Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig büfiztetni a babát (2 db)

Mennyi ideig kell büfiztetni a babát?

2 hetes kislányom tegnap nagyon ny?gös volt kaja után, amikor leraktam. Nem igazán tudom az okát, mert büfizett is, de lehet, hogy nem eleget. Hogy csináljam, hogy kaja után nyugodtan legyen?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a büfivel van baj. Ha max 6-8 percig büfizteted akkor ami ki akar jönni az ki is jön. Nálunk is néha van hiszti kaja után. Dugj cumit a kis szájába - ha nem vagy nagyon cumiellenes - és talán megnyugszik. Lehet nem tudják néha, hogy már jól laktak! :)

Lehet, hogy nem a büfivel van baj. Ha max 6-8 percig büfizteted akkor ami ki akar jönni az ki is jön. Nálunk is néha van hiszti kaja után. Dugj cumit a kis szájába - ha nem vagy nagyon cumiellenes - és talán megnyugszik. Lehet nem tudják néha, hogy már jól laktak! :)
Biztos jóllakott? Az én picim mikor ekkora volt, mindig elaludt a szopi közben, ha elég volt neki. Volt hogy 10-20 perc múlva magához tért és fent volt a következõ kajcsiig, de általában aludt, míg ilyen pici volt.Próbáld ki, hogy még adsz neki ennni, lehet csak két korty hiányzik. A büfi nálunk volt hogy 15 perc múlva jött. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki azóta, hogy a cumival valóban megnyugszik. Enni én úgy gondolom eleget eszik, mindig úgy csinálom, hogy addig eszik, amíg ki nem köpi a cumit, aztán büfizünk egyet, pihenünk pár percet és utána újra megkínálom vele. Akkor megint eszik egészen addig, amíg újra nem látom jelét, hogy elég volt. Így utólag arra tudok még gondolni, hogy front miatt volt ilyen nyûgi, mert tegnap éjjel nem volt ilyen problémánk. :)
nálunk is ez volt és cumi volt megoldás azota mindenok. mi 3hetesek vagyunk

Normális ha büfiztetem a kicsikémet, és tejcsi is jön ki? És mennyi ideig kell büfiztetni, hogy miután leteszem már ne jöjjön ki a tejcsi? 6 napos a babám

Legjobb válasz: Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.

Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.
Nekem 4 hetes a pici fiam és 6-8 perc kell neki minimum a büfizéshez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!