Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ideg az előjáték (1 db)

Mennyi ideg tartson az előjáték? és kb mennyi idő 1normálisnak mondható szeretkezés?

Legjobb válasz: Nem azt írtam, hogy mindenkinek annyi, hanem, hogy az átlag. Ettõl lehet kevesebb, vagy akár több, sokkal több is (sok mindentõl függ, én is van amikor simán bírom akár egy óráig is, de ha éppen csak spontán valamikor egymásnak esünk akkor csak 10 perc az egész:)). Az egyik haverom olyan, hogy (saját, és barátnõi elmondása alapján) órákig nem tud elmenni, és akkor is csak erõltetetten. Ez pl már inkább betegség, mint öröm. Szóval a helyzet is nagyon meghatározza a szex hosszát, de sok múlik a pár aktuális lelki állapotán is. Ezen kívül pedig vannak olyanok akik mindig vagy túl korán (kevesebb mit egy perc), vagy túl késõn élveznek el. Ez viszont betegség.

Nem azt írtam, hogy mindenkinek annyi, hanem, hogy az átlag. Ettõl lehet kevesebb, vagy akár több, sokkal több is (sok mindentõl függ, én is van amikor simán bírom akár egy óráig is, de ha éppen csak spontán valamikor egymásnak esünk akkor csak 10 perc az egész:) ). Az egyik haverom olyan, hogy (saját, és barátnõi elmondása alapján) órákig nem tud elmenni, és akkor is csak erõltetetten. Ez pl már inkább betegség, mint öröm. Szóval a helyzet is nagyon meghatározza a szex hosszát, de sok múlik a pár aktuális lelki állapotán is. Ezen kívül pedig vannak olyanok akik mindig vagy túl korán (kevesebb mit egy perc), vagy túl késõn élveznek el. Ez viszont betegség.
A csaj barátjának potencia problémái lehetnek hogy fél óra intenzív inger nem elég... Én fél óra alatt 2x lazán el tudok menni ha rendesen tempózok. Persze lehet azt húzni is háromnegyed órát, de javaslom hogy inkább gyorsabban mert az mindkét félnek nagyobb inger, a lányoknál inkább úgy mûködik hogy lassu kezdés után gyorsabban kell bennük mozogni akkor hajlamosabbak az orgazmusra.
az egész fejben dõl el..utsó válaszoló voltam.
Háth én ha akarok elmegyek 2 perc alatt de huztam másfél 2 órán keresztül is ...
haat ez mindenkinek egyenfuggo:D ameddig jolesik ...es persze mikor mar a csaj jol benedvesedett es a pasinak mar nagyon all a zaszlo:D..hmmm 1normalis szeretkezes:D lehet hogy 1ora de van ojan is h siman fel ora alatt lerendezik...de szerintem ojan 1ora vagy masfel az atlag:D
2.válaszadónak: az én barátomnak igenis kell fél óra, 3negyed óra, h el tudjon menni szex közben! és ez fantasztikus...nem az h beteszi, elélvez és szarik rám..van idõnk élvezni egymást és átélni a pillanatokat!
Az átlagos szeretkezésben maga az aktus kb 5-8 perc. Kiegészítve az elõjátékkal persze lehet több. Nem a pornófilmeket kell alapul venni, ahol fél óráig reszelnek.
nem igazán van potenciaproblémája...XD sztem irigy vagy..annak van potenciaproblémája, aki beteszi és kifordul h bocsi elmentem...
de a páromnak akkor sincs potenciaproblémája, azt tudom...:) örülök neki h van idõm beleélni magam...
78% Tényleg van ilyen betegség, a neve ejakulacio tarda. Nekem eddig volt olyan párszor, hogy akármit csináltam, nem tudtam elmenni(kapcsolatok elején).Nagyon frusztráló a lánynak is, elhihetitek, amikor úgy dolgozik mint a gép, és nincs eredmény. Szóval az lehet betegség, hogyha nem tud elmenni valaki mondjuk 5 perc alatt, hogyha akar(nyilván itt a hangsúly azon van, hogy én ha akarok elmegyek 5 perc alatt, de ha akarok, akkor meg bírom 3/4 órát mondjuk. Akinek ejaculatio tarda-ja van, az meg ha akar sem tud elmenni 5 perc alatt, de úgy állítja be, mintha õ akarná olyan soká húzni.)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg ezért lesz nehéz társat találnom?

Pár hete lett vége egy kapcsolatomnak. Bevallom őszintén minden stimmelt, a szexet kivéve.
Mindent megpróbáltam, de egyszerűen a szexuális elképzeléseink, elvárásaink, és étvágyunk nem volt azonos.
A kapcsolatunk alatt többször beszéltem Vele erről, tehát nem érte meglepetésként.

Az exem egy 32éves Férfi, akiről azt gondoltam volna, hogy nagyobb a szexuális fantáziája annál amit később megmutatott.
Bevallom nem volt más oka a szakításunknak.
Amikor szakítottam Vele, teljesen őszintén megmondtam neki, hogy mint emberrel nincs semmi problémám, egyszerűen a szex nem volt (Nekem) elég jó.
Azt is mondtam neki, hogy habár Nő vagyok, de számomra nagyon fontos, hogy a szex stimmeljen, ami ugyebár egy jó kapcsolat alapja.

Akkor azt válaszolta Nekem, hogy emiatt az "elvárásom" miatt lesz nehéz magamnak társat találni.

Véleményetek szerint?

24/N

11

Fiúk! Ti féltek a barátságzónától?

Nem gondoljátok, h onnan egyenes út vezet a szerelmi kapcsolathoz?

13

Szerintetek lehet, h akar többet is, mint barátság vagy csak havernak akar? 18/L

Van egy fiú, akivel 1,5 órán át beszéltünk egy buliban, de már előtte is ismertük egymást a suliból, de nem voltunk beszélő viszonyban.
A buli óta írt facen és elhívott egy másik buliba,de így baráti társasággal. Én elmentem szívesen, ott nem volt semmi, de jól elvoltunk.Azóta ír kb minden nap és órákat beszélgetünk. Régen már mondták, h tetszem a fiúnak, de akkor még barátnője volt.
Most nem tudod, h akar-e tőlem valamit vagy csak barátnak?

2

Hol találok a magyar tanáromhoz hasonló kaliberű férifit? Egyáltalán létezik ilyen a korosztályomban? 18L

Rájöttem,hogy gyakorlatilag beleszerettem a magyar tanárom jellemébe,és teljesen kialakult bennem egy olyan kép,hogy milyen is számomra a tökéletes férfi.Nem személyi kultuszról van szó,csupán csak szeretném ha lenne egy korombeli hasonkó gondolkodású társam.Õ egy nálam kb egy fejjel magasabb,normál testalkatú,arcra teljesen átlagos ember,aki képes TISZTELNI az embereket.(nem csak a nőket,mindenkivel teljesen korrekt)Nem felszínes ember,tehát nem a külső alapján könyvel el olyannak amilyen vagy,hanem inkább a tettek alapján,persze a külső is fontos,de nem a legfontosabb.Korrekt és segítőkész,pontosan tudja hogy kik azok az emberek akiket messziről kerülni kell,távoláll tőle az előítéletesség,istenkáromlás,piás,lezüllött élet.Családcentrikus és gondoskodó személy,keresztény,visszafogott,nem anyagias,ragaszkodó.Igénye van a tudásra/tanulásra és nem csak a szakterületén belül,nem várja el,hogy a nő a rabszolgája legyen,úgy tekint a nőre mint egy partner,akivel EGYÜTT mindent meg tudnak oldani,tehát nem használja ki a nőt.Ez ugy kb mind igaz rá,eddig tökéletesen megmutatkozott minden hozzászólásbol,gyerekkorában gyógyszerész akart lenni,végül mégis inkább a magyar felé orientálódott,mert nagyon megragadta a költészet,de egy tudományágat sem néz le...(ja és nem netfüggő,hozzám hasonlóan nincs fenn fb-n)

20

Maszturbáltatok már moziban?

5

Szerintetek mi történne egy olyan valóság show-ban, ahol csak férfiak vannak?

Nem véletlenül tettem a kérdést ebbe a kategóriába.

8

Melyek a legjobb leszbipornó oldalak?

1

A kövér lányoknak mitől olyan hatalmas a mellük? Fiúk ti nem vágytok egy ilyen csajra?

Azért olyan nagy nekik mert dagik? 21f

15

Valaki skype?

Írj privit és leírom a cîme!

4

Vannak itt olyan lányok, akik elégedetlenek a szexuális életükkel? 28/F

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!