Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a diákigazolványon (14 db)

Mennyi idő, amíg elkészül a nemzetközi diákigazolvány?

holnap megyekcsináltatni. mennyi id?be telik?

Legjobb válasz: Na, mivel senki nem volt segítõkész, én leírom azoknak, akik esetleg kívácsiak erre. A nemzetközi diákigazolvány ott helyben kész van, 1800FT-ot kell fizetni. Nagyjából 2 perc, és naaagyon jól néz ki :P

A kérdező hozzászólása: Na, mivel senki nem volt segítõkész, én leírom azoknak, akik esetleg kívácsiak erre. A nemzetközi diákigazolvány ott helyben kész van, 1800FT-ot kell fizetni. Nagyjából 2 perc, és naaagyon jól néz ki :P

Lehet, hogy elvesztettem a diákigazolványom. Mennyi időbe kerül újracsináltatni, és kb. mennyibe kerülne?

13 éves általános iskolás tanuló vagyok.

Legjobb válasz: Be kell menned az iskoládba és közölni hogy elveszett.Õk adnak valami papírt meg csekket,kitöltöd képet ragasztasz rá csekkel feladod.Szerintem max 2hét.Az ilyen okmányoknál annyi idõ szokott lenni amíg elkészül.De én ugy tudom amíg nincs kész az új kapsz ideiglenest.

Be kell menned az iskoládba és közölni hogy elveszett.Õk adnak valami papírt meg csekket, kitöltöd képet ragasztasz rá csekkel feladod.Szerintem max 2hét.Az ilyen okmányoknál annyi idõ szokott lenni amíg elkészül.De én ugy tudom amíg nincs kész az új kapsz ideiglenest.
A kérdező hozzászólása: nagyon parázok attól, hogy elhagytam... :S Az a rossz, hogy most leszek nyolcadikos, és 1 évre kellene már csak... mert utána úgyis új lenne.

Elhagytam a diákigazolványomat, mennyibe kerül újat csináltatni illetve mennyi idő körülbelül és kapok új matricát?

Vonathoz kell a matrica, kérik bérlethez. A régit amit elhagytam -(friss volt)matricát látom kézségesen szednek le emberek - ha valaki felhasnzálja saját diákjára engem fognak megbüntetni vagy ennek nem igazán tudnak utánanézni?


Mennyi idő alatt készül el a diákigazolvány?

Ha jöv? hétf?n megcsináltatom a képet, és ugye most új rendszer van tudtommal. Moduloban is elintézem a dolgokat, akkor mennyi id? még, amíg meglesz?

Legjobb válasz: Elviekben max 2hónap, de mikor én év elején kértem egyet mert elveszítettem a régit akkor elhúzták 3.5 hónapig :D konkrétan mikor a már új típusú diákot megkaptam a rajta levõ kiállítási dátum után voltunk 3héttel... Szóval készülj fel rá, hogy lehet el fog tartani egy ideig viszont kérhetsz ideiglenes diákot amivel ugyan úgy elvagy.

Elviekben max 2hónap, de mikor én év elején kértem egyet mert elveszítettem a régit akkor elhúzták 3.5 hónapig :D konkrétan mikor a már új típusú diákot megkaptam a rajta levõ kiállítási dátum után voltunk 3héttel... Szóval készülj fel rá, hogy lehet el fog tartani egy ideig viszont kérhetsz ideiglenes diákot amivel ugyan úgy elvagy.
Az azért durva :D ideiglenest én azonnal kaptam az irodában, semmi sem kellett hozzá mivel csak egy A4-es lapot nyomtattak ki arról, hogy ki vagyok meg hova járok.
Egyik ismerõsöm az ideiglenesre is 4 hónapot várt, az állandóra 6 hónap simán kinéz mostanában.

A diákigazolványom státusza 10.30 óta "NEK gyártásra átadva", kb. mikorra készül el? Nektek mennyi idõ volt?

Legjobb válasz: Ó, milyen naiv vagy :) Nekem vannak ismerõseim, akik január-május között kapták...

Ó, milyen naiv vagy :) Nekem vannak ismerõseim, akik január-május között kapták...
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok naív??? :D Nem írtam semmit, hogy én mire számítok, csak megkérdeztem. Mert múltkor júniusban érkezett meg, de azért, mert valamit elcsesztek. Kíváncsi voltam, hogy ha nem csesznek el mondjuk semmit, akkor nagyságrendileg mire számítsak.
Nekem múlt héten érkezett meg. Csodálkoztam is, hogy mi történhetett. :D
Nekem is már megvan, de sajnos nem figyeltem, mikor adták gyártásra. :/ De lehet, hogy az is ugyanúgy tökmindegy, mint az igénylésnél.
Változó, nekem elég hamar megérkezett 2012-ben, október közepén igényeltem, és december közepén már megvolt. De van olyan ismerõsöm, akik 2012. szeptemberben igényelte, nyárra lett meg, de épp nyaralni volt, mikor kipostázták, nem tudott elmenni érte a postára, így több hónapos bürokráciával való harc után végül az egyetem központi tanulmányi irodájában tudta átvenni pár nappal ezelõtt.
Szóval ha szerencséd van, akkor december elején meglesz, de lehet, hogy csak januárban.
A kérdező hozzászólása: Megérkezett! :) ))))

Kinek mennyi idõ alatt jött meg a diákigazolványa ezzel az új NEK-kódos módszerrel?

Az igénylés napjától számítva.

Legjobb válasz: Nekem úgy egy hónap alatt. Azt mondják, hogy azok kapják meg elõször, akik az utolsók közt igényelték, nem pedig azok, akik mondjuk még augusztusban. Hozzáteszem én is szeptember közepén igényeltem.

Nekem úgy egy hónap alatt. Azt mondják, hogy azok kapják meg elõször, akik az utolsók közt igényelték, nem pedig azok, akik mondjuk még augusztusban. Hozzáteszem én is szeptember közepén igényeltem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
én december közepén kaptam meg tavaly, és augusztusban igényeltem
Tök jó, ki korán kel akkor nem kap diákigazolványt. Én már három négy hónapja várok, de legalább azt mondják most még tartozásom is lett...
Amúgy ez annyira jó, hogy aki elsõk között igényel, fél év alatt sem kapja meg az igazolványt, aki meg utolsó között véletlenül még leadják az igénylést, az pár hét alatt kézhez kapja.

SÜRGÕS! Elvesztettem a diákigazolványomat! Mi kell az új igényléséhez, a suliból kell valami papír, vagy tajkártya, útlevél ilyesm? Ill. mennyi idő alatt lenne meg? (6. -os vok és a felvételihez kell a diák. )

SÜRGÕS!!!

Legjobb válasz: Én is elvesztettem. Be kellett menni az okmányirodába és ott csináltatni utána kapsz egy papírt azt beviszed a sulidba és ott az igazgató elintézi. Nekem sok idõ volt kb. 2-3 hónap de lehet , hogy csak egyszeri eset

Én is elvesztettem. Be kellett menni az okmányirodába és ott csináltatni utána kapsz egy papírt azt beviszed a sulidba és ott az igazgató elintézi. Nekem sok idõ volt kb. 2-3 hónap de lehet , hogy csak egyszeri eset

Mennyi idő mire kipostázzák a diákigazolványt?

Nagyon sörg?s lenne aki tud kérem segitsen :)

Legjobb válasz: Attól függ, mikor igényelted, de azért soká. Viszont kérhetsz ideiglenest (Igazolást) is.

Attól függ, mikor igényelted, de azért soká. Viszont kérhetsz ideiglenest (Igazolást) is.
Kérj az iskolában igazolást, 60 napig helyettesíti a diákigazolványt.
A kérdező hozzászólása: igen kértem olyat, de ez kellene sürgõsen

A diákigazolvány mennyi idő alatt készül el?

1,5-2 hónap alatt meg van?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan milyen esetben érted. Pl:Akik 2012 szeptemberben kezdték az egyetemet , legtöbben új diákit 2013 februárban kapták meg. Addig ideiglenest lehetett kérni a tanulmányi osztályokon.

Nem tudom pontosan milyen esetben érted. Pl:Akik 2012 szeptemberben kezdték az egyetemet , legtöbben új diákit 2013 februárban kapták meg. Addig ideiglenest lehetett kérni a tanulmányi osztályokon.
A kérdező hozzászólása: 1 éves technikumra megyek. Augusztusba derül ki, hogy indul e ha igen 20.a után van beiratkozás. Az kész van október végére kb? Nem használhatom utána az enyém mert nem a saját sulim indítja csak ha az nem indítja /mert akkor maradok itt/. Ok, okt 31. Ha akkor nincs meg akkor titkárságon gondolom ideigleneset.
Nekem miután elhagytam, 2 hét után lett kész.
Elolvastam a kommented. Biztosan kész lesz, igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nem hiszem, hogy kész lesz. Ha szerencséd van, meglesz, de... Én két éves technikumra mentem, szintén diákot kellett igényelnem, az egyik évet letudtam már, diákigazolvány sehol. :) Vagy az iskola b*szott el valamit, vagy ennyit kell várni... Az iskolánál érdeklõdhetek, õk se tudnak semmit se tenni. Köszönöm szépen. Addig is, ha a vonaton, buszon elcsípnek esetleg, hogy lejárt a diákig. helyettesítõm (befelé a suliba), fizessem ÉN a 8000 Ft-t. :) Eddig megúsztam *lekopogja* Viszont addig is kapsz 60 napig érvényes diákig. helyettesítõt. Titkárságra bemész, azonnal kapsz egy A4-es lapocskát. Persze, ez is mindig vasárnap jár le... :)
májusnál elõbb ne is számíts rá.
Sokára. Elvileg egy hónap, de nálunk nem egy olyan diák van aki egy év után kapta meg... Párom pl 2 éve igényelte és még mindig nem kapta meg, szóval...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, , , e szerint igényelhetem megint az ideiglenest...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!