Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a beágyazódás mit (5 db)

Mennyi ideig tart a beágyazódás? mit lehet olyankor érezni? a reggeli 36, 8 -as hő jót jelent?

Legjobb válasz: A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

Mennyi idö kell a beágyazódáshoz? Vagy mennyi idö mulva mutathato ki a terhesseg? Tünetek mikor jeelentkeznek?

Legjobb válasz: A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.

A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.
12 nap a beágyazódás ideje onantól már az érzékeny teszt kimutatja!
a 12-14 napot érdemes megvárni. A tünetekre nem érdemes alapozni, mert ha nagyon babát szeretne az ember lánya, akarva-akaratlanul is produkál a teste. Nekem az elsõ trimben csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és sokkal álmosabb voltam, de ezek is csak a 6-7. héttõl.

Ha most tarthatok a beágyazódás szakasznál mik lehetnek a jelek? Mennyi ideig tart mire beágyazódik a sejt?

A h?m 37,0 C, a folyásom sok és s?r?. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet. Nagyon szeretnénk már babát! 18-19 körül nem kéne megjönnie! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Beágyazódás a pé-tõl 7 - 14 napig is eltarthat.

Beágyazódás a pé-tõl 7 - 14 napig is eltarthat.
Túl sok jele nincs, bár olvastam, hogy barnás folyás elõfordulhat.
szia. nekem pl nem is volt semmilyen jele, légy türelems, ne aggodj. Sok sikert neked!!!

Akinek sikerült a baba, a nemvárt előtt mennyi idővel érezte a tüneteket? Mik voltak azok? Érezte a beágyazódást?

Legjobb válasz: Szia!!Beágyazódást nem éreztem!Elsõ babómnál kb egy héttel mensi elõtt majd leszakadtak a cicijeim,de ennyi!Másodiknál szintén a cicim egy héttel elõtte de most csak érzékeny ,és tegnap volt tuti pozitív a tesztem!

Szia!!Beágyazódást nem éreztem!Elsõ babómnál kb egy héttel mensi elõtt majd leszakadtak a cicijeim, de ennyi!Másodiknál szintén a cicim egy héttel elõtte de most csak érzékeny , és tegnap volt tuti pozitív a tesztem!
Szia! Nekem sem volt semmi tünetem, csak annyi, hogy már peteérés óta fájtak a cicik ugyan úgy mint szoktak, ezért nem is gondoltam, hogy babás vagyok. Aztán április 11-én mikor mentünk szavazni, iszonyatos nagy fájdalmam volt a farcsontomban. Nem bírtam megállni a lábamon, de ez csak kb 1órán át tartott, majd mintha elvágták volna. Keddre nem vártam a mensimet, ez ugye vasárnap volt. Keddne pozit teszteltem. Sztem akkor lehetett a beágyazódás mikor az a nagy fájdalom volt a farcsontom, és a gerincem környékén. Sok sikert nektek! 8+2h kismami
szia. szerintem én az elsõ erctõl kezdve éreztem hogy van valami. ugyanis a menszi elõtt jó 8-10 nappal már égett a gyomrom és sokat kellett pisilnem. érzékenyek voltak a cicijeim nem sokkal rá, majd a menszi elõtt 3-4 nappal elmaradtak a szokásos menszit kisérõ tünetek, s akkor már több mint sejtés volt hogy baba van a dolgoban.
Azzal kezdõdött, hogy szúrást éreztem az oldalamban és sokszor, sokat pisiltem. ezt kicsit furcsállottam, mert én akkor érzem ezt a sûrû pisilési ingert, amikor megvan. de ezeket betudtam annak, hogy mindjárt megjön. aztán tömöttebbé, keményebbé váltak a melleim és nagyon fáradékony voltam, korán feküdtem és végigaludtam az éjszakákat, pedig rossz alvó vagyok. ezek az elsõ 2 hétben voltak.
Nemvárt elõtt 4 nappal szörnyûségeket ettem és volt 1-2 csepp vér. Másnaptól hányinger, mellfájdalom, szédülés. A beágyazódást nem éreztem, bár biztos voltam benne, hogy megjön, mert olyan hasi érzésem volt akkor, szóval lehetett a beágyazódás miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.És volt valamilyen folyásotok?Nekem ovu óta van egy kis krémes folyásom, de semmi más!

Mi történik akkor ha sikerul a megtermékenyités de a beágyazódás nem? Ilyenkor mennyi idon belul jon meg ha valakinek rendszertelen a menzije?

Legjobb válasz: Semmi nem történik. Rendesen megjön. A spirál amúgy ezen az elven mûködik: a megtermékenyült babát nem engedi beágyazódni. Ovuláció után 12-16 nappal jön meg a vérzés minden nõnél. ha rendszertelen a menszeszed, az azt jelenti, hogy az ovulációd van összevissza.

Semmi nem történik. Rendesen megjön. A spirál amúgy ezen az elven mûködik: a megtermékenyült babát nem engedi beágyazódni. Ovuláció után 12-16 nappal jön meg a vérzés minden nõnél. ha rendszertelen a menszeszed, az azt jelenti, hogy az ovulációd van összevissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!