Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idővel előtt jelentkeznek (11 db)

Milyen érzés a jóslófájás és mennyi idővel hamarabb jelentkezik szülés előtt?

Legjobb válasz: Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)

Èn a valódi fàjàsokra hittem, hogy csak jóslók, olyan enyhèk voltak. Kiírt idõ elõtt màsfèl hèttel. Az utolsó percben èrtünk be a mentõvel. :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes terhes vagyok. 3 hete éreztem menstruációs fájdalmat és a hüvely csontom is szúrt fájt a medence csontom is hiába forgolódtam sehogy nem múlt el , éjjeli fél 1 tõl - fél 4 ig éreztem és nem tudtam aludni se. Jobban a bal oldalam görcsölt szinte csak arról mintha a petefészkem is. Már a bal combomra térdemre hatott ki a fájás, nem volt erõs de ahhoz képest hogy azelõtt semmit nem éreztem. Aztán egyszer csak elmúlt és elaludtam. Így orvoshoz se mentem. Esetleg lehetett a megerõltetõ munkától a vízhordástól, véllázgatástól, szarvas marha etetés? És legmelegebb nap után volt ez.
Biztos hogy a megerõltetèstõl volt. 32 hetesen igencsak pihenni kell, nem ilyen megerõltetõ munkát vègezni. Ha hirtelen elmúlt akkor valószínûleg csak jósló volt. De figyelj azért, nehogy idõ elõtt beinduljon a szülès. Boldog babavàràst!

Mennyi idővel jelentkezik az ovulációs fájdalom az ovuláció előtt és hogy veszem észre?

Most vagyok a ciklusom 8. napján és a 12. vagy 14. napon szokott lenni ovum. Lehet már ovulációs fájdalmam?

Legjobb válasz: Ez egyénre szabott dolog. Lehet, hogy meg sem érzed :) de ha mégis, akkor sztem 1-2 nap, és jelentkezik a fájdalom. Én olyan szinten érzem a tüszõrepedést, hogy mozdulni se bírok sokszor, valamikor meg, csak fájdogál, és nincs semmi gond :)

Ez egyénre szabott dolog. Lehet, hogy meg sem érzed :) de ha mégis, akkor sztem 1-2 nap, és jelentkezik a fájdalom. Én olyan szinten érzem a tüszõrepedést, hogy mozdulni se bírok sokszor, valamikor meg, csak fájdogál, és nincs semmi gond :)
Megint én : ha már fáj, és úgy értetted, hogy lehet-e az ovus fájás, akkor sztem igen. :)
Nekem aznap. Úgy szokott fájni a derekam, alig bírok lehajolni.
Én sose éreztem ovus fájdalmat.

Szülés előtt a jósló fájások mennyi idővel jelentkeznek és mennyire hasonlítnak a szülés előttiekre?

Legjobb válasz: szia! nekem kb 35. héttõl vannak igazi fogösszeszorítós jóslófájásaim, de nõvéremnek csak a 37. hét végétõl jelentkeztek. változó...

szia! nekem kb 35. héttõl vannak igazi fogösszeszorítós jóslófájásaim, de nõvéremnek csak a 37. hét végétõl jelentkeztek. változó...
Dokim szerint nem állapítható meg a fájásból hogy az csak jósló-e.Nõvéremnek 1.5 hónappal elõbb jelentkezett, de mire beért a dokihoz el is múlt.Nekem aznap reggel kezdett egy picit fájni, 20:40-re meg is született a kisfiam.
Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim. Elkezdtem érezni a fájásokat, mentem is be a kórházba reggel tízkor, délután 3-ra meglett a baba. Szóval nem lehet elõre tudni, lesz-e egyáltalán jóslófájás.

A szules elojele lehet a hasmas? Es mennyi idovel jelentkezik szules elott?

Februar 26-ra vagyok kiirva szulni, es hetfon voltam dokinal, azt mondta hogy a baba keszen all, lenn van es barmikor beindulhat a szules.

Legjobb válasz: Ja, es epp ma vagyok 39 hetes

A kérdező hozzászólása: Ja, es epp ma vagyok 39 hetes
A kérdező hozzászólása: ...es ma reggel rokaztam is.
Igen, lehet! Ilyenkor a szervezet úgymond tisztítja magát. Majd írj ha baba van :) Könnyû szülést!
Elképzelhetõ, hogy beindul, a szülést megelõzõ este én is hánytam, aztán délelõtt 1/4 10-kor elfolyt a magzatviz.
nekem elõtte este jelentkezett kis barnázással, reggelre véreztem aztán beindult, egész éjjel a wc-n ültem
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, de meg mindig semmi...

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

Legjobb válasz: Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!

Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!
En mindig meleg zuhanyt vettem, ha fajt. Onnan tudtam, hogy szulni fogok, hogy hiaba nyomtam a forro vizet ( anyosom szerint nagyon forrot ) mar nem mult el a fajdalom.
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre vagyok kiírva.Tegnap a doki megvizsgált.És azt mondta babám helyezkedik, hogy jönni akar kifele.Lehet picit megpiszkált és azért fájdogál.Ilyet még nem éreztem.Várom a rendes fájásokat.Mert ezzel még gondolom nem kell szaladni a kórházba.
Én 37+ 3 hetes vagyok két napig nem bírtam aludni mivel olyan fájdalmaim voltak, nagyon fájt a derekam, a hasam alul, és le akart szakadni a popsicsontom úgy érzetem szétszakadok, most éjjel nagyon jó aludtam, mikor reggel keltem boldog voltam végre fájások mentes nap, és éjszaka! Erre kb 1 órája elkezdtek lenne mensi szerû görcseim, mind akinek mindjárt meg akar jönni, de nem erõsek rendszertelenek pont ezért furcsa mert eddig nagyon fájt a napokba! Lehet ez volt a vihar elõtti csend és ma ebbõl baba lesz!?
Szia, én is jövö hét keddre vagyok kiírva, ugyanígy jóslózgatok, föleg éjjel, és várom hogy beinduljon az igazi fájások, de én csak egy újjnyira vagyok nyitva és nemtudom jelent e ez valamit, de valahogy ugy érzem, dátum elött nem fog jönni, csak bizo benne hogy nem kell majd indítani...

Magömlés előtt mennyi idővel jelentkezik az előváladék?

Legjobb válasz: az elõváladék az izgalmi állapot elején, a magömlés a végén. innentõl azon múlik, hogy meddig bírod. az elõváladék a természetes síkosító, ezért már elég korán kijön.

az elõváladék az izgalmi állapot elején, a magömlés a végén. innentõl azon múlik, hogy meddig bírod. az elõváladék a természetes síkosító, ezért már elég korán kijön.
Igen, az elõváladéktol is teherbe lehet esni de holvoltál biosz orán 8.-ba :D
A kérdező hozzászólása: Mennyi életképes spermát tartalmazhat az elõváladék? A statisztikák szerint tényleg sok nõ esik megszakításos közösüléssel teherbe?
Az elõváladék rögtön onnantól, hogy a fiúnak feláll, és ideális esetben az aktus során végig folyamatosan jön, hogy síkosítson. A magömlés meg persze az aktus végén, annak lezárásaként. :)
Akkor mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: javítás: pár
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy egy pát védekezés nélkül szeretkezik, és a pasas, akkor veszi csak ki a péniszét, amikor már a magömlés következik. Ettõl a megszakításos módszertõl teherbe eshet a nõ... függetlenül attól, hogy az elélvezés már nem a nõ hüvelyében történt. Ott van az elõváladék... vagy terhes lesz tõle, vagy nem...
másfél hónap
Meghatározhatatlan. Az elõnedv szexuális izgalom hatására jelentkezik, de ehhez képest 2 perc és 2 óra is eltellhet az orgazmusig....
wikipedia elovaladek. ha nincs kedved kikeresni akkor a lenyeg hogy az elovaladek nem tartalmaz spermiumot, azonban tartalmazhat az elozo ejakulacibol. parasztosan irva/ertve: az elovaladek a kenoanyag, hogy csusszon a dako

Szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a hányinger, ha az a szülés közeledtét jelzi?

38. hétben vagyok, és nem igazán tudom, hogy "csak " gyomorrontásom van, vagy napokon belül várható valaki...

Legjobb válasz: Nekem volt, mindkettõnél és az már a fájások közepette volt és róka lett a vége... a fiam rá 2 órára született, a lányom 10-15 percre rá... Ha nincsenek még fájásaid szerintem még nem jön a bébi.

Nekem volt, mindkettõnél és az már a fájások közepette volt és róka lett a vége... a fiam rá 2 órára született, a lányom 10-15 percre rá... Ha nincsenek még fájásaid szerintem még nem jön a bébi.
Nekem nem volt hányingerem.
Jóslófájásod is van vagy csak a hányinger?? Én azt hallottam, hogy a hasmenés jelzi a szülés közeledtét. De nálam nem jött be.
A kérdező hozzászólása: Jóslók vannak, de nem vészesek. Azok is inkiább éjszaka-hajnalban. Viszont nem volt egyszer sem hasmenésem, bár ez a hányinger is új. iztos valami baci vagy étel... Köszi!

Mennyi idővel peteérés előtt vagy után jelentkezik a nyúlós váladék?

Elnézést a kifejezésért,csak nem tudom,h hívják.

Legjobb válasz: Nekem 5-6 nappal elõtte.

Nekem 5-6 nappal elõtte.
Egyénenként változó..amúgy ez a váladék segíti a spermákat az útjukon..nekem általában négy -öt napig tapasztalható a tojásfehérje állagú nyák..ha mondjuk a 12.napon van peteérésem akkor a nyák már a 10.naptól jelen van nálam..de volt olyan hónapom is amikor csak két napig vettem észre , hogy tojásfehérjés.
Én is ugy vagyok mint az elsõ válaszoló már a 10. napon megjelenik a váladék és kitart a 12.napig általában akkor van a peteérésem.

A szülés előtt mennyi idővel jelentkezik a jósló fájás? Milyen érzés? 34 hetes vagyok és ritkán, de olyan kis görcseim vannak, mint a menstruációs fájdalom, néha a hasam, néha a derekamnál, ez az lehet?

Legjobb válasz: Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.

Én azt sem tudom mi az a jósló fájás... Soha nem fájt semmim a 41hét alatt, a szülés napján voltak csak fájások, de az már erõteljes volt az elejétõl a végéig. Igaz hamar túl voltam az egészen.
az lehet. a jóslófájás onnan különbözik a rendestõl, hogy egy idõ múlva magától is elmúlik. A fájások sosem múlnak el, azok vagy stagnáltan fájnak, vagy erõsödnek.Nekem is volt 1-2 jóslófajásóm , de max, 5 percig tartott. A jóslófájás nem jelzi a szülés közeledtét sok estben, csak a méh "gyakorol".Azért feltétlen említsd meg a dokidnak!
Mindenkinek más szerintem.Nekem szülés elõtt 24 órával jelentkeztek, és csak a derekam görcsölt.Elõtte semmi nem volt, csak keményedett a pocim.
Nekem is voltak jóslófájásaim... Egyszer szülés elõtt 3 héttel, aztán az utolsó héten már gyakrabban elõfordult... Mindenképp mondd a dokinak, bár úgyis kérdezni fogja... De lehet, hogy csak a hatalmas súly okozza, amit "cipelsz".. Az én törpém 4 kilós lett és 34 kgt híztam a terhesség alatt... Görcsöltem én is össze vissza, meg majd leszakadt a derekam... A doki majd mondja úgyis, de simán lehet jóslófájás a Tiéd... 22/N
nekem nem voltak jóslóim egyáltalán, csak néha keményedtem.
A harmadik harmadban egyre rendszeresebbé és érezhetõbbé válnak a keményedések, van, akinek jóslófájásai is vannak, nekem is a 34. héttõl. Az a jósló, amit leírsz. Az elsõ két terhességnél meg semmi sem volt, egyszer csak jött az igazi fájás. Az orvos jó, ha tudja, de megijedni nem kell, a jóslók természetesek, sokan egyébként fájdalommentesen jutnak el 1-3 ujjnyi méhszájig, ott is van fájástevékenység, sokszor jósló, csak épp fájdalommal nem jár. Ha a doki aggódik, mondjuk mert más jelét is látja a koraszülés veszélyének, a fájáserõsséget mérni is tudja. A 36. hétig lehet szedni Magnéziumot, MagneB6-ot, az általában enyhíti, ha kellemetlen, illetve jót tud tenni a meleg fürdõ/zuhany. A jósló egyébként semmit nem jósol meg, csak azt jelzi, hogy közeledsz a végéhez. Ettõl még túl is hordhatod. Van, akinek a végén a jósló megy át igazi fájásba, de az ilyen koraiak általában még semmit nem jelentenek.
Nekem már a 28. héttõl voltak jóslóim. 39. héten született a lánykám progis császárral bizonyos okok miatt, de még akkor is csak fél ujjnyira voltam nyitva. Igen, ez már jósló amit érzel, nincs ezzel semmi baj, természetes. Szedjél magnéziumot még 2 hétig, és pihenj ha tudsz! Tényleg használd ki mert ha kint lesz a baba már nem fogsz tudni annyit aludni! :) Minden jót! 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam:) Holnap megyek dokihoz, akkor majd mondom neki! Amúgy még csak 2 szer érezte és hamar el is múlt, csak attól féltem, hogy ez már valaminek a kezdete, azt pedig még nem kéne :) Amúgy is kényszer pihin vagyok, mert hõemelkedésem van meg kis torokfájás. :(
Szia!nekem semmi nem volt nem éreztem jóslófájást semmit ugyan úgy éreztem magamat és csak hirtelen elfolyt a magzatvízem!

33 hetes k. mama vagyok. A külső méhszáj nyitott.4 napja jósló fájásokat érzek. Szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek a j. fájások?

Legjobb válasz: Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.

Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.
Én is érzek pár napja jósló fájásokat, de az én méhszájam még zárt. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy szülés elött 4 héttel már jeletkezhetnek és mivel a 36. héttõl már bármikor megszülethet a babó szerintem teljesen normális. Remélem tudtam segíteni. 33 hetes kismami
Nekem a 32. héten jelentkeztek elõször, de csak elvétve. % nappal hordtam túl. A30. hétttõl nyitva volt a külsõ méhszájam is egy újnyira.
Elõzõ vagyok.5 nap akart lenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!