Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a hüvelyi ultrahang (4 db)

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a hüvelyi ultrahang kimutassa a 10-11 hetes terhességet? 5 másodperc, vagy több?

Legjobb válasz: Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.

Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.
kedves Kérdezõ!! Bármilyen formában is teszed fel újra és újra a kérdésed a válasz akkor sem lesz más, mint hogy NEM VAGY TERHES!!!!!!
Uramisten! Te már megint az a kérdezõ vagy, aki nem hiszi el, hogy a negatív tesztek, a hasi és hüvelyi UH-k és annak ellenére, hogy megjött neki nem hiszi el, hogy nem 10-11 hetes terhes?! Figyelj, a hüvelyi UH sokkal érzékenyebb, mint a hasi, én most 10 hetes vagyok, és tegnap hasival még azt is láttam, hogy izeg-mozog a kis Bigyó a hasamban! Szóval ha lenne ott akár csak egy kis bolhakisujjkörömnyi akármi is, azt látnák! Remélem, te nem ugyanaz a szerencsétlen vagy, aki azt hiszi, hogy egy szappantól esett meg! Orvosra van szükséged!
1 mp sem!!!!! Nekem a 6 hetes terhessegemet hasi UH-al rogton megtalaltak, ugy, hogy hatrahajlo mehem van!!!! Huvelyi fejjel, meg fel sem helyezik rendesen de mar latjak!!!!! Egy 11 hetes terhesseget mar kitapintja az orvos hason keresztul is!!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon szeretném megtudni, hogy te tényleg ugyanaz a kérdezõ vagy-e, aki több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy a szappanon maradt spermától teherbe eshetett-e. Te vagy? Kérlek, válaszolj.
Nem, sajnos nem tudod. Ha tudnád, akkor nem botlanánk lépten-nyomon a te kérdéseidbe. Kérlek szépen, keress fel egy szakembert, aki orvosolhatná ezt a beteges rettegésedet, mert úgy látom, hogy a félelmeid gyakorlatilag már élni sem hagynak - például hányszor voltál orvosnál az elmúlt hetekben? Nem vagyok biztos abban, hogy jól emlékszem, de mintha valahol azt is írtad volna, hogy még szûz vagy. Vagy legalábbis nem volt kitõl teherbe esned. A szappantól és a zsepitõl 100%, hogy nem lehetsz várandós, egyéb módon pedig nem érintkeztél "hímmaggal". Szakavatott orvos(ok) biztosított(ak) arról, hogy nem vagy terhes. Mi, válaszolók is hetek óta mondogatjuk, hogy nem lehetsz az. Tényleg szépen kérlek, verd ki ezt a butaságot a fejedbõl, mert tönkreteheti az életedet!
Szappantól:Dez jó:DDDén nem olvastam eddig el a kérdéseket de most is kár volt:Dhány éves lehetsz???11-12?ha meg félsz, h terhes leszel menj el apácának és kerüld a dugást:D
te teljesen hulye vagy erted?? egy idiota!!!! megis miert nem erted mar meg, hogy egy szappantol nem leszel terhes. a szobafikuszokkal viszont vigyazz, mert azok alattomosak. keress fel egy pszichiatert nagyon gyorsan, mert a te fajtad ugrik ki a vegen a 10. emeletrol
Higgy az orvosnak! Felesleges naponta feltenni a kérdést mindig más formában!
11 hetes terhesseget meg a legbenabb szonografus is konnyen megtalal. nem kell keresgelni hisz annyira nyilvanvalo..
A kérdező hozzászólása: igen, én vagyok, nagyon parázok, pedig tudom, h nincs is mitõl
Jóég, állj már le ezekkel a kérdésekkel...
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm
szét röhögtem az agyamat :D a 12. válasz a legjobb :D sírok a röhögéstõl

Mennyi ideig tart a hüvelyi ultrahang és amúgy fáj?

Legjobb válasz: kb 5 perc és nem fáj,csak kicsit kellemetlen...olyan mint egy vékony vibrátor,,csak nem vibrál:-)

kb 5 perc és nem fáj, csak kicsit kellemetlen...olyan mint egy vékony vibrátor, , csak nem vibrál:-)
Néhány perc az egész.Egyáltalán nem fáj.
Pár perc az egész, nem fáj. Csúszós és hideg, ez nem kellemes, de nem fáj. Engem inkább utána idegesített, hogy most akkor van bennem ilyen zselé?? :D
szia!! egyáltalán nem fáj!!mennyi ideig tar??hát ez nem szokott olyan sokáig tartani !!jól alaposan megnézzik a babát és ennyi!! nem fáj de nem túl kellemes ha az emberbe "turkálnak"!!de túl lehet élni!
nekem kb 2-3 perc volt, és nem fájt, csak fura volt, s egy picit hideg :) ))
Nem fáj, és pár perc. A kellemetlenség meg engem nem érdekelt, mert elõször láthattam a babámat. És ez mindent ûberelt! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok :)

Hüvelyi ultrahang hogy történik? Nagyon félek tőle, mert szűz vagyok még, de egy gyulladás miatt muszáj. Mekkora a műszer, mennyi ideig tart, mennyire fájdalmas?

A sima vizsgálat is fájt, de egy gyulladás miatt muszáj az ultrahang. Nagyon rendes, türelmes és óvatos dokim van, de mivel nagyon sz?k vagyok és totál ép a sz?zhártyám (ezért fájt egy kicsit a vizsgálat is), ? is mondta, hogy kicsit fájhat, de ne féljek. Na ekkor ijedtem meg... :(

Legjobb válasz: Bevezetnek a hüvelyedbe egy mûbroki szerû tárgyat (de nem oylan vastag!!) egy kis zselé segítségével és úgy vizsgálja a doki a méhszájat. pontosabb diagnosztikai eszköz, mint a sima hasi UH. nem vészes, nekem egyáltalán nem fájt. gyorsan megvan a vizsgálat, 1-2 perc. (mondjuk én már rég nem vagyok szûz, de szerintem neked sem fog fájni)

Bevezetnek a hüvelyedbe egy mûbroki szerû tárgyat (de nem oylan vastag!!) egy kis zselé segítségével és úgy vizsgálja a doki a méhszájat. pontosabb diagnosztikai eszköz, mint a sima hasi UH. nem vészes, nekem egyáltalán nem fájt. gyorsan megvan a vizsgálat, 1-2 perc. (mondjuk én már rég nem vagyok szûz, de szerintem neked sem fog fájni)
A kérdező hozzászólása: Valóban nem szeretném, ha a szûzhártyám ott szakadna át, de a doki azt mondta, hogy nagyon vigyáz. Tudom, nem ettõl függ a valódi szüzesség, de mégis... :) Inkább a fájdalomtól és az érzéstõl félek. Jövõ héten megyek. Nagyon jó dokim van, mindent megbeszéltem vele, itt csak tapasztalatokban bíztam, hogy mennyire fáj nõi szemmel.
Egy dolgot tegyünk tisztába! A szüzesség nem azon múlik, hogy megtörténik egy ilyan vizsgálat vagy sem, hanem az elsõ nemi érintkezéstõl. Az orvos tudja mit csinál volt barátnõmnek is vot ilyen 16 éves korába õ is szûz volt /akkor még nem ismertük egymást/ Neki is petefészek gyulladása volt, nem volt könyû neki. A vizsgálat fájdalmas, de ha jó orvosod van géllel és fájdalomcsillapíttóval elõsegítti, hogy ne fájjon. Ha bármi aggodalmad vagy kérdésed van nyugodtan tedd fel neki, mert ez a betegség nem játék.
Érzésem szerint a szüzességed megõrzésével ezt a vizsgálatot nem lehet megcsinálni, hiszen ez olyan, mint egy szexuális kapcsolat. Az orvos is át tudja szakítani a szûzhártyát. Ezen végülis mindenki átesik, ha nem is így. Szerintem két részletben kéne: egyszer a szûzhártya, pár nappal késõbb a vizsgálat. Beszéld meg az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kizárt, pont ez a gyanú:( Vagyis az biztos, hogy ez a baj, csak kérdés, hogy miért nem gyógyul.
Bocs, de az UH nem túl ígéretes vizsgálati módszer nõgyógyászati gyulladások kivizsgálására, kivéve a súlyos petevezeték gyull-t, de az meg kizárt szûz nõnél. Szóval miért is kell a hüvelyi UH?
A kérdező hozzászólása: Tudja a dokim, hogy nem hisztis vagyok, hanem tényleg fájtak az eddigi vizsgálatok is és tényleg nagyon rendes, szóval benne maximálisan bízom. Csak olyanok tapasztalata is érdekelne, akiknek szüzen csináltak ilyet. Köszi a bátorítást, sokat jelent.
Esetleg hozd a doki tudomására, hogy ennyire félsz, mondd el neki, hogy a tamponhasználat is fizikális nehézséget és fájdalmat okoz. Van olyan szuri (esetleg gyógyszer), amitõl úgymond "felszabadultság érzésed" támad, nem érzékeled a félelmet. Mûtétek elõtt szoktak beadni ilyet (a betegek "bátorítónak" hívják), és tényleg hatásos. Egyébként tényleg nem fáj egy ilyen vizsgálat, gyorsan kész van, de persze megértem a problémádat. Légy bátor!
A kérdező hozzászólása: Van valakinek tapasztalata, hogy szûzen mennyire fáj? Hogy tudnék kicsit elllazulni, hogy ne féljek akkor ennyire?
A kérdező hozzászólása: Tampont sem tudok használni, mert ha valami hozzámér ott, úgy begörcsölök, hogy nem megy be. Akkor ez nem lesz túl egyszerû, de csak túlélem.
Na, mostmár túlvagy rajta? Mi lett?

Hüvelyi ultrahang mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Petezsák 4-5 héten, szikhólyag 5.héten embryo, szívcsõ pulzáció 5-6. héten.

Petezsák 4-5 héten, szikhólyag 5.héten embryo, szívcsõ pulzáció 5-6. héten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!