Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig adni (113 db)

Mennyit és mikor, hogy adjátok a fogzásra a homeós cuccokat? Mennyi ideig kell adni? Van itthon chamomilla vulgaris 15ch és viburcol kúp is. Hogy lenne a leghatásosabb? Innentől addig adjam ameddig az összes foga ki nem bújik?

Legjobb válasz: Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Dr Kárász Tamásnál mennyi idő kb amire időpontot tud adni? Van rá esély hogy még májusban megműtsön? (Orrplasztika lenne)

Meg ha jol tudom van elotte egy konzultacio is.. Ha ma felhivom akkor mikor tud fogadni szerintetek?

Legjobb válasz: Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.

Májusban már esélytelen. Konzultációra jövõ hétre szerintem tud idõpontot adni. Ott készít képeket, onnantól kb 2 hét mire küldi a tervet. Ha tetszik a terv és kérsz mûtétre idõpontot akkor az még kb 4 hét. Szóval mostantól kb 6 hét legkorábban mire eljuthatsz a mûtétig, viszont nyáron lesz 2 hónap mikor nem mût így lehet már eleve csak õszre tudna téged berakni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen, es azt tudod esetleg hogy nyaron mikor nem mût? Vajon be tud még szoritani valahova? Mert õszig nem szeretnék várni.. A másik doki akit még néztem az Rezek Ödön doktorúr róla esetleg tudsz valamit? Nála is van szünet nyáron?
július-augusztus azt hiszem. Rezek is nagyon jó orrspecialista, de drágább mint a Kárász. Róla viszont nem tudom hogy áll idõpontokkal. Ezen a fórumon nézz körül.: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=47779

8 hónaposom vérszegény, napi 8 csepp elég lehet rá? Nektek mennyit kellett adni? Mennyi idõ után rendezõdött?

2 hónapja adom a cseppet, de vért csak tegnap nèztek. Vajon meddig kell adni hogy rendezõdjön? Ahány kg annyi csepp/nap. Nektek is?

Legjobb válasz: Nekem aktifferint kellett adnom a lanyomnak, neki 3 hosan derult ki h verszegeny es vashianyos igy folsavat szedett meg. Amikor a vas elfogyott kellett vervetelre menni. Az also hatarnal voltak az ertekei igy meg 1,5 honapig kapta. A vasbol 2 ml kapott egy nap a folsavbol asszem fel tablettat kellett osszemorzsolni. Azt hugom csinalta meg gyogyszertarba kiadagolta igy nem volt sok dolgom vele csak aze sti tapszerbe belekevertem. Februarban lesz egy eves de teljesen helyrejott semmi baja. Valtozatosan is eszik. Jo etvagyu szerencsere.

Nekem aktifferint kellett adnom a lanyomnak, neki 3 hosan derult ki h verszegeny es vashianyos igy folsavat szedett meg. Amikor a vas elfogyott kellett vervetelre menni. Az also hatarnal voltak az ertekei igy meg 1, 5 honapig kapta. A vasbol 2 ml kapott egy nap a folsavbol asszem fel tablettat kellett osszemorzsolni. Azt hugom csinalta meg gyogyszertarba kiadagolta igy nem volt sok dolgom vele csak aze sti tapszerbe belekevertem. Februarban lesz egy eves de teljesen helyrejott semmi baja. Valtozatosan is eszik. Jo etvagyu szerencsere.


1. Mennyibe kerül egy "sima" válás? 2. Bárhol be lehet adni a váló keresetet, vagy az állandó lakóhelyhez kötött? 3. Hogyan zajlik a válás? (mennyi idő, mire hivatalosan is elváltak lesznek? )

4. Muszáj-e mindkét félnek eljönni, vagy az is elég, ha csak az egyik fél indítja el és van jelen?(A vagyonon megtudnak egyezni.)

Legjobb válasz: 1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el,és mindenben egyetértetek,ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van,hogy kinél legyen,ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó,ingatlan vagyon,közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk,így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba,és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés,hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl,mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....

1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el, és mindenben egyetértetek, ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van, hogy kinél legyen, ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó, ingatlan vagyon, közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk, így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba, és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés, hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl, mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....
Jajjhj de szomorú, hogy el akarsz válni :...( nem tudok sokban segíteni de azt tudom, hogy az én szüleimnek irtó hosszú ideig tartott.1év kb. de ha mindenben megegyeztek, akkor csak egy tárgyalás kell, és utána kimondjak a válást. nem baj, ha megkérdezem, hogy van e gyereketek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nekik. mert nem írtad, hogy rólad van szó.
1. Ügyvéd nélkül 12.000 forint. 2. Az utolsó KÖZÖS lakhelyhez tartozó bíróságra kell beadni. 3. Változó. Közös megegyezéssel az elsõ tárgyaláson elválasztanak, ha nincs gyerek. Min. 2-3 hónap. A tárgyaláson lehet kérni, hogy nem szeretnél a fellebezés jogával élni, így kéred az azonnali hatályt. Így már aznap elvált vagy hivatalosan. 4. A tárgyalás során van alperes és felperes. Ha a felperes nem vesz részt a tárgyaláson, akkor a bíróság visszavonásnak tekinti. A bíró ilyenkor feltételezi, hogy a felperes meggondolta magát. Röviden ennyi.

Mennyi ideig kell adni a gyereknek tápszert és mitől jobba kiegészítő mint a helyettesítő táp? Különbség vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.

1 éves kor után bevezethetõ a tehéntej, tehát addig tápszert kell adni (ha nincs anyatej). De természetesen tovább is ihatja a tápszert, akár 2-3 éves koráig, ha nem akarsz neki tehéntejet adni. Igazából nincs sok különbség a helyettesítõ és a kiegészítõ tápszer között, talán a kiegészítõnek valamennyivel nagyobb a kalóriaértéke, de nem számottevõ a különbség.

Mennyi idõ alatt tudok lefogyni kb.15 kg-t? Most 80 kg vagyok és 165 cm (nõ vagyok) mennyi idõ szükséges hogy le tudjam adni azt a 15kg-ot? És hogyan? Mi lenne a leggyorsabb módszer? Ha fitneszterembe kezdek el járni az jó lesz?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!

Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!
Ha gyorsan fogysz, tönkre megy a bõröd és csak plasztikázni lehet majd, hogy újra normális legyen. Max heti fél vagy 1 kiló. A Sárga tényleg hasznos, érdemes elolvasni. Összefoglalva: aerób edzés és (lehetõleg kiszámolt) diéta kell neked.
Megfelelõ edzés, precíz táplálkozás plusz pihenés.Nem lesz olyan gyors mint ahogy elvárod, kitartás kell hozzá, neten szarásig vannak jó cikkek ilyen témában, keress utána:)
igen a bõrödre figyelj testvérem fél év alatt fogyott 20 kg ot nagyon rondán nz ki a hasa viszont én 1 év alatt fogytam 10 kg ot és semmilyen rondaság nincs rajtam

Egy kaukázusi juhászkutyának mennyi idõs korig lehet napi 2-3 rendszerességgel kaját adni? 1-1, 5?

Fél éves kaukázusim van, minden nap kap legalább 2 kupa (kb 500g) tápot,maradékot és csirkefarhátot(azt nem midnen nap).

Legjobb válasz: Teljesen felesleges, kb. fél éves kora után bõven elég neki 1x kapni. Ráadásul az 500gramm táp, ráadásul 2x nekem nagyon soknak tûnik. Fõleg úgy, hogy még kap mellé ezt+azt. Nem tudom mennyi idõs mondjuk, de ha fél évesnél fiatalabb, akkor a napi 500gramm tûnik inkább reálisnak, persze ez tápfüggõ. Az mindenesetre biztos, hogy ha túlnyomod a kutyát, akkor azzal nagyon sokat ártasz egy óriástestû fajtának, mert túl gyorsan fog nõni, túl nagy lesz hirtelen a tömege úgy, hogy a csontjai még nem fogják elbírni.

Teljesen felesleges, kb. fél éves kora után bõven elég neki 1x kapni. Ráadásul az 500gramm táp, ráadásul 2x nekem nagyon soknak tûnik. Fõleg úgy, hogy még kap mellé ezt+azt. Nem tudom mennyi idõs mondjuk, de ha fél évesnél fiatalabb, akkor a napi 500gramm tûnik inkább reálisnak, persze ez tápfüggõ. Az mindenesetre biztos, hogy ha túlnyomod a kutyát, akkor azzal nagyon sokat ártasz egy óriástestû fajtának, mert túl gyorsan fog nõni, túl nagy lesz hirtelen a tömege úgy, hogy a csontjai még nem fogják elbírni.
Nyugodtan etesd élete végéig napi kétszer, hiszen õ is hajlamos a gyomorcsavarodásra! Ha nem sovány, akkor nincs szüksége semmire, arra kell figyelni, hogy kövér ne legyen, mert megterhelheti az ízületeit, csontjait, hiszen még bõven fejlõdik. Fél éves elmúlt, szóval már elég neki a napi két etetés. Egyébként nem árt jó minõségû táppal etetni (a josera nekünk bevált nagytestû kutyánál), illetve ha adsz neki húst, akkor egy kis túró is mehet neki, hogy a kalcium-foszfor arány ne boruljon fel.
mi féléves koráig, 3-szor adtunk neki enni, 1 éves koráig gondoltuk a napi két etetést, ám nem vált be, így mai napig kétszer kap mert igényli is.hozzáteszem 2 lessz március végén.csonterõsítõ, multivitamin(lavet)mehet neki nyugodtan.mindkettõbõl 2, aztán majd meglátod.maradék nyugodtan(elengedhetetlen szerintem), a táp úgy jó ahogy van.3naponta nyersen add a húst neki, a farhát, csirkefej(abban sok a vitamin), mellcsont, és olyat is amin tud rágódni.csirkecombcsont kizárva, gondolom tudod.de mondom csak 3 naponta a többit lehetõleg fõzd meg, túl gyakran nem jó de majd meglátod hogy reagál az emésztése rá.szerintem kétszer felnõttként is kaphat nyugodtan, csak kevesebbet.
2-es vagyok. Esetleg egy kis ízületvédõt (cápaporc tablettát, vagy zöldkagyló kivonatot) nem árt neki adni.
2-es vagyok megint. Csonterõsítõnél vigyázni kell, hogy lehetõleg ne legyen benne foszfor, mert az megnyomhatja nagyon a növekedését, és akkor megterhelheti az ízületeit, csontjait a hirtelen növekedés! Szóval én inkább túrót adnék még neki kb. heti egyszer, illetve zöldkagylót, vagy cápaporcot.
zöldkagyló jó ötlet mondjuk, nekem is mondta haver, de közben már szépen felcseperedett.próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak, a 2 kupa táp 500 g

Talán tejallergiás a babám. Mennyi idő múlva számítsak változásra a tüneteket illetően ha ma kezdtem el adni neki tejmentes tápszert? Mennyi idő múlva ürül ki a sima tápszer a szervezetéből?

Legjobb válasz: Milyen tejmentes tápszert kap és mik voltak a tünetei? 12-21 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a tejfehérje, vagyis 2-3 hét.

Milyen tejmentes tápszert kap és mik voltak a tünetei? 12-21 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a tejfehérje, vagyis 2-3 hét.
Nekünk két hét után múlt el az ekcéma majdnem teljesen a nyakáról. Sinlac-ot ettünk. Bármilyen tejestõl és a Tomi Kristálytól kijön újra :-(
2 hét
A kérdező hozzászólása: egyenlõre csak gyanakszom. folyamatosan folyik az orra sokszor kakál, és száraz foltok vannak a bõrén. hétfõn megyünk újra dokihoz. már hetek óta ez a helyzet, de csak most kezdtem gyanakodni. azt hittem vmi vírust kaptunk be. eddig sima beba 2-t evett 6hónapos korától, elõtte anyatej +1-es táp. ma vettem neki sinlacot. hogy kell adagolni mert nem találom rajta sehol. ez vmi pép. rosszat vettem?

Kisfiam nem szopizik, csak fejek neki. Szeretném minél tovább anyatejjel tápláni. Hogyan tartható fenn a tejmermelés? S körülbelül mennyi ideig számíthatok arra, hogy csak anyatejet tudok adni neki?

Milyen gyakran fejjek, milyen technikával, milyen mellszívót érdemes használni... MINDEN JÓ TANÁCS JÓL JÖNNE! Most három hónapos! Válaszotok el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: szia! mindenképp elektromos mellszívó kell szerintem, az sokkal hatékonyabb. én a kézivel negyed annyit sem tudtam kisajtolni. mennyi most a tejed? gondolom, mivel eddig szopott a kicsi, valamennyire beállt a tejtermelés. érdemes a fejést is így csinálni. fontos, hogy minden nap kb. ugyanakkor fejj. ha több tejet szeretnél, sûrûbben fejj. azt olvastam, hogy a gyakoriság számít, nem a fejés idõtartama. addig fejj, míg kiürül a mell. ez 10-30 perc, változó. azt nem tudjuk megmondani, meddig fog menni a "termelés". nekem csak pár hétig ment (bármit tettem, apadt), a barátnõmnek hónapokig. sok sikert és jó egészséget!

szia! mindenképp elektromos mellszívó kell szerintem, az sokkal hatékonyabb. én a kézivel negyed annyit sem tudtam kisajtolni. mennyi most a tejed? gondolom, mivel eddig szopott a kicsi, valamennyire beállt a tejtermelés. érdemes a fejést is így csinálni. fontos, hogy minden nap kb. ugyanakkor fejj. ha több tejet szeretnél, sûrûbben fejj. azt olvastam, hogy a gyakoriság számít, nem a fejés idõtartama. addig fejj, míg kiürül a mell. ez 10-30 perc, változó. azt nem tudjuk megmondani, meddig fog menni a "termelés". nekem csak pár hétig ment (bármit tettem, apadt), a barátnõmnek hónapokig. sok sikert és jó egészséget!
Ne szúrjátok le, biztos szívesebben szoptatna õ is, mint hogy fejjen... Én még csak két hónapja csinálom ezt, mint te: fejek háromóránként. Éjjel-nappal. Kezdtem Avent kézivel, most váltottam Avent elektromosra. Ég és föld! A kézi is jó volt, de az elektromos egy álom! És sokkat többet kiszed a mellembõl, mint én a pumpálással. Egyéb tanácsaim: - sok folyadék, fejés közben is! - sok pihenés, lehetõleg fekve - semmi idegeskedés, fejés közben pláne nem! - fehérjedús táplálkozás, vitaminok - rendszeres és gyakori fejés
Én is fejtem az elsõ lányomnak, mert nem szopizott. Fél évig sikerült anyatejjel etetnem, abból 4 hónap volt amikor kizárólag azt kapott. Én elkezdtem diétázni olyan 3 hónapos kora körül, mert iszonyat rosszul éreztem magam a hatalmas túlsúlyommal, és szerintem azért lett kevesebb a tejem. Napi kb. 4-5x fejtem, avent gépi szívóval. Kitartás, és nagyon büszke lehetsz magadra!
Én is csak fejtem és rengeteg tejem volt, egyáltalán nem csökkent a mennyiség azért mert csak fejtem. Én az elsõ 6 hónapban 3 óránként fejtem, ugyanúgy mintha csak rendesen enne. Még az elsõ 4 hónapban hajnalban is fel kellett kellnem fejni, mert nem bírtam volna ki reggelig, széttdurrantam volna:) De utánna már kibírtam fejés nélkül reggelig, és 4 óránként fejtem még két hónapig, vagyis 8 hónapos koráig, majd utánna már csak 3x. Majd 10 hónapos volt mikor én választottam már el, mert már elegem lett a fejésbõl és a fagyóban is volt még vagy 40 liter lefagyasztott anyatej. Úgy apasztottam el, hogy már csak ici-piciket fejtem ki, hogy épp csak ne feszüljön és szerencsére gyorsan elapadt.
Avent elektromos mellszívó!
21.10-es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy én kézi avent mellszívóval fejtem. De ha tudtam volna, hogy ennyi tejem lesz, akkor biztos vettem volna egy elektromosat, Aventet mert olyan cümisüvegeink voltak, így azt hozzá lehet csatlakoztatni.
szerintem is mindenképpen elektromos, vagy medela, vagy avent. És próbáld mindig mellre tenni, hogy kicsit küzdjön a tejért, ahogy erõsödik, úgy lesz egyre ügyesebb is.
Miért nem szopizik? Minden alkalommal próbálod cicire tenni? Hónapokig lehet tejet akkor is ha csak fejed. Ha kézzel könnyebb akkor úgy csináld, ha a mellszívóval jön egyszerübben akkor meg úgy
Miért nem szopizik a pici? Mégiscsak az segítene a legtöbbet, ha megtanulna szopizni.
Õ szopcsizza ki a tejcsit a cicidbõl!!!, és tuti, h renszeres-és sok tejcsid lesz.Ha beáll a kereslet -kinálat a tejtermelõdésben, akkor hidd el ugy lesz ahogyan szeretnéd. 25 hónapja szoptatok és még mindig rengeteg tejem van:-)
utolsó vagyok, és sohasem fejtem, inkább sebes mellbimbóval, lázasan( a mellgyulladástól)próbáltam szoptatni.. nem adtam fel, 2 hónap kellett, mire megtanult szopcsizi a babám.. de mostmár mondhatom, h megérte:)
Sorstárs! Enyém sárga volt, aztán sosem fogadta el a mellemet. 6 hós koráig csak tejet kapott + fagyasztottam, 7 hós volt amikor táppal is pótoltunk (addig kevés gyümi). 10 hós elmúlt, mikor elfogyott a tejem, és a maradékok az 1. szülinapjáig tartottak ki, úgy, hogy este kapta azt, máskor meg tápot. medela elektromost használtunk, 2 motor és 2 szívókar ment tönkre a nagyüzemi használattól, szal legközelebb lehet, hogy nem ezzel csinálnám, de kiszedte, az biztos. Csodállak! Légy kitartó és meg lesz a gyümölcse! Ha gondolod, írj privibe!
Most olvastam végig, mennyi sorstárs! Én meg azt hittem annak idején, hogy egyedül vagyok a világon és sose lesz vége. Gratula mindenkinek! Hõsök vagytok!!!
szia!Akár én is írhattam volna amit végszónak írtál.2 és fél hetes kisfiam van, a kórházban szokott rá a cumisüvegre, nem ment a szopi.Császárral szültem, alig indult be.Kezdettõl fogva tápszeres volt a tej mellett.Most cicit kap, de csak ha azonnal rákap, aztán után üveget, hol tejjel, hol tápszerrel.Folyamatosan fejem.Szegénykémnek nem ment a cicizés, 15 percig üvöltött, a szívem szakadt meg, és adtuk üvegbõl.A barátnõim mondták, rakjad mellre.Köszi...de ha nem megy, a gyerek annyira sírt, h fulladozott.Most már jobban megy a cici, de 15-20 perc alatt kb 15-20 ml-ert tud kiszívni, aztán jön az üveg a maradékkal, mert kb 100-at eszik.4 kg volt, nem elég neki a kis adag.Tehát cici és üveg, és ha nem megy akkor csak üveg.Azt hiszem ezt az érti csak meg, aki hasonló cipõben jár:(kitartást, és te ne érezd ezért rosszul magad.Én sokat sírtam, de már elhiszem, h üveggel, cumival, és tápszerrel is jó anya vagyok.
nem semmi..bár minden Nõ ilyen Anya lenne! Én 2 éve szoptatok(az elején kõkemény volt, sebes vérzõ bimbóval szoptatni..szóval megéltem én is egyet s mást:-/ de megérte:-)azóta megtanulta hogy is kell szopcsizni a Drágám, és ahogy érzem, nem egyhamar fog lemondani a tejcsirõl.Sokan mondták is, h hú, már ilyen nagyfiú, miért szopik?miért nem választom el? Én meg fogom a fejem, h kinek mi köze hozzá?? meg amugy se lenne szívem nekem elválasztani.., majd Õ:-)
A Medela fejõ tényleg jó az elektromos. De lehet ha van sok tejed akkor ez gyenge.Nekem is néha fura hangokat/szagokat ad ki fejés alatt..
Lányok, nem provokálásból, de annyit megkérdeznék, hogy ki meddig próbálkozott a szoptatással? Hányszor és mennyit próbáltátok úgy, hogy a baba sírt és nyüszizett? Olyan esetekre gondolok, amikor huzamosabb ideig nem adtatok utána/mellé üvegbõl pótlást, csakis a kizárólagos szoptatást "erõltettétek". Tanácsadónak készülök, ezért érdekelne.
Utolsó!ellötted iró vagyok. ímindig szopiztatom.ícsak 1*1 szer kapja meg üvegbõl a pótlást.csak akkor ha már esetleg lefejtem abból a cicibõl amibõl evett. De ha nincs más akkor vagy ugyanabból vagy ha eltelik mondjuk 1óra akkor a másikból kap.
Nekem ezt javasolták: fejésidõ ha jön belõle ha nem: 7-7 , 5-5 , 3-3 perc felváltva. Persze elõtte jól felmasszírozni. Nem tudom meddig lesz így jó, most 2 hónapos a babám, amióta hazajöttünk kórházból, így csináljuk. És mindig akkor fejek, amikor õ befejezte az evést, így készül a köv. adag :) És , hogy a cicik honnan tudják mikor kell emelni a szintet, nem tudom, de megtették :) )) Kitartás!

Tüszőrepesztő szurit mikor, hányadik napon szoktak adni? És mennyi idő után hat? És mennyibe kerül?

Szedem a clostyt és mellette a doki azt mondta, hogy menjünk vissza a 15. napon repeszteni. Ezt nagyon furcsállom, hisz azt hallottam, hogy 36 óra múlva hat. No akkor 16-17 napon ovulálok a szuri miatt. De szerintem nekem már el?tte is lesz peteérés, hisz az elvileg 14 nap körül van, s?t.. A ciklusom 26 napos. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni,köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!

Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni, köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!
Szia! Én Fostimon szurit kaptam. Két ciklusban próbálkoztunk, mind a kétszer teherbe is estem, de sajnos az elsõ baba elment a 7. héten. Akkor 3 szurit kaptam 11-13-15. napokon. A második stimulálásnál 6 szurit kaptam 11-16. napokon). A 15. napon csak egy 10mm-es tüszõm volt, de mégis akkor sikerült. Ez 2008. márciusában volt. Akkor 1 szuri 4-5000Ft között volt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Elsõ vagyok!Még annyit el felejtettem az én dokim is azt mondta a ható idõ 36.h.A choragon 500.három ampullás/doboz és majdnem 10.000ft.Sok sikert!
Nekem 30 naposak a ciklusaim. A 14. napon este kellett beadni a szurit, és a 16. napon délelõtt volt az inszeminációm. Én az Ovitrile nevût kaptam, ami 7 ezer valahányszáz ft.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!