Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt hogy hasson a (14 db)

Mennyi ideig kell szedni a köptetőt ahhoz, hogy hasson? Ha este beveszek egy ACC-t már reggelre már van hatása?

Legjobb válasz: Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.

Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.
A kérdező hozzászólása: Én nem sajnálom hogy nincs dolgom gyógyszerekkel és nem tudom mit mire hogyan kell használni.
Hát valóban azért az alapvetõ lenne, hogy elolvasod alaposan a használati útmutatót... (akkor nem lenne ennyi hülye kérdés, pláne a fogamzásgátlás témakörben, de tudom, manapság nem menõ ennyit se megtenni magunktól xD) Sokat nem hat, sõt, tapasztalatom szerint összességében se. Inkább nappal kezdd el használni, és inkább a pezsgõtablettát, azt csak napi egyet kell legalább. Az íze elég szörnyû sajnos. xD 4-5 napig szedni kell, és 1-2 nap kell a hatás kifejtéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem vettem még semmiféle köptetõt, ha vettem volna akkor el tudtam volna olvasni a tájékoztatót. Csak érdeklõdtem, a hatásról mert ugye ha rögtön hat, azzal elég kellemetlen közösségbe menni. Inkább elintézem 7végén.
Neten is fent van minden tájékoztató, ha érdekel véletlenül. :D Szerintem hétvégéig azért ne halogasd, sokkal rosszabb nem lesz a helyzet attól, hogy elkezdesz valamit szedni. :S

Lehet egyszerre szedni a ricinus communist és az urtica urens? Ha igen, hogyan, mennyit? Mennyi idő kell átlagban, hogy hassanak a tejtermelésre?

Legjobb válasz: igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba,mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam ,hogy abba kell hagyni ha beindul,mert apaszt és majdnem elment a tejem,de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája

igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba, mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam , hogy abba kell hagyni ha beindul, mert apaszt és majdnem elment a tejem, de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája
Jah és én is egyszerre szedtem, egy idõben vettem be.
Ma vettem én is ricinus communist !! Tehát ilyen jó csodaszer?? És meddig kell szedni? hogyan? És a tejem is tápláló lesz tõle? Milyen lesz tõle a tejcim?? üdv egy 6 hetes babó anyukája , aki kétcségbe van esve mert már tápszerezem is a manómat!! Mert nem sok a tejcim!! Pedig iszom laktoherbet is , szedek elevitet is!!
Nekem ma a gyógyszertárban azt mondták hogy az 5 ch-s nem apasztja el , azt lehet nyugodtan szedni , a 15 ch fölöttiek na azok igen , sõt ha el akarod apasztani a tejedet akkor kell kérni 15 ch fölöttit!!a ricinus communisról beszélek

Mennyi ideig kell szedni a fogamzásgátló tablettát, hogy hasson?

Legjobb válasz: én ezt megkérdeztem a dokimtól és azt mondta hogy az elsõ hónap után már hat a gyógyszer!

én ezt megkérdeztem a dokimtól és azt mondta hogy az elsõ hónap után már hat a gyógyszer!
Az újabbaknál 1 hét után kialakul a védettség!
az elõzõhöz ! pl: yadine belara stb
A gyógyszerek az elsõ hónapban nem hatnak teljes biztonsággal, ilyenkor jobb más módon védekezni még a tabletta mellett. A második levél megkezdésétõl már védve vagy.
A mai tablettáknál elvileg egy hét is elég.
2hét után már fix.
Én ugy a 14.tablettánál feküdtem le a barátommal, ugy hogy el is ment bennem, és nem történt baj. Meglehet várni az elsõ levél elfogyasztását, hogy biztos legyél a dologban..:)

Mennyi idő kell hogy hasson a Sotret nevű gyógyszer?

Aki szedte elmondaná mikor vette észre hogy kevesebb a pattanása? Nekem eddig csak a b?r?m meg a szám száradt ki.

Legjobb válasz: Hát ez mindenkinél más,nekem is elõször nagyon száradt a szám és gondolkoztam abbahagyom-e de aztán hozzászoktam, meg kicsit tûrhetõbb lett. Fél évig szedtem/szedem, most tartok az utolsó doboznál. Sokkkkkkaaal szebb lett a hátam és arcom. 1 pattanásom nincs :) Én a hátamon lévõ hegekre szedtem,az is szép lett,persze nem az igazi de nagyon megérte. szóval szerintem 1-3 hónap múlva már látni fogod az eredményt.

Hát ez mindenkinél más, nekem is elõször nagyon száradt a szám és gondolkoztam abbahagyom-e de aztán hozzászoktam, meg kicsit tûrhetõbb lett. Fél évig szedtem/szedem, most tartok az utolsó doboznál. Sokkkkkkaaal szebb lett a hátam és arcom. 1 pattanásom nincs :) Én a hátamon lévõ hegekre szedtem, az is szép lett, persze nem az igazi de nagyon megérte. szóval szerintem 1-3 hónap múlva már látni fogod az eredményt.
Én szedtem 8 hónapig. Sajnos szembetûnõ eredményt csak 3 hónap után várj. A retinoidoknak idõ kell mire kifejtik hatásukat.
nálam úgy másfél hónap volt, mire hatott rendesen, addig csak egyre több lett. Ne add fel semmiképp, nekem hihetetlenül ronda volt a hátam (de komolyan), 2 doboz után pedig semmi sem látszik már rajta. Most fél év szünet után felírt még két dobozt a bõrgyógyász, hogy soha többet ne jöjjenek vissza.

Mennyi időt várjak hogy hasson a fogamzásgátlóm? 1 hét elegendő vagy inkább még védekezzünk másféle módon is?

A menszeszem 2. napján vettem be.A tájékoztatón az áll hogy 1 hétig másféle védekezési módot kell alkalmazni.

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha kivárjátok az elsõ hónapot, nekem a dokim ezt javasolta. Elég pl. a Pharmatex hüvelykúp is, ha nem akartok óvszerrel védekezni.

A legbiztosabb, ha kivárjátok az elsõ hónapot, nekem a dokim ezt javasolta. Elég pl. a Pharmatex hüvelykúp is, ha nem akartok óvszerrel védekezni.
Ha a tájékozatón az áll, hogy egy hétig kell kiegészítõ védekezés, akkor egy hét után védeni fog. De én tuti megvárnám a 2 hetet is. Amúgy milyen tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: Meliane nevû fog.gátlót szedek.Tudtok róla valamit?Mien gyógyszer?
En is azt szedek! En most abbahagytam es mast fogok szedni.

Dr. Chen JIANGZHI szűztea kapszula forte-nek mennyi idő kell, hogy hasson? És ha elkezdem szedni akkor mennyi idő múlva kell szünetelni? Ha abba hagyom akkor vissza jönnek a kilók?

Most szeretném elkezdeni a Sz?z tea kapszulát el?tte nem is szedtem semmilyen fogyasztószereket, és evvel kapcsolatban szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat kérni!!! Aki már szedte az lécíves ossza meg velem, hogy milyen volt vele!

Legjobb válasz: Most sem fogyasztószert fogsz szedni, hanem egy hashajtót. Egy idõ után hozzászokik a szervezeted és késõbb székrekedést okozhat, aranyeret stb. Ettõl nme lehet lefogyni, legyengül a szervezeted de nem fogsz tõle lefogyni. Remélem még átgondolod a dolgot:) 21N

Most sem fogyasztószert fogsz szedni, hanem egy hashajtót. Egy idõ után hozzászokik a szervezeted és késõbb székrekedést okozhat, aranyeret stb. Ettõl nme lehet lefogyni, legyengül a szervezeted de nem fogsz tõle lefogyni. Remélem még átgondolod a dolgot:) 21N
A kérdező hozzászólása: köszi hogy legalább hozzá szóltál , de vannak olyan emberek akik már 15-20 kilót is leadtak vele! Akkor én mért ne tudnék lefogyni vele? Nem értelek!
Szerintem ezek a teák lócitromot sem érnek fogyás szempontjából. Én ittam sima szûzteát (nem fogyni akartam, kaptam), semmi különöset nem tapasztaltam, pedig egy egész dobozzal elfogyasztottam. (Igaz, én a sima verziót, nem a forte-t ittam. A kapszula elvileg ugyanaz, mintha filterest vennél.) Viszont sok helyen olvastam, hogy másoknak nagyon durva hasmenést és hascsikarást okozott. Nos, nekem 2 hétig volt most pont ilyen betegségem, ne akard átélni, borzasztó volt, ráadásul a hasmenéssel minden normális tápanyag átszalad rajtad és hihetetlen módon elgyengülsz, leépülnek az izmaid. Ezek a 'fogyasztószerek' semmit nem érnek, inkább: Igyál sima zöld teát, de ne filtereset, hanem olyat, ahol a teafüzet te kanalazod bele a bögrédbe. Abból simán megihatsz naponta több bögrével is (HA nem magas alapból a vérnyomásod, ez ugyanis feljebb viszi), felpörgeti az anyagcserédet. Egyél naponta 5-6 alkalommal, kisebb adagokat, szénhidrátot csak mértékkel, fõtt hús, tojás, saláták vagy sovány-félzsíros túró meg simán mehet vacsira. Naponta minimum 3 liter folyadékot igyál. Mozogj sokat (napi min. 40 perc folyamatos, tempós séta) és így heti 0, 5-1kg tuti lemegy és még egészségesen is étkezel mellette = nem lesz semmi bajod, sõt, sokkal jobb lesz a közérzeted. Ha a szûztea kapszulától elindul a hasad és pechedre nem is áll helyre pár órán belül, akkor csak kicsinálod a bélrendszeredet. Az se mindegy, hogy azok az emberek, akik 15-20 kilót fogytak ezzel az izével, azok: 1. Hány kilóról indultak. 2. Izomból vagy zsírból fogytak.
én egyszer kipróbáltam, olyan hascsikarásom lett tõle, hogy egész nap az ágyban fetrengtem... csak f_sni mentem ki a wc-re... jó szórakozást!
én egyszer szedtem be, karácsony tájékán, mikor összeettem minden szart és nem jött aminek jönnie kellett. hát förtelmes. fél nap múlva vettem észre a hatását és egész nap rohangálhattam a klotyóra. soha többet.
Én tbbszr szedtem, volt amikor két hétig, nekem semmit sem használt, -edzés mellett persze, és nem is mentem ki a wcre nem hajtott meg, és semmi..:D
Nekem két ismerõsöm is rosszul lett a dr chen féle termékektõl, az egyiknek vesefájdalmai voltak. Megfigyelte amikor nem használta akkor nem jött elõ ez a tünet. Nem tudom mennyire ellenõrzik ott a minõséget és milyen laborjuk van, de nem túl sok pénzük marad kutatásra és fejlesztésre. Én is szedtem egy terméküket és semmi hatást nem tapasztaltam 4 hónap után sem. Számomra nem az a kategória ami megüti a mércét minõségben.

Mennyi idő kell a neocidolnak hogy hasson?

Lefürdettem a kutyámat neocidollal,kb fél órája,de nyüzsögnek benne a bolhák. Mennyi idő kell hogy hasson?? 2xfürdettem egymás után mert azt hittem nem tettem bele eleget...néhány bolhát láttam hogy elpusztul de rengeteg van benne még ennyit sosem láttam,szegény nagyon szenved.

Legjobb válasz: A neocidol nagyon erõs szer, nem lett volna szabad egymás után kétszer megfürdetni benne! Mennyi vízhez tetted, hogy fürdetted le? Csak átmostad, vagy rendesen lefürdetted benne? Plusz, ha annyira bolhás, akkor nem elég a kutyát fürdetni, az egész környezetét le kell fújni, majd kb. 3 hét múlva megismételni az egészet.

A neocidol nagyon erõs szer, nem lett volna szabad egymás után kétszer megfürdetni benne! Mennyi vízhez tetted, hogy fürdetted le? Csak átmostad, vagy rendesen lefürdetted benne? Plusz, ha annyira bolhás, akkor nem elég a kutyát fürdetni, az egész környezetét le kell fújni, majd kb. 3 hét múlva megismételni az egészet.
meg egy bolthanyakörv sem ártana neki ami új mert az jobban hat
1 ampulla kell 1 liter vízbe. Helyileg hatnia kell, de csak kb. 1 nagyon-nagyon maximum 2 napig lesz bolha mentes a kutya. És azt is jó, ha tudod, hogy bolháknak csak kb. 10 %-a van a kutyán, a többi a környezetében. Jobb lett volna, ha egy jó spot-ont használsz (pl. Promeris Duo) és nagyon alaposan kitakarítod, majd permetezed a környezeted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket. Én nem ampullásat vettem hannem 10 ml-es kiszerelés, és 24 liter vízhez kell adni. elõször csak a felét kevertem be, és abban fürdettem le a macskákat és a kutyámat is. Kb 1 óra múlva megnéztem és még nagyon sok volt benne ezért megfürdettem a másik felében(5ml neocidol/12l vízben)most már sokkal jobb szinte az összes eltûnt. A vizeket amiben fürdettem szét locsoltam az udvaron ahol a kutya és a macskák a legtöbbet vannak.

Mennyi idő kell a borostyánkő nyakláncnak, hogy hasson?

Nektek mi a tapasztalatotok ezzel akpcsolatban?Tényleg jó?Én vettem egyet a fiamnak,hordjuk pár napja,de nem veszek észre rajta semmit.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek hat.Ezt írják is majd minden forgalmazó oldalon.

Nem mindenkinek hat.Ezt írják is majd minden forgalmazó oldalon.

Mennyi ideig kell ahhoz szedni a fogamzásgátlót hogy hasson? És amikor az orvos felírja miket kérdez? Elküld vérvételre is?

Legjobb válasz: Gyógyszertõl és az elsõ szem bevételének idõpontjától függõen "azonnal", egy hét vagy az elsõ levél beszedése után hat. A doki megvizsgál, vagy csak kikérdez, esetleg elküld vérvételre (ahogy hallom, a többség csak kérdez ha nincs panasz). Hogy miket kérdez? Szûz vagy-e még, mióta élsz nemi életet, eddig milyen mivel védekeztél, mi volt azzal a probléma, vettél-e be esemény utáni tablettát, állsz-e valamilyen gyógyszeres kezelés alatt, van-e valami panaszod, hízékony vagy-e, csak fogamzásgátlásra kell-e a tabletta, rendszeres-e a menstruációd, dohányzol-e, stb.

Gyógyszertõl és az elsõ szem bevételének idõpontjától függõen "azonnal", egy hét vagy az elsõ levél beszedése után hat. A doki megvizsgál, vagy csak kikérdez, esetleg elküld vérvételre (ahogy hallom, a többség csak kérdez ha nincs panasz). Hogy miket kérdez? Szûz vagy-e még, mióta élsz nemi életet, eddig milyen mivel védekeztél, mi volt azzal a probléma, vettél-e be esemény utáni tablettát, állsz-e valamilyen gyógyszeres kezelés alatt, van-e valami panaszod, hízékony vagy-e, csak fogamzásgátlásra kell-e a tabletta, rendszeres-e a menstruációd, dohányzol-e, stb.
annyival egészíteném ki, hogy engem megviszgált: megmérte súlyom, megtapogatta a hasam, benyúlt a hüvelyembe és ott is vizsgálódott, megnézte a mellem, nincs e benne vmi. Vérvételre nem küldött, de én lehet h kérned kéne tõle. Az ember nem lehet elég óvatos. Persze ha azt mondja semmi szükség rá akkor ok.
Szia! Én a Volina nevû fogamzásgátlót szedem. Az orvosom azt mondta, hogy várjak 1 hónapot, hogy 100%-os védelmet nyújtson, vagyis ne eshessek teherbe. Olvastam viszont különbözõ fórumokon, hogy ugyanez a tabletta (vagy akár más fajta is) védelmet nyújt már az elsõ tabletta beszedése után. Én mindenesetre megvártam az egy hónapot. Mikor elõször bementem, hogy felírja a fogamzásgátlót, nem kérdezett az ég világon semmit tõlem. Sem azt, hogy dohányzok-e, vagy hogy miért akarok tabit szedni, vagy egyáltalán szûz vagyok-e még. Csak megvizsgált belülrõl, de nem nézte meg sem a hasam, sem a melleim. A számítógépbe felírták, hogy mikor volt az utolsó menstruációm, és elküldött vérvételre. Amikor visszavittem az eredményt, akkor írta fel a Volinát. A mellem nagyobb lett tõle, de hízni nem híztam, viszont a hangulatváltozásokat én is észrevettem magamon, mint ahogyan többen is írják más oldalakon. Amúgy szerintem ez egy jó gyógyszer, végül is nálam a cél az volt, hogy megfelelõen védjen, és ne hízzak el tõle. Csak ajánlani tudom. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!