Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig folyamatosan inni (6 db)

Citromfűlevél teát (napi egy bögre) mennyi ideig lehet inni? Vagy lehet folyamatosan probléma nélkül?

Stressz ellen issza a férjem, csak nem szeretném, ha hozzászokna a szervezet vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 2-3 hét szünetet,bocsi

2-3 hét szünetet, bocsi
Napi 1 bögre citromfûhöz nem lehet hozzászokni, nem fog függõség kialakulni. A férjednek ne mondd, de gyakorlatilag a létezõ legenyhébb természetes stresszoldó, nem fogja kiakasztani a szervezetet. Sok helyen pl fûszerként, citrom helyett is használják, mégsem okoz semmiféle gondot. Ha úgy tetszik, természetes, és teljesen ártalmatlan.
én 2 hónapig ittam, utána tartottam kb 2-3 szünetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is sejtettem, hogy kevésbé a gyógyfûtõl érzi magát jobban, mint pszichésen amiatt, hogy issza a teát :) . De a lényeg az eredmény.
Általában minden gyógynövényes kúrát úgy javasolnak, h 3 hónapig, aztán egy hónap szünet.

Citromfű, galagonya, komló, macskagyökér, levendula teakeveréket mennyi ideig lehet folyamatosan inni (este szoktam egy evőkanállal tenni egy bögrébe)?

Nyugtatóként iszom. Azért érdekelne mert tudom, hogy pl az orbáncf?t csak 2 hónapig lehet inni, de ezzel nem vagyok tisztában. Mennyire viseli meg a májam, vesém az ilyen er?s tea?

Legjobb válasz: A citromfüvet korlátlan ideig lehet inni, az orbáncfüvet nem. Ebben a keverékben nem látok orbánc füvet.

A citromfüvet korlátlan ideig lehet inni, az orbáncfüvet nem. Ebben a keverékben nem látok orbánc füvet.
1-2 hónapnál tovább semmilyen gyógynövényt nem célszerû fogyasztani , vagy váltani kell , vagy szünet!

Elhoztunk egy cicát, és tud enni, inni, wc-zni, mégis nyávog. Eddig az udvaron volt, és most lakásban van. Mennyi idő míg megszokja a lakást? Meddig fog folyamatosan nyávogni?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ez tõle függ. Nekem egyik cicám sem csinálta ezt. Gondolom neki nagyon hiányzik az, amit otthagyott. Idõvel biztos meg fog szûnni ez nála, addig is kitartás és legyetek vele türelmesek, neki sem lehet könnyû.

Ez tõle függ. Nekem egyik cicám sem csinálta ezt. Gondolom neki nagyon hiányzik az, amit otthagyott. Idõvel biztos meg fog szûnni ez nála, addig is kitartás és legyetek vele türelmesek, neki sem lehet könnyû.
az ember beszé, a macsak nyávog, valamelyik kevesebbet vmelyik többet.amúgy meg ha még kismacska, olyan mint egy gyerek. a gyerek is sokat üvölt, majd késõbb kevesebbet.
Szerintem próbáljátok meg a jutalom falatos módszert meg játszatok távolról velede lassan szoktassátok magatokhoz mert nagyon érzékenyek.
A kérdező hozzászólása: igen, most 12 hetes és tudom hogy az csak még rosszabb szegénynek ha mi is tovább adjuk, de anya nem tûri az egész napos nyávogást :(((
Éppen ezért írtam a türelmet. Anyud ne csinálja ezt szegénnyel, hogy ide-oda "dobálja", akkor még rosszabb lesz neki. Pár nap, aztán egyre jobb lesz. Majd megszeretitek és õ is titeket. Ne engedd el könnyen...
Van legalább 8 hetes? Ha nincs, túl korán hoztátok el, ez is lehet a baja.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, remélem hogy azért gyorsan megszokja, mert anya azt mondta hogy tovább adjuk ha minden nap ezt kell hallgatnia :((
Egy pár nap kell neki, mire titeket, az új környezetét, illetve azt is megszokja, hogy nem lehet ki.
A kérdező hozzászólása: türelmesek vagyunk, csak az a baj hogy most még néha odabújik hozzám, néha meg meg sem tudom simogatni :/ amúgy a függönyt már megszokta :D
A kérdező hozzászólása: megvan a megoldás félig-meddig :) ha nagyon sokat fog nyávogni, levisszük mamámékhoz a kertbe, csak onnan meg el tud szökni :(


A kérdező hozzászólása: :D köszi
10 mp. Után levegõt szoktam venni.
Azért nem szabad a gyógyteákat folyamatosan inni, mert felhalmozódik a hatóanyaga (aromája) a szervezetben. Különbözõ mellékhatásokat is okozhat. Úgy ajánlatos inni, hogy 2 hétig iszod, utána egy hét szünet. Az is meg van határozva bizonyos teáknál, hogy melyikbõl mennyit lehet inni egy nap. 1-2 bögrével még teljesen elfogadható.

A laktohebet folyamatosan meddig érdemes inni? Mennyi ideig érdemes szüneteltetni?

Legjobb válasz: Ne igyál Lactoherb teát! Nagyon sok babának hasi görcsöket okoz! Igyál sok vizet és hígított gyümölcsleveket. A bõ tejtermelés titka a pihenés (nyugalom), a megfelelõ folyadékfogyasztás és a gyakori (igény szerinti) szoptatás.

Ne igyál Lactoherb teát! Nagyon sok babának hasi görcsöket okoz! Igyál sok vizet és hígított gyümölcsleveket. A bõ tejtermelés titka a pihenés (nyugalom), a megfelelõ folyadékfogyasztás és a gyakori (igény szerinti) szoptatás.

Mennyi ideig lehet folyamatosan inni a Mecsek fogyi teát?

Van vmi korlátozás vagy mellékhatás, ha hosszabb ideig iszom?

Legjobb válasz: Én kb 3 hete iszom, az van a dobozon, h 1 hónapig, utánna 1 hónap szünet. végül is a doboz addigra el is fog fogyni. Nekem inkább csak a széklet mennyiség lett több, de nem hasmenés formájában. Vszínû tisztulok)))

Én kb 3 hete iszom, az van a dobozon, h 1 hónapig, utánna 1 hónap szünet. végül is a doboz addigra el is fog fogyni. Nekem inkább csak a széklet mennyiség lett több, de nem hasmenés formájában. Vszínû tisztulok)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!