Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig egy 7 (43 db)

Mennyi ideig játszik el egyedül a 7 hónap körüli babátok?

Legjobb válasz: Az enyém 7-én lesz 7 hónapos. Õ el lenne akár egész nap is egyedül, egy angyal baba. De én ezt ugye nem hagyom max 1 óra után együtt játszunk.

Az enyém 7-én lesz 7 hónapos. Õ el lenne akár egész nap is egyedül, egy angyal baba. De én ezt ugye nem hagyom max 1 óra után együtt játszunk.
Szia! Az én kisfiam 7 hónapos, és 8 napos:) , van olyan nap amikor le sem tudom tenni magamról, de amikor ki van pihenve akkor 1 órát is eljátszik a kiságyban vagy a földön a játékaival!
Az én kislányom 15 hónapos és amióta mászni tud, kb. 6 hónapos kora óta, mindig jön utánam és mindent együtt csinálunk. Gyerekágya nincs is. Sosem hagytam magára, ezért nem is szeret egyedül lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ja, és nem én pontozgattam itt lefelé, nem tudom, ki ilyen irigy. :-/

Ha X 7 ora alatt festi ki a szobat, X+Y egyutt pedig 4 ora alatt, mennyi ido alatt festene ki egyedul Y?

Ennyi adat van megadva.Fontos lenne, egyuttes munkavegzessel kapcsolatos feladat, de sehogy se jovunk ra..:) nincs forras, a megoldas levezeteset meg mar elfelejtettem

Legjobb válasz: x=7 x+y=4 7+y=4 /-7 y=-3 4-3=1 1 óra alatt.

x=7 x+y=4 7+y=4 /-7 y=-3 4-3=1 1 óra alatt.

Mennyi idő alatt nő be egy 7 hós kislány fülében a lyuk?

Nagyon rossz helyen lyukasztották ki neki még újszülött korában a kórházban, és szeretném újra kilövetni, amíg ilyen picike és nem fáj neki annyira! Most így nagyon csúnya, az egyik fülénél szinte lelóg a fél fülbevaló a fülcimpáról, a másik lyuk az jó, de így olyan furcsa szegényem!

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan mennyi idõ, de mikor az én lányomnak csinálták, (9 hónapos volt) azt mondta a kozmetikus, hogyha netán kivenném valamiért, akkor azonnal rakjam vissza, vagy tegyek be helyette másikat, mert pillanatok alatt be tud nõni. Úgyhogy biztos nem tart addig mint a felnõtteknél.

Nem tudom pontosan mennyi idõ, de mikor az én lányomnak csinálták, (9 hónapos volt) azt mondta a kozmetikus, hogyha netán kivenném valamiért, akkor azonnal rakjam vissza, vagy tegyek be helyette másikat, mert pillanatok alatt be tud nõni. Úgyhogy biztos nem tart addig mint a felnõtteknél.
nekünk 5 hósan egy hét alatt forrt be (szintén ellyukasztás miatt, de mi 5 hósan vittük el), de azt mondta a dojinõ, hogy 4 hét múlva vigyünk vissza, mert addigra tuti beforr, nehogy az legyen, hogy átszúrja az új lukat, de még az elõzõ nem forrt be rendesen, agy nagyobb luk lett volna. azt hozzáteszem, hogy mi másnap szedtük ki, nálatok ez nem menne 1 hét alatt, de ha igen, mindenképp várj 1 hónapot a következõvel.
Mérd a lázát mennyi idõs szirupot nem kaphat még?
A kérdező hozzászólása: 4 éves. Szirupot adhatok így is?
Igen, mivel a kúppot lehet kombinálni sziruppal én mindig így tettem teszek mind a kettõnél ha nagyon makacs a láz mennyi a láza 38 alatt nem kell csillapítani.
Nem ment még lejebb, mióta beadtad a kúpot?
A kérdező hozzászólása: De lejjebb ment, most mértem.Most37C° amúgy 38, 5 volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csak hirtelen nem tudtam mi legyen.
Jobbulást nektek!!!

Mennyi idő alatt esik le egy cserépdarab az ötszintes ház tetejéről, ha tudjuk hogy egy emelet 2, 7 méter magas? Mekkora a földet érés sebessége?

Szabadesés :) Hogyan kell megoldani??

Legjobb válasz: s = 1/2·g·t² Tudjuk, hogy s=5·2,7 m, g=10 m/s², t most már ki fog jönni. A sebesség pedig ebbõl adódik: v = g·t Ez nagyon egyszerû feladat volt, a többi, amit kérdeztél, nehezebb. Ezeket a képleteket muszáj megtanulni, a nélkül bukás lesz.

s = 1/2·g·t² Tudjuk, hogy s=5·2, 7 m, g=10 m/s², t most már ki fog jönni. A sebesség pedig ebbõl adódik: v = g·t Ez nagyon egyszerû feladat volt, a többi, amit kérdeztél, nehezebb. Ezeket a képleteket muszáj megtanulni, a nélkül bukás lesz.

Egy 7-8 hónapos babának mennyi időt kéne kibírnia két alvás között?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert szerintem az Én kislányom nagyon aluszékony úgy általában. Rengeteget alszik, és 2 óra fentlét után behisztizik, és újra aludni akar. Ilyen korú babáitok mennyit vannak fent, mennyi id? után lesznek ny?gösek, álmosak.

Legjobb válasz: 7 hónapos bébim reggel 1,5-2 órát bír ki ébren,napközben viszont fél óra alvás után 3-rom óránként alszik egyet!

7 hónapos bébim reggel 1, 5-2 órát bír ki ébren, napközben viszont fél óra alvás után 3-rom óránként alszik egyet!
Mi 7-8 fele kelünk reggel.De már 10 óra körül alszik vissza.
7 hónapos a kislányom, õ is elfárad úgy 2 óra ébrenlét után. Reggel 7 körül kel, reggelizik, 8-kor már álmos és alszik még 1, 5 órát. Utána úgy fél12-tõl megint alszik vagy 2 órát utána 4 körül utána 6 körül ezek már csak 30-40 percek. Este fél8-kor meg már elalszik a hajnali evésig.

A nero 7 kinek mennyi idő alatt konvertál át egy filmet?

Legjobb válasz: Talán 6-7 perc... (?) Bár utoljára 3 évvel ezelõtt használtam, egy régebbi, gyengébb hardverû asztali gépen. Valószínûleg a mostani gépeknél már talán hol kicsivel, hol jobban gyorsabban menne - leginkább a processzor erejétõl függõen (persze a RAM sem elhanyagolandó).

Talán 6-7 perc... (?) Bár utoljára 3 évvel ezelõtt használtam, egy régebbi, gyengébb hardverû asztali gépen. Valószínûleg a mostani gépeknél már talán hol kicsivel, hol jobban gyorsabban menne - leginkább a processzor erejétõl függõen (persze a RAM sem elhanyagolandó).

Ha egy ideje már fogamzásgátlót szedtem, de most a 7 napos gyógyszerszünet után másikra váltok, mennyi idő után leszek ismét védett?

3 hónapig szedtem Diane 35-öt, de volt ez a balhé vele Franciaországban, úgyhogy mikor most elfogyott az utolsó doboz, mondtam a dokinak, hogy másikat adjon. De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikortól fog védeni. Mert az előzőnél az volt, hogy beszedtem az első levélt, kivártam hogy leteljen a 7 napos szünet, és mikor a 2. levéllel kezdtem el szedni, csak onnantól élvezhetett belém a barátom. Most viszont tanácstalan vagyok.. Lehet, hogy ki kéne várnom evvel is, hogy leteljen az 1 hónap? Vagy mivel nem hagyok ki egy napot se, amin szednem kéne a gyógyszert, lehetséges, hogy ugyanúgy védett maradok? Segítsetek légyszi! Előre is kösz 18/L

Legjobb válasz: Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: ha új gyógyszert kezdesz, kezeld úgy, mint ha korábban nem szedtél volna fogamzásgátlót. A legtöbb ilyen tablettánál 7-10 napot javasolnak az elsõ levél megkezdésekor, amikor kiegészítõ védekezést kell alkalmazni, míg a hormonszint beáll a biztos védelemhez elegendõ szintre. Ha így alkalmazod nem lehet gond.

Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: ha új gyógyszert kezdesz, kezeld úgy, mint ha korábban nem szedtél volna fogamzásgátlót. A legtöbb ilyen tablettánál 7-10 napot javasolnak az elsõ levél megkezdésekor, amikor kiegészítõ védekezést kell alkalmazni, míg a hormonszint beáll a biztos védelemhez elegendõ szintre. Ha így alkalmazod nem lehet gond.
Kedves 3. válaszoló te meg nagy valószínûséggel egy okos életre való tapasztalt és bombajó csaj lehetsz aki jó az ágyban :D :D
Milyen balhé? Mit beszél.. mivel minden fog. gátló ugyan az a hatóanyga igy semmivel sem lesz különb a másik és a hatása.. hasonlít a szörphöz narancs ízû vagy eper mindegy frissit és ez a lényeg.. vágod? teherbe esni nem olyan könnyû csak rossz a reklámja a dolognak és mindenki azt hiszi hogy beléd élveznek akkor máris kovász lessz a cipóban..:) kedves 18 éves kis hamvas kislány :) nem kel félned de nagyon egyszerûen csak telefonon felhívod a nõgyógyot és meg kérdezed.:) ha az itteni válasz nem kielégítõ mint a barátodnak a te puncid mélysége :D és nyeld is le ;)
De buta vagy, te jó Isten...az a baj, hogy buta vagy, de okoskodsz. Kellett volna egy körlevelet küldenem mindenkinek, hogy légysziii több választ szeretnééék erre a kérdésreee.. Köszönöm én boldog vagyok, kiegyensúlyozott életem van, boldog párkapcsolatom, és szeretõ szüleim. Én nem vagyok nebáncsvirág. De ha valakitõl segítséget kérek, akár idegentõl, akár ismerõstõl, az elsõ, hogy megköszönöm, nem pedig lehúzom.
A kérdező hozzászólása: Most már buta is vagyok, okoskodok... Erre mást nem tudok mondani, csak hogy: Köszi a bókokat, még valami? :) Amúgy nem tudom, hogyan lyukadtunk ki ott, hogy mennyire kiegyensúlyozott az életed, vagy sem :D Elárulom, attól még ugyanúgy nebáncsvirág vagy... :D Csak tudnám, miért támadsz ennyire. Igen keményen beszólhattam azzal a 2 mondattal, ami ezt kiváltotta belõled... :D Csak nevetni tudok rajtad, ne haragudj
Nebáncsvirág biztos, hogy nem vagyok, szóval nem bántottál meg vele. Az elsõ írásod nem értem a mai napig sem...nem is értem miért zavart téged, hogy itt reagáltam le az elsõ válaszolót, többet között azért is, hogy nehogy elhidd, hogy amit ír, és ne legyen belõle bajod. Karót nyelt egy csaj vagy.Na köszöntem.
A kérdező hozzászólása: Jólvan.. Neked bármit elhiszek :D Bár ez most kicsit új nekem, még nem használták rám ezt a jelzõt, de oks. Legyen igazad. Csak higgadj már leeeee :D
De lányok ! Mi ez a egymás piszkálása én vagyok a nagyokos elsõ válaszoló és ezen jogomnál fogva :D most megbocsátok nektek :D de legközelebb elõ ne forduljon ! Ha már két nõ vitatkozik akkor vitatkozzon de rajtam és mind a ketten pucéron a ágyban :D :D Máshogyan ne :D kedves kérdezõ nem feltétlen muszály több válasz a lényeg megértésére :) És kedves vitat társa a kérdezõnek . Igen segítettél neki de nem kel minden segítségért köszönést várni :) Minden ember más van aki meg köszöni és van aki késõbb teszi egyikõtök sem hibás;) kár ezen vitatkozni csak egy helyen és egy dolgon nem az :D :D
A kérdező hozzászólása: Más lányok tapasztalatai is érdekelnének még :)
A kérdező hozzászólása: #10 Persze, legelsõnek a kérdésre válaszoltál, ez igaz, meg mellette belekötöttél az elõzõ, nagyon értelmes hozzászóló válaszába. Ez nem is lenne olyan gond, de nézd már meg, hogy a hozzászólások számához képest mindössze 2 értelmes választ kaptam.. Tudod, nem ezért írtam ki a kérdést, 2-nél azért több ember véleménye is érdekelt volna. Egyébként meg, nem tudom, min kaptad fel ennyire a vizet. Jó, elfelejtettem megköszönni, hogy te is írtál hasznos dolgokat. De nincs benne igazam, hogy máshol kéne vitáznotok? Ezért vagyok, hogy téged idézzelek: "komoly, lekezelõ", ja, és választ sem érdemlek :D Hát ez igen... :D Tudod, ha az életben is ilyen hisztis kis "nebáncsvirág" vagy, akkor sajnálom azokat, akiknek nap mint nap el kell viselniük. Abban pedig megnyugodhatsz, hogy nem fog sor kerülni rá, hogy akaratom ellenére teherbe essek. Szóval nem fog sor kerülni az általad említett "segitseg terhes lettem a tablettavaltas miatt" jellegû kérdésre :)
Kèrdezõ, èn a kèrdèsedre válaszoltam elõször. Õszintèn felháborít a reakciòd..mègis az elsõ válaszomban talán nem írtam le a választ, ès a tapasztalatomat? Továbbra is az lenne tõled a legbölcsebb ha megkèrdeznèd a nõgyòszászodat evvel kapcsolatban. Valamint azèrt itt reagáltam, mert nem fogok senkivel privátban levelezni, annyira nem èrdekel a dolog, szòval máskor ne aggòdj nem fogok neked sehol válaszolni a segitseg terhes lettem a tablettavaltas miatt kerdesedre. Milyen lehetsz te a valosagban?Szerintem ne legyel ennyire komoly, mert ha ilyen lekezelo vagy az eletben is...haat.. Oszinten sajnalom, hogy segiteni akartam a valaszommal, bar ne tettem volna, semmilyen valaszt nem erdemelsz.
A kérdező hozzászólása: #8 Na végre.. köszönöm szépen :) Én a biztonság kedvéért am úgy döntöttem, hogy az új gyógyszer szedésének 1. hónapában gumit is fogunk használni, biztos ami biztos. Az elõzõnél is úgy volt, hogy addig kiegészítõ védekezést kellett használni, amíg el nem kezdtem a 2. adagot. Szóval inkább ez, mint a baba :D A másik 2 válaszolónak is köszönöm az aktív "jelenlétet", remélem privátban sikerült lerendezni a dolgokat. De legközelebb inkább üziben vitázzatok már, jó?
Kedves numeravirtuóz! Nevezlek csak igy aki jó az ágyban az az! :D Mivel a semmire nem csak semmit írni igy nem kezdek bele a 4és fél oldalba amiben téged dicsérgetnélek :D Szerintem a legjobb megoldás ha mi ketten randevuzunk megbánni nem fogom hisz jó vagy az ágyban és bizonyitanod is kel :D :D Vagy ha kiváncsi vagy akkor nagyon szívesen társalgok veled de nem mindenki elõtt :)
Pontosan ilyen vagyok köszönöm, legalább jó emberismerõ vagy :D Kérlek írj még valami szépet, hátha idetéved más is, olyan üdítõ vagy :D Annyira penge vagy, a logikád az valami eszméletlen :D:D
Elnézésedet kérem ha összevontad a szemöldököd a válaszom miatt :) a választ meg kaptad az amit szedsz ha vélsz tõle akkor válts nincs ezen mit túl magyarázni.. Van az a mondás ahol fát vágnak ott hullik a forgács :) Ha olyat szedsz ami másoknak ártott akkor ha esetleg valami kinõl a hasadból ne csodálkozz rajta Vannak normális és sokkal gyengébb fogamzás gátlók is nem kel erõset szedni . ez tényleg olyan dolog mint a párkapcsolat nem mindenkivel illesz össze van akivel nagyon és van akivel sehogyan sem.. ezt vetítsd át a fog. gátlóra de amire kiváncsi vagy hogy szexelhettek e nyugodttan azzal a szerencsés barátoddal a válasz igen! Mivel már szedted a fog. gátlót igy hatással van a szervezetedre és a másik is ugyan ugy hat rá nem semmisiti meg egyik a másikat de szerintem ez rajta van a használati utasításán ( nézz utánna.) meg mint irtam hívd fel telefonon valamelyik nõ gyógyot és azonnal megkapod a választ .. ha meg félsz telefonálni akkor meg is érdemled hogy 1O évesként beszéljek hozzád :D 18 évesen még férfi szemmel a legjobb bõr vagy de ha nem igy tekintek rád akkor egy fiatal is pina aki még nagyon sokat kel tanúlnia mire rájön nem tud semmit sem ;) :D Örvendtem!
Kedves elsõ válaszoló, te annyira sötét vagy, hogy az már konkrétan fáj. De igazából megnevettet! :) Nem minden fogamzásgátlónak ugyanaz a hatóanyaga, kezdjük evvel, a második pedig az, hogy nem mindegyikben ugyanakkora mennyiségû hormon van. Szóval kérdezõ, szerintem a nõgyógyászhoz fordulj inkább, ne a gyakori kérdésekre írd ki, mert nem megbízhatóak a válaszok. Mindenképp kérdezd meg az orvost. Anno én is váltottam két gyógyszer között, de annak ugyanaz volt a hatóanyaga, így nem kellett várnom :)
A kérdező hozzászólása: Olyan balhéról beszélek, ami Franciaországban volt a Diane miatt, mert az utóbbi jópár évben több nõ is annak betudhatóan halt meg. Mivel a nõgyógyászok sok helyen kiadták csupán fogamzásgátlási célra, holott az csak a mellékhatása, valójában bõrgyógyászati dolgok kezelésére szolgál. Szóval ezért egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz lenne a hatóanyaga. A másik pedig, hogy neten olvasgattam a dologról, és azt írják, hogy elõfordulhat, hogy túl nagy a hormontartalom-különbség a 2 gyógyszer között, és ilyen esetekben javasolt kiegészítõ védekezés. De azért köszi a válaszodat, amiben nagyjából úgy írtál, mint ha egy 10 éves kislány lennék, aki most hallott elõször a fogamzásgátlóról.. -.-' Akkor most már teljesen tegyek le róla, hogy értelmes, tényleg hasznos választ is kapok?
Kérdezd meg az orvosodat bakker :D

Ha a csuklóra szeretnék egy kb 1*7 centis tetoválást csináltatni, az mennyi idő alatt lenne kész mennyibe kerülne és milyen fájdalmas lenne?

Legjobb válasz: az enyém kb ekkora. nekem egy óra volt cigivel, többszöri rajzolgatással (mivel kicsi a minta, csuklómra rajzolta fel a srác). nekem 3000 volt, de nem szalonban. és nekem csak az elsõ két percben fájt, akkor se nagyon, utána zsibbad, és csak meleget érzel ott, ahol épp a tû mozog 20£

az enyém kb ekkora. nekem egy óra volt cigivel, többszöri rajzolgatással (mivel kicsi a minta, csuklómra rajzolta fel a srác). nekem 3000 volt, de nem szalonban. és nekem csak az elsõ két percben fájt, akkor se nagyon, utána zsibbad, és csak meleget érzel ott, ahol épp a tû mozog 20£
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azért kérdeztem, hogy mennyire fáj, mert nagyon félek tõle és van aki azt mondta h kibírhatatlan van aki meg azt, hogy nem is érzett semmit se.
A kérdező hozzászólása: és az mennyi idõ volt kb amíg elkészült? úgy értem a varrás rész...
Nekem a csuklómra iszonyatosan fájt.Nagyon rossz érzés volt. van máshol is, szerintem ez az egyik legkibírhatatlanabb rész, ott nagyon vékony a bõr. Nekem egy másikkal együtt csinálták, szóval árat nem tudok, de én se szalonban csináltattam.Az idõt meg nem néztem, úgyhogy sajnos azt se tudom :D

A vastabletták mennyire befolyásolják a fogamzásgátló hatékonyságát? És egy 7-10 napos antibiotikumos kúra után mennyi időnek kell eltelnie, hogy újra biztonságos legyen a tabletta használata?

Legjobb válasz: A vastabletta szerintem egyáltalán nem befolyásolja de az antibiotikum után várj egy hetet míg újra kiegészítõ védekezés nélkül szexelsz.

A vastabletta szerintem egyáltalán nem befolyásolja de az antibiotikum után várj egy hetet míg újra kiegészítõ védekezés nélkül szexelsz.
Szia! A vastabletta nem befolyásolja, az antibiotikumok viszont igen. Nekem a dokim azt tanácsolta, hogy pl. Augmentin szedése alatt és utána még 2 hétig használjak óvszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!