Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idővel várható (107 db)

Szoptatás elhagyása után, mennyi idővel várható az első menstruáció?

Szülés óta még nem jött meg, babám 6 hós, egy hónapja nem szoptatok. Mikorra várhatom? Gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Nekem elsõ szülés után 8 hónaposan jött meg, még javában szoptattam. Nekem kevésbé fájt utána, és kevesebb napig is tartott. Nem tudom, ez mennyire általános. Most a második babámat szoptatom, még nemrég ért véget a gyermekágyi vérzés, kíváncsi leszek, most hogy lesz.

Nekem elsõ szülés után 8 hónaposan jött meg, még javában szoptattam. Nekem kevésbé fájt utána, és kevesebb napig is tartott. Nem tudom, ez mennyire általános. Most a második babámat szoptatom, még nemrég ért véget a gyermekágyi vérzés, kíváncsi leszek, most hogy lesz.
Nekem kb 3 hónappal a szülés után megjött, 20 hónapig szoptattam. Szóval ez olyan nagyon nagy különbségeket mutat, hogy nem lehet belõle következtetni. Lehet, hogy holnap megjön, lehet, hogy vár 1-2 hónapot.
Én 1éves koráig szoptattam és rá 1honapra meg is jött.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor várok türelmesen és remélem nem gyötör meg nagyon az elsõ... :( Kicsit félek, mert eddig mindig nagyon sokat szenvedtem vele

Ha a kutyából kijött a nyákdugó akkor kb. mennyi időre várható az első kiskutya?

Legjobb válasz: Szia! A tágulási szakasz 6-36 órás is lehet. Nyugtalan, nem eszik,körbe körbe forog, sûrûn nyalogatja magát és szimatolja állandóan a hátsóját, nyög, liheg, ekkor már készülhetsz. Üdv.

Szia! A tágulási szakasz 6-36 órás is lehet. Nyugtalan, nem eszik, körbe körbe forog, sûrûn nyalogatja magát és szimatolja állandóan a hátsóját, nyög, liheg, ekkor már készülhetsz. Üdv.
ez változó. Hogy viselkedik? eszik, jókedvû? vagy nem eszik elvonul. testhõt mértetek? Hol él a kutya? A házban vagy a kertben. ha a házban van-e elletõje? ha a kertben érdemes szétnézni, nem ásott-e gödröt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Pénteken bevettem egy escapelle tablettát. Mennyi időre várható "hatás"?

Szóval pénteken bevettem,aznap nagyon fáradt voltam és gyenge. Néha néha érzek nagyon minimális alhasi fájdalmat. 1 hét múlva vasárnap kellene megjönnie. Úgy van,hogy menstruáción kívül,csak akkor jön meg,ha volt beágyazódott pete? félek nagyon :(

Legjobb válasz: Félhetsz. De az is kihat a menzeszre. És nem törvényszerû, hogy vérzel, mikor kilökõdik a beágyazódott pete. És az sem biztos, hogy volt beágyazódott pete. Majd akkor rágd a körmöd, ha késik a mesi 1 hetet.

Félhetsz. De az is kihat a menzeszre. És nem törvényszerû, hogy vérzel, mikor kilökõdik a beágyazódott pete. És az sem biztos, hogy volt beágyazódott pete. Majd akkor rágd a körmöd, ha késik a mesi 1 hetet.
en hetfon vettem be egy escapelle-t es ma jott meg, ugy, hogy ebben a honapban mar volt menzeszem, vagyis a tabletta hatasa, egyebkent en is csak minimalis fajdalmat ereztem aznap, amikor bevettem, es gyenge is voltam..remelem veled is minden rendben lesz!

Mennyi ideig várhatom el az üzlettől, hogy javíttassák meg a fényképezőm?

Vettem kb 5 hónapja az euronicsba 1 fényképez?t. Elromlott,visszavittem,és azt mondték,hogy keressem meg a szervíz számát,és küldjem el nekik. De ez nem az ? kötelességük?

Legjobb válasz: Ha visszavitted nekik a garanciás papírt, azon rajta kell lennie, hogy melyik szervízben javítják meg.

Ha visszavitted nekik a garanciás papírt, azon rajta kell lennie, hogy melyik szervízben javítják meg.
Írsz egy levelet a fogyasztóvédelemnek és megoldják.
A kérdező hozzászólása: Számot azt nem találtam, de szerintem ezzel nem is nekem kellene foglalkoznom, hanem nekik, nem?
Nincs rá konkrét elõírás. Arra vállalnak kötelezettséget hogy törekedjenek minél hamarabb megjavítani. Akkor is ha egy évig tart.
Azt kell nézni, hogy a garancia papírra mi van ráírva, hogy melyik szervíz vállalja a javítást. Most a boltba hiába viszed vissza, ha õk nem vállalnak szervízt. Például nekem Samsung gépem van MédiaMarktba vettük, mégis az extrem-digital szervízébe kellett vinni.

Ha leszáll a méh, mennyi időre várható utána a szülés időpontja? 36 hetes pocakos vagyok!

Legjobb válasz: Én úgy 2 hétre rá szültem, de hallottam már olyanról is akinek közvetlen szülés elõtt szállt le.

Én úgy 2 hétre rá szültem, de hallottam már olyanról is akinek közvetlen szülés elõtt szállt le.
én holnap kezdem a 36.-hetet és kb egy hete van lent a pocakom, mások elmondása szerint :) állítólag 1 hetem van. Ne aggódj lassan már nem lesz koraszülött, bízzunk benne akkor akarnak jönni amikor a legjobb!

Vettem egy 4400 grammos Jumbo-t! Mennyi idő után várható látszó eredmény?

Elég vékony vagyok és magas 185cm és 60 kg! Heti 3 edzés van!

Legjobb válasz: 1kg csirkemelltol mennyi ido mulva varhato eredmeny?

1kg csirkemelltol mennyi ido mulva varhato eredmeny?
jövöre
huszadikán éjfélkor de csak ha van rajtad papírcsákó

Kislányom vérszegény, sokat alszik és nem eszik rendesen. A doktornő Maltofer-t írt ki neki. Kb. mennyi idő után várható javulás?

Legjobb válasz: Napok alatt várható javulás, bár nem írtad mennyi idõs a babád, mert lehet, hogy még kicsi és azért alszik sokat és eszik kevesebbet (1. 1-2hét). Ha elfogadsz egy tanácsot, te is fogyassz vasban gazdag ételeket(cékla, sóska, spenót), esetleg te is kérj az orvostól Maltofert és szedd Te is, mivel az anyatejben ugyan nincs túl sok vas, viszont annak több mint90%-a szívódik fel a baba szervezetében, míg a "mesterségesen" adott vaskészítmények kevesebb mint 4%-a (!). (Erre is rákérdezhetsz a gyerekorvosnál.)

Napok alatt várható javulás, bár nem írtad mennyi idõs a babád, mert lehet, hogy még kicsi és azért alszik sokat és eszik kevesebbet (1. 1-2hét). Ha elfogadsz egy tanácsot, te is fogyassz vasban gazdag ételeket(cékla, sóska, spenót), esetleg te is kérj az orvostól Maltofert és szedd Te is, mivel az anyatejben ugyan nincs túl sok vas, viszont annak több mint90%-a szívódik fel a baba szervezetében, míg a "mesterségesen" adott vaskészítmények kevesebb mint 4%-a (!). (Erre is rákérdezhetsz a gyerekorvosnál.)
Az én babám is vérszegény. Viszont õ sokat eszik (bár hosszú, vékony alkat) és keveset alszik. Egy hónapja szedi a Maltofert (napi 2 csepp), de csak most küldött el a doktornõ vérvételre, mert még mindig olyan kis hófehérke a babám. A vérvizsgálat szerint tényleg kicsit alacsony a vérének a vastartalma, ezért még 1 hónapig kell szednie vasat, de most már napi 5 cseppet. Tudtommal a vashiány nem rendezõdik pár nap vagy hét alatt, hanem néhány hónap kell hozzá. De nem vagyok nagy szakértõ, úgyhogy inkább egy orvost kérdezz meg.
A kérdező hozzászólása: 10 hetes

Lehet tudni, hogy várhatóan mennyi időn belül csökkenhet újra a svájci frank 200 Ft körüli, esetleg alatti értékre?

Legjobb válasz: Pár napja olvastam egy szakértõ véleményét. Az azt mondta, hogy 200-220 között fog mozogni az elkövetkezõ idõszakban. Nem várható, hogy lemenjen.

Pár napja olvastam egy szakértõ véleményét. Az azt mondta, hogy 200-220 között fog mozogni az elkövetkezõ idõszakban. Nem várható, hogy lemenjen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az interneten hol lehet ilyen elemzéseket olvasni egyébként?
Nem lehet tudni, az elemzõ is csak találgat.
Most van 220 alatt!!!

Ha tejallergiás a kicsi, mennyi idő után várható javulás a tápszerváltás után?

6 hetes a fiunk, tápszeres. Eddig a Milupa HA-s tápszerét kapta, de 1 hete a széklete véres, nyálkás lett. Most fogunk Pepti-re átállni. Mennyi id? után várható javulás?

Legjobb válasz: ugyan nekünk csak nemrég derült ki, hogy a lányom tejallergiás, eddig anyatejes volt, életében most kapott elõször tápszert, pedig egy éves bõven elmúlt. Ekcémás lett a bõre, a tejtermékeket már sok-sok hónapja kapja,de most jött elõ. Nekünk 2 hetet mondott a gyerekorvos, hogy várható javulás látszódjon. Még csúnyább a bõre a tápszer óta,pedig teljes tejtermék mentes diétán vagyunk, mire most kiderült, hogy tejalapú tápszert írt fel neki..na bumm..várjatok egy-két hetet, remélem nálatok rendezõdik a helyzet!!!! Amit hozzátennék: nem minden HA-s tápszer tejmentes, ezek is tejalapúak..

ugyan nekünk csak nemrég derült ki, hogy a lányom tejallergiás, eddig anyatejes volt, életében most kapott elõször tápszert, pedig egy éves bõven elmúlt. Ekcémás lett a bõre, a tejtermékeket már sok-sok hónapja kapja, de most jött elõ. Nekünk 2 hetet mondott a gyerekorvos, hogy várható javulás látszódjon. Még csúnyább a bõre a tápszer óta, pedig teljes tejtermék mentes diétán vagyunk, mire most kiderült, hogy tejalapú tápszert írt fel neki..na bumm..várjatok egy-két hetet, remélem nálatok rendezõdik a helyzet!!!! Amit hozzátennék: nem minden HA-s tápszer tejmentes, ezek is tejalapúak..
Szia! Kislányom 5 hetes volt mikor kiderült az allergia, sajnos kórházba is került. Ott az elsõ naptól kezdve kapta a Peptit, de a véres széklet kb. 4-5 hét múlva maradt el teljesen. Addig volt olyan nap, hogy szinte minden kakiba volt vér, volt olyan hogy csak egy-egy. Viszont miután elkezdte kapni a Peptit egy hét múlva már gond nélkül végigaludta az éjszakát. 1 évesen terhelték tejjel, akkor már semmi gond nem volt, azóta is rendszeresen iszik tejet.

Mennyi idő után várható az hogy a párotok eljegezzen? Kit, mennyi idő után jegyeztek el?

Fél éve vagyunk barátommal együtt, és el szeretne jegyezni. Nagyon szeretem ez nem is kérdés. Viszont félek hogy túl korai. Mind az ? mind az én szüleim korainak tartanák szerintem.

Legjobb válasz: Heló! Ha te is úgy érzed, hogy korai, akkor nem kérdés, hogy még nem jött el az ideje.

Heló! Ha te is úgy érzed, hogy korai, akkor nem kérdés, hogy még nem jött el az ideje.
A kérdező hozzászólása: de nagyon szeretem
Szerintem kezdj aggódni, ha eljegezne.
Korai fél év után, te érzed jól kérdezõ! Nehogy aztán eljegyez aztán elmúlik az a nagy szerelem. Várjatok még vele egy fél évet legalább!
Ha nagyon szereted, akkor jegyezzétek el egymást. Az még nem esküvõ. Csak egy gesztus, egy lépés affelé, hogy együtt vagytok és ezt megerõsítitek. Sokan mások is eljegyzik egymást és évek múlva- vagy azután se - kelnek egybe.
Szerintem meg ne hagyja magát, mert a srácnak akkor ez úgy jön le, hogy bármit megtehet akármilyen tempóban. Jó lenne, ha kicsit türelmesebb lenne. Lehet csak egy szerelmi fellángolás ez nála. De ti tudjátok mit akartok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!