Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideg az előjáték (1 db)

Mennyi ideg tartson az előjáték? és kb mennyi idő 1normálisnak mondható szeretkezés?

Legjobb válasz: Nem azt írtam, hogy mindenkinek annyi, hanem, hogy az átlag. Ettõl lehet kevesebb, vagy akár több, sokkal több is (sok mindentõl függ, én is van amikor simán bírom akár egy óráig is, de ha éppen csak spontán valamikor egymásnak esünk akkor csak 10 perc az egész:)). Az egyik haverom olyan, hogy (saját, és barátnõi elmondása alapján) órákig nem tud elmenni, és akkor is csak erõltetetten. Ez pl már inkább betegség, mint öröm. Szóval a helyzet is nagyon meghatározza a szex hosszát, de sok múlik a pár aktuális lelki állapotán is. Ezen kívül pedig vannak olyanok akik mindig vagy túl korán (kevesebb mit egy perc), vagy túl késõn élveznek el. Ez viszont betegség.

Nem azt írtam, hogy mindenkinek annyi, hanem, hogy az átlag. Ettõl lehet kevesebb, vagy akár több, sokkal több is (sok mindentõl függ, én is van amikor simán bírom akár egy óráig is, de ha éppen csak spontán valamikor egymásnak esünk akkor csak 10 perc az egész:) ). Az egyik haverom olyan, hogy (saját, és barátnõi elmondása alapján) órákig nem tud elmenni, és akkor is csak erõltetetten. Ez pl már inkább betegség, mint öröm. Szóval a helyzet is nagyon meghatározza a szex hosszát, de sok múlik a pár aktuális lelki állapotán is. Ezen kívül pedig vannak olyanok akik mindig vagy túl korán (kevesebb mit egy perc), vagy túl késõn élveznek el. Ez viszont betegség.
A csaj barátjának potencia problémái lehetnek hogy fél óra intenzív inger nem elég... Én fél óra alatt 2x lazán el tudok menni ha rendesen tempózok. Persze lehet azt húzni is háromnegyed órát, de javaslom hogy inkább gyorsabban mert az mindkét félnek nagyobb inger, a lányoknál inkább úgy mûködik hogy lassu kezdés után gyorsabban kell bennük mozogni akkor hajlamosabbak az orgazmusra.
az egész fejben dõl el..utsó válaszoló voltam.
Háth én ha akarok elmegyek 2 perc alatt de huztam másfél 2 órán keresztül is ...
haat ez mindenkinek egyenfuggo:D ameddig jolesik ...es persze mikor mar a csaj jol benedvesedett es a pasinak mar nagyon all a zaszlo:D..hmmm 1normalis szeretkezes:D lehet hogy 1ora de van ojan is h siman fel ora alatt lerendezik...de szerintem ojan 1ora vagy masfel az atlag:D
2.válaszadónak: az én barátomnak igenis kell fél óra, 3negyed óra, h el tudjon menni szex közben! és ez fantasztikus...nem az h beteszi, elélvez és szarik rám..van idõnk élvezni egymást és átélni a pillanatokat!
Az átlagos szeretkezésben maga az aktus kb 5-8 perc. Kiegészítve az elõjátékkal persze lehet több. Nem a pornófilmeket kell alapul venni, ahol fél óráig reszelnek.
nem igazán van potenciaproblémája...XD sztem irigy vagy..annak van potenciaproblémája, aki beteszi és kifordul h bocsi elmentem...
de a páromnak akkor sincs potenciaproblémája, azt tudom...:) örülök neki h van idõm beleélni magam...
78% Tényleg van ilyen betegség, a neve ejakulacio tarda. Nekem eddig volt olyan párszor, hogy akármit csináltam, nem tudtam elmenni(kapcsolatok elején).Nagyon frusztráló a lánynak is, elhihetitek, amikor úgy dolgozik mint a gép, és nincs eredmény. Szóval az lehet betegség, hogyha nem tud elmenni valaki mondjuk 5 perc alatt, hogyha akar(nyilván itt a hangsúly azon van, hogy én ha akarok elmegyek 5 perc alatt, de ha akarok, akkor meg bírom 3/4 órát mondjuk. Akinek ejaculatio tarda-ja van, az meg ha akar sem tud elmenni 5 perc alatt, de úgy állítja be, mintha õ akarná olyan soká húzni.)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, izgató tilosban járni és elcsábítani egy kapcsolatban élő fiút?

16

Fiúk, nektek fel tudna állni olyan lányra, aki nem is tetszik?

14

A lányok többsége 20 éves koráig kipróbálja a 3as szexet?

Mostanában az utolsó 4 lány akivel voltam, mimdegyik volt már két férfival egyszerre, ezért merült fel bennem a kérdés...

15

Hogy érhet el egy olyan nő orgazmust a szexben, akinek csak párnás módszerrel volt eddig orgazmusa?

16

NYELV PIERCINGEK. CSAJOK TI HOGY VAGYTOK EZZEL?

CSAJOK! mi a jó abban ha a nyelvetekben egy ezüst fémgömböcske van,egy piercing??? nekem nagyon tetszik,de feleségem hallani sem akar róla...

7

Lányok! Volt már olyan a gimi alatt, hogy le kellett feküdnötök a tanárral a jobb jegyért?

12

Fiúk! Szeretitek ha a csajotok ágyhozkötöz és úgy élvezkedik rajtatok ahogy akar?

hülye válaszokat nem kérek

12

A pornóoldalakra feltett megerőszakolás témájú filmek igaziak?

Gondoltam felnézek egy nem hagyományos (pl. nem redtube vagy pornhub) oldalra, és az "abuse" címke alatt csomó rejtett kamerás felvétel van, az egyikre kíváncsiságból rámentem és pont egy magyar lány kiabál, és nem megjátszott... és mindegyik rejtett kamerás, homályos, teljesen más mint egy megrendezett film... ez undorító, tényleg igaziak...? Normális válaszokat kérek..

24

Nagyon leült a hangulat. Hiába van szünet, ez már nem az mint nyáron mi? ) :

10

Meleg srácok: vékony 'idösebb' pasik (30 fölött) tudnak ismerkedni fiatalabb aktív srácokkal? Lehetséges ez?

Mármint tudvalevöleg sok full passzív fiatal srác vágyik nála olyan 5-10 évvel idösebb aktív párra, és viszont. Aktív fiatalok sosem keresnek - fogadnak el ilyen kapcsolatot? Vagy csak kigyúrt pasassal?
Meleg srácok, szerintetek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!