Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a szakrendelésre (2 db)

Mennyi ideig érvényes a szakrendelésre szóló beutaló?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy 1 hónap.

Úgy tudom, hogy 1 hónap.
A 30 napos érvényességi idõ (már) nem érvényes. Hogy mióta nincs, azt nem tudom, én '99-ben kérdeztem orvostól, h. a fél éves beutalóm érvényes-e, v. másikat kell kérnem, és azt mondta, h. jó az, ha a tüneteim még fennállnak, menjek nyugodtan a szakrendelésre. Továbbá az alábbi dokumentumból kitûnik, h. egy eü. szolgáltatót azért bírságolt meg a felügyelet, mert egy beteget elküldtek azzal, h. 30 nap után új beutalóra van szükség. http://www.ebf.hu/letoltes/200706/0608_xvkerulet.doc Idézet: "A beutaló érvényességi idejével kapcsolatosan jogszabály idõkorlátot nem állapít meg, ezért a biztosítottól akkor sem kérhetõ újabb beutaló, ha az ellátásra a beutaló kiállítását követõ 30 napon túl kerül sor."

Debrecenben (Klinika) a meddőségi szakrendelésen mennyi a várakozási idő (mire időpontot adnak)? Tényleg csak napi 1 órában lehet időpontot kérni?

Ingyenes, vagy fizetős? Vagy az aktuális orvos átirányít inkább a magánrendelőjébe? Milyenek az orvosok, lehet esetleg kérni, hogy kihez szeretnék menni, esetleg tudtok ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Szia, Ez engem is érdekelne, sikerült kiderítened?

Szia, Ez engem is érdekelne, sikerült kiderítened?
A kérdező hozzászólása: Szia! Képzeld szerdán felhívtam õket, és jövõ kedden megyek :) - tehát nem sok, én többre számítottam, az otiban a nõgyógyászatra 1 hónapra kaptam idõpontot nyáron. Én a megadott idõben hívtam minden nap 9-10-ig lehet, nagyon-nagyon kedves a hölgy, aki az idõpontot adja. Most egy doktornõhöz megyek, azt mondta ez a hölgy, hogy elõírnak majd pár vizsgálatot, és majd ha szükséges kezelés, akkor már eldönthetem, hogy kihez fogok járni.
Szia, Köszi az információkat. Én november végén akarok menni, akkor még ráérek telefonálni. Nekem már volt néhány vizsgálatom máshol, velem elvileg minden rendben, nálunk a férjem eredménye miatt inszeminációt javasoltak, de legutóbb már egész jó lett az eredmény, így várunk még egy kicsit. Mi már 2, 5 éve próbálkozunk. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma voltam, mivel 1 éve próbálkozunk a kistérségek, mi most kezdjük a kivizsgalast, az asszisztens nõ nagyon aranyos, a köv.cciklusban kell mennem a 3.napon hormonvizsgálatra, aztáj majd meglátjuk. Nálunk a férjem ok, neki születtek az eredményei. Azt mondták, lehet, hogy csak tulstresszelem a dolgot és ezért nem jön össze. Sok sikert nektek!!
A kérdező hozzászólása: Kistérség= kisteso :)
A kérdező hozzászólása: Születtek= szuperek - okos telefon átka.
En pont ma reggel hivtam oket a Klinikan es csutortokre kaptam idopontot. Azt viszont elfelejtettem megkerdezni, hogy ingyenes-e. Az volt nektek ott a vizsgalat? Mindent ott csinalnak vagy kuldenek tovabb?
A kérdező hozzászólása: Bár már csütörtök van, te kinél voltál? Amúgy ingyenes, nekem hormonvérvétel volt, az rendben volt, és most van a 3. clostybegyt-es hónapom, ez az utolsó, ha most sem sikerül vissza kell mennem és folytatják további vizsgálatokkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!