Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig egyedül otthon egy kutyus (1 db)

Mennyi ideig maradhatat egyedül otthon egy kutyus?

Legjobb válasz: Amíg van vize meg enni valója, és nem hal éhen vagy szomjan. Ha napi rendszereségre gondolsz, akkor minél kevesebb ideig. Nálunk a szoba kutya csak azért is bepisilt, pedig a szomszéd napi 3x 4x levitte, de mire megjöttünk bepisilt, néha bekakilt. Szerintünk dacból, mérgb´öl tette. volt hogy levitte a szomszéd, aztán kb fél óra múlva haza értem és ott volt a tócsa. nagyon magányos volt. de kutya függ´ö is. Láttam én már dalmatát lakásba és nem sokat volt otthon a család, még sem érezte magát olyan rosszúl mint a mi máltaink.

Amíg van vize meg enni valója, és nem hal éhen vagy szomjan. Ha napi rendszereségre gondolsz, akkor minél kevesebb ideig. Nálunk a szoba kutya csak azért is bepisilt, pedig a szomszéd napi 3x 4x levitte, de mire megjöttünk bepisilt, néha bekakilt. Szerintünk dacból, mérgb´öl tette. volt hogy levitte a szomszéd, aztán kb fél óra múlva haza értem és ott volt a tócsa. nagyon magányos volt. de kutya függ´ö is. Láttam én már dalmatát lakásba és nem sokat volt otthon a család, még sem érezte magát olyan rosszúl mint a mi máltaink.
A kérdező hozzászólása: Napi 6 órát dolgozom, az úttal együtt kb. 6, 5 órát van egyedül. Mondjuk azért kamerán figyelem :D Szinte átalussza az egész délelõttöt. Nem pisil be, semmi rosszat nem csinál, csak általában hétfön (gondolom a hétvégi állandó együttlét után hiányzom neki). Remélem ennyi idõ még nem viseli meg szegénykémet. Nagyon szeretem :)
Szia! 6 és fél orát kibír.simán.én egyszer hagytam 12-re de depis is volt egy kicsit.(yorki).ha több idõre megyünk el, adok kulcsot Anyósoméknak(szomszédban laknak), és bejönnmek hozzá.
Szerintem is simán kibírja a 6, 5 órát.Nem lehetsz mindig otthon, más is dolgozik, és megvan egyedül a kutyája.Ha utána foglalkozol vele, akkor sztem semmi baja nem lesz, és nem érzi magát elhanyagoltnak.Az édes hogy kamerával figyeled, ilyet sem hallottam még:)
Nekunk ugyan nem apro termetu kutyusunk van es ugyan meg csak 6 honapos, de eleg jol birja. 3 honapos kora ota pisi alatet van neki, ugyhogy nem vizelget szana szejjel. A konyha az, ahol barmit muvel is, ki tudjuk takaritani...tegnap megette az egyik iroi altal dedikalt szakacskonyvet, az aszatlon felejtett hajkefet...pedig csak elvittem a gyereket suliba es kiugrottam reggeliert... Ebbol viszonyitva minden eb mas. Mindegyiknek meg van a maga kis szemelyisege. Ami szepen lassan alakithato. Te vagy a falkavezer nem a kutymorgo!!!! Az tortenik, amit te akarsz es nem az amiert a kis szoros nyivakol! Nagyon ajanlom ezt a pisivalamit. Nem kell szorongatnia szegenykenek, nyugodtabb ezaltal.
6 és fél órát simán kibír, Sajnos néha az én kutyámnak többet is kell, még 8óránál is, de kibírják simán, csak hozzá kell szokniuk:) Ha után abepótoljátok hétvégén az elmaradt idõket, akkor minden rendben lesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy 3 hónapos Border Collie kölyökkutyám és 10 kg az normális?

order collie 3 hónapos és 10 kg az sok vagy jó?

18

Border collie VS Golden retriver?

Melyik az okosabb jobban tanítható,még nem tervezem hogy kiállításra, csak hobbira szeretném

21

Nagyon nehéz lenne magyarországon beszerezni egy ilyen kutyafajtát? (képekkel)

Az a neve hogy Ausztrál Kelpie.

10

A kutyák hány éves korukig szülhetnek?

14

Vadászatra és kiállításra melyik kennelből vegyek kutyát ahol a kutyának jó az idegrendszere?

3

5 hónapos kiskutya fog emlékezni rám?

Sajnos el kell mennem 4 hónapra külföldi munka miatt és addig anyukám viselné gondját. Eléggé meghatározó korban nem leszek vele.

12

Hogyan lehet közbeavatkozni két kutya verekedésébe?

Ma lent voltunk sétálni. A szokásos kis társaság. Négy kutyával. Az enyém egy egy éves szuka - nagy valószínűséggel stafford keverék. A három szuka játszott együtt nagyon vehemensen. Nem tetszik ahogy a két kisebb játszik nagyon morognak közben és látom az enyémen ,hogy ő is kezdi átvenni ezt a stílust. Olyankor kihívom ( vagyis inkább megfogom ) illetve rászólok. Mondtam is az egyik gazdinak ,hogy nem szeretném ha az enyém is rászokna erre, mert most oké ,hogy 3an ők játszanak ( bár lehet ,hogy nekik ez komoly, kívülről nem tűnik úgy nekem, ha sokáig lent van az egyik kutya az enyémet kiveszem onnan )de mi van hogy ha bejön egy új kutya és ő nem úgy fogja értelmezni... és erre tessék jött egy bullterrier. Hát persze ,hogy pont akkor mikor már nagyon belemelegedtek é elkapta a kutyám nyakát. A gazdája tök nyugodt volt és szóval próbáltuk őket " szétszedni", de nem sikerült. Én már akkor csak nyüszíteni tudtam az ijedtségtől és hirtelen elkapta a másik gazda a sajátját a nyakörvénél. Kiderült h egymás nyakörvét kapták el bár az én kutyámból hiányzik egy szőrcsomó. Na de a lényeg, hogy ilyen helyzetekben hogy lehet helyesen reagálni? Utána még ott maradtunk megvártuk ,hogy lenyugodjanak és összeszagoljanak..először farokcsóva majd megint a bull rá akart állni az enyém hátára. Én nagyon megijedtem és nem tudom ,hogy hogyan kell kezelni ezt. Az enyém egyébként nagyon játékos mindig ő a kezdeményező a játékban és más kutyákkal nem szokott morogni ( maximum ad ki hangot, de azt nem nevezném morgásnak ). Tüzelés után sokáig ugráltak rá a kanok és akkor kezdte védeni magát és akkor is volt már ilyen szituáció, hogy egy harmadik kutya jött be és azon csattant az ostor, de azok nem haraptak vissza.

13

Póráz és és nyakörv vagy hám?

18

A kutyám belefetrengett az [email protected] :S Mit csináljak vele?

Kezdésnek behintőporoztam, a nagyját kikeféltem. Azután megfürdettem, de még mindig érzem rajta és a kezemen is :( Lehet, hogy már csak beképzelem ezt az irtózatos bűzt?

10

A kutyák miért szeretik rágcsálni/megenni a papírt?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!