Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a beágyazódás Lehet (7 db)

Mennyi ideig tart a beágyazódás? Lehet tőle a folyásom sárga, majdnem barna?

Van valami oldal ahol pontosan utána lehet nézni ennek? Csak azért mert nekem 3-án volt peteérésem, és vasárnap hétf?n a folyásom sárga, majdnem barna volt! Lehet ez a beágyazódás jele? Amúgy már 8 napja érzek a hasamban szúrkálást, néha olyan er?set, hogy a hüvelyemben is érzem! A h?m peteérés utántól már 37,0 - 37,2 körül van! Nem kéne megjönnie kb. 18-20 körül! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!

Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!
Szia! Nekem egy csepp vér jelentkezett a peteérést követõen, a hõm is fent volt folyamatosan, szurkálásom is volt, mellem is feszült. De sajnos megjött a jelölt idõpontra :) Neked több sikert kívánok, hátha!!
Szia. Nekem az elõzõ hónapban volt pontos idõben a peteérésem (én is mindig figyeltem a hõmérsékletem) a menszeszem utáni 10-12. napon együtt voltunk a párommal és orgazmus után észleltem egy kis rózsaszínû vérezgetést ennek nem tulajdonítottam semmi jelentõséget, majd rájöttem ekkor szabadult ki a tüszõbõl a petesejtem, mivel egy erõs orgazmus is elõidézheti a kitörést, szóval pont "találkoztak" rá az 5.-7. napomon elkezdtem érezni apró szurkálásokat a hasamon, ami a köldököm alá irányult inkább mint a petefészkek felé. Akkor már éreztem, hogy valami más, azt mondják egy nõ megérzi(az anyai ösztön). Ahogy kimaradt az elsõ nap a menszeszem máris csináltam 3 különbözõ tesztet és pozitív lett. Sajnos, mire elértem volna az ultrahangra kilökte a szervezetem mert az endometriumom (méhfalam) elég vékonyka volt. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Szóval én 99%ra tippelem, hogy ez terhesség de lehetséges nagyon kicsi esetben ciszta is, de ha a kettõ együtt van nem kell aggódni a ciszta terhesség alatt felszívódik.
Az elõzõ válasz is az enyém. Érzelmileg is megváltoztam picit, sokkal érzékenyebb lettem apró dolgokra elsírtam magm, és szúrt a mellbimbóm is, igaz úgy feszült mint menszi elõtt de ilyenkor nem fáj a bimbó csak ha baba van, és az egész mellemet behálózták az erek.
off:ez engem is érdekel
Elvileg a peteéréstõl 7-12 nap a beágyazódás, ha megtermékenyült a petesejt. Majd 2 nap alatt termelõdik annyi hgc a vizeletben, amit a teszt már kimutat. De azt is figyelembe kell venni, hogy a sperma 2 napig életképes általában. A minimum idõ (maximumokkal számolva): ha 1-én szexeltetek, de csak 2-án volt peteérésed, 14-én van a beágyazódás, és még két nap, tehát 16 napnak el kell telnie, hogy a teszt kimutassa. Észrevétel az elmaradt mensi. Van akinek nincs semmi tünete, van aki vérzik egy kicsit a mensi ideje alatt. És ez csak az ideális eset, negyon sok minden befolyásolhatja. Remélem érthetõen írtam le. : )
"Kicsit" diszlexiás vagyok, hcg akart lenni. : ) Lehet több hiba is van benne. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm érthetõ volt :)

S. O. S Nagyon fontos a véleményetek. Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. És azon a napokon mikor barnás volt gorcsoltem is egy kicsit. Vagy inkább szurkalt.menzimig van meg kb. 7-8 nap. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.

Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.
A kérdező hozzászólása: Negatív. Várunk meg pár hónapot és jövõre teljes erõvel ráallunk a baba témára:)
na mizu?
A kérdező hozzászólása: Ok.köszönöm:)
Szia! Köszi, tényleg szerencsés vagyok hogy van kettõ egészséges gyerkõcöm! :) a teszteléssel várnék, tudom nehéz!!! de ha nagyon nem bírod akkor végül is mivel már eltelt elég sok idõ az együttlét óta megpróbálhatod, de csak is reggeli pisibõl és úgy hogy nem ittál elõtte semmi/! -mert akkor felhígul a pisi! és legalább 6 órát aludtál elõtte- ezt azért szokták, hogy tuti erõs pisid legyen! drukkolok azért ha már ennyire várod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Stresszelni nem stresszelek semmit. A koltozessel sem. Ott felpakoltunk itt le.:) azért remélem nem fog megjonni. Mindig mondják "ne eld bele magad" de hat az nem olyan egyszerû:) . Mikor teszteljek? Örülök, h neked van mar ketto:) sok boldogságot veluk!
Bocsi megint én 2 es vagyok! simán lehet hogy nem baba... volt már nekem is sokszor, hogy azt hittem (pedig van 2 gyerekem, tudom milyen az!), mert tüneteket produkáltam! sõt ! odáig fajult a dolog - pedig nem akarok több gyereket!- hogy álterhes lettem a létezõ összes tünettel! szerintem meg fog jönni neked, csak most felborult, esetleg a költözködés miatt is.. vagy stresszes vagy ....
A kérdező hozzászólása: Hasam alja. Bocsi telorol irok
A kérdező hozzászólása: *házam nem hàzam :)
A kérdező hozzászólása: Jah és szerintem pont bele esik a 10-14 napba mert ez már 4 napja kezdõdött a hasszurkaval aztán a pecsetelo vérzés és ma ez az egyszeri rozsasines piros valami. És a házam alja olyan furcsa. Nem fáj csak furcsa érzésem van. Sose éreztem meg ilyet. A hasszurkaval tudom legjobban leírni.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén nem nagyon emlékszem mikor is voltunk együtt pontosan. De azt tudom, h 26.án költöztünk és elõtte egy vagy két nappal. A másik meg utánna is voltunk együtt de nem bennem volt a finish.
Szia! ha október 24-én voltál vele együtt akkor a beágyazódáson már túl kellett hogy legyél elvileg! az 7-14 nap között van. szóval ha 7-én vagy elõtte történt volna akkor még esélyesnek tartanám, de így ez kicsit idõben nem jön ki... persze nem jelent semmit, de azért én kis esélyt látok rá...
:-( azért sok sikert kívánok!

Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Jaj azt elfelejtettem ,hogy 4 napig szurkalt,gorcsolt a méhen körül.

A kérdező hozzászólása: Jaj azt elfelejtettem , hogy 4 napig szurkalt, gorcsolt a méhen körül.
Ha a mai napig (11.19.) nem jött meg, nyugodtan tesztelj :) . Ha jól számolom, és valóban terhes vagy, akkor a bébi kb. ma 5 hetes (az utolsó menstruáció elsõ napjától számolva, a dokik innen számolják, valójában ilyenkor még csak 3 hetes). Ha tényleg így van, érdemes az elsõ vizsgálatra és UH-ra lehetõleg e hétre-jövõ hétre bejelentkezni, kizárandó a méhenkívüli terhesség lehetõségét, ez elsõsorban a TE életed és a petevezetéked épségének védelmét szolgálja. De a terhesgondozást talán célszerûbb a 8-9. héten kezdeni, ha akkor még az UH-on szépen dobog majd a szíve. (Koraterhességben még annyi minden történhet, és ha véletlenül történik, az általában természetes, mert ekkor a természet még mindent vagy semmit elven teszi a dolgát, és általában kromoszóma-rendellenesség áll a háttérben, ami lehet apai és anyai is (csak ritkábban anyai hormonális eltérés, pl. progeszteron-hiány). Semmiképp sem ijesztgetni akarlak. Csak hogy tudd, ha véletlenül ez történik, az nem hiba, akkor sem, ha lelkileg-testileg fájdalmas.) Rákszûrésed mikor volt utoljára?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm ezt a tartalmas választ. Rakszuresem 2 eve volt. Szeptemberben. Sajnos megjött múlt het csütörtökön este felé. Mar el múlt és azóta voltunk együtt.:) a szamolasom alapjan jövõjét csütörtökön lesz a legesélyesebb napom:) most "varunk" csütörtökre :)
Ne várjatok :) A hímivarsejtek átlagosan 72 órát élnek, de a petesejt kb. 6 órán keresztül tudja csak fogadni õket, ráadásul egy kis stressz, egy másik parfüm, és a peteérés idõpontja mindjárt tolódhat egy kicsit. Plusz egy pár óra kell hímivarsejteknek, mire a petefészkekig is elérnek. Ha a mensi végétõl kezdve két naponta van szex úgy, hogy utána párna popsid alá, és így fél órát fekszel (meg kell várni, hogy az ondó állaga folyósabbá váljon), akkor mindig lesz készenlétben hímivarsejt, hogy a megtermékenyítésre kész petesejttel találkozzon. Viszont a ciklus vége elõtt 5 nap-egy héttel már inkább ne legyen szex, vagy legalább ne túl heves, mert az összehúzódások megzavarhatják az esetleg már zajló beágyazódást. Sok sikert és még több örömöt :) !

Mennyi ideig tart a beágyazódás? mit lehet olyankor érezni? a reggeli 36, 8 -as hő jót jelent?

Legjobb válasz: A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

Mennyi idő alatt ér le ovulációtól a pete (később zigóta) a beágyazódásig? Most nem a sablonválaszt várom, hanem szélsőértékeket. Lehet, hogy 14 nap? , és a teszt utána 3 napra mutatja ki legkorábban?

Legjobb válasz: Hát lehet,hogy 14 de ugye azt mondják, hogy 12. a max. Meg sajna azt is,hogy minél késõbb ágyazódik be, annál kisebb esélye van,hogy megmarad!

Hát lehet, hogy 14 de ugye azt mondják, hogy 12. a max. Meg sajna azt is, hogy minél késõbb ágyazódik be, annál kisebb esélye van, hogy megmarad!
Szia! A beágyazódás a megtermékenyítés után 5-8 nappal kezdõdik, és a 9-10. napra fejezõdik be. Ha a zigóta még blastocistává fejlõdése elõtt ér a méhbe, akkor nem tud beágyazódni. Hasonló a helyzet, ha a méhfal nem készült fel a blastocista fogadására. A sejtcsomó mindkét esetben elhal és szétesik. Tehát nincsenek nagyon szélsõ értékek. Ovu után 14 nappal már jó eséllyel pozitív lesz a teszt.

Ha a barnázás a beágyazódás miatt van, kb mennyi ideig tart? Lehet belőle vérzés?

Legjobb válasz: Nálam nagyon minimális volt, de sikerült igy is beágyazodni a babónak.

Nálam nagyon minimális volt, de sikerült igy is beágyazodni a babónak.
jaj de jo hogy megtalaltam ezt a kerdest.kerlek ne haragudj kedves kerdezo hogy beleszolok a kerdesedbe de muszaj megkerdeznem csinaltak egy beultetest az ugy volt hogy egy csovet feltettek es harom orankent fecskendeztem bele sziringaval a spermat na jo ez lenyegtelen de csak azt szeretnem kerdezni hogy megjott a havija utana amikor kellett de nem tartott csak ket napig es cak valami barnas jott akkor lehet terhes??akar ki es hogy mondja neki hogy vegyen tesztet nem akar semi fele keppen venni mert azt mondja igy is csalodott mar eleget es nem akar megint. de en szerintem meg terhes hogyan derithetem ki ??segitsetek kerlek
koszonom szepen kedves kerdezo.es megegyszer kerem ne haragudj hogy bele masztam a kerdesedbe.minden jot
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló! hát én nem nagyon vagyok profi még a témában.mindössze elfelejtettem bevenni a hétvégén a gyógyszert, és csak ezért tettem fel a kérdést, sosem votlam még terhes.Most sem biztos, hogy annak a jele a barnázás, csak hallottam, hogy attól is lehet.hát én javasolnám a tesztelést, elõfordulhat menstruáció terhesség alatt is, ha meg csak barna van pláne sztem.Én ezt hallottam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!