Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig elvetetni (3 db)

Mennyi ideig lehet elvetetni egy babát?

Nővérem várandós és 12 hetes körül lehet,először örültek a babának majd a párja közölte hogy,vége mert hogy ö neki nem kell gyerek.. most nem tudja mi legyen. Én pedig félek hogy,sokáig húzza az időt és csak rószabra fordul a dolog..

Legjobb válasz: 12 hetes koráig

12 hetes koráig
Az apát gyerektartás fizetésérefogják kötelezni.Az is valamennyi. Ha szülés után hagyta volna el, akkor mit csinálna? Nemtûnik túl elõrelátónaka nõvéred...
A kérdező hozzászólása: Beszélek vele az örökbe adásról is de nem tudom, mert ezt meg én sem bírnám úgy ki hogy, meg születne és elvinnék.. de én sem tudok maximumot nyújtani és segíteni mert 70 et keresek albérletet fizetek..
Mielõbb orvos, és a kort megállapítani. Szerintem már kifutott az idõbõl. Marad az, hogy megtartja és megpróbálja anyukátok segítségével felnevelni, vagy ha nem karja, akkor adja örökbe. Sok becsületes rendes ember vár kisbabára.
A kérdező hozzászólása: 22 éves soha nem dolgozott nincs keresete, és csak anyúnk él így nem tudna hova menni vele és miböl nevelné fel..
12. betöltött hét a határ, utána nem lehet, csak akkor, ha fejlõdési rendellenességet találnak a magzatnál! Sajnálom, de lehet hogy kifutott az idõbõl, minél elõbb menjen nõgyógyászhoz, hogy biztos legyen, mennyi idõs terhes. Ha kiskorú a nõvéred, akkor még hátha van valami jogszabály, de ha elmúlt 18 akkor tuti nem lehet elvetetni a 12. hét után orvosi indok nélkül!!!
12 hetes koráig illetve INDOKOLT esetben a 24.hétig
Függ attól hogy hány éves a nõvéred, de ha már felnõtt akkor csak 12 hetes korig végzik el. Egyébként csak amiatt akarja elvetetni mert a párja megfutamodik? Amikor a nõ gyereket vállal, gondolnia kell mindig erre az esetre is! Én is úgy vállaltam gyereket, hogy egyedül is föl bírjam nevelni!
Hány éves a nõvéred?
A kérdező hozzászólása: És mi van ha túl lépi a 12 hetes kórt? akkor is el veszik? én úgy halottam hogy, darabolnak olyankor :( Sajnálom a nõvérem de miért teszik ezt?, És a pasik miért húzzák ki maguk ebböl?
Szia!Igen, ahogy az elõttem válaszolók írták, 12 hetes korig lehet abortuszra menni, onnantól csak ha a babának súlyos rendellenessége van, vagy ha az anya élete veszélyben van, szakítják meg a terhességet a betöltött 24.hétig.Egyébként pedig ha a 12.hét után kell megszakítani, akkor sem darabolnak, ugyan úgy ki kell szépen tágulni, és meg kell szülni a magzatot, mint ha idõre született volna....Ha a testvéred már kifutott az idõbõl, akkor csak az örökbeadás mellett tud dönteni, ha õ nem tudja vállalni a baba felnevelését.

Mennyi ideig lehet elvétetni egy babát?

az van hogy összejöttem egy lánnyal 1 hete. és most mondta el hogy terhes mert 2 hónapja nem volt menszesze, de tesztet nem csináltatott orvoshoz nem volt. mert nem tudta hogyan mondja el a szüleinek. De végülis pontosan így nem lehet tudni mennyi idős a magzat. De menyi az az idő mig el lehet vétetni?

Legjobb válasz: 12.hét

12.hét
12. esetleg 13. hét, de azért elég szomorú, hogy ehhez a megoldáshoz kell nyúlni. :( Olvasgass egy kicsit: http://www.valsagterhesseg.hu/abortusz02.html
Hagyd a lányra a döntést! Amúgy!!
"terhes mert 2 hónapja nem volt menszesze" A menzesz kimaradása önmagában még nem 100%ban jelent terhességet. Lehet betegség jele is, hormonális okok stb…. A terhesség csak akkor 100%, ha orvos erõsíti meg – de min. egy tesztet csináljon. Ha tényleg terhes és kiskorú, akkor a hogyanra a válasz: gyorsan!!! Ha elég felnõttnek tartotta magát a szexhez, akkor ahhoz is legyen elég felnõtt, hogy vállalja a következményeket.
Elõször is végy egy tesztet, és az orrod elõtt csináltasd meg a leányzóval, lehetõleg reggel (1. vizelet tartalmazza a legtöbb HCG-t) Minden további ezután jön. De ugye nem akarja bemagyarázni, hogy egy hét alatt tõled terhes lett, és észre is vette??
A kérdező hozzászólása: na azt azért nem persze :)

Mennyi ideig lehet elvetetni a magzatot?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem válaszolóval, tökéletesen igaza van!

Egyetértek az elõttem válaszolóval, tökéletesen igaza van!
Kitaláltak erre egy jó dolgot már, úgy hívják védekezés!
Szia! Én úgy tudom, ha egészséges akkor a 12 hétig. De, ha mindenképpen csak ez a megoldás, akkor minél elõbb.
Én is így tudom. Ha lehet, akkor minél elõbb!!!!
szia Igaz, hogy nem írtad hány éves vagy, lehetsz még kiskorú. De van más megoldás is....örökbe adás, vagy nevelõszülõkhöz.... én pl nagyon szeretnék, de nem sikerül...ne öld meg, inkább keress más megoldást...
Utána borzasztóan meg fogod bánni és egy életen át kísérteni fog. Arról nem is beszélve, hogy meddõséget okozhat mire megjön majd az eszed.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy babás vagyok , csak érdekelne abban az esetben ha tuti...:S 17 évesen azt bánnám meg, ha világra hoznám a semmibe a gyereket!!
mi is vedekeztunk de en is felek h terhes vok.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!