Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a diákigazolványon az (3 db)

Mennyi ideig érvényes a diákigazolványon az érvényesítő?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy október végéig, vagyis nekünk ezt mondták a suliban.

Szia! Én úgy tudom, hogy október végéig, vagyis nekünk ezt mondták a suliban.

Kinek mennyi idõ alatt jött meg a diákigazolványa ezzel az új NEK-kódos módszerrel?

Az igénylés napjától számítva.

Legjobb válasz: Nekem úgy egy hónap alatt. Azt mondják, hogy azok kapják meg elõször, akik az utolsók közt igényelték, nem pedig azok, akik mondjuk még augusztusban. Hozzáteszem én is szeptember közepén igényeltem.

Nekem úgy egy hónap alatt. Azt mondják, hogy azok kapják meg elõször, akik az utolsók közt igényelték, nem pedig azok, akik mondjuk még augusztusban. Hozzáteszem én is szeptember közepén igényeltem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
én december közepén kaptam meg tavaly, és augusztusban igényeltem
Tök jó, ki korán kel akkor nem kap diákigazolványt. Én már három négy hónapja várok, de legalább azt mondják most még tartozásom is lett...
Amúgy ez annyira jó, hogy aki elsõk között igényel, fél év alatt sem kapja meg az igazolványt, aki meg utolsó között véletlenül még leadják az igénylést, az pár hét alatt kézhez kapja.

SÜRGÕS! Elvesztettem a diákigazolványomat! Mi kell az új igényléséhez, a suliból kell valami papír, vagy tajkártya, útlevél ilyesm? Ill. mennyi idő alatt lenne meg? (6. -os vok és a felvételihez kell a diák. )

SÜRGÕS!!!

Legjobb válasz: Én is elvesztettem. Be kellett menni az okmányirodába és ott csináltatni utána kapsz egy papírt azt beviszed a sulidba és ott az igazgató elintézi. Nekem sok idõ volt kb. 2-3 hónap de lehet , hogy csak egyszeri eset

Én is elvesztettem. Be kellett menni az okmányirodába és ott csináltatni utána kapsz egy papírt azt beviszed a sulidba és ott az igazgató elintézi. Nekem sok idõ volt kb. 2-3 hónap de lehet , hogy csak egyszeri eset


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!