Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt mielőtt (38 db)

Mennyit ideig jó egy deszkás cipő pl vans etnies supra ezek, mármint általába menni időt birnak ki mielőtt az oldal és talprész kiszakad?

Legjobb válasz: Attól függ mit csinálsz bennük nekem volt két dc cipöm és extrém rollertöl meg bmx töl lejött a talpa meg az eleje rongálódott. Most egy .fallen rival cipöm van és az jól bírja

Attól függ mit csinálsz bennük nekem volt két dc cipöm és extrém rollertöl meg bmx töl lejött a talpa meg az eleje rongálódott. Most egy .fallen rival cipöm van és az jól bírja
A kérdező hozzászólása: Hát midnent már vérgr varial flipet is és mostmár jó lenne egy normális cipõ
Én már egy év nyomom egy vans-el bmxel és gyalog is azt hordom, kicsit meg van kopva a sarka meg egy helyen a talprész és ennyi. Egyébként ha tartós cipõt akarsz akkor olyat vegyél aminek le van varrva a széle és nem csak ragasztott. A DC egyik haveromnak is levállt, pedig õ csak járt benne...
http://wakeshop.hu/hu/products/longboard/longboard-skate-cipo Ez az egyik legjobb deszkás cipõ. Még új, de rengeteg ideig bírja. Longoardozáshoz van tervezve, tehát bírnia kell a sok footbrake-et, ami sokkal jobban koptatna egy cipõt mint csak magán a grip-en táncolva. Emellett kényelmes, és jó a tapadása.
nekem van egy 1.5 éves 6.0 cipõm a talpának és az oldalának semmi baja 3.5éves etnies cipõmnek egyáltalán semmi baja csak annyi hogy kifakult de szerintem ha olyat veszel ami megis van varva az lazán kibir 2 évet de ha bmx re használod akkoris 1 évet ki kell bírnia
2-3óránbelül hütöbe vele.Össze öntheted!!!
4-8 oran attarthato, attol fuggoen, hogy hany fok van a szobaban. Csak azonos homersekletu tejeket onts ossze. Vard meg, mig a frissen fejt is picit hul. http://Www.lll.hu -n mindent megtalasz vzgy csak ird be a keresobe, hogy anyatej tarolasa.

6 hós körüli babátok mivel szeret (ett) játszani? És mennyi időt töltött játszással mielőtt elálmosodott?

Sok játékra rá van írva, hogy 6 hónapos kortól, mit érdemes ezek közül megvenni?

Legjobb válasz: A zenélõ játékokat nagyon szereti és amin sok gomb van. Puha plüsskkel is jól elmatat és rágókával. Kb. ilyen idõsen már 2-2,5 órát volt fennt.

A zenélõ játékokat nagyon szereti és amin sok gomb van. Puha plüsskkel is jól elmatat és rágókával. Kb. ilyen idõsen már 2-2, 5 órát volt fennt.
A játszószõnyeget imádja és 4-5 órát is ébren van. 6 hónapos fiú.
Az én kisfiam 6 és fél hónapos és imád ülni és játszani! Van neki csipogós kocka és könyv és labda ami csilingel, ezeket szereti nagyon-nagyon! És kb. 2-2, 5 órát van fenn, jobb esetben, mert nagyon szeret alukálni! :-):-)

Csajok reszetekrol mennyit tart az elojatek (marmint ti mennyi ideig kenyeztetitek a pasitokat mielott "megjobban belemelegednetek")? Es nehany jo tippet is adhattok:D. Persze pasik is irjatok. Sooooot:D:D:D!

Legjobb válasz: Erre nem fogsz választ kapni, mindenkinél más. Van aki egybõl azt várja hogy tedd be neki van akit meg 30-40 percig is kell kéneztetni mire rátérne a dologra...

Erre nem fogsz választ kapni, mindenkinél más. Van aki egybõl azt várja hogy tedd be neki van akit meg 30-40 percig is kell kéneztetni mire rátérne a dologra...
Én a fülénél kezdem a kényeztetést a pasimnak és lassan haladok lefelé.És persze OTT idõzök el a legtöbbet.Azt lehet látni a pasin mikor van már agyon beindult.Van mikor már nem bírja tovább és akkor a hátamra fektet...:P
én jobban szeretem, ha elõtte rendesen kényeztetnek, és teljessen tûzbe hozak..csak ezek után vagyok képes "mindenre"...
lány voltam :) ( 16:27es)
Egy apró javítás: tévhit, hogy a nõ beindul a pasi kényeztetésétõl, de szükséges, mert így lesz kölcsönös. Beindulni csak attól indulok be, amit kapok. Összeszokott párkapcsolatban az egész megvan kb. 15-20 perc alatt, és ez nekünk így teljesen jó. Ahogy a nagy átlagokat nézem, másoknak is elég ennyi idõ. Ha hangulatban vagyok nekem elég 5 perc kényeztetés is

Aki volt a 4D GENESIS-nél babamozin mennyi idővel előtte kell időpontot kérni, mielőtt menni szeretnénk?

Kérdeztem t?lük email-ben,de nem válaszolnak.Most vagyok a 16.hétben és a 18.hét környékén szeretnénk menni.Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Szia.Én ma megyek 11-re,ha gondolod mindent megirok neked d.u.-án.Én elõtte 2héttel kértem meg az idõpontot,de lehet elég elõtte is egy héttel.Most 24hetes vagyok.Boldog babavárást:)

Szia.Én ma megyek 11-re, ha gondolod mindent megirok neked d.u.-án.Én elõtte 2héttel kértem meg az idõpontot, de lehet elég elõtte is egy héttel.Most 24hetes vagyok.Boldog babavárást:)
Szia. Én egy pénteki nap hívtam õket, és másnapra pont volt egy idõpontjuk! :) Nagyon jók! Jó mozizást!
A kérdező hozzászólása: De jó!:-)))Nagyon megköszönném!!!:-)) Köszönöm a gyors választ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!:-)))
Én két nappal elõtte hívtam fel õket (hétköznapra kértem idõpontot) és minden gond nélkül adtak! Jó mozizást! 31 hetes ikres kismama
Szia, Elsõ hozzá szóló vagyok, most értem haza.Nagyon jó volt a 4D Genesisben:) Pont ott voltam mikor hívták idõpont miatt és ma már d.u 16-re tudott a hölgynek idõpontot adni.Szóval lesz idõpontod elég hamar:) Attól függetlenül, hogy a honlapon 14-ig írták a nyitvatartásit 16-re mennek hozzá.Kedves volt a szonográfus hölgy.Nagyon jó élmény volt:D Most már tuti 100%, hogy kislányunk lesz.Szépen megmutatta magát a picur.Minden rendben volt.Jó mozizást, és boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!Sok Boldogságot mindenkinek a kisbabá(k)hoz!!!:-)))

Mennyi időt várjak, mielőtt "nyilvánosságra hozom", hogy terhes vagyok?

Mennyi ideig tart a rizikós id?szak? Mindenképp meg akarom várni, hogy "biztos" legyen. Több ismer?söm is már az elején elmondta, hogy babát vár, de közben elment nekik a baba. Nagyon rossz lehetett nekik, mikor a babáról érdekl?dtek, mikor már nem volt meg... :(

Legjobb válasz: Rizikós idõszak? az egész terhesség az. Tõled függ mikor osztod meg az örömöd másokkal én nem birtam sokáig. Azt mondják hogy az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. a spontán vetélés miatt... Boldog babavárást!

Rizikós idõszak? az egész terhesség az. Tõled függ mikor osztod meg az örömöd másokkal én nem birtam sokáig. Azt mondják hogy az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. a spontán vetélés miatt... Boldog babavárást!
Nyolc hetesen tudtam meg, hogy teres vagyok. A munkahelyemen és a szüleimnek azonnal elmondtam, de a párom szülei még most sem tudják. Persze, ennek oka van. 20 hetes mami
Én 6 hetesen elmondtam a családnak és a közeli barátoknak, egy héttel késõbb azonban elveszítettem a babát. Ezután egy kicsit nehéz volt mindenkinek elmesélni, hogy spontán vetélésem volt. Ha legközelebb babát fogok várni, biztosan megvárom a 12. hetet. Boldog babavárást!
Én 6 hetesen megtudtam és 6 hetesen el is mondtam mindenkinek :) Mondjuk én nem vok babonás. 27 hetes kismama
Szia, szerintem a munkahelyeden addig ne szólj amíg nincs kiskönyved, csak ha biztos vagy benne, hogy nem akarnak majd kirúgni. (sajnos nem mindenhol tolerálják a terhességet) Az ismerõsöknek meg amikor akarod akkor szólj. Mi 5 hetesek voltunk amikor elárultuk a szülõknek. Volt nagy boldogság. Én nem bírtam volna ki, hogy ne szóljak. Egyébként szerintem embere válogatja, ki mikor hozza nyilvánosságra, de a rizikó sajnos végig fennáll...
Ez attól is függ, h. mennyire látszik meg rajtad! Nekem már a 8. héten volt hasam, a 10.re meg már 15 hetesnek hittek. Nem igazán tudtam "eltitkolni". :-)
Én 8 hetesen kénytelen voltam elmondani a fõnökömnek, mert olyan rosszul voltam, hogy alig éltem. Ha jól bírtam volna, én is kivártam volna a 12 hetet.
a közelállóknak mi is hamar elmondtuk (7. héten) a többieknek csak késõbb, 12. hét után
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Én kivártam a 12 hetet és akkor is csak azoknak az embereknek mondtam el, akik közel állnak hozzám, akiknek célszerû tudni róla. Másoknál pedig megvártam, hogy észreveszik. Nem tagadom, de nem is reklámozom. Ez egyébként is teljesen magánügy.
Szia! Várd ki a 12. hetet...én 1 hónapja 8 hetesen elmondtam...és egy nap mûlva már nem volt szívhang....de akkor már a család szétkürtölte....aztán spontán vetélés és mûvi befejezés.....várd ki a 12.hetet. Boldog baba várást!

Mennyi ideig kell szedni a fogamzasgatlo tablettat, mielott elkezdene hatni?

Legjobb válasz: Tabletta válogatja. Vagy kérdezd meg a nõgyógyászod, vagy olvasd el a betegtájékoztatót, abban minden pontosan le van írva :)

Tabletta válogatja. Vagy kérdezd meg a nõgyógyászod, vagy olvasd el a betegtájékoztatót, abban minden pontosan le van írva :)
Hány ilyen kérdés lesz még? Már százezer ilyen volt. De hogy válaszoljak, olvasd el a betegtájékoztatót, ugyanis abban pontosan le van írva!!!
Ha az a kérdés, mikor élvezhet a párod bele a punciba, akkor az elsõ levél után.
le van írva a papírjára
minden tabletta más és más. egyes tabletták állitólag az elsõ szem után védnek(de én nem hinnék bennük) ha biztosra akarsz menni, szedd be az elsõ levelet s utána mehet zokni nélkül.

Mennyi ideig ismerkedtetek, mielőtt összejöttetek a párotokkal?

Milyen volt a legelső találkozás?:)

Legjobb válasz: 5 hónapig kérette magát a barátnõm....

5 hónapig kérette magát a barátnõm....
Mitõl számít összejövésnek?
Mennyi ideig tart meginni 5 vodkát? Na pont addig
Az elsõ találkozás? Nem vett észre, bevágta elõttem az ajtót, én meg elküldtem a sunyiba. Mennyi ideig ismerkedtünk, mielõtt...? Háát, 2 évig voltunk barátok, mire rájöttünk, hogy ez már több.
Egy éve ismertük egymást, aztán két hónapig randiztunk heti 2-3 alkalommal. Utána kezdtünk járni, de akkor szinte azonnal összeköltöztünk :)
Én nekem ugy hogy nem tudta a nevem és ugy hivott h széplány xd utánna kesobb h cicaa..joo kesibb elkérte a teloszámom es dumaltunk (ebben az evben kezdodott xdd) es ugy kb 5-4 hetig dumaltunk es 2013.12.03-an kezdtunk jarnii es imadjuk egymast*-* (jah es egy suliba jarunk). De ez egy rovidebb változat !:) )

Honnan tudom ha le akarok tölteni egy valamit N C O R. e -ról hogy azt mielőtt letölteném lássam mennyi ideig kell majd seedelni?

Legjobb válasz: fent katt a wiki-re majd erre a linkre: Ratio-free rendszer ismertetõ

fent katt a wiki-re majd erre a linkre: Ratio-free rendszer ismertetõ
A kérdező hozzászólása: köszi meg van

A Koreai nyelv nehéz? Kb mennyi idő megtanulni, ha minden nap tanulok? Érdemes elkezdeni magamtól mielőtt tanárhoz megyek, vagy már az elejétől menjek tanárhoz?

Érdekelne a beszéd is és az írás is.Mennyire nehéz megszokni/megtanulni a hanglejtést és a szavak helyes kiejtését? az írás nagyon bonyolult?Azt tudom,hogy csak 40 írásjel van,de nehéz megtanulni őket?Hogy mikor melyik mit jelent? Igazából minden érdekelne ezzel kapcsolatban. :)

Legjobb válasz: Beszélsz idegen nyelvet? Az most nem sokat számít! Elölrõl kell kezdeni mindent.

Beszélsz idegen nyelvet? Az most nem sokat számít! Elölrõl kell kezdeni mindent.
A koreai írás elég speciális. Alapvetõen hangokat jelölõ szótagrészeik vannak (lényegiben betûk, de eléggé máshogy használják), és ezeket rakod össze egyszerû szabályok szerint szótagokká. Az elhelyezés elméletileg meghatározza a kiejtést, de személyes (bár nagyon minimális) tapasztalat, hogy azért ez nem teljesen így van. Illetve van, hogy nem teljesen fonetikus és van "betû" átadás is, ami talán kicsit bonyolultabbá teszi, de amúgy ez is hangalapú írás, mint a magyar csak kicsit máshogy rendezik a betûket, szóval írni megtanulni nem nehéz. Ezt az írást nevezik amúgy hangulnak, az eredeti kínai írás neve pedig hanja. Utobbit már lényegiben nem is használják. Elméletileg nehezebb, mint a többi nyelv, de ugyanígy ezt mondják japánra is és az messze nem olyan vészes személyes tapasztalat szerint. Amúgy szerintem mindenképpen elején menj tanárhoz. Amikor még semmit sem tudsz, akkor nagyon nehéz forrásokat keresni meg nincs semmi alapod, hogy mi megbízható és mi nem. Ráadásul a koreaiban van jó pár nehezebben ejthetõ hang, amit megint pont magadtól a legnehezebb megtanulni. Egy jobb alapozás után viszont akár egyedül is tanulhatsz, onnantól már simábban megy az ügy. (Én csak kóstolgattam a koreait eddig - írni tudok meg nagyon alap dolgokat, és japánul tanulok három éve viszont)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!