Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideig a beágyazódás (33 db)

Ha 3 napja voltunk együtt a párommal, érdemes megcsinálni a terhességi tesztet, vagy várjak vele? Mennyi idő a beágyazódás?

Van olyan terhességi teszt ami állítólag pár nap után kimutatja ha sikerült teherbe esni. De többfélét olvastam már err?l, hogy több hét kell amíg elkezd a hcg termel?dni a szervezetben, amit a teszt kimutat. Mennyi id? a beágyazódás? Mikor kell hogy jelentkezzenek az els? tünetek?

Legjobb válasz: Inkább 3 hét után érdemes, a kis fickók közel 1 hétig elélnek odabent, és 2 hét után mutatja ki a legtöbb teszt a terhességet. Én nem tudok ilyenrõl, hogy pár nap után kimutatná, pár nap a beágyazódás, meg lehet, hogy még nem is értek célba 3 nap után a kis fickók odabent. Amúgy olyan tesztbõl ami 2 hét után mutatja ki, a Lily-t javaslom, olcsó a 2 db-os csomag, és megbízható. Nem védekeztetek egyáltalán vagy mi? Ha szabad megkérdeznem. Érdekel, hogy most para-e, ha terhes vagy, vagy az lenne a jó... :D

Inkább 3 hét után érdemes, a kis fickók közel 1 hétig elélnek odabent, és 2 hét után mutatja ki a legtöbb teszt a terhességet. Én nem tudok ilyenrõl, hogy pár nap után kimutatná, pár nap a beágyazódás, meg lehet, hogy még nem is értek célba 3 nap után a kis fickók odabent. Amúgy olyan tesztbõl ami 2 hét után mutatja ki, a Lily-t javaslom, olcsó a 2 db-os csomag, és megbízható. Nem védekeztetek egyáltalán vagy mi? Ha szabad megkérdeznem. Érdekel, hogy most para-e, ha terhes vagy, vagy az lenne a jó... :D
Úristen! Minek szexeltél, ha azt sem tudod, hogy mennyi idõ a beágyazódás? Én 13 éves vagyok, szûz és még én is tudom, hogy 5-6 illetve 7 nap után történik meg beágyazódás..
még nem lehet semmi olyan tüneted, ami a terhességet jelentené, amit a terhesség okozna
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor még semmi tünetre ne számítsak ugye? Értem ezt enyhe hányinger, esetleg hasi fájás alatt. Várok még a tesztel egy hetet.
szeretkezés után kb 10-14nap alatt ágyazódik be(elõtte pár napig vándorol a spermium).A 3napos terhességi tesztet úgy kell érteni, hogy beágyazódás után 3nappal mutat ki hcg-t a vizeletbõl a teszt!Szóval a szex után 14nappal már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még a tesztel jövõhétig :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem védekeztünk, de megszakítottuk az együtt létet, ha értitek mire gondolok. Nem lenne para hogyha teherbe esnék, bár igaz hogy nem terveztük idáig. Azt mondják a nõ megérzi, hát nekem most jött egy olyan érzésem hogy mivan ha.... pedig eddig ilyen soha még csak eszembe sem jutott... hát, majd meglátjuk :) 22/N
Elsõ vagyok, ja kimaradt, 6-14 nap is lehet akár a beágyazódás. Változó
én eddig úgy tudtam h a beágyazódás olyan 8-10 nap. igaz, én csak egy 17 éves srác vagyok xD
A beágyazódás a 6.-7. nap környékén kezdõdik, csak utána kezd el termelõdni a HCG. A legérzékenyebb tesztek is csak BEÁGYAZÓDÁS után 3 nappal mutatnak eredményt, tehát kb. 10 nap után. Hogy ezek mennyire megbízhatóak, az jó kérdés. Inkább 14 nap után érdemes tesztelni, vagy még biztosabb, ha megvárod a menzeszed idõpontját és akkor végzed el reggeli elsõ vizeletbõl. Egyébként a spermiumok akár 6 napig is életképesek benned.

Mennyi idő a beágyazódás?

mert 5 nappal a menstruációm el?tt szexeltem a barátommal gumi nélkül... és érdekelne hogy amiatt késik e most a menstruációm

Legjobb válasz: kb. 8-14 nap. Szerintem nem vagy terhes.

kb. 8-14 nap. Szerintem nem vagy terhes.
A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart.
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig 24-26 napra jött merg de januárban -február az 30 február március az 28 jelenleg meg már 36 napnál tartok és még semmi bár a napokban már fájdogál a lábam meg nyügösebb vagyok ( a menstruációm elõtt vannak ezek) ráadásul most egyre többet sportolok futok felülés stb és nem tudom hogy az hogyan hat rá...:$ Minden esetre köszönöm a válaszokat:)

Mennyi idő a beágyazódás?

Legjobb válasz: én 1-2 perc alatt beágyazok

én 1-2 perc alatt beágyazok
3 nap.. miért??
A kérdező hozzászólása: Elöbb nem tud?
A kérdező hozzászólása: Vettem be 72órásat, jó idõbe. de attol még félek.:S
bevetted.. ne parázz már.. és ne irj 5465654 kérdést..
A megtermékenyült petesejt a méhfalba ágyazódik a megtermékenyülést követõ 6 órán belül. Legalábbis mi még így tanultuk biológiából. A 72 órás tabit 72 órán belül kell bevenned! Persze fontos tudnod, hogy ez is egy brutális atombomba a hormonháztartásodnak, persze az abortusznál még mindig jobb. De nem tudom, hogy ezt miért nem a nõgyógyászodtól kérdezed meg!!!
A megtermékenyítéstõl is függ a beágyazódás.Ha nem azonnal az aktus alatt történik meg, mert pl. épp akkor nincs érett petesejt, akkor akár 2-3 nappal késõbb is bekövetkezhet, mert a spermiumok addig életképesek.Aztán elindul a méhbe, ez még 5-6 nap, de lehet, akár egy hét is, maga a beágyazódás pedig még eltarthat, akár 3 napig is. Ezért érdemes az aktus után kb. 14 napnap vagyis két hét után csinálni az elsõ terhességi tesztet, mert csak beágyazódás után kezdi el termelni a szervezeted a HCG hormont és ezt mutatja ki a vizeletedbõl a teszt.
Itt megtaláltam röviden leírva, amit az elöbb elmondtam.De ha rákeresel a google-ben, akkor rengeteg adatot találsz errõl. http://www.nogyogyaszat.eu/szuleszet/megtermekenyites-es-bea..

Mennyi idő a beágyazódás?

A fogantatástól mennyi id? a beágyazódás? És azt lehet érezni?

Legjobb válasz: 3-4 nap

3-4 nap
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységû teszt? Milyen az? Ma már 4. napja késik, és még mindig 37 és feletti a hõm. :) ))
Még azt nem írtam hogy az is elõfordulhat, hogy valakinél hosszabb a beágyazódás, és akkor nem termel még a szervezet nagyobb hcg mennyiséget amit kimutatna a teszt. De nagyrészt a 14. dpo-n már a teszt igazat mond. De mint írtam már korábban vannak kivételek.
Húha, akkor lehet hogy babás vagy? :) Nyomhatnál egy tesztet. 20-as érzékenységût! :)
Szia a luteális fázis lehet egyeseknél kevesebb nap. Link: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Tényleg nem kötözködõs vagyok, de tényleg sok nõnek van ám hogy nincs 14 napos luteálisa. Nekem pl. 13 napos szokott lenni. És ezt teljesen természetes. De többnél láttam, akinél kevesebb volt.
A kérdező hozzászólása: akkor ezt most nem értem, a luteális fázis a pétõl kezdve mindig 14 nap nem? Tehát a ciklus második fele 14 nap! Nekem viszont tegnap kellett volna megjönnie, ez tuti, mert nagyon rendszeres ciklusaim vannak, tehát az lett volna a 14. nap. Akkor most valamit nagyon nem értek az utolsó válaszoló hozzászólásából.
Akkor persze történhet késõbbi pozitív tesztelés ha a peteérési utáni luteális fázis kevesebb mint 14 nap. Akkor simán lehet, hogy NKM napján nega a teszt.
Szia! Ha van kedved látogass el a http://www.babatervezok.otthona.net oldalra. Ott sokan vezetnek görbét, és már kb. 60.dik kismamánál tartunk. Megmondom õszintén 95%-ban NKM napján már pozit teszteltek. Biztos vannak kivételek, bár az oldalon amit írtam neked, nekem nem tûnt fel senki aki késõbb tesztelt volna pozitívat mint NKM. Max akkor ha addig nem tesztelt. Szorítok neked, hogy babás legyél minél hamarabb ha azt szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: azért ide is elég sokan írnak olyanok, akiknek csak az NKM után egy héttel vagy legalább is 3-4 nappal mutatta ki, tehát szerintem azért az nem olyan ritka eset.
Igen, van akinél még kell jó pár nap, de az a ritkább. Legtöbbször azért NKM napján, peteérés után a 14. napon már kimutatja a teszt, ha halványan is.
Egyénenként változó. Lehet 8-14 nap között is. Van aki érzi. Szúrkálós belenyilalások jelentkeztek nálam is. Persze én a menstruációs fájdalmakat és a peteérést is mindíg megéreztem. Üdv. 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: viszont van olyan, akinek ki sem mutatja csak az NKM után egy héttel
a 3-4 nap igen kevés. Lehet az 6-10 nap is. Ezért mutatják ki az terhességi tesztek kb. NKM napján vagy 1-2 nappal elõtte, mert a beágyazódás után mutatják ki a tesztek a terhességet.
Nagy a valószínûsége hogy babás vagy :D Gabriel, Gravi Hcg, Easy Perginancy, ezek mind 20-asok. Kisebb koncentrációban kimutat hcg-t mint a 30-asok. :) Írd meg! Mindig visszanézek a kérdésedhez :D Kiváncsi vagyok!

Mennyi idő a beágyazódás a szextől számitva?

Legjobb válasz: A tüszõrepedéstõl (és nem a szextõl) számítva 7-10 max. 12 nap!

A tüszõrepedéstõl (és nem a szextõl) számítva 7-10 max. 12 nap!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, de most akkor a szex idejétöl nem kell semmit levonni??hanem elötte???
Mikor volt meg utoljára a mensid és hány naposak a ciklusaid???
A kérdező hozzászólása: 28-30NAPOSAK A ciklusaim, megvolt 8.tól 13ig és aztan szeretkeztünk és másik honap 12én jött meg ami16ig tartott.akkor honnan számoljam??
A beágyazódást nem nagyon tudod kiszámolni, úgysem tudod mikor történik, csak saccolhatod. Peteérés után kb. 1 héten belül be szokott következni. Minél késõbb ágyazódik be, annál kevesebb az esély, hogy megmarad a baba. A szex tök mindegy mikor van, mert lehet, hogy a szex napján érnek célba a spermák, az is lehet, hogy csak 4 nappal utána.
Fogantatástól számítva a 7.napon kezdõdik, 5 napig tart, tehát a 12.napon fejezõdik be.
Ha 12-én jött meg utoljára adjál hozzá 12 napot vagyis 24-tõl 2naponta szexeljetek mert akkor van valamikor ovud (elméletileg a köv. mensi mínusz 14 nap) magyarul a legjobb ha a mensi elsõ napjától számolva a 10-12 naptól a 18-ik napig 2naponta mindent bele! Elméletileg 24-e utána pedig 7-10nap a beágyazódás, érthetõ így a dolog? Ajánlom a http://www.ciklus.hu oldalt!

A terhes tünetek hányadik héttől jelentkezhetnek, amik már valódiak a fogantatástól számolva? Mennyi idő a beágyazódás stb?

Legjobb válasz: Én már az elsõ elmaradt menzesznél tudtam,mert nagyon figyeltük,de nem beszéltem be.Rögtön székrekedésem lett,ami ügye azért volt hogy nehogy kilökõdjön a petesejt-magzat.A mellem is másként fájt és rögtön vizesedtem.Sõt a menzesz elmaradását is csak azért vártam meg,hogy tudjam mondani hogy azért tudom hogy terhes vagyok,mert késik.Tesztet se vettem a második terhességnél.

Én már az elsõ elmaradt menzesznél tudtam, mert nagyon figyeltük, de nem beszéltem be.Rögtön székrekedésem lett, ami ügye azért volt hogy nehogy kilökõdjön a petesejt-magzat.A mellem is másként fájt és rögtön vizesedtem.Sõt a menzesz elmaradását is csak azért vártam meg, hogy tudjam mondani hogy azért tudom hogy terhes vagyok, mert késik.Tesztet se vettem a második terhességnél.
Tunde1983nak szólt a gratuláció:)
Látod, kérdezõ, egyesek mikre nem képesek a magas százalékokért:) Itt a full nega tesztre is azt kell írni, h "igen, szép csíkocska, pozitív, boldog babavárást!"
A kérdező hozzászólása: ma, 12:16 mibõl gondolod hogy terhes vagyok? :D
A kérdező hozzászólása: *hetes kismama :)
Igen azt jelenti!!Gratulálok a picihez jó egészséget boldog babavárást!!:) Szép napot!A.
A kérdező hozzászólása: 24 hónapos kismama?
A kérdező hozzászólása: 2-es! A mondatod végén a "24hkm" mit jelent?Más hozzászólásoknál is olvasom, én valószínûleg egy nagyon egyszerû dolog de nem bírom elképzelni mi a jelentése:)
en a nem vart elott egy hettel, vagyis 3hetesen rettenetesen emelyegtem, sok volt a savam, s a paplan erintese is fajdalmas volt a melleimnek. 24hkm
Engem nem érdekelnek a százalékok azt hittem érthetõ lesz hogy kinek szól a második mondat ha nem akkor bocsi legközelebb jobban odafigyelek!!!
off:ez engem is érdekel
Elvileg a peteéréstõl 7-12 nap a beágyazódás, ha megtermékenyült a petesejt. Majd 2 nap alatt termelõdik annyi hgc a vizeletben, amit a teszt már kimutat. De azt is figyelembe kell venni, hogy a sperma 2 napig életképes általában. A minimum idõ (maximumokkal számolva): ha 1-én szexeltetek, de csak 2-án volt peteérésed, 14-én van a beágyazódás, és még két nap, tehát 16 napnak el kell telnie, hogy a teszt kimutassa. Észrevétel az elmaradt mensi. Van akinek nincs semmi tünete, van aki vérzik egy kicsit a mensi ideje alatt. És ez csak az ideális eset, negyon sok minden befolyásolhatja. Remélem érthetõen írtam le. : )
"Kicsit" diszlexiás vagyok, hcg akart lenni. : ) Lehet több hiba is van benne. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm érthetõ volt :)

Mennyi idö kell a beágyazódáshoz? Vagy mennyi idö mulva mutathato ki a terhesseg? Tünetek mikor jeelentkeznek?

Legjobb válasz: A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.

A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.
12 nap a beágyazódás ideje onantól már az érzékeny teszt kimutatja!
a 12-14 napot érdemes megvárni. A tünetekre nem érdemes alapozni, mert ha nagyon babát szeretne az ember lánya, akarva-akaratlanul is produkál a teste. Nekem az elsõ trimben csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és sokkal álmosabb voltam, de ezek is csak a 6-7. héttõl.

S. O. S Nagyon fontos a véleményetek. Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. És azon a napokon mikor barnás volt gorcsoltem is egy kicsit. Vagy inkább szurkalt.menzimig van meg kb. 7-8 nap. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.

Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.
A kérdező hozzászólása: Negatív. Várunk meg pár hónapot és jövõre teljes erõvel ráallunk a baba témára:)
na mizu?
A kérdező hozzászólása: Ok.köszönöm:)
Szia! Köszi, tényleg szerencsés vagyok hogy van kettõ egészséges gyerkõcöm! :) a teszteléssel várnék, tudom nehéz!!! de ha nagyon nem bírod akkor végül is mivel már eltelt elég sok idõ az együttlét óta megpróbálhatod, de csak is reggeli pisibõl és úgy hogy nem ittál elõtte semmi/! -mert akkor felhígul a pisi! és legalább 6 órát aludtál elõtte- ezt azért szokták, hogy tuti erõs pisid legyen! drukkolok azért ha már ennyire várod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Stresszelni nem stresszelek semmit. A koltozessel sem. Ott felpakoltunk itt le.:) azért remélem nem fog megjonni. Mindig mondják "ne eld bele magad" de hat az nem olyan egyszerû:) . Mikor teszteljek? Örülök, h neked van mar ketto:) sok boldogságot veluk!
Bocsi megint én 2 es vagyok! simán lehet hogy nem baba... volt már nekem is sokszor, hogy azt hittem (pedig van 2 gyerekem, tudom milyen az!), mert tüneteket produkáltam! sõt ! odáig fajult a dolog - pedig nem akarok több gyereket!- hogy álterhes lettem a létezõ összes tünettel! szerintem meg fog jönni neked, csak most felborult, esetleg a költözködés miatt is.. vagy stresszes vagy ....
A kérdező hozzászólása: Hasam alja. Bocsi telorol irok
A kérdező hozzászólása: *házam nem hàzam :)
A kérdező hozzászólása: Jah és szerintem pont bele esik a 10-14 napba mert ez már 4 napja kezdõdött a hasszurkaval aztán a pecsetelo vérzés és ma ez az egyszeri rozsasines piros valami. És a házam alja olyan furcsa. Nem fáj csak furcsa érzésem van. Sose éreztem meg ilyet. A hasszurkaval tudom legjobban leírni.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén nem nagyon emlékszem mikor is voltunk együtt pontosan. De azt tudom, h 26.án költöztünk és elõtte egy vagy két nappal. A másik meg utánna is voltunk együtt de nem bennem volt a finish.
Szia! ha október 24-én voltál vele együtt akkor a beágyazódáson már túl kellett hogy legyél elvileg! az 7-14 nap között van. szóval ha 7-én vagy elõtte történt volna akkor még esélyesnek tartanám, de így ez kicsit idõben nem jön ki... persze nem jelent semmit, de azért én kis esélyt látok rá...
:-( azért sok sikert kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!