Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig egy (4354 db)

Ha rendszeresen futni akarok (nem fogyni, csak sportként), akkor milyen sebességgel érdemes, és mennyi ideig, egy héten hányszor?

Legjobb válasz: Egy héten 4-5x fuss. Hogy milyen tempóban? Mennyi ideig? A válaszom: eddz keményen nem írtad, hogy hosszú távú vagy sprinter szeretnél lenni, így nem tudjuk megmondani mennyit kéne futnod. Értelemszerûen ha hosszútávú futó akarsz lenni akkor hosszû távokat fuss, ha sprinter akkor rövideket de nagy erõbedobással.

Egy héten 4-5x fuss. Hogy milyen tempóban? Mennyi ideig? A válaszom: eddz keményen nem írtad, hogy hosszú távú vagy sprinter szeretnél lenni, így nem tudjuk megmondani mennyit kéne futnod. Értelemszerûen ha hosszútávú futó akarsz lenni akkor hosszû távokat fuss, ha sprinter akkor rövideket de nagy erõbedobással.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod! Igazából nem akarok én ilyen futó, vagy sprinter lenni, csak nem sportolok semmit, és a futást szemeltem ki.
Akkor törekedj a középtávra. Megnézed mennyit tudsz lefutni egyszerre megszakítás nélkül vagyis a maximumod. Ez nekem pl 14km illetve ennyi lenne ha csakis futnék és nem kondiznék mellette. Kondi után már csak 10 menne de csak 6-ot szoktam futni. Javaslom neked is ezt. Tehát tegyük fel, kipihenten le tudsz futni 20km-t. Akkor minden nap fuss 10km-t úgy, hogy a végére kellemesen kifáradj de ne ess össze.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Mennyi idő egy degut kézhez szoktatni, hogy simogatni is lehessen őket? Ha sokat foglalkoznék a deguval, se lehetne egyet tartani belőle?

Legjobb válasz: A degu eleve szelíd állat, de õk is egyéniségek, ezért nem lehet megmondani elõre, mennyi idõ alatt lesz teljesen kezes. Lehet egyet tartani, csak jobban szeret társaságban lenni, egyedül depressziós lesz. Ennek ellenére a mi degunk évek óta egyedül van (a többiek kihaltak mellõle sajnos), és egész jól érzi magát. Kolbászolnak körülötte a kutyák, megy a tévé, mi is járkálunk (a nappaliban lakik), és így szerintem egész jó neki.

A degu eleve szelíd állat, de õk is egyéniségek, ezért nem lehet megmondani elõre, mennyi idõ alatt lesz teljesen kezes. Lehet egyet tartani, csak jobban szeret társaságban lenni, egyedül depressziós lesz. Ennek ellenére a mi degunk évek óta egyedül van (a többiek kihaltak mellõle sajnos), és egész jól érzi magát. Kolbászolnak körülötte a kutyák, megy a tévé, mi is járkálunk (a nappaliban lakik), és így szerintem egész jó neki.
NEM !!! NEM lehet egyedül tartani mert kb fele annyi lesz az életkedve + nem is fog annyi ideig élni

Nulláról indulva mennyi idõ kell (rendszeres edzés mellett), hogy karate versenyeken is részt tudjak venni, illetve kb. mennyi idõ egy fekete öv megszerzése?

21 éves vagyok, szeretném elkezdeni, és az lenne a legjobb motiváció, hogy eredményeket érjek el benne.

Legjobb válasz: Szerintem verseny 2 év, fekete öv 7-8 év.

Szerintem verseny 2 év, fekete öv 7-8 év.
Én kb.8 hónapja karatézót is láttam versenyre menni, igaz nem nyert semmit.
A fekete öv pedig attól is függ, milyen gyakran vannak a vizsgák, minden vizsgán vizsgázól e.
Szerintem, attol is függ, hogy mennyire veszed komolyan.De, amúgy kb.1-2 év . :)
Már három hónap után is mehetsz versenyre, ha épp akkor van.Ugyanis a versenyeken van sikodachi és kihon is.


Mennyi idő egy palotapincsi vemhességi ideje?

A kutyum április 27 én tapadt össze egy másik pincsivel...mára nagyon nagy hasa van már...

Legjobb válasz: "Nem szeretnék belekérdezni más kérdésébe... 12 éves vagyok, és nem értem ez miért tudatlan? :S" Azért, mert õ felnõtt ember, kutyát szaporít úgy, hogy fogalma sincs a dolgokról. Alap lenne, hogy ha kiskutyákat akar, akkor legalább annak utánanéz, hogy mennyi idõ a vemhesség, elviszi legalább egyszer orvoshoz, hogy tudja, minden rendben van, és akkor azt is tudná, hogy mikorra várhatók a kölykök. Hogy azt honnan vette, hogy belepusztul a kutya abba, ha nem kölykezik, el sem tudom képzelni.

"Nem szeretnék belekérdezni más kérdésébe... 12 éves vagyok, és nem értem ez miért tudatlan? :S" Azért, mert õ felnõtt ember, kutyát szaporít úgy, hogy fogalma sincs a dolgokról. Alap lenne, hogy ha kiskutyákat akar, akkor legalább annak utánanéz, hogy mennyi idõ a vemhesség, elviszi legalább egyszer orvoshoz, hogy tudja, minden rendben van, és akkor azt is tudná, hogy mikorra várhatók a kölykök. Hogy azt honnan vette, hogy belepusztul a kutya abba, ha nem kölykezik, el sem tudom képzelni.
Gondolod hogy érdekelni fogja ha a kutyájának baja lesz? Majd vesz a piacon 5000-ért másikat ...
Fura. az én kutyuim XD soha nem ellettek. 10 ill. 7évesek, és köszönik szépen, jól vannak... A kanom mára ivartalanított, nem kettyintett soha életében- és õ is köszöni, jól érzi magát (uramisten!lehet a Sors kegyeltje vagyok? O.o) amúgy meg: http://kutyavilag.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=456894 (rém nehéz használni azt a francos keresõt, ugyi? xD)
Az a helyzet, hogy a dokid jól átvert téged!
Nem baj, szaporítson csak, el fogja vinni az összes pénzét. Kezdõdik azzal, hogy majd rohanhat éjszaka az ügyeletre az ellõ kutyával, mert fogalma sincs, hogy a pekingieket milyen gyakran kell császározni. Ez 100 000-nél fog kezdõdni. Utána jön majd a kölykök sorozatos orvoslátogatása és a költséges oltási programja. A kötelezõ chipezésükrõl nem is beszélve. Hajrá!
58 és 63 nap között van az idõ. Ajánlom, keress orvost, aki megvizsgálja és amikor az ellésre kerül a sor, el tudod érni.
Nem szeretnék belekérdezni más kérdésébe... 12 éves vagyok, és nem értem ez miért tudatlan? :S
"a doki szerint min 1x fialni kell mert beledöglik a kutya... " Mibe döglik bele? A mi dokink az elsõ tüzelés elõtt javasolja az ivartalanítást, közepes termetû keverék szukánknak 6 hónapos korban.

Szerintetek ő hány kg lehet? 170 magasan mennyi kg lenne kb? Mennyi idő egy ilyen formát összehozni sportos testalkattal és sportmúlttal?

http://www.layoutsparks.com/1/251519/knockout-boxing-guy-ima.. Köszi a válaszokat!:-)

Legjobb válasz: 76-78 kg kb és nem kis idõ és munka,abban biztos lehetsz:D

76-78 kg kb és nem kis idõ és munka, abban biztos lehetsz:D
170/62-65
Én is annyira tippelek mint a 2. válaszoló
hátha nyárra szeretnél íyg kinézni akkor felejtsd el :D
A kérdező hozzászólása: Nem volt szó arról, hogy nyárra szeretnék ilyet, ez nem a fogyókúra rovat.:) Csak kíváncsiságból kérdeztem. Kössz a válaszokat. 2.válaszoló: annál biztosan több mert én vagyok annyi és elég szálkásan.De köszi.:D

Mivel tudok egy 1, 45 gb-s 1 óra 15 perces MKV formátumú filmet AVI formátumba alakítani? És kb mennyi idõ egy ilyen?

Sajnos az asztali dvd nem látja, így. Idõ azért érdekel mert ha sok idõ akkor inkább leszedek egy másik verziót ami Avis, és akkor a minõsége sem romlik...

Legjobb válasz: Pl ezzel: [link] DivX vagy XviD kodekkel csináld. Hogy meddig tart az a gépedtõl is függ, milyen gyors. perctõl több órán át tarthat. Elindítod és egy idõ után meglátod meddig fog tartani és eldöntöd, érdemes-e...

Pl ezzel: [link] DivX vagy XviD kodekkel csináld. Hogy meddig tart az a gépedtõl is függ, milyen gyors. perctõl több órán át tarthat. Elindítod és egy idõ után meglátod meddig fog tartani és eldöntöd, érdemes-e...
* 30 perctõl
A kérdező hozzászólása: Köszi, végül is leszedtem újra (ez legalább logó nélküli), de egy felvett mûsort meg átettem avi-ba az 15 perc alatt megvolt mondjuk az csak 22 perces.

Mennyi idő egy androidos alkalmazást átírni windowsra?

Mennyi id? egy rövidebb (20 mb) os játékot átírni androidról windowsra ? Ilyenkor az egész játékot újra kell írni ?

Legjobb válasz: Emulátorral átírás nélkül futtatható az alkalmazás. Bonyolultságtól, hozzáértéstõl és információtól függõen egy héttõl a végtelenségig lehet belõni az idõtartamot. Van amit nem is nagyon lehet átírni, mert pl egy egérkurzorral hogy csinálsz meg egy kétujjas zoomolást? Vagy a telefon dõlését mivel szimulálod?

Emulátorral átírás nélkül futtatható az alkalmazás. Bonyolultságtól, hozzáértéstõl és információtól függõen egy héttõl a végtelenségig lehet belõni az idõtartamot. Van amit nem is nagyon lehet átírni, mert pl egy egérkurzorral hogy csinálsz meg egy kétujjas zoomolást? Vagy a telefon dõlését mivel szimulálod?

Mennyi idő egy kreatin kúra? Tudom neten van leírás de konkrétan hány nap-hét a feltöltés utána mennyi nap-hét szintentartás és mennyi a szünet a következő kúráig?

Legjobb válasz: Szia! Feltöltés: 7-10 nap között Utána addig tolod amíg elfogy a 400-500g, és utána 1 hónappal kezded a következõ kúrát. Magyarul 1 hónapig ne szedd

Szia! Feltöltés: 7-10 nap között Utána addig tolod amíg elfogy a 400-500g, és utána 1 hónappal kezded a következõ kúrát. Magyarul 1 hónapig ne szedd
A kérdező hozzászólása: Na világos válasz ezt vártam köszi
A kérdező hozzászólása: pont ma vettem az 1000g-os biotech kreatint és napi 30g-ot szedek feltöltõ szakaszba mert 100kg vagyok.Akkor 7-10 nap között szedem és utánna szintentartásként míg el nem fogy.aztán pihi egy hónap.
Azért ez az amíg el nem fogy egy eléggé nagy hülyeség. Egy 60 kilós gyerek megcsinál egy 8 hetes kúrát fél kilóból, míg ugyanehhez egy 100 kilósnak egy kiló kell. nem mindegy. Feltöltés 7 nap, szintentartás 6-8 hét.
Bocs, hogy ide pofátlankodok, de mi az a szinten tartás és mi az a feltöltés?

Ebbõl mennyi idõ egy ilyen? Képpel

két hete kezdtem a kondit eddig tartom a kaját :) és az edzéseket is :)

Legjobb válasz: pénzed is van egy ilyen tetkóhoz? mert az nem pár ezerbe van az árát költsd inkább testépítésre és ne csúfítsd el magad max 1 év alatt ellehet érni még kevesebb idõ alatt is

pénzed is van egy ilyen tetkóhoz? mert az nem pár ezerbe van az árát költsd inkább testépítésre és ne csúfítsd el magad max 1 év alatt ellehet érni még kevesebb idõ alatt is
szerintem meg másfél év, 1 hónap és két hét alatt meglesz.
3-4év ha naturálisan..de kemény edzéssel. és testalkatfüggõ
A kérdező hozzászólása: Az ennyire szálkás nem tetszik :) az izomtömeg kell csak
Edzel, aztán leszálkásítasz, és ehhez még egy év sem kell, ez nem egy kigyúrt test, csak alacsony a testzsírszázaléka.
A kérdező hozzászólása: Persze. Körbe kérdeztem ismerõseim közt 40-60közt megcsinálnák kb. De nem ilyet szeretnék :) :)
A kérdező hozzászólása: Igen így gondoltam :) még nem vagyok 18 így nem is lehetne :) 16 vagyok :D
Ha nem csinálod rendszeresen a tetkó el fog deformálódni. Szerintem rázkódj bele, és utána tetováltass. Sok sikert!:)
igazából nem 1, hanem inkább 2
A kérdező hozzászólása: tehát egy jó év :) Köszi igazából azért gyúrok, hogy jól álljon a tetkó :D
Nem feltétlen kell ehhez 4 év, kettõ alatt is meg lehet, ha jó az edzés és az étrend, de valóban genetika függõ is.
min egy év, de akkor nagyon kellene edzeni...és étkezni.
A kérdező hozzászólása: A váll érdekelne igazán :)
ez egyáltalán nem szálkás test kb 2 év ahogy a testfelépítésed elnézem és a válladon jócskán lesz mit dolgoznod, odalemeléseket részesítsd elõnyben, illetve csigán hátsófogással, oldalemelés döntött törzsel, ezekre menj rá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!