Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig egy 7 hós baba (2 db)

Ha még õ meg is ismerné én biztos nem. Elfelejthetné a gyereket egy életre.
szerintem már meg fogja ismerni. de sztem max 1-2 hét. hátha vki mond valami konkrétabbat, én csak azt tudom, hogy a gyerkõcünk a nagymamájával egy-két hetente találkozik, de már mindig emlékszik rá.
Kislányom havonta egyszer látja a férjem szüleit, kb. 7-8 hónapos kora óta ennek ellenére már megismeri Õket mindig.
Sajnálom ami történt. Szerintem igen, sajnos már hiányozhat neki az apja. Az enyém 6 hós, imádják egymást apával, én úgy érzem, ha hirtelen nem lenne, biztos hiányozna a kicsinek.
Három hónapos a kisfiam, a nagymamáját sajnos december eleje óta nem látta, de ma láthatóan megismerte, örült neki. Én sajnos leginkább este látom, mert 6 körül érek haza, reggel meg többnyire még alszik, amikor elmegyek munkába. Ha az anyja mondja neki, hogy jön haza Apa, akkor vigyorog, felélénkül, szóval tuti megismer. Sajnálom, ami veletek történt. El sem tudom képzelni, hogy ilyet tegyek a kisfiammal.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek bár ez nem jó hir!Leginkább köszi az utolsó hozzászólónak aki igazi Édesapa!Sajnálom hogy a kisláyomnak nem ilyen apuka jutott!Hát eddig mig az ünnepek alatt együtt voltak repkedett õ is az apukájától!!!És férjem is ugy nézett ki hogy imádja bár ezt most már megkérdõjelezem!!!Én sem értem hogy egy nõ hogy tudja igy a családja gyereke ellen hangolni!!!????Köszi
Látod rajta, ha fázik..
Ha lilul a kis szája vedd ki akárhogy tiltakozik is, és melegítsd meg. Aztán mehet nyugodtan vissza! A viz persze legyen kellemes, és az idõ is meleg, de ezt gondolom hüjeség volt leírni is... :) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!