Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt várni abortusz után, hogy (2 db)

Mennyi időt kell várni abortusz után, hogy egészséges baba születhessen?

8,5 hete abortuszon voltam (vákumoson) sajnos el kellett hogy vegyék a picit(nem mi akartuk). Egy ilyen m?tét után mennyi id?t kell várni hogy újra babám lehessen??

Legjobb válasz: Az orvosok 3-6 hónapot szoktak javasolni.

Az orvosok 3-6 hónapot szoktak javasolni.
SZIÓ! Én május végén vetéltem el, az orvosom azt mondta, hogy 2 menstruációt ajánlatos megvárni.6hét mig regenerálódik a szervezeted.Addig ne éljetek szexuális életel és csak tussoljál.Mi most fogunk próbálkozni, ráhagytam + egy menstruációt a biztonság kedvéért.Fel a fejjel.Vigyázz magadra.

Az abortusz után mennyi időt kell várni hogy fürödjek pl. a Balatonba? Kb 1 hónap?

Legjobb válasz: 6 hét amennyiben minden rendben van az újabb együttléttel is ennyi idõt kell várni, ugyanúgy, mint a gyermekágyas idõszaknál, mert ott egy nyílt seb keletkezik ilyenkor, ami könnyen elfertõzõdhet, annak pedig gyulladás, meddõség lehet a vége

6 hét amennyiben minden rendben van az újabb együttléttel is ennyi idõt kell várni, ugyanúgy, mint a gyermekágyas idõszaknál, mert ott egy nyílt seb keletkezik ilyenkor, ami könnyen elfertõzõdhet, annak pedig gyulladás, meddõség lehet a vége

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!