kezdeném újra senkivel. Én amúgy is olyanfajta típus vagyok, hogy ha valakivel vége, mindent le nullázok. Közös képek meg ilyenek --->KUKA , Teljes kapcsolatmegszakítás! Senkivel nem kivételeztem eddig. 26 F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) 5ös, gondoltam beújítok:) azért nem minden ex egy se*gfej. Egyébként kedves válaszolók a "szünet" alatt mennyire tartottátok a kapcsolatot a másikkal?
Ismerõsi körömben rengeteg ilyen van, és most én is épp dilemmában vagyok... egyébként nem lehet általánosítani, mindenkinek máshogy alakul a dolog... ismerek 1 párt akik másfél év különlét után jöttek újra össze (mindkettejüknek volt közben más is), és másodszorra olyan jól jött nekik össze a dolog hogy több mint 7 év után most már a házasságot tervezik. Az a legfontosabb, hogy mielõtt újrakezdenétek, beszéljétek át, hogy elsõre miért nem mûködött, mik voltak a problémák. Enélkül nincs tiszta lap, és a régi hibákat nagyobb eséllyel ugyanúgy el fogjátok követni. Sokszor a külön töltött idõ jó hatással van a párosra, már csak azért is mert tisztább fejjel látjátok át a régi problémákat, belátjátok a saját hibáitokat, ráadásul felnõttebbek is lesztek
ja és ami a kapcsolattartást illeti... az említett páros tudtommal párszor beszélt a másfél év alatt, de nem rendszeresen. Ami engem illet: exemmel kb 1 éve vagyunk külön, ez idõ alatt 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor beszéltünk (akkor is csak mindkettõnket érintõ kérdésekben, pl suli), és az utóbbi 1 hónapban tûnik úgy mintha valami megmozdult volna benne ismét az irányomban :)

Home studio! Ha valakinek van otthon studioja el tudná mondani mi tartalmaz mennyi idő és pénz volt összerakni?

mire kell figyelni. eredetileg csak géppel tervezek zenélni de már nem bírja az itthoni gép. hogyan érhezek el teltebb, szebb hangokat stúdióprogrammal való zenekészítésben.

Legjobb válasz: Ne haragudj már meg, de az ilyen zenéhez hogy a fenébe jön egyáltalán bármiféle stúdió? Ehhez egy normális fejhallgató, meg valamilyen közepes PC kell, aztán kész...

Ne haragudj már meg, de az ilyen zenéhez hogy a fenébe jön egyáltalán bármiféle stúdió? Ehhez egy normális fejhallgató, meg valamilyen közepes PC kell, aztán kész...
A rendes stúdióhangfalak elég drágák. Ha beírod keresõbe, biztos találsz valamit. Én sima 2 sávos Yamaha hangfalakat használok, és amit ezen beállítottam, még mindenhol jól szólt. Kb. 50 ezret adtam értük. Biztos nem tökéletes, de nekem ez megfelel. Ami pedig a hangkártyát illeti, a legjobb megoldás egy külsõ hangkártya. Én Lexicon Omegát használok (USB-s), kb. 30 ezerért már lehet szerezni. Persze rengeteg fajta létezik manapság, és aránylag olcsón is egész jókat lehet venni. Ezeknél a lényeg az ASIO támogatás, ami lehetõvé teszi, hogy ne kelljen 2 másodpercet várni, amíg megszólal a hang, miután lenyomtad a billentyût, vagy megváltozzon a hangzás, ha állítasz pld. egy EQ-n.
A kérdező hozzászólása: pontosítva csak két kérdés. -szabványhangfalnak van e más neve vagy milyen fülest/hangfalat vegyek ami nem torzít az eq-n? -ahogy a processzor teljesítményét ghz-ban mérik úgy a hangkártyáét miben? érdemes e külsõt venni?
A kérdező hozzászólása: szóval hangkártya kell és ram. léteznek külsõ hangkártyák amit átrakhatok másik gépbe anélkül hogy szét kelljen szedni? plugin daw az van. még egy fontos kérdés, egy stúdióban hallottam a szabvány hangfalakról amik olyan monitorhangfalak amelyek egy szabványnak megfelelõen osztják el a frekvenciákat mert ha az én fülesemnek mondjuk nagy a basszusa akkor lejjebb veszem más meg nem fogja hallani. ilyen hangfalat hol lehet kapni elérhetõ árban?
Stúdiónak akkor van értelme, ha élõ hangszerek vesz fel az ember. Ott számít a terem akusztikája, a mikrofonok, kompresszor, stb. minõsége. Az általad belinkelt zenéhez ilyesmi nem kell, mert az ilyen zenék hangmintákból készülnek. Ami kell: egy jó gép (dual core sok rammal megteszi), hangkártya (nem kell túl drága), MIDI-vel ellátott szinti vagy billentyûzet (amivel feljátszod az adott dallamot), füles vagy 2 jobb fajta stúdióhangfal, DAW szoftver, amiben a zenét csinálod (Cubase, FL studio, akármi... ), egy rakás jobb fajta VSTi (virtuális szinti) + ami a legfontosabb: 2 jó fül, hogy teltebb, szebb hangokat kapj. Alap effektekkel (EQ, reverb, chorus, kompresszor, delay) szinte bármit meg lehet csinálni, ha ért hozzá az ember.
A kérdező hozzászólása: na egy külföldi riportból megtudtam hogy ez a hangkártya pl elég jó: UAD DSP-Card ha szerzek egy hangkártyát azt csak berakom vagy kell/érdemes vele párhuzamosan a számítógép más alkatrészeit is fejleszteni?
A kérdező hozzászólása: van jó fülesem (sennheiser) és jó programom (50+gb) a kérdés pedig továbbra is: eredetileg csak géppel tervezek zenélni de már nem bírja az itthoni gép. hogyan érhetek el teltebb, szebb hangokat stúdióprogrammal való zenekészítésben?
De tudom, most írtam le... Egy füles, egy PC, meg valami program, 100ból meg van.
A kérdező hozzászólása: nem haragszom de sajnos nincs igazad. inkább válaszolj a kérdésre, ha nem tudod, miért jöttél? :)
A kérdező hozzászólása: értem. kösz szépen!

A "B" kategóriás jogosítvány (szgk. -ra) hány hetet vesz igénybe? Ha már van jogsitok nektek mennyi idő volt azt megszerezni és mennyibe került?

Legjobb válasz: Májusban kezdtem a kreszt tanulni, júliusban mehettem csak vizsgázni (akkorra volt csak idõpont -.-" ), ha megbuktam volna, akkor a legközelebbi idõpont szeptember lett volna, de hála az égnek ez nem történt meg. Közben megcsináltam az eü. tanfolyamot és a vizsgát. július közepe óta vezetek, most lesz a 22. órám, de az autós suli "kötelezõen" rárak még a 30 órámra vagy 10 plusz órát...(mindenkivel ezt csinálják, nem én vagyok a béna) és az ugye már többe fog fájni. így össz-vissz szerintem úgy 150 ezerbe kerül és örülök, ha szeptember végére végzek.

Májusban kezdtem a kreszt tanulni, júliusban mehettem csak vizsgázni (akkorra volt csak idõpont -.-" ), ha megbuktam volna, akkor a legközelebbi idõpont szeptember lett volna, de hála az égnek ez nem történt meg. Közben megcsináltam az eü. tanfolyamot és a vizsgát. július közepe óta vezetek, most lesz a 22. órám, de az autós suli "kötelezõen" rárak még a 30 órámra vagy 10 plusz órát...(mindenkivel ezt csinálják, nem én vagyok a béna) és az ugye már többe fog fájni. így össz-vissz szerintem úgy 150 ezerbe kerül és örülök, ha szeptember végére végzek.
Május 27-én kezdtem a kresz oktatás 2 hét alatt lement az oktatás, juni. 11-én vizsgáztam. Közben megcsináltam az eü vizsgát. Vezetést juli. 2-án kezdtem és aug. 6-án vizsgáztam forgalomból. Durván 7-8 hét alatt ment le az egész, jó iskolát és oktatót kell választani és akkor pörög az egész. :) Szerencsére minden sikerült elsõre, aug 8-án igényeltem meg a jogsim, azóta várom hogy jöjjön. :/
elsõ vagyok. mázlista vagy második:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Akkor durván 2-3 hónap. Iskola mellett érdemes elkezdeni szerintetek?
Ha van idõd, amit erre áldozhatsz, szerintem kezd el. Ki tudja, lehet hoznak egy új törvényt és 3x ennyibe fog kerülni a jogosítvány. De vigyázz, mert neked már nem 30 órát, hanem vmi 500 akárhány km-t kell menned!
Ha 2-3 hónap alatt megvan a jogsi, akkor szerintem érdemesebb jövõ nyáron elkezdeni. Ha jó tanuló vagy és sokat tanulsz, akkor meg még jobban ajánlott a nyár, amikor már nem kell tanulni. Nyáron úgyis sok szabad idõ van a diákoknak.
A kérdező hozzászólása: Igen 580 km-t azt hiszem. Remélem nem emelik az árakat, így is nagy lehúzás az egész. Csak minél hamarabb szeretném.
Nem értek hozzá, csak egy tipp: nyitsz egy új doksit, kijelölsz minden, átmásolod és elmented.
Sztem ez vudu! Megnyitsz egy fájlt olvasásra, és nem mentesz rajta semmit, akkor honnan változna meg akármi is benne? Ha meg írásvédett pendrive-on, memóriakártyán lenne, akkor meg még hozzá sem férhetne a program! Különben meg, meg sem nyitod, csak csinálsz róla egy másolatot, és azt addig nézegeted utána, amíg akarod...

Ha vérszegénységet és vashiányt állapítottak meg nálam, és megfelelően van kezelve mennyi idő kell ahhoz hogy újra "normális"legyek? Volt két vetélésem egymás után ebben az évben. Lehet a vérszegénység miatt?

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben rendesen szeded a vastablettát (napont kétszer) amit az orvos felírt neked, akkor 3 hónap után áll helyre a szervezet, vagyis 3 hónapig kell szedni a tablettát. A vetélésnek és a vérszegénységnek semmi köze egymáshoz, viszont a második vetélésed tuti az elsõ miatt volt, mert a teherbeesést egyenesen tiltják az orvosok vetélé után, legalább 1 évig, mert annyi idõ kell hogy regenerálódjon a szervezet. Idén kétszer vetéltél, azt ajánlom jó idõre felejtsd el a gyerek vállalást, mert ha most megint teherbe esnél, nagy valószínüséggel vagy megint elvetélnél, vagy koraszülnél, vagy halva születne a magzat, vagy valamilyen rendellenesség állna fenn, plusz nagyon könnyen meddõvé válhatsz. Pihenj legalább 1 évet hogy helyre jöjj! Ha vastablettát még nem írt fel neked az orvos akkor menj el a háziorvoshoz és kérj tõle.

Szia! Amennyiben rendesen szeded a vastablettát (napont kétszer) amit az orvos felírt neked, akkor 3 hónap után áll helyre a szervezet, vagyis 3 hónapig kell szedni a tablettát. A vetélésnek és a vérszegénységnek semmi köze egymáshoz, viszont a második vetélésed tuti az elsõ miatt volt, mert a teherbeesést egyenesen tiltják az orvosok vetélé után, legalább 1 évig, mert annyi idõ kell hogy regenerálódjon a szervezet. Idén kétszer vetéltél, azt ajánlom jó idõre felejtsd el a gyerek vállalást, mert ha most megint teherbe esnél, nagy valószínüséggel vagy megint elvetélnél, vagy koraszülnél, vagy halva születne a magzat, vagy valamilyen rendellenesség állna fenn, plusz nagyon könnyen meddõvé válhatsz. Pihenj legalább 1 évet hogy helyre jöjj! Ha vastablettát még nem írt fel neked az orvos akkor menj el a háziorvoshoz és kérj tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A vasat és gyógyszert szedem. A szülésem után 1 év telt el mire újra baba lett. Ez után pedig 7 hónap. Az orvosom a rendes szülés után 3 ciklust javasolt, a vetélések után, mivel nem volt mûszeres befejezés azt mondta nem kell várni. Ez a "nem kell várni" nem jött be, a baba nem sikerült egybõl. Szóval nem kapkodom el a dolgot, mint ahogy itt egyesek írják. Nem kell pálcát törni a fejem felett. REngeteg kisbaba született már egy spontán vetélés utáni ciklusból, mivel mensi szerûen kitisztul a szervezet, és nem vékonyodik a mhánylkahártya. A kérdésem a vérszegénységre vonatkozott, a választ megkaptam: 3 hónap kúraszerûen. Köszönöm a választ!
Na akkor figyelj rám! Az elsõ vetélésed idén valószinüleg nem függött össze azzal, hogy vérszegény vagy. De okozhattta a vérszagényésged, mert a vetélés vérvesztéssel jár. A második vetélés sem valószínû, hogy a vérszegyénysdég miatt volt. Az, hogy megszültél egy beteg és ha jól értem halvaszültél egy kisfiút. Már intõ jelnek kellett volna legyíne, hogy vlami nincs rendbem. Igaza van annak aki azt mondta most legalább 1 évig ne próbálkozz babával. Csak magadnak ártasz és a leendõ babának. Az a legfontosabb, hogy helyre jöjj mind fizikailag mind lelkileg. Nekem van egy barátnõm aki az elsõ kisfiát 9hónapra halva szülte. Az orvosa 1/2 év pihenõt javasolt és vaspótlást. Kivárták és most már van két gyönyörû gyerekük. Az egyik 4 a másik 2 éves. Szóval azt ne csináld, hogy gyerekem lesz ha beledöglök is, mert akkor ki neveli fel kinek lesz öröme3 benne ha nem neked. S az sem jó ha egy roncs anyja van. VIGYÁZZ MAGADRA! Épülj fel a mostani vetélésbõl. Szedd a vasat legalább 3 hónapig, utána kezdj el valamilyen nem magzatvédõ vitamin kúrát és vizsgáltasd ki miért vetéltél el már megint. Kívánom a legjobbakat és, hogy ne légy már ilyen.
Kérlek szépen, sürgõsen menj el egy méhnyakrák szûrésre. A testvéremnek is így kezdõdött /a vetélés kivételével/.
A kérdező hozzászólása: A jó anyádat azt!!!!
A kérdező hozzászólása: Miért van az hogy embernek épp elég baja van, még ilyen mocskok is belerúgnak egyet????
Sok erõt kívánok a további vetéléseidhez!
Kitartás, Kedves!
Kb 1/2-1 év kell, mire normalizálódik a vérkép. A vetélésben közrejátszhatott, de nem hinném, hogy ez volt az oka.
A kérdező hozzászólása: Most csinált a doki szûrést is! Minden ok :)
Akkor minek jössz ide siránkozni?? Senkit nem érdekel, ha téged meg másoknak a véleménye nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Neked meg NEM KÍVÁNOM hogy veszítsd el a saját gyereked. Mivel a körülményeket nem ismered ne kívánj nekem ilyet, te nagyon gonosz ember.
A kérdező hozzászólása: Te meg akkor minek válaszolsz annak aki síránkozik????? HOGY KIVÁNHATSZ OLYAT HOGY AKKOR JÓ VETÉLÉST?????? Mi vagy te??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A vetélést úgy értem hogy ebben az évben. Nem egymást követõ hónapban. :( A megfelelõ szünetet kivártam. feb / aug. Kanalas gyógyszert írt fel a dokim. Remélem segíteni fog. A gyermekvállalást nem felejtem el egy évre, mert már két vetélésem volt, és egy kisfiút meg kellett szülnöm mert beteg volt, ha belehalok sem állok meg és adom fel, fõleg nem egy évre, kevés az idõm. :((((((
Fogalmad sincs az edzésrõl, kerüld el messze ezt a sportot!
én használtam, 4 héten át, nem tudom milyet nem kötötték az orromra, nem került semmibe, mert a tb fizette... jah amúgy korházban ismeretlen betegségben haldokolva...
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyibe kerül?
Montez elnézést kérek, kicsit félreértelmeztem válaszod(izmos lett a koxtól).De elég sok olyat hallok mostanában, hogy szteroidozol, és akkor majd jó izmos leszel, csak úgy varázsütésre.
Ma 22.29, senki nem írta, hogy akkor nem kell megdolgozni érte.
Mielõtt válaszolnék, egy mondatot engedjetek meg nekem: Attól még, hogy valaki szteroidokat használ, UGYANÚGY MEGDOLGOZIK MINDEN GRAMM IZOMÉRT! A szteroidok csak az edzés hatására bekövetkezõ növekedést segítik elõ. Kedves kérdezõ.A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ne próbáld ki.Ugyanis illegális, büntetnek érte.Használatuk károsítja a májat, a vesét, nem ritkán az ivarszerveket is.Kúraszerûen szokták használni egyébként.
Nyilván izmos lett a koxtól, de millió mellékhatása is van amirõl már nem szetenek beszélni.
Én ismerek olyat aki koxolt és izmos lett tõle.
Itt nincs most olyan, aki koxol. Pláne, hogy elsejétõl illegális, 8 év börtön is járhat a kereskedelemért, de a felhasználása is büntetendõ, ha jól értelmezem a törvényt. És még ezerféle betegséged is lehet a cucctól, felejtsd el, eddz tisztán!
28 éve edzem kihagyás nélkül. Rengeteg teremben jártam. Szerinted nem vagyok tisztában a dolgokkal? :)

Ha elkezdtem az érettségit, utána mennyi időm van befejezni? Régebben úgy volt hogy 5 év alatt le kellett rakni de hallottam olyat is, hogy ezt már eltörölték és nincs meghatározva, mennyi időn belül kell lerakni! Igaz ez?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt

Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt

1 hete volt abortuszom és azóta vérzek. Nagyon gyenge, de minden nap van. Ez normális? Mennyi idő után menjek orvoshoz, ha nem múlik el a vérzés?

Legjobb válasz: szia! igaz hogy nekem nem abortuszom volt hanem két elhalt babám de a mûtét úgyanaz, ezért irok. elvileg 8-10 nap vérezgetés normnális, bár nekem csak aznap volt vérzésem mikor a mûtét volt

szia! igaz hogy nekem nem abortuszom volt hanem két elhalt babám de a mûtét úgyanaz, ezért irok. elvileg 8-10 nap vérezgetés normnális, bár nekem csak aznap volt vérzésem mikor a mûtét volt
Megéri elmenj a dokihoz, azért h kizárj minden bajt, és nyugodt legyél.Külömben, ha csak alig folyik akkor még normális. Nekem volt abortuszom és tovább élt a baba bennem.NEm véreztem csak 3-4 napig.aztán elmúlt.40 napra rá pedig elvetéltem a több mint 3 honapos embriót.A wc be láttam a fehér rostokat és csontocskákat.Visszakellet volna a doki hívjon ultrahangra.
Szia! Ha egyéb panaszod nincs, szerintem várj pár napot, de ha erõsödik vagy belázasodsz, mindenképp irány a doki!! Nekem tavaly novemberben volt egy missed ab-om elhalt terhesség miatt. Sajnos utána egyhuzamban véreztem és január elején megismételték a mûtétet (másik orvos észrevette, hogy maradt valami a terhességbõl!!) Már hõemelkedésem volt napok óta és nagyon fájt a hasam. Az elsõ dokim nem vett észre semmit, pedig minden alkalommal nézett Uh-val is!!! Szóval ha nem vagy elégedett a dokiddal, mindenképp keress fel mást, nehogy úgy járj, mint én ... senkinek nem kívánom lelkileg sem, hogy ezt átélje!!! :-((( Ja, és van ismerõsöm, akinek egyhuzamban 6 hétig volt vérzése a mûtét után, de utána beállt a ciklusa - egyénenként változik. A 2. mûtétem után 2 hétig véreztem és utána kb 3-4 napig pecsételõ és végül abbamaradt. Jó egészséget mindenkinek!
szia. nekem jan 29-én volt, mûtét után 5 órán át egyáltalán nem véreztem, az azt követõ napokban meg csak nagyon gyengén, csak pecsételõsen hétfõig. azóta meg csak rózsaszínes "folyásom volt" Tegnap wc-re menéskor észleltem megint enyhe vérzést. Ma délelött picit fájt a hasam, és most megint vérzek, ez is gyenge, de azért annál erõsebb ami a napokban volt...Amúgy végig nem volt fájdalmam se , lázam se, állítólag ezt kell nézni, meg azt hogy ne legyen erõs vérzés. de én se tudom 100%-osan hogy 10 nappal utána normális e a vérezgetés. Dokihoz csak 1 hét múlva tudok menni, addig én is parázok, remélem mostmár elmúlik... jobbulást kívánok neked is!

36hetes vagyok kb2 napja vannak elég erős jóslófájásaim de csak este, napközbe enyhén fáj de elvagyok vele. A fájásokhoz szokott társulni hányinger ill hasmenés és a derék fájás. Ha valaki volt így mennyi időre rá bujt ki a bébi?

Szilveszterre vagyok ki irva de az orvos és a védőnő szerint örüljek ha még 1 hetet elviszem.

Legjobb válasz: Nem kell megijedni! :) Közre játszhat a front is!Nálam ugyan ez volt,én nagyon frontérzékeny vagyok és hetekig ezt éreztem!nekem szülés elõtt 2-3 héttel volt hasmenés,de semmi komoly :) Kitartás,jön az ha jönni akar! :)Sok szerencsét!!!

Nem kell megijedni! :) Közre játszhat a front is!Nálam ugyan ez volt, én nagyon frontérzékeny vagyok és hetekig ezt éreztem!nekem szülés elõtt 2-3 héttel volt hasmenés, de semmi komoly :) Kitartás, jön az ha jönni akar! :) Sok szerencsét!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!