Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt hogy hasson (16 db)

Dr. Chen JIANGZHI szűztea kapszula forte-nek mennyi idő kell, hogy hasson? És ha elkezdem szedni akkor mennyi idő múlva kell szünetelni? Ha abba hagyom akkor vissza jönnek a kilók?

Most szeretném elkezdeni a Sz?z tea kapszulát el?tte nem is szedtem semmilyen fogyasztószereket, és evvel kapcsolatban szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat kérni!!! Aki már szedte az lécíves ossza meg velem, hogy milyen volt vele!

Legjobb válasz: Most sem fogyasztószert fogsz szedni, hanem egy hashajtót. Egy idõ után hozzászokik a szervezeted és késõbb székrekedést okozhat, aranyeret stb. Ettõl nme lehet lefogyni, legyengül a szervezeted de nem fogsz tõle lefogyni. Remélem még átgondolod a dolgot:) 21N

Most sem fogyasztószert fogsz szedni, hanem egy hashajtót. Egy idõ után hozzászokik a szervezeted és késõbb székrekedést okozhat, aranyeret stb. Ettõl nme lehet lefogyni, legyengül a szervezeted de nem fogsz tõle lefogyni. Remélem még átgondolod a dolgot:) 21N
A kérdező hozzászólása: köszi hogy legalább hozzá szóltál , de vannak olyan emberek akik már 15-20 kilót is leadtak vele! Akkor én mért ne tudnék lefogyni vele? Nem értelek!
Szerintem ezek a teák lócitromot sem érnek fogyás szempontjából. Én ittam sima szûzteát (nem fogyni akartam, kaptam), semmi különöset nem tapasztaltam, pedig egy egész dobozzal elfogyasztottam. (Igaz, én a sima verziót, nem a forte-t ittam. A kapszula elvileg ugyanaz, mintha filterest vennél.) Viszont sok helyen olvastam, hogy másoknak nagyon durva hasmenést és hascsikarást okozott. Nos, nekem 2 hétig volt most pont ilyen betegségem, ne akard átélni, borzasztó volt, ráadásul a hasmenéssel minden normális tápanyag átszalad rajtad és hihetetlen módon elgyengülsz, leépülnek az izmaid. Ezek a 'fogyasztószerek' semmit nem érnek, inkább: Igyál sima zöld teát, de ne filtereset, hanem olyat, ahol a teafüzet te kanalazod bele a bögrédbe. Abból simán megihatsz naponta több bögrével is (HA nem magas alapból a vérnyomásod, ez ugyanis feljebb viszi), felpörgeti az anyagcserédet. Egyél naponta 5-6 alkalommal, kisebb adagokat, szénhidrátot csak mértékkel, fõtt hús, tojás, saláták vagy sovány-félzsíros túró meg simán mehet vacsira. Naponta minimum 3 liter folyadékot igyál. Mozogj sokat (napi min. 40 perc folyamatos, tempós séta) és így heti 0, 5-1kg tuti lemegy és még egészségesen is étkezel mellette = nem lesz semmi bajod, sõt, sokkal jobb lesz a közérzeted. Ha a szûztea kapszulától elindul a hasad és pechedre nem is áll helyre pár órán belül, akkor csak kicsinálod a bélrendszeredet. Az se mindegy, hogy azok az emberek, akik 15-20 kilót fogytak ezzel az izével, azok: 1. Hány kilóról indultak. 2. Izomból vagy zsírból fogytak.
én egyszer kipróbáltam, olyan hascsikarásom lett tõle, hogy egész nap az ágyban fetrengtem... csak f_sni mentem ki a wc-re... jó szórakozást!
én egyszer szedtem be, karácsony tájékán, mikor összeettem minden szart és nem jött aminek jönnie kellett. hát förtelmes. fél nap múlva vettem észre a hatását és egész nap rohangálhattam a klotyóra. soha többet.
Én tbbszr szedtem, volt amikor két hétig, nekem semmit sem használt, -edzés mellett persze, és nem is mentem ki a wcre nem hajtott meg, és semmi..:D
Nekem két ismerõsöm is rosszul lett a dr chen féle termékektõl, az egyiknek vesefájdalmai voltak. Megfigyelte amikor nem használta akkor nem jött elõ ez a tünet. Nem tudom mennyire ellenõrzik ott a minõséget és milyen laborjuk van, de nem túl sok pénzük marad kutatásra és fejlesztésre. Én is szedtem egy terméküket és semmi hatást nem tapasztaltam 4 hónap után sem. Számomra nem az a kategória ami megüti a mércét minõségben.

Van itt valakinek tapasztalata sóbarlanggal kapcsolatban? Mennyire hatásos az allergiára? És mennyi idõ kell hozzá hogy hasson?

Legjobb válasz: Csak annyi a hatása, hogy tiszta bent a levegõ. Nekem a legjobb magyar allergológus azt mondta, hogy hatástalan gyógyászati szempontból, ugyanis a sókristályok nem tudnak a tüdõbe bejutni. Amúgy Mo-n nincs sóbarlang.

Csak annyi a hatása, hogy tiszta bent a levegõ. Nekem a legjobb magyar allergológus azt mondta, hogy hatástalan gyógyászati szempontból, ugyanis a sókristályok nem tudnak a tüdõbe bejutni. Amúgy Mo-n nincs sóbarlang.
Mesterséges sóbarlangok vannak! Nekem segített (hittem is benne), én heti háromszor jártam negyven percre. Nem mondom, hogy meggyógyított, de csökkentette a tüneteimet olyan szintre, hogy nem akadályozott a hétköznapi életben.
A kérdező hozzászólása: És mennyi ideig jártál? Mennyibe került?
Ne a tüneteket kezeld, az okot szüntesd meg: http://www.youtube.com/watch?v=C4sjzk9bIHE
Itthon nincs normális sóbarland, mert attól hogy tiszta a levegõ nem segit rajtad, ha sós vizet párologtatnak akkor meg csak a viz párolog, a só ott marad... . http://www.saltcave.co.uk õk kifejlesztettek egy gépet, ami mikron nagyságúra örli a sót és belekeveri a levegõbe, igy a só eljut a tüdõdbe. Ez annyira biznyítottan segit, hogy Angliában már a helyi társadalombiztosítási is támogatja a kezeléseket....
Mi is befúvásos sószobába jártunk anno mikor a kisfiam 1 éves volt. Tüdõgyulladása volt és utána kb. havonta hörghurutja. A rengeteg antibiotikumozás után döntöttem úgy, hogy kipróbáljuk. Megelõzés gyanánt. Jó volt, kellemes volt. Szerette, könnyebben lélegzett. Emlékszem, hogy könnyebben felszakadt neki a váladék a tüdejébõl. A köptetõtõl amúgyis bepörgött és azt hosszú hetekig nem is lehet alkalmazni. Szó ami szó én hiszem, hogy jó a befúvós, a többirõl nem tudok nyilatkozni. Az meg, hogy nem jut el a tüdõig, a mikroszemcsék? Baromság. Akkor a szénbányász mitõl lesz szilikózisos, a szénport nem belélegzi? Meg egy csomó port nem lélegzünk be az utcán?

Mennyi idő kell a neocidolnak hogy hasson?

Lefürdettem a kutyámat neocidollal,kb fél órája,de nyüzsögnek benne a bolhák. Mennyi idő kell hogy hasson?? 2xfürdettem egymás után mert azt hittem nem tettem bele eleget...néhány bolhát láttam hogy elpusztul de rengeteg van benne még ennyit sosem láttam,szegény nagyon szenved.

Legjobb válasz: A neocidol nagyon erõs szer, nem lett volna szabad egymás után kétszer megfürdetni benne! Mennyi vízhez tetted, hogy fürdetted le? Csak átmostad, vagy rendesen lefürdetted benne? Plusz, ha annyira bolhás, akkor nem elég a kutyát fürdetni, az egész környezetét le kell fújni, majd kb. 3 hét múlva megismételni az egészet.

A neocidol nagyon erõs szer, nem lett volna szabad egymás után kétszer megfürdetni benne! Mennyi vízhez tetted, hogy fürdetted le? Csak átmostad, vagy rendesen lefürdetted benne? Plusz, ha annyira bolhás, akkor nem elég a kutyát fürdetni, az egész környezetét le kell fújni, majd kb. 3 hét múlva megismételni az egészet.
meg egy bolthanyakörv sem ártana neki ami új mert az jobban hat
1 ampulla kell 1 liter vízbe. Helyileg hatnia kell, de csak kb. 1 nagyon-nagyon maximum 2 napig lesz bolha mentes a kutya. És azt is jó, ha tudod, hogy bolháknak csak kb. 10 %-a van a kutyán, a többi a környezetében. Jobb lett volna, ha egy jó spot-ont használsz (pl. Promeris Duo) és nagyon alaposan kitakarítod, majd permetezed a környezeted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket. Én nem ampullásat vettem hannem 10 ml-es kiszerelés, és 24 liter vízhez kell adni. elõször csak a felét kevertem be, és abban fürdettem le a macskákat és a kutyámat is. Kb 1 óra múlva megnéztem és még nagyon sok volt benne ezért megfürdettem a másik felében(5ml neocidol/12l vízben)most már sokkal jobb szinte az összes eltûnt. A vizeket amiben fürdettem szét locsoltam az udvaron ahol a kutya és a macskák a legtöbbet vannak.

Mennyi ideig kell szedni a köptetőt ahhoz, hogy hasson? Ha este beveszek egy ACC-t már reggelre már van hatása?

Legjobb válasz: Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.

Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.
A kérdező hozzászólása: Én nem sajnálom hogy nincs dolgom gyógyszerekkel és nem tudom mit mire hogyan kell használni.
Hát valóban azért az alapvetõ lenne, hogy elolvasod alaposan a használati útmutatót... (akkor nem lenne ennyi hülye kérdés, pláne a fogamzásgátlás témakörben, de tudom, manapság nem menõ ennyit se megtenni magunktól xD) Sokat nem hat, sõt, tapasztalatom szerint összességében se. Inkább nappal kezdd el használni, és inkább a pezsgõtablettát, azt csak napi egyet kell legalább. Az íze elég szörnyû sajnos. xD 4-5 napig szedni kell, és 1-2 nap kell a hatás kifejtéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem vettem még semmiféle köptetõt, ha vettem volna akkor el tudtam volna olvasni a tájékoztatót. Csak érdeklõdtem, a hatásról mert ugye ha rögtön hat, azzal elég kellemetlen közösségbe menni. Inkább elintézem 7végén.
Neten is fent van minden tájékoztató, ha érdekel véletlenül. :D Szerintem hétvégéig azért ne halogasd, sokkal rosszabb nem lesz a helyzet attól, hogy elkezdesz valamit szedni. :S

Mennyi ideig kell ahhoz szedni a fogamzásgátlót hogy hasson? És amikor az orvos felírja miket kérdez? Elküld vérvételre is?

Legjobb válasz: Gyógyszertõl és az elsõ szem bevételének idõpontjától függõen "azonnal", egy hét vagy az elsõ levél beszedése után hat. A doki megvizsgál, vagy csak kikérdez, esetleg elküld vérvételre (ahogy hallom, a többség csak kérdez ha nincs panasz). Hogy miket kérdez? Szûz vagy-e még, mióta élsz nemi életet, eddig milyen mivel védekeztél, mi volt azzal a probléma, vettél-e be esemény utáni tablettát, állsz-e valamilyen gyógyszeres kezelés alatt, van-e valami panaszod, hízékony vagy-e, csak fogamzásgátlásra kell-e a tabletta, rendszeres-e a menstruációd, dohányzol-e, stb.

Gyógyszertõl és az elsõ szem bevételének idõpontjától függõen "azonnal", egy hét vagy az elsõ levél beszedése után hat. A doki megvizsgál, vagy csak kikérdez, esetleg elküld vérvételre (ahogy hallom, a többség csak kérdez ha nincs panasz). Hogy miket kérdez? Szûz vagy-e még, mióta élsz nemi életet, eddig milyen mivel védekeztél, mi volt azzal a probléma, vettél-e be esemény utáni tablettát, állsz-e valamilyen gyógyszeres kezelés alatt, van-e valami panaszod, hízékony vagy-e, csak fogamzásgátlásra kell-e a tabletta, rendszeres-e a menstruációd, dohányzol-e, stb.
annyival egészíteném ki, hogy engem megviszgált: megmérte súlyom, megtapogatta a hasam, benyúlt a hüvelyembe és ott is vizsgálódott, megnézte a mellem, nincs e benne vmi. Vérvételre nem küldött, de én lehet h kérned kéne tõle. Az ember nem lehet elég óvatos. Persze ha azt mondja semmi szükség rá akkor ok.
Szia! Én a Volina nevû fogamzásgátlót szedem. Az orvosom azt mondta, hogy várjak 1 hónapot, hogy 100%-os védelmet nyújtson, vagyis ne eshessek teherbe. Olvastam viszont különbözõ fórumokon, hogy ugyanez a tabletta (vagy akár más fajta is) védelmet nyújt már az elsõ tabletta beszedése után. Én mindenesetre megvártam az egy hónapot. Mikor elõször bementem, hogy felírja a fogamzásgátlót, nem kérdezett az ég világon semmit tõlem. Sem azt, hogy dohányzok-e, vagy hogy miért akarok tabit szedni, vagy egyáltalán szûz vagyok-e még. Csak megvizsgált belülrõl, de nem nézte meg sem a hasam, sem a melleim. A számítógépbe felírták, hogy mikor volt az utolsó menstruációm, és elküldött vérvételre. Amikor visszavittem az eredményt, akkor írta fel a Volinát. A mellem nagyobb lett tõle, de hízni nem híztam, viszont a hangulatváltozásokat én is észrevettem magamon, mint ahogyan többen is írják más oldalakon. Amúgy szerintem ez egy jó gyógyszer, végül is nálam a cél az volt, hogy megfelelõen védjen, és ne hízzak el tõle. Csak ajánlani tudom. :)

Lehet egyszerre szedni a ricinus communist és az urtica urens? Ha igen, hogyan, mennyit? Mennyi idő kell átlagban, hogy hassanak a tejtermelésre?

Legjobb válasz: igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba,mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam ,hogy abba kell hagyni ha beindul,mert apaszt és majdnem elment a tejem,de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája

igen de csak a 5ch-sat és ha belövellt-beindult a tej azonnal hagyd abba, mert elapasztja! Én napi 3*5öt szedtem és nagyon jó volt csak nem tudtam , hogy abba kell hagyni ha beindul, mert apaszt és majdnem elment a tejem, de beindítani jól beindította.7hetes baba mamája
Jah és én is egyszerre szedtem, egy idõben vettem be.
Ma vettem én is ricinus communist !! Tehát ilyen jó csodaszer?? És meddig kell szedni? hogyan? És a tejem is tápláló lesz tõle? Milyen lesz tõle a tejcim?? üdv egy 6 hetes babó anyukája , aki kétcségbe van esve mert már tápszerezem is a manómat!! Mert nem sok a tejcim!! Pedig iszom laktoherbet is , szedek elevitet is!!
Nekem ma a gyógyszertárban azt mondták hogy az 5 ch-s nem apasztja el , azt lehet nyugodtan szedni , a 15 ch fölöttiek na azok igen , sõt ha el akarod apasztani a tejedet akkor kell kérni 15 ch fölöttit!!a ricinus communisról beszélek

Levoxa 500mg filmtablettát szedtem 2 hétig, ma telt le. Mennyi időt kell várnom (ha kell), hogy hasson?

Az orvos azt mondta,h szedem 2hétig,várok 1 hetet és csinálok egy ondó mintát,amit majd beviszek a laborba.Én viszont nem szeretnék még egy hetet várni,viszont azt se,h a barátnőmnek baja legyen ebből...Valaki hozzáértő ?

Ha most ekezdem újra szedni a fogamzásgátlót, mennyi idö kell hogy hasson, és bennthagyhassa a barátom?

Tiz évig szedtem fogamzásgátlót.Majd 7hónapig nem.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, a készítmény használati utasításában pontosan le van írva a válasz arra, amit kérdeztél.

Ha jól tudom, a készítmény használati utasításában pontosan le van írva a válasz arra, amit kérdeztél.

A sörélesztő tablettát mennyi ideig kell szedni, hogy hasson, és muszáj napi 15 szemet beszedni?

Március eleje óta szedem a Söréleszt? tablettát, de soknak tartom a 15db-ot naponta, mivel 150dbos, és akkor 10napra lenne elég. Igy napi 3 szemet szedek. Mennyi ideig kell szednem? Vagy ezt is kúraszerüen kell? Elég az a 3szem?

Legjobb válasz: Elég az a 3 szem is több, mint a semmi. Nemtudom mire szeded, én is szedtem, fáradékonyságra, nekem nem segített sokat. Nem muszály folyamatosan szedni. Szerintem ha márciustól semmi változást nem észlelsz, hagyd abba a szedését, mert felesleges.

Elég az a 3 szem is több, mint a semmi. Nemtudom mire szeded, én is szedtem, fáradékonyságra, nekem nem segített sokat. Nem muszály folyamatosan szedni. Szerintem ha márciustól semmi változást nem észlelsz, hagyd abba a szedését, mert felesleges.
A kérdező hozzászólása: igazából a hajamra szedem, szerintem szebb lett azóta, bár nemtudom. Azthiszem, gyorsabban is nõ. De sajnos nem mértem le, mennyi volt anno.
amit én vettem sörélesztõt arra napi 6 volt írva, de én csak napi 2-t szedtem és nekem hatott (én leginkább a gyenge körmöm miatt szedtem és erõsödött is:D) de ha nekem március óta semmi akkor tényleg felesleges...:/
A kérdező hozzászólása: Te milyen márkájút szedtél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!