Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig adni (121 db)

Mennyit és mikor, hogy adjátok a fogzásra a homeós cuccokat? Mennyi ideig kell adni? Van itthon chamomilla vulgaris 15ch és viburcol kúp is. Hogy lenne a leghatásosabb? Innentől addig adjam ameddig az összes foga ki nem bújik?

Legjobb válasz: Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Dr Kárász Tamásnál mennyi idő kb amire időpontot tud adni? Van rá esély hogy még májusban megműtsön? (Orrplasztika lenne)

Meg ha jol tudom van elotte egy konzultacio is.. Ha ma felhivom akkor mikor tud fogadni szerintetek?

Legjobb válasz: Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.

Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen, es azt tudod esetleg hogy nyaron mikor nem mût? Vajon be tud még szoritani valahova? Mert õszig nem szeretnék várni.. A másik doki akit még néztem az Rezek Ödön doktorúr róla esetleg tudsz valamit? Nála is van szünet nyáron?
július-augusztus azt hiszem. Rezek is nagyon jó orrspecialista, de drágább mint a Kárász. Róla viszont nem tudom hogy áll idõpontokkal. Ezen a fórumon nézz körül.: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=47779
3000-4000 Forint és évente kell adni nekik.
Félévente oltatok pestorinnal, eddig 3500 volt alkalmanként. Tavasz elején és õsszel kapja.


8 hónaposom vérszegény, napi 8 csepp elég lehet rá? Nektek mennyit kellett adni? Mennyi idõ után rendezõdött?

2 hónapja adom a cseppet, de vért csak tegnap nèztek. Vajon meddig kell adni hogy rendezõdjön? Ahány kg annyi csepp/nap. Nektek is?

Legjobb válasz: Nekem aktifferint kellett adnom a lanyomnak, neki 3 hosan derult ki h verszegeny es vashianyos igy folsavat szedett meg. Amikor a vas elfogyott kellett vervetelre menni. Az also hatarnal voltak az ertekei igy meg 1,5 honapig kapta. A vasbol 2 ml kapott egy nap a folsavbol asszem fel tablettat kellett osszemorzsolni. Azt hugom csinalta meg gyogyszertarba kiadagolta igy nem volt sok dolgom vele csak aze sti tapszerbe belekevertem. Februarban lesz egy eves de teljesen helyrejott semmi baja. Valtozatosan is eszik. Jo etvagyu szerencsere.

Nekem aktifferint kellett adnom a lanyomnak, neki 3 hosan derult ki h verszegeny es vashianyos igy folsavat szedett meg. Amikor a vas elfogyott kellett vervetelre menni. Az also hatarnal voltak az ertekei igy meg 1, 5 honapig kapta. A vasbol 2 ml kapott egy nap a folsavbol asszem fel tablettat kellett osszemorzsolni. Azt hugom csinalta meg gyogyszertarba kiadagolta igy nem volt sok dolgom vele csak aze sti tapszerbe belekevertem. Februarban lesz egy eves de teljesen helyrejott semmi baja. Valtozatosan is eszik. Jo etvagyu szerencsere.

1. Mennyibe kerül egy "sima" válás? 2. Bárhol be lehet adni a váló keresetet, vagy az állandó lakóhelyhez kötött? 3. Hogyan zajlik a válás? (mennyi idő, mire hivatalosan is elváltak lesznek? )

4. Muszáj-e mindkét félnek eljönni, vagy az is elég, ha csak az egyik fél indítja el és van jelen?(A vagyonon megtudnak egyezni.)

Legjobb válasz: 1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el,és mindenben egyetértetek,ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van,hogy kinél legyen,ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó,ingatlan vagyon,közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk,így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba,és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés,hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl,mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....

1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el, és mindenben egyetértetek, ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van, hogy kinél legyen, ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó, ingatlan vagyon, közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk, így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba, és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés, hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl, mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....
Jajjhj de szomorú, hogy el akarsz válni :...( nem tudok sokban segíteni de azt tudom, hogy az én szüleimnek irtó hosszú ideig tartott.1év kb. de ha mindenben megegyeztek, akkor csak egy tárgyalás kell, és utána kimondjak a válást. nem baj, ha megkérdezem, hogy van e gyereketek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nekik. mert nem írtad, hogy rólad van szó.
1. Ügyvéd nélkül 12.000 forint. 2. Az utolsó KÖZÖS lakhelyhez tartozó bíróságra kell beadni. 3. Változó. Közös megegyezéssel az elsõ tárgyaláson elválasztanak, ha nincs gyerek. Min. 2-3 hónap. A tárgyaláson lehet kérni, hogy nem szeretnél a fellebezés jogával élni, így kéred az azonnali hatályt. Így már aznap elvált vagy hivatalosan. 4. A tárgyalás során van alperes és felperes. Ha a felperes nem vesz részt a tárgyaláson, akkor a bíróság visszavonásnak tekinti. A bíró ilyenkor feltételezi, hogy a felperes meggondolta magát. Röviden ennyi.

Gombás ételt mennyi idõs kortól lehet adni?

Legjobb válasz: 18 hós a lányom. Sokszor volt már ebédre gombás étel, de eddig nem mertem adni neki. Igazából nem tudom, mikortól lehet adni neki. Ha gombát mondjuk nem is, de a szaftját eheti tészétával és husival?

A kérdező hozzászólása: 18 hós a lányom. Sokszor volt már ebédre gombás étel, de eddig nem mertem adni neki. Igazából nem tudom, mikortól lehet adni neki. Ha gombát mondjuk nem is, de a szaftját eheti tészétával és husival?
A válasz engem is érdekelne. A fiam 19 hónapos én már fõztem úgy bolognai-t, hogy gombát is tettem bele, csak úgy mertem, hogy õ ne kapjon belõle. Ettõl nem volt semmi baja. Mondjuk már korábban gombapaprikást is evett, csak a szaftját, kb 16-17 hónaposan, nah attól volt hasfájás.
[link] itt mindent megtaláltok :) (google a barátom)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor legalább a két éves korát megvárom, és inkább majd atájt próbálom meg bevezetni. :D

Mennyi ideig kell adni a gyereknek tápszert és mitől jobba kiegészítő mint a helyettesítő táp? Különbség vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.

1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.

Mennyi idõ alatt tudok lefogyni kb.15 kg-t? Most 80 kg vagyok és 165 cm (nõ vagyok) mennyi idõ szükséges hogy le tudjam adni azt a 15kg-ot? És hogyan? Mi lenne a leggyorsabb módszer? Ha fitneszterembe kezdek el járni az jó lesz?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!

Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!
Ha gyorsan fogysz, tönkre megy a bõröd és csak plasztikázni lehet majd, hogy újra normális legyen. Max heti fél vagy 1 kiló. A Sárga tényleg hasznos, érdemes elolvasni. Összefoglalva: aerób edzés és (lehetõleg kiszámolt) diéta kell neked.
Megfelelõ edzés, precíz táplálkozás plusz pihenés.Nem lesz olyan gyors mint ahogy elvárod, kitartás kell hozzá, neten szarásig vannak jó cikkek ilyen témában, keress utána:)
igen a bõrödre figyelj testvérem fél év alatt fogyott 20 kg ot nagyon rondán nz ki a hasa viszont én 1 év alatt fogytam 10 kg ot és semmilyen rondaság nincs rajtam

Egy kaukázusi juhászkutyának mennyi idõs korig lehet napi 2-3 rendszerességgel kaját adni? 1-1, 5?

Fél éves kaukázusim van, minden nap kap legalább 2 kupa (kb 500g) tápot,maradékot és csirkefarhátot(azt nem midnen nap).

Legjobb válasz: Teljesen felesleges, kb. fél éves kora után bõven elég neki 1x kapni. Ráadásul az 500gramm táp, ráadásul 2x nekem nagyon soknak tûnik. Fõleg úgy, hogy még kap mellé ezt+azt. Nem tudom mennyi idõs mondjuk, de ha fél évesnél fiatalabb, akkor a napi 500gramm tûnik inkább reálisnak, persze ez tápfüggõ. Az mindenesetre biztos, hogy ha túlnyomod a kutyát, akkor azzal nagyon sokat ártasz egy óriástestû fajtának, mert túl gyorsan fog nõni, túl nagy lesz hirtelen a tömege úgy, hogy a csontjai még nem fogják elbírni.

Teljesen felesleges, kb. fél éves kora után bõven elég neki 1x kapni. Ráadásul az 500gramm táp, ráadásul 2x nekem nagyon soknak tûnik. Fõleg úgy, hogy még kap mellé ezt+azt. Nem tudom mennyi idõs mondjuk, de ha fél évesnél fiatalabb, akkor a napi 500gramm tûnik inkább reálisnak, persze ez tápfüggõ. Az mindenesetre biztos, hogy ha túlnyomod a kutyát, akkor azzal nagyon sokat ártasz egy óriástestû fajtának, mert túl gyorsan fog nõni, túl nagy lesz hirtelen a tömege úgy, hogy a csontjai még nem fogják elbírni.
Nyugodtan etesd élete végéig napi kétszer, hiszen õ is hajlamos a gyomorcsavarodásra! Ha nem sovány, akkor nincs szüksége semmire, arra kell figyelni, hogy kövér ne legyen, mert megterhelheti az ízületeit, csontjait, hiszen még bõven fejlõdik. Fél éves elmúlt, szóval már elég neki a napi két etetés. Egyébként nem árt jó minõségû táppal etetni (a josera nekünk bevált nagytestû kutyánál), illetve ha adsz neki húst, akkor egy kis túró is mehet neki, hogy a kalcium-foszfor arány ne boruljon fel.
mi féléves koráig, 3-szor adtunk neki enni, 1 éves koráig gondoltuk a napi két etetést, ám nem vált be, így mai napig kétszer kap mert igényli is.hozzáteszem 2 lessz március végén.csonterõsítõ, multivitamin(lavet)mehet neki nyugodtan.mindkettõbõl 2, aztán majd meglátod.maradék nyugodtan(elengedhetetlen szerintem), a táp úgy jó ahogy van.3naponta nyersen add a húst neki, a farhát, csirkefej(abban sok a vitamin), mellcsont, és olyat is amin tud rágódni.csirkecombcsont kizárva, gondolom tudod.de mondom csak 3 naponta a többit lehetõleg fõzd meg, túl gyakran nem jó de majd meglátod hogy reagál az emésztése rá.szerintem kétszer felnõttként is kaphat nyugodtan, csak kevesebbet.
2-es vagyok. Esetleg egy kis ízületvédõt (cápaporc tablettát, vagy zöldkagyló kivonatot) nem árt neki adni.
2-es vagyok megint. Csonterõsítõnél vigyázni kell, hogy lehetõleg ne legyen benne foszfor, mert az megnyomhatja nagyon a növekedését, és akkor megterhelheti az ízületeit, csontjait a hirtelen növekedés! Szóval én inkább túrót adnék még neki kb. heti egyszer, illetve zöldkagylót, vagy cápaporcot.
zöldkagyló jó ötlet mondjuk, nekem is mondta haver, de közben már szépen felcseperedett.próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak, a 2 kupa táp 500 g

Talán tejallergiás a babám. Mennyi idő múlva számítsak változásra a tüneteket illetően ha ma kezdtem el adni neki tejmentes tápszert? Mennyi idő múlva ürül ki a sima tápszer a szervezetéből?

Legjobb válasz: Milyen tejmentes tápszert kap és mik voltak a tünetei? 12-21 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a tejfehérje, vagyis 2-3 hét.

Milyen tejmentes tápszert kap és mik voltak a tünetei? 12-21 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a tejfehérje, vagyis 2-3 hét.
Nekünk két hét után múlt el az ekcéma majdnem teljesen a nyakáról. Sinlac-ot ettünk. Bármilyen tejestõl és a Tomi Kristálytól kijön újra :-(
2 hét
A kérdező hozzászólása: egyenlõre csak gyanakszom. folyamatosan folyik az orra sokszor kakál, és száraz foltok vannak a bõrén. hétfõn megyünk újra dokihoz. már hetek óta ez a helyzet, de csak most kezdtem gyanakodni. azt hittem vmi vírust kaptunk be. eddig sima beba 2-t evett 6hónapos korától, elõtte anyatej +1-es táp. ma vettem neki sinlacot. hogy kell adagolni mert nem találom rajta sehol. ez vmi pép. rosszat vettem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!