Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a japánfürj (1 db)

Mennyi ideig él a japánfürj?

Legjobb válasz: Ha elõnyõs életkörülmények köztöttt tartod,akkor akár 8-10 évig is elél egy ilyen állat. Sok szerencsét=) Remélem sokat segítettem!=) Üdv.: Charlotte

Ha elõnyõs életkörülmények köztöttt tartod, akkor akár 8-10 évig is elél egy ilyen állat. Sok szerencsét=) Remélem sokat segítettem!=) Üdv.: Charlotte
10 év.
A japánfürjek költési ideje a nyár elejére esik 9 - 15 tojást rak és kb. 16 - 21 napig kotlik rajta.
10 év a max


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi egy nimfa papagáj alvásigénye?

Tegnap furcsán viselkedett a madaram. A kajáért úgy csipogott mintha kis papagáj lenne, ami még nem is volt akkora gond, mert tudtam hogy éhes volt. Utána mikor elvettem egy kicsit tőle az ennivalót, (nem akartam, hogy túlegye magát, vagy bármi baja essen, elrontsa a hasát), akkor ment az ennivaló után, bárhova is tettem le, és ha letettem a tv tetejére, vagy az asztalra, folytatta a csipogást, de erőteljesen, mintha nyúznák, és alig tudtam itatgatni. Nem akart inni, csak enni. Ez inkább erőszakos kaja kérés volt. A hangja pedig olyan volt, mint mikor az ember hallja a malacot visítani, mikor vágják. De nem csináltam vele soha semmit. Utána, mikor lefeküdtem az ágyra, és rajtam volt, akkor nagyon sokat aludt. Rengeteget. Reggelre már úgy láttam, hogy jobban van, mert csipogott, ivott, evett is. Üríteni is tud szerencsére. Tegnap is tudott, csak ritkábban. Lehet ez volt a gond?. Most úgy alszik, hogy az egyik lábát felhúzta, és a feje a háta tollazatában van. Még eddig nem tapasztaltam ilyet, és megijedtem. Ezért fordultam hozzátok. Ti már átéltétek ezt?? Van ötletetek, hogy miért csinálhatta ezeket?? Segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat.

2

Hogyan neveljemfel a nimfapapagájomat?

segitsetek sok info mert ősszel csinálok egy röpdét meg van egy rozellám is! infot infot!!

4

Segítség megőrjít a hullámos papagájom! Órákon át rikácsol, támad, csíp, és fél a játékaitól, mit tehetek?

3 hete találtam egy hullámost papagájt, kint pihegett a 35 fokba az ablak alatt, mivel nem lett meg a gazdi megtartottuk. Szóval semmit nem tudok az előéletéről, sőt arról se mennyi idős, vagy milyen nemű.
Több kérdésem is lenne, és előre is köszönök minden tanácsot segítséget. Esetleg ha valami jó fórumot tudnátok javasolni annak is örülnék.

Eleinte csendes volt, de egy ideje őrült mód rikácsol, szinte órákon át. Miért? Hogyan tudnám leszoktatni róla?
Minden nap ki van engedve, de egésznap nem lehet kint, szellőztetek, illetve van két kistestű kutyus, akiket ez időre bezárok, nehogy gond legyen, de órákig kint van, azt csinálhat amit akar. De legtöbbször csak ül a vállamon.
Folyton csíp, ha a ketrec közelébe megyek, rögtön támad, ha a vállamon ül, és meg akarom vakarni a nyakam, akkoris támad, pedig nem bántottam soha, nem piszkálom.
Vettünk neki játékokat, hintát (tükröt nem, mert arról olvastam hogy nem igazán jó) de hozzá se nyúl, fél tőlük. Ahova kiakasztottam a ketrecen belül, oda azóta nem is megy... Mitől lehet?

2

Ha két zebrapinty tojót tartanék együtt, nem veszekednének?

Úgy értem az azonos neműek kijönnek egymással?

2

Hogyan tudom sürgősen?

Hogyan tudom eladni sürgősen a papagáj kalitkámat? Sajnos elszökött a papagájom és ezért már nincs szükségünk rá sajnos :(. Hol tudnám eladni?


3

Szerintetek ez már kifejlett madár?

Szerintunk egy rozsdafarkúról van szó. De pontosan nem tudjul h kifejlett e. A fura az h nem fél az ember kőzeledésétől, nem csíp, olyan szelid mint egy papagáj :) Repülni jól tu de amikor visszatesszük a kalitkába csak gubbaszt. A csőrét amugy nem nyitja ki magától. Egy sufniba találtuk a nyaralónkban. Itt van a kép:

3

Van rozella papagája valakinek? Ha van melyik hangosabb hím tojó?

segitsetek befogtam magyarországon

2

Mekkora hely kell 4 db hullámos papagájnak?

ma vettem 2db kézzel nevelt hullámost, elég nagy helyük van pontos méretet nem tudok írni.
mekkora hely kell 4 db-nak (ha megszokják a helyet majd, lesznek kint sokat)
továbbá van még egy kalitka ami elég rozsdás, ha rozsdamaróval leszedem akkor lehetne használni? (pl.ha el kell különíteni valamelyiket)
köszi!:)

7

Rizspinty tartható együtt zebrapinttyel?

2

Hogyan tudnám megszelidíteni a hullámos és nimfapapagájomat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!