Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a kezdeti (59 db)

Srácok, mennyi idő után bántátok meg a szakítást? Mennyi idő után kezdett igazán fájni/ hiányozni? RÖgtön vagy el kellett telnie kis időnek?

Már ha egyáltalán megbántátok.

Legjobb válasz: Miért bánnám meg? Ha már szakítok akkor oka van:D

Miért bánnám meg? Ha már szakítok akkor oka van:D
az én exem 2-3 hónapot jól elvolt majd utána kezdett el nálam nagyon puncsolni, hogy megbánta
én sosem a szakitást bántam hanem azt, hogy odáig fajult. Részben miattam részben a nök miatt is.
ha csak az miatt lett vége mert esetleg félt egy komoly kapcsolattól vagy attól hogy nem éli ki magát ezt bepótolja, rájön hogy kész egy komoly kapcsolatara, ilyenkor elõfordulhat az hogy visszamegy az exhez feltéve ha az még visszafogadja, de amúgy változó hogy kinek mennyi idõ kell hozzá
Letöltendõ 5 évem 2. évében.
ez engem is érdekel :)

Hány hónapos volt a babád amikor először négykézlábra állt de még nem mászott? Mennyi idő után kezdett mászni ezután?

Legjobb válasz: 6,5 hósan állt négykézlábra és erre 1,5 hónapra kezdett el rendesen mászni. Kúszni nem nagyon kúszott

6, 5 hósan állt négykézlábra és erre 1, 5 hónapra kezdett el rendesen mászni. Kúszni nem nagyon kúszott
7 hónaposan kezdett kúszni és kutyázni, 9 hónaposan mászni.
Mindkét gyerekem 5, 5 hónapos korában állt négykézlábra és mindkettõ napra pontosan 7 hónaposan kezdett mászni. :) )
Fiam 6 hónapos, 5 hósan állt elõször négykézlábra, akkor kezdett kúszni, mára már elég jól megy a mászás is.
Az en kisfiam is 5 honaposan allt negykezlabra de csak 7 honaposan kezdett el maszni. Kuszni sosem kuszott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az enyém is 5 hós és most kezdett négykézlábra állni. Én is úgy tudtam, hogy ezt késõbb szokták csinálni. Nem is értem miért csinálja a babám, mert kúszni még nem kúszik. De ezek szerint van ilyen, hogy már korábban rákapnak a babák erre. Én örülnék ha nyugiban elnézegetne maga körül, de egész nap csak ezt gyakorolja. Persze tudom, hogy minden baba más és más. Lehet hogy õ majd késõbb fog felállni pl. Igazából csak az érdekel hogy mennyi idõ a gyakorlás mi után megtanulnak mászni, mert így akkorákat dob magán hogy csak úgy koppan a feje a járókában.
A lányom kb 7 hónaposan kezdett négykézlábra állni, 7, 5 hónaposan mászni, ami szerintem tök átlagos volt. A fiam 4, 5 hónaposan kutyázott, 5, 5 hónaposan már szépen mászott, õ egy "kicsit" pörgõsebb baba.
Egyébként ha 10 hósan kezd el mászni, még az is teljesen normális... 5-ös válaszoló
Kedves KÉrdezõ! Ne ijedj meg a válaszok láttán, azért nem az az általános hogy 5 hónaposan már négykézlábra áll a baba, csak az ilyen babák anyukái büszkék a babájuk teljesítményére és inkább õk írnak az ilyen jellegû kérdésekre. Szóval az én babóm olyan 7 és fél hónaposan kezdte a négykézlábazást, és 8 és fél hósan mászott.
lányom 14-én töltötte a 6 hónapot, elötte pár héttel kezdett négykézlábra állni, 1 hete mászik is pár lépésnyit, de inkább még csak behúzza a lábait maga alá, és elõre löki magát.
Az enyém most kezdett el kutyázni, 5 hónapos lesz jövõ héten. Mászni még nem mászik!
5 hónapos kora óta áll négykézláb, sõt mindent így csinál, és már ülésbe is hátratolja magát. Most 7 hónapos, de még nem mászik.

Mennyi idövel a kúszás megkezdése után kezdett el mászni a babátok?

Legjobb válasz: 6hó+1hetes korában kezdett kúszni, 6 napra rá mászni, rá 2 hétre felállt kapaszkodva.

6hó+1hetes korában kezdett kúszni, 6 napra rá mászni, rá 2 hétre felállt kapaszkodva.
6 honaposan kuszott, 1 hetire rá már mászott, szoval nem sokat váratott.
7 hónaposan kúszott, de csak 11 hónaposan kezdett el mászni. Viszont elõtte jóval felállt és lépkedett már bútorokba kapaszkodva. Szóval nálunk felcserélte a dolgokat a kisfiam.
nálunk is úgy történt mint a 2. válaszolónál, 6, 5 hósan kúszott, de majd 11 hósan mászott de nálunk ennek az volt az oka, hogy sokáig féloldalasan kúszott, az egyik oldalát jobban használta, és emiatt nem tudott sokáig mászni, aztán miután rendesen elkezdett kúszni, olyan igazi kommandós kúszással, váltott kéz lábbal, azután 1-2 héttel indult a mászás de 1 évesen már ment
Az én babám 8 hónaposan kezdett el kúszni, most 10 hós, de még nem mászik és nem is állt még fel 1xsem, csak a térdelgetést próbálja. A nagy fiam 6 hónaposan felállt, felült, mászott, 10 hónaposan elindult, de nem kúszott egyáltalán.


Nekem semmit nem segített...
nekem fél év után sem hatott :(
Nekem meg bedúsult tõle a hajam, de hogy gyorsabban nõtt-e azt nem tudom, mert nem mértem centivel.
Használ. A Biovanne is, és a kovaföld kapszula is. Nekem már szinte pár nap után megállitotta a hajhullást. Sok kis babahajam kinõtt tõle.
Kb.1, 5-2 hónap után kezdett tõle igazán erõsödni a hajam, sokkal sûrûbb lett.
Barátom használta, és látványosan megerõsödött ott is a haja, ahol egyébként gyengébb, vékonyabb szálú és töredezettebb volt és kb 2 centit nõtt neki havonta, szóval nagyon gyorsan elkezdett nõni (alapból olyan 1 centit nõtt neki, vagy 1 centi pár millit). Viszont ha amúgy egészségesen éltél eddig is, akkor nagy csodát azért ne várj, mert alapvetõen vitaminokat tartalmaz, szóval mindenképpen egészséges és kifejezetten a haj növekedéséhez szükséges fehérjék vannak benne, de ha amúgy is gyorsan nõ a hajad és nincs vitaminhiányod, akkor nem lesz látványos az eredmény....
A kérdező hozzászólása: Fontos lenne, eléggé elrontotta a fodrász a hajam..
Van, akinek bevált, van, akinek nem. Egy próbát megér.

Kb mennyi idő múlva kezdett el mászni babád a kutyázástól számítva?

Mármint mikor négykézlábra állt és hintázott....onnantól mennyi id? múlva várható hogy elkezd mászni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az én gyerkõcömre szerintem nem lehet alapozni ilyen téren, mert õ 5 hónaposan kúszott, rá egy hétre már kutyázott, de szabályosan mászni csak 8 hónaposan kezdett el. Addig a kúszást a mászással ötvözve közlekedett. Egyik gyerek ilyen, a másik olyan, senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy a tiéd mikor kezdi el. :)

Az én gyerkõcömre szerintem nem lehet alapozni ilyen téren, mert õ 5 hónaposan kúszott, rá egy hétre már kutyázott, de szabályosan mászni csak 8 hónaposan kezdett el. Addig a kúszást a mászással ötvözve közlekedett. Egyik gyerek ilyen, a másik olyan, senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy a tiéd mikor kezdi el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem is azt kértem, hogy mondjátok el az enyém mikor kezdi el, hanem hogy a Tiétek mikor kezdte...
Talán 2 napot kutyázott aztán mászás ezerrel :-)
ja, 10 hónapos volt 2. voltam,
A kérdező hozzászólása: :-)
kisfiam 5 honaposan kuszott kb 6 honaposan hintazott es csak 9 honaposan kezdett el maszni
1 hónap alatt. 7 hósan kezdte, és majdnem 8 volt amikor elkezdett mászni.

Hipotóniás gyerekek anyukái! A babátok mennyi idő után kezdett el mászni attól kezdve, hogy négykézlábra állt?

Gyógytornászhoz csak most kezdtünk járni, enyhe hipotóniája van a 10 hónapos fiamnak. Egyébként 2.5 hónapja kúszik, már felállt bútorokba kapaszkodva, csak még nem mászik.

Legjobb válasz: az én kisfiam is hypoton, õ neki nem annyira enyhe. 9 hósan kezdett el kúszni, és amikor négykézlábra állt, 11 hósan, akkor már mászni is elkezdett. de náluk ez nem papírforma! lehet hogy a te babád még vár egy kicsit a mászással! :) milyen gyógytornára fogtok járni? Mi 9 hónaposan kezdtük a DSGM-et, nem volt kellemes, de minden alkalom után tudott újat mutatni! 25 alkalmat csináltunk végig. mára semmi nem látszik, hogy le volt maradva valaha a mozgásban. 3,5 éves már ha bármilyen kérdésed van, írj privit nyugodtan!

az én kisfiam is hypoton, õ neki nem annyira enyhe. 9 hósan kezdett el kúszni, és amikor négykézlábra állt, 11 hósan, akkor már mászni is elkezdett. de náluk ez nem papírforma! lehet hogy a te babád még vár egy kicsit a mászással! :) milyen gyógytornára fogtok járni? Mi 9 hónaposan kezdtük a DSGM-et, nem volt kellemes, de minden alkalom után tudott újat mutatni! 25 alkalmat csináltunk végig. mára semmi nem látszik, hogy le volt maradva valaha a mozgásban. 3, 5 éves már ha bármilyen kérdésed van, írj privit nyugodtan!

Babám elkezdett "kutyázni". Nálatok ezután mennyi idő elteltével kezdett el mászni a gyerkőc? Egyébként annyira aranyos, látszik rajta, hogy nagyon tetszik neki! 6 hónapos kislány anyukája

Legjobb válasz: Kisfiam 5 hónaposan kúszott, rá egy hétre már kutyázott, de szabályosan mászni csak 8 hónaposan kezdett el. Addig a kettõ ötvözésével közlekedett: két kezét egyszerre elõre rakta, felemelkedett fekvõtámasz-pózba, és a lábaival kotort magán picit. De fõleg a két kezével haladt csak így elõre. Egyébként sokszor kutyázott is közben, meg elõre-hátra hintázott, meg négykézláb pózból kiegyenesítette a lábait, a homlokát meg le tette a padlóra, mint aki fejen állni vagy bukfencelni készül. :) Szóval érdekes dolgai voltak. :)

Kisfiam 5 hónaposan kúszott, rá egy hétre már kutyázott, de szabályosan mászni csak 8 hónaposan kezdett el. Addig a kettõ ötvözésével közlekedett: két kezét egyszerre elõre rakta, felemelkedett fekvõtámasz-pózba, és a lábaival kotort magán picit. De fõleg a két kezével haladt csak így elõre. Egyébként sokszor kutyázott is közben, meg elõre-hátra hintázott, meg négykézláb pózból kiegyenesítette a lábait, a homlokát meg le tette a padlóra, mint aki fejen állni vagy bukfencelni készül. :) Szóval érdekes dolgai voltak. :)
az én lányom is kutyázott, de csak 10 hónapos korára tanult meg mászni, elõtte felült, felállt, már kapaszkodva lépegetett is, mire rájött, hogy mászva halad is:-)
Köszi a felvilágositást:) !
Utolsó! Az nevezik kutyázásnak, mikor négykézlábra áll, és illegeti magát elõre-hátra. Nálunk kb. 1 hónap telt el a kutyázás és a mászás között. Nagyon édik akkor, az én kisfiam is nagyon élvezte. :) Mióta megtanult mászni, már nem csinálja.
Négykézláb van a gyerkõc, és elõre-hátra hintázik, mint aki nem tudja, hogy másszon vagy ne másszon. :)
Ne haragudj, offolok: Mit értesz ez alatt a kutyázás alatt? Ez mit takar?
Nálunk szûk 1 hónap alatt lett belõle mászás.
A kérdező hozzászólása: Szakirodalomban olvastam ezt a kifejezést, állítólag ez után kezdenek majd mászni a babák. Térdel, két kezét fekvõtámaszba nyomja, és elõre-hátra billeg. Nagyon édes :)
A kérdező hozzászólása: Akkor fogok is csinálni róla egy kis felvételt az utókornak mielõtt még abbahagyná, mert ezt érdemes megörökíteni.
A kérdező hozzászólása: bocsi utolsó válaszoló, a hasznos válaszra akartam nyomni, de félreklikkeltem :(, a szülés óta nem vagyok a topon mindig...

Lányok! Párkapcsolatban mennyi idõ után kezdetek el mesélni a kisgyermekkorotokról? Magatoktól meséltek, esetleg fényképeket is mutattok, vagy kérdezgetnek titeket?

Kort.

Legjobb válasz: Mielõtt még járni kezdtünk volna.... Összejöttünk egy buliban(látasból ismerük egymást már) 3 napig a gyerekkorunkról, gimis éveinkrõl meséltünk egymásnak.... A 3. Nap este megcsókolt, onnantól számítjuk egy párnak magunkat. Azóta házasok vagyunk Ennyi idõ aatt kepeket nem tudtunk mutatni, csak kb fél és után, amikor a szüleimnekis bemutattam, õ korábban, mert anyukáját hamarabb megismertemés õ mutatott. Igen szoktam kérdezgetni, én pedig magamtól mesélek. Õ szófukar én szószátyár úgyhogy ezen semmi meglepõ nincs. Ráadásul neki nagyon csúnya gyerekkora volt, emiatt annyira nem közlékeny.. 26/n

Mielõtt még járni kezdtünk volna.... Összejöttünk egy buliban(látasból ismerük egymást már) 3 napig a gyerekkorunkról, gimis éveinkrõl meséltünk egymásnak.... A 3. Nap este megcsókolt, onnantól számítjuk egy párnak magunkat. Azóta házasok vagyunk Ennyi idõ aatt kepeket nem tudtunk mutatni, csak kb fél és után, amikor a szüleimnekis bemutattam, õ korábban, mert anyukáját hamarabb megismertemés õ mutatott. Igen szoktam kérdezgetni, én pedig magamtól mesélek. Õ szófukar én szószátyár úgyhogy ezen semmi meglepõ nincs. Ráadásul neki nagyon csúnya gyerekkora volt, emiatt annyira nem közlékeny.. 26/n

Mennyi idõsen kezdett el sakkozni tanulni a gyermeked?

Legjobb válasz: 5 evesen nagyon erdekelte. 1-2 osztalyban jart sakkorbe is, aztan megunta.

5 evesen nagyon erdekelte. 1-2 osztalyban jart sakkorbe is, aztan megunta.

Babátok a kúszást követően mennyi idő múlva kezdett el mászni, ülni?

Legjobb válasz: Nálunk majdnem 3 hónap, mert idõ közben fel is állt, és elkezdett lépegetni a bútorok mellett. Úgyhogy én tudtam, hogy tudna már mászni, mert néha tett pár mászó mozdulatot, de egyszerûen volt érdekesebb dolog, a földön gyorsan haladt már a kúszással, úgyhogy inkább azt használta a "sétálgatás" mellet :)

Nálunk majdnem 3 hónap, mert idõ közben fel is állt, és elkezdett lépegetni a bútorok mellett. Úgyhogy én tudtam, hogy tudna már mászni, mert néha tett pár mászó mozdulatot, de egyszerûen volt érdekesebb dolog, a földön gyorsan haladt már a kúszással, úgyhogy inkább azt használta a "sétálgatás" mellet :)
Jah, és azután ült magától, mikortól mászni is normálisan belekezdett :)
7 hónaposan kezdett kúszni, 8, 5 hónaposan ült fel, 9 hónaposan felállt és 9, 5 hónaposan kezdett el állandó jelleggel mászni. Õ is tudott már korábban is, de nem igazán mászott, gyorsabb volt kúszva.
Kb. 1 hónap telt el a kúszás és a mászás között. 5 hónaposan kúszott, majd 6 hónaposan kezdett mászni. A mászásból pár hét múlva felült egyedül.
Nálunk így volt: 8 hónaposan kutyázott, és ült támaszkodva 9 hónaposan kezdett kúszni, és ekkorra már tudott stabilan ülni is 10 hónapos még nem volt mikor mászni kezdett és felállt Kb. 3 hét telt el a kúszás és a mászás között.
5, 5 hósan kúszott 6 hósan már tudott mászni, még mindig csak kúszott 7 hónaposan már nagyon mászott 7, 5 hósan felállt Most 8, 5 hós és a napokban kezdett el ülni. Négykézláb félreül majd kiegyenesedik. Kislány.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!