Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig egy nő (85 db)

Mennyi idő alatt nő be egy 7 hós kislány fülében a lyuk?

Nagyon rossz helyen lyukasztották ki neki még újszülött korában a kórházban, és szeretném újra kilövetni, amíg ilyen picike és nem fáj neki annyira! Most így nagyon csúnya, az egyik fülénél szinte lelóg a fél fülbevaló a fülcimpáról, a másik lyuk az jó, de így olyan furcsa szegényem!

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan mennyi idõ, de mikor az én lányomnak csinálták, (9 hónapos volt) azt mondta a kozmetikus, hogyha netán kivenném valamiért, akkor azonnal rakjam vissza, vagy tegyek be helyette másikat, mert pillanatok alatt be tud nõni. Úgyhogy biztos nem tart addig mint a felnõtteknél.

Nem tudom pontosan mennyi idõ, de mikor az én lányomnak csinálták, (9 hónapos volt) azt mondta a kozmetikus, hogyha netán kivenném valamiért, akkor azonnal rakjam vissza, vagy tegyek be helyette másikat, mert pillanatok alatt be tud nõni. Úgyhogy biztos nem tart addig mint a felnõtteknél.
nekünk 5 hósan egy hét alatt forrt be (szintén ellyukasztás miatt, de mi 5 hósan vittük el), de azt mondta a dojinõ, hogy 4 hét múlva vigyünk vissza, mert addigra tuti beforr, nehogy az legyen, hogy átszúrja az új lukat, de még az elõzõ nem forrt be rendesen, agy nagyobb luk lett volna. azt hozzáteszem, hogy mi másnap szedtük ki, nálatok ez nem menne 1 hét alatt, de ha igen, mindenképp várj 1 hónapot a következõvel.

Egy cseresznye/meggy fa mennyi idő alatt nő meg akkorára ahonnan nem nő tovább?

Legjobb válasz: meggy kb 20 év, cseresznye kb. 20 - 30 év fajtától függõen.

meggy kb 20 év, cseresznye kb. 20 - 30 év fajtától függõen.
Amig él a fa , mindig növekszik. Hisz az ágvégek minden évben új rügyeket hoznak az ág végeken is .
Igen, de az elsõ években akár 1 méteres hajtások is jönnek, de egy 30 éves fán mindössze a tavalyi hajtások végein pattan ki egy levélcsomó a terméssel. Ezért van az, hogy az öreg meggyfánál van egy méternyi kopasz rész és a végén van levélzet és a termés. Ilyenkor kvázi a rügyet növi le, vagyis 1-2 centit gyarapszik már csak. Kivéve ha megnyesik, mert akkor más a helyzet.
A meggyfa vékony ágait nem szabad elengedni, ha hosszúak akkor 1/3 al viszza kell vágni.A kopasz rész be fog rakódni
A kérdező hozzászólása: Értem... És ha idén nyáron elültetem akkor mikkor tudok róla termést szedni?
A fiam megszületése alkalmából ültettem egy cseresznyefát (Germersdorfi). A fa most 22 éves és olyan 15 éves korában elérte a jelenlegi méretét. Azóta csak új hajtásokat hoz és egy kicsit vastagodnak az ágai, de a magassága már nem, vagy csak minimálisan változik. Gyönyörû 10 méter körüli fa lett belõle és minden évben 15-20l körüli finom pálinkával ajándékoz meg minket :) Ha jól emlékszem 5-6 éves korában már szépen termet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Egyébként melyik hónapban érdemes elültetni?
A szabad gyökerest már õsszel el kellett volna, de egy konténerest bármelyik fagymentes napon elültetheted.
Egy elültetett fa oltvány általában a következõ évben terem pár szemet ha van rajta mellékágak. Elõfordul azonban, hogy tavasszal olyan konténerest tudsz venni, amin van pár virág, akkor szerencsével még az idén megkóstolhatod. Persze a nevelése sok locsolás mellett lehet sikeres az elsõ években. Elég egy forró nyáron egy hétig nem meglocsolni, akkor kiszáradhat.

Mennyi idő alatt nő egy kutya meleg bundája ha szobakutya volt és kb.10 fokba ki lett rakva udvarra?

amúgy nyugi csináltunk neki meleg szalmás helyet meg van egy másik kutya akivel össze tud bújni.

Legjobb válasz: Egy benti kutyát nem igazán fer télen kirakni . Tavasztól van ideje a szõrének alkalmazkodni az idõjáráshoz. De egyik pillanatról a másikra ez nem megy.

Egy benti kutyát nem igazán fer télen kirakni . Tavasztól van ideje a szõrének alkalmazkodni az idõjáráshoz. De egyik pillanatról a másikra ez nem megy.
Egyetértek az elõzõ két hozzászólóval. Valóban nem mindegy, hogy milyen kutya(rövid vagy hosszú szõrû). És valóban nem fer rámérni egy ilyen csapást a kutyára, hogy kizárod egyik pillanatról a másikra egy jóval hidegebb közegbe. A tavasz jobban, hangzott a vedlésük és az alkalmazkodásuk miatt is. Nem tudsz várni egy két hónapot még ezzel? Akkor már biztosan jobb idõ lesz, hacsak egy pár fokkal is.
Szerintem azért az sem mindegy, hogy milyen kutyáról van szó...
õsszel költöztünk, panelból családi házba. kb szeptembertõl (aug vége inkább) kint voltak a kutyák az új háznál, teljesen kinti kutyákká akartuk õket nevelni. mégis elsõ télen az egyik kanunknak szinte semmi aljszõre nem nõtt, ha kint volt, mindig fázott... maradt bent. most, egy év múlva már simán viseli a kinti klímát, de az a két hónap átállás az kevés volt neki. a többi kutyánk viszont vette az akadályt, szép szõrük nõtt télre, nem fáztak. ahogy a többiek írták, nem mindegy milyen a kutya.


Mennyi idő alatt nő vissza egy macska bajusza?

A cicám valamivel leperzselte a bajuszát, szinte tövig. Mivel elég sok mindenre használják, féltem, nehogy valami baja essen. Sok id? mire visszan??

Legjobb válasz: A tapintószõr (a szõrzet többi részéhez hasonlóan) idõnként cserélõdik, így a hiányzó szálak visszanõnek.

A tapintószõr (a szõrzet többi részéhez hasonlóan) idõnként cserélõdik, így a hiányzó szálak visszanõnek.
egy macska bajusza 1 hónapon belül visszanõ egyépkén mindig cserélõdik neki tapasztalatbol tudom

Szerintetek mennyi idő alatt nő egy 5-6 éves fiú gyermeknek 1 cm-ert a lába?

Arra lennék kíváncsi hogy most vettem a fiamnak márkás szandit ólcson de egy centivel nagyobb. Arra lennék kíváncsi kb mikorra n? bele? Oviba is gondoltam benticip?nek. Esetleg kibírja jöv? nyár elejéig?

Legjobb válasz: Szerintem változó. Az én fiamnak tavaly nyáron 2 méretet nõtt a lába. Most azóta egy mérettel hordunk nagyobbat, de õszre megint eggyel nagyobb fog neki kelleni. Télire meg még bele sem gondolok.

Szerintem változó. Az én fiamnak tavaly nyáron 2 méretet nõtt a lába. Most azóta egy mérettel hordunk nagyobbat, de õszre megint eggyel nagyobb fog neki kelleni. Télire meg még bele sem gondolok.
hát eddigi tapasztalat h évente 2 mérettel nõ a lábuk bár most a lányom meglepett januárban még jó volt neki a 34-es és most 36-ost kellet vennem ugyan abból a cipõbõl szal van h többet is mint 2-öt

Mennyi idő alatt nő fel egy vadgalamb?

Találtunk az udvarunkban egy lezuhant galambfiókát. Gondolom repülni próbált, csak túl korán. Most próbáljuk gondozni, mire számítsunk, mennyi id? alatt n? fel? Kb.1 hónapos lehet, de nem értek a madarakhoz...

Legjobb válasz: Még annyit kiegészítés képpen, hogy sokan mondják, hogy a galambok fertõzést hordoznak. Természetesen minden állat hordozhat valmilyen ember zámára idegen vagy éppen nem idegen fertõzést. Nem kell ettõl megrémülni és túlzásokba esni. A jármûvek kapaszkodója is hordoz mindenféle kórokozót. Az élelmiszer csomagolására ráköhögnek rátüsszögek fertõzõ beteg emberek. Bele prüszkölnek a kezükbe és utána megfogják a pénzt amit utána a pénztáros neked ad vissza. Szóval nem nagyobb a veszély egy állat esetében sem ha nem kórosan gyenge valakinek az immun rendszere, sõt.. Amióta galambom van, sokkal könnyebben átvészelek egy, a korábbinál még ritkábban elõforduló megfázást. Rákészül a szervezet és jobban ellenáll. A fertõzéseket szokták felhozni ellenérvként a galambok ellen, ezért tartottam fontosnak még ezt leírni. A higiénia viszont fontos, mint minden normális esetben.

Még annyit kiegészítés képpen, hogy sokan mondják, hogy a galambok fertõzést hordoznak. Természetesen minden állat hordozhat valmilyen ember zámára idegen vagy éppen nem idegen fertõzést. Nem kell ettõl megrémülni és túlzásokba esni. A jármûvek kapaszkodója is hordoz mindenféle kórokozót. Az élelmiszer csomagolására ráköhögnek rátüsszögek fertõzõ beteg emberek. Bele prüszkölnek a kezükbe és utána megfogják a pénzt amit utána a pénztáros neked ad vissza. Szóval nem nagyobb a veszély egy állat esetében sem ha nem kórosan gyenge valakinek az immun rendszere, sõt.. Amióta galambom van, sokkal könnyebben átvészelek egy, a korábbinál még ritkábban elõforduló megfázást. Rákészül a szervezet és jobban ellenáll. A fertõzéseket szokták felhozni ellenérvként a galambok ellen, ezért tartottam fontosnak még ezt leírni. A higiénia viszont fontos, mint minden normális esetben.
" (Csináltunk neki egy madáretetõre hasonlító ketrecet, és felakasztottuk a fára) " Még ha nagyon a kedvébe akarsz járni, akkor vékony ágakat tegyéb a fészekbe körkörösen. Azt szeretik a galambok mert szellõs. Én is a benti galambomnál egy "sikertelen" golf labda költési szezon után szétszedtem a fészket mert ki kellett takarítani. Amikor vissza raktam az egészet egyenként egy mûanyag tálcára. Akkor az elsõ faágak lerakása után a "gyönyörû" a galambom odament és elrendezte az elsõ szálakat, azután felröppent a vállamra és mint egy muka felügyelõ és onnan figyelte hogyan rakok fészket neki. Jó dolga van az úrnak! :-))) Persze utána birtokba is vették az új "házat". (Látom valaki engem jól lepontozott ezért a vélaszért) Sokan nem szeretik a galambot, tudom. Van aki kígyót tart, van aki patkányt pókot skorpiót, de olyan ember is van aki dohányzik, ha már azt nézzük mit lehet kritikával illetni. Ez szerintem mind egyedi dolog. A magam részérõl minden állatot szeretek, fõleg amelyik értelmes és a szeretetet tudja viszonozni.
Annak örülök. Ilyenkor már napokon belül egyre önállóbb lesz. Azt pedig más állatkákról is hallottam, hogy gyorsabban gyógyulnak mint azt maguk sérüléseinél megszoktuk. A következõ képen éppen jön haza a "gyönyörû". http://img6.tar.hu/balu-1/img/38626859.jpg#3 Mostanában viszont nem az erkélyen keresztül jön be, hanem amikor kihajolok az ablakon, akkor a fejemet veszi célba és a hátam a kifutó. :-)) Szép napot! Csaba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, annyira kedves vagy, hogy írtál, már teljesen lemondtam róla, hogy valaki válaszol. Hasznos dolgokat írtál, szerencsére az etetést eddig is így csináltuk. Idõközben megjelent az anyukája, látogatja mindennap a kisgalambot. (Csináltunk neki egy madáretetõre hasonlító ketrecet, és felakasztottuk a fára) Ma már ki is repült, próbálgatja a szárnyait, de még rövid távra képes, és vissza is jön. Van egy seb a lábán, be is van dagadva, valószínûleg az hátráltatja. Betadinnal ha bekenjük, szerinted nem gond? Ha van kérdésem, lehet hogy még "zargatnálak", esetleg privátban. És még egyszer köszi, sokat segítettél!:) Üdv Neked, és a galambkádnak is!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további történetet. A galambka erõsödik, egyre többet repül, és a seb is kezd begyógyulni. Üdv:)
Gondolom közben vágatsz is belõle, szóval szerintem kell hozzá 1 év!
1 év, mert vágatni is kell.
nekem 8 hónap alatt nõtt 13-14 cm-t..de ez változó mindenkinél...egyébként általában 10 hónap alatt!
nekem is egy centit nõ havonta :) festem a haja, szóval le tudom mérni :)
én is inkább a havi 1 cm-t tapasztaltam
jó lesz az havonta 1 cm-nek is, mert annyi az átlag van akinek több van akinek kevesebb, tehát kb 10 hónap
vagy egy év
Nekem 2 hónap alatt nõt 10 cm-t.
Nekem 3 hónap alatt nõtt 7-8, 5 centimétert! :) Tehát kb. olyan 4-5 hónap :D Bár ez mindenkinél változó ^.^
szerintem egy év alatt ha vágatod, de attól függ milyengyorsan nõ. nekem 3 centit nõ nem egész egy hónap alatt, szóval kb 3 hónap altt meglenne vágatással együtt. de ha neked lassabban nõ, akkor fél-1 év között fog enyit nõni.
9-10 hónap alatt nõ 10-11 centit
Nekem átlagosan havi 1, 3 cm-t nõtt az elmúlt 12 hónapban a hajam. Iszonyat lassú. Nekem is még 10 centi kell. Nekem az úgy kb 7-8 hónap, de neked nõhet gyorsabban is meg lassabban is.
Nekem nyáron kb. 1, 5 cm-t nõ havonta, úgyhogy az enyémnek kb. 6-7 hónap, amíg ennyit nõ.
Nekem kb 1, 5-2 centit nõ egy hónap alatt és nem vágatom, mivel egészséges, nem töredezik és így 3 hónap alatt nõtt kb 5 centit, úgyhogy fél év alatt szerintem meglesz a 10. Én is festem, könnyû mérni...
Hetente körül-belül 1cm-t nõ, tehát 10 hét, azaz két és fél hónap alatt!
2 hónap alatt 10cm! Áruld már el, ez hogyan lehetséges???
Oldalt nullással levágattam 2hete és már megyek a héten, mert már több mint 1 cm

Mennyi idö alatt nö vissza egy teljesen leborotvalt szemöldök?

Elöre is köszi a valaszokat! :D

Legjobb válasz: Egyéntõ függõen egy-két hónap alatt visszanõ. De az elején legalább ronda borostás lesz.

Egyéntõ függõen egy-két hónap alatt visszanõ. De az elején legalább ronda borostás lesz.
Sztem is körülbelül másfél hónap De pl. a ricinusolaj serkenti a növekedését, szóval sztem ezzel még rövidebb idõ lenne:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat! Eddig tetovalt szemöldököm volt, mindig borotvaltam(tudom, jo nagy hulye vagyok), de most mar elegge kikopott a tetko, es hat mar eleg divatjamult is. :D Szoval szeretnem visszanöveszteni az eredeti szep szemöldökömet! :D Akkor 1-2 honap. Remelem szep lesz megint! :)
A szemöldökborotválással vigyázni kell, mert az az egyetlen szõrzet a testen amit ha leborotválsz lehethogy nem nõ ki újra, de egy része biztosan visszajön, ha nem is lesz olyan dús mint elõtte volt.
Helószija én kicsit ügyetlen voltam és félig leborotváltam a jobb szemöldökömet de hogy ne legyen ojan ronda a balba is belevágtam mennyi ídõ alat nõ vissza?
Két-három hét alatt.
Sziasztok! A hullarészeg haverjaimmal leborotváltuk a szemöldököm és nem tudom mennyi idõ alatt nõ vissza a férfiaknál pls help:D
Szia! Én is most akarom kinöveszteni a szemöldökömet. Neked mennyi idõ alatt nõtt ki?

Egy három hónapja lőtt fülbevaló lyuk mennyi idő alatt nő össze?

És előbb összenő mint egy több évvel ezelőtti lyuk?

Legjobb válasz: Elõbb összenõ, de mivel már gyógyult ezért elég lassan forr össze teljesen.

Elõbb összenõ, de mivel már gyógyult ezért elég lassan forr össze teljesen.
Nekem soha nem nõttek vissza. Ez teljesen egyéni dolog. Volt, hogy évekig nem hordtam fülbevalót és simán megmaradt a lyuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!