Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig ha befestetem a (3 db)

2-3 hét.
A kérdező hozzászólása: köszii :)

Mennyi ideig tart, ha befestetem a szemöldököm? meddig marad olyan, kb?

Legjobb válasz: Szerintem kb egy hétig tart, fokozatosan kopik ki, de elég csúnya, amikor már veszít a színébõl.

Szerintem kb egy hétig tart, fokozatosan kopik ki, de elég csúnya, amikor már veszít a színébõl.
Megosztanátok velem, hogy mit kellene venni hozzá és hogy hogy kezdjek neki?elõre is köszönöm
vettem már olyat ami 1hétig tartott de a mostani 2-3hétig jó, én is magamnak csinálom
Én saját magamnak festem évek óta. Kb 2 éve vettem hozzávalókat max 1000 ft értékben, és 2-3 hetente befestem. Kis gyakorlás kérdése az egész, és mindig ápolt így a szemöldököm, nem kell arra várni, hogy mikor ér rá a kozmetikus.
Kb. 500 körül van és két max 3 hétig tart.
Én 2x 3x festettem kozminál sötétbarnára. Kb. 5 napig szép. Nem csúnya mikor kopik, nálam egyszerûen csak eltûnik, és visszajön az eredeti szemöldököm. Én 550-ért festettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat, és még azt szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül egy ilyen festés?
nekem sötétbarnára szokta a kozm. festeni, és tényleg nagyon csúnya mikor kopik. Nem is festetem már egy ideje, mert nem tudok mindig a kozm-nál ülni. Sztem a világos vagy szõke máshogy mûködik a kopásnál.
Azért az elõzõ hozzászólónak nincs igaza sztem. Nekem elég világos, majdnem szõke a szemöldököm, havonta festetem, de azért a 1 hónap után nekem már mindenképpen kell. Tényleg fogozatosan kopik ki, de egyáltalán nem csúnya, hogy kopik. Attól is függ, hogy mennyi ideig marad meg a színe, hogy mennyiszer éri víz (pl ha rendszeresen úszol biztos hamarabb kikopik) ill az arctisztítód mennyire koptatja. Erre majd rájössz a gyakorlatban. Sztem próbáld ki.
Fodrászcikkesbe kell bemenni, olcsón megkapod, és rengeteg idõre elég.

Ha befestetem a hajam szőkére (amúgy barna), de nem tetszik a szín, akkor mennyi időre rá festhetem vissza barnára?

Úgy hogy azért ne is roncsolja annyira a hajam. Én úgy gondoltam,hogy ha nem tetszik,akkor egy hétig összekötve hordanám,és utána visszafestetem.

Legjobb válasz: Elsõre nagy valószínûséggel sárgásra fogja befogni a színt ( hacsak nem hidrogénperoxit használsz de az durván tönkreteszi a hajad egyszeri használatnál), bár ha világos barna a hajad és elõször szõkítõt majd festéket használsz szép színe lesz elsõre is:) nekem ha nem tetszik a szín egybõl átfestem, de persze ajánlatos várni vele 1-2 hetet.

Elsõre nagy valószínûséggel sárgásra fogja befogni a színt ( hacsak nem hidrogénperoxit használsz de az durván tönkreteszi a hajad egyszeri használatnál), bár ha világos barna a hajad és elõször szõkítõt majd festéket használsz szép színe lesz elsõre is:) nekem ha nem tetszik a szín egybõl átfestem, de persze ajánlatos várni vele 1-2 hetet.
A visszafestés nem károsítja annyira a hajat, mint a szõkítés. Viszont arra készülj fel, hogy nem lesz ugyanolyan az eredmény, mint a mostani barnával.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!