Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig adni a (75 db)

Aki próbálta már a Sedtif Pc-t, bevált? Mennyi ideig kellett a babának adni? Utána meddig volt érezhető a hatás? Mekkora volt a baba, amikor kapta?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kb. 6 hónaposan jött elõ nála egy kemény alvászavar. Nem mozgásfejlõdés volt, mert akkor nem tanult semmi újat. Egyszerûen csak fél óránként mennem kellett hozzá, és sehogy nem lehetett lenyugtatni. Szinte semmit nem aludtunk, mi sem, és természetesen õ sem. Egy hét után totál zombi voltam, õ pedig napközben még nyûgösebb lett. És még mielõtt azt mondaná valaki, hogy a foga volt, hát nem. Ugyanis csak 9 hónaposan jöttek ki az elsõ fogai. Elkezdtük adni neki a Sedatifot, és három nap alatt már érezhetõ volt a javulás, és napközben is sokkal jobb kedve lett. Kb. 2 hétig adtuk neki, utána már nem kellett.

Kb. 6 hónaposan jött elõ nála egy kemény alvászavar. Nem mozgásfejlõdés volt, mert akkor nem tanult semmi újat. Egyszerûen csak fél óránként mennem kellett hozzá, és sehogy nem lehetett lenyugtatni. Szinte semmit nem aludtunk, mi sem, és természetesen õ sem. Egy hét után totál zombi voltam, õ pedig napközben még nyûgösebb lett. És még mielõtt azt mondaná valaki, hogy a foga volt, hát nem. Ugyanis csak 9 hónaposan jöttek ki az elsõ fogai. Elkezdtük adni neki a Sedatifot, és három nap alatt már érezhetõ volt a javulás, és napközben is sokkal jobb kedve lett. Kb. 2 hétig adtuk neki, utána már nem kellett.
a
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szia! Én napi 2x5-öt adok. 2 hét után 1 hét szünetet tartunk.
negyed óránként is adhatod, ha a manódnak annyira fáj és nem kell szünet, mert nem gyógyszer, nem káros és nem lehet rászokni.

Mennyi ideig lehet a béres cseppet adni a gyerekeknek?

1-2-3 hónap? vagy lehet több is?

Legjobb válasz: Én általában õsztõl tavaszig adom! Egyébként is legalább 6 hét kell hogy érjen valamit is:)

Én általában õsztõl tavaszig adom! Egyébként is legalább 6 hét kell hogy érjen valamit is:)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm! :)


Mennyi ideig kell a babának a K-vitamint adni?

Már egy dobozzal elfogyott, nem tudom, hogy kell-e íratni újat.

Legjobb válasz: Az a konakion? Mert azt nekünk havi 1 alkalom 20 csepp és 6-8 hós koráig, illetve amíg el nem fogy az 1 üvegcse.

Az a konakion? Mert azt nekünk havi 1 alkalom 20 csepp és 6-8 hós koráig, illetve amíg el nem fogy az 1 üvegcse.
sziasztok, lehethogyt nagy hulyeseget kerdezek, de miert kell szedni a babatoknak Kvitamint?kulfoldon elek es itt nem irt ki semmit a doki a babamnak.
Nekünk csak 5hós koráig kapta. A gyerek orvos azt mondta hogy gyümit eszik akkor már nincs szükség rá. 8hós baba anyucija
Ja! És csak 4 volt a dobozban:(
Szia! Nekem is elfogyott a fiolás, de amikor kértem, hogy írják ki, azt mondták, már nem kell... pedig még csak szopizik..6 hónapos lesz. Úgy látszik, ez is orvosfüggõ:(
Nekünk csak addig kellett adni, még anyatejes volt. Mióta tápis, azóta nem kell.
Elvileg addig kell adni, míg nem kap szilárd ételt.
Szia! Havi 1 ampulla, amíg csak anyatejes.
Igen Konakion, havi egy nálunk fiolában van, és hat fiolás, amíg el nem fogy.Ill.ha csak tápszeres a baba , akkor dokitól kérdezd, mert nálunk amióta csak tápszert eszik, NEM kell adnom, mert abban is van.
addig kell ennie, ameddig csak szopik.
A kérdező hozzászólása: A fiolás volt nekünk is. Kislányom még mindig csak szopizik, így kérek még akkor receptre. Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló! Én úgy tudom, hogy a csecsemõkori vérzékenység megelõzésére kell adni!
A kulfoldi valaszolonak: valoban a csecsemokori verzekenysegre megelozesere szolgal. Ha esetleg az Egyesult Kiralysagban elsz, akkor valoszinuleg kapott a babad szuletesekor a korhazban injekcio formajaban. Legalabbis a fiamnak egybol adtak, amikor kibujt meg az oltozes elott, a piros babakonyvben fel is van tuntetve, hogy kapott/e a baba, vagy sem. Kesobbiekben meg a haziorvos is adhat ellenorzeskor pluszban, de mi mar akkor nem kaptunk, mert anyatej hianyaban tapszeres a babam. A tapszerben meg eleve benne van, a D vitaminnal egyutt. Magyarorszagon ha jol tudom, akkor meg D vitamint is kapnak a babak, itt mondjuk errol szo sem volt.
A kulfoldi valaszolo vagyok;))koszonom a valaszt.inekciot kapott a pici.akkor ez volt az.itt mashogy mondjak.akkor jo, mert mar kezdtem felni, hogy valamit nem e hagytam ki.koszike

Mennyi ideig lehet a hűtőben tárolni az anyatejet? És 2 fejésnyit egybe lehet önteni? És ha utána oda akarom neki adni akkor be lehet tenni a mikróba vagy tegyem csak meleg vízbe?

Egy 6 napos baba anyukája

Legjobb válasz: egybe nemkéne és mindig a legrégebbit add neki. Kb 2-3 napig eláll , de ha lefagyasztod akkor több hónapig is. Mikroba lehet és a csuklodon nézd nem -e túl meleg.

egybe nemkéne és mindig a legrégebbit add neki. Kb 2-3 napig eláll , de ha lefagyasztod akkor több hónapig is. Mikroba lehet és a csuklodon nézd nem -e túl meleg.
Két fejésnyit nyugodtan összeönthetsz, de csak ha aznapi, és másnap legkésõbb add neki oda. Mikrózhatod, de vigyázz, nem szabad forralni az anyatejet! Lehet, hogy eláll 2-3 napig, de én legkésõbb másnap odaadtam neki az elõzõ napról lefejtet, ha meg több maradt, ment a mélyhûtõbe, biztos, ami biztos. Gyógyszertárakban is lehet direkt erre való zacsit kapni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segítettetek.
Nem jó a mikró, mert egyes részek jobban melegszenek, így ha nem is forr, lehet, hogy egy részében már túlmelegedett, és tönkremennek a vitaminok stb. Hamar megmelegszik meleg vízbe állítva is, vagy bébiételmelegítõben. Úgy lehet összeönteni, ha elõbb lehûtöd a friss tejet is, és ha azonos hõmérsékletû (hideg). Tapasztalatom az, hogy fagyasztani jobb kis adagokban (30-50 ml), késõbb így jobban fel tudod használni.

Az espumisan cseppből menyi ideig és mennyit szabad adni a csecsemőnek?

2 hetes a babám,és napi 5 cseppet szoktunk neki adni este,mert nagyon nehezen kakil,vagyis nagyon nyöszörög amikor nyomja.Ti hogy adagoljátok?Meg az normális hogy két szopi között fennt van nagyon sokat?(2 óránként eszik) ami azt jelenti hogy megetetem 10 kor,és kb 11 nézel?dik,aztán bealszik,és egy óra mulva kel.

Legjobb válasz: Én eleinte infacolt adtam neki, majd kb 2 hónaposan nagyon fájt a pocija-ananászt ezzem-elvittem dokihoz. Akkor javasolta az espumisant Max napi 6 alkalommal 8 cseppet. De én csak kb háromszor adtam, úgy 2 hétig. Aztán nem adtam folyamatosan, nem fáj neki azóta se. Akkor adom, ha fáj és 5 perc alatt egít neki, addig meg maszírozom a pociját, meg tornáztatom.

Én eleinte infacolt adtam neki, majd kb 2 hónaposan nagyon fájt a pocija-ananászt ezzem-elvittem dokihoz. Akkor javasolta az espumisant Max napi 6 alkalommal 8 cseppet. De én csak kb háromszor adtam, úgy 2 hétig. Aztán nem adtam folyamatosan, nem fáj neki azóta se. Akkor adom, ha fáj és 5 perc alatt egít neki, addig meg maszírozom a pociját, meg tornáztatom.
Egyébként normális dolog sajna, hogy nehzen kakil. Még 15 hetesen is van hogy sírva kakil a lányom.De ez normális. Tornáztasd és maszírod a pocit, az segít.

Mennyit és mikor, hogy adjátok a fogzásra a homeós cuccokat? Mennyi ideig kell adni? Van itthon chamomilla vulgaris 15ch és viburcol kúp is. Hogy lenne a leghatásosabb? Innentől addig adjam ameddig az összes foga ki nem bújik?

Legjobb válasz: Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.
3000-4000 Forint és évente kell adni nekik.
Félévente oltatok pestorinnal, eddig 3500 volt alkalmanként. Tavasz elején és õsszel kapja.

Mennyi ideig lehet folyamatosan adni a virbucol (homeos) kúpot?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? És miért akarod kúpozni?

Mennyi idõs a babád? És miért akarod kúpozni?
Épp ezt kérdeztem a védõnõtõl, miután itt olvastam, hogy valaki minden este ad a babájának. Õ azt mondta, hogy nyugodtan lehet neki adni, mert homeopátiás. Viszont én biztos nem adnám állandóan. Nekem szerencsém van, kb. havonta 1x van rá szükség, de akkor tényleg hatásos is.
Nálunk is a védõnõ azt mondta, hogy azt lehet neki adni minden nap. Éjszakára szokott kapni, mert akkor nem ébred fel. Elõtte meg minden órába felsírt. Nekünk nagyon bevált.
2 hétnél tovább nem lehet adni tartossan hanem 2 hét után 1-2 hét szünetet kell tartani és ujra lehet kezdeni!!! Homeopátiás orvos mondta nekem!

Mennyi ideig kell adni a gyereknek tápszert és mitől jobba kiegészítő mint a helyettesítő táp? Különbség vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.

1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!