Találatok a következő kifejezésre: Mennyi időt az első alakalom előtt (1 db)

Mennyi időt várjak az első alakalom előtt?

Nekem elég fontos a szex...most lett egy új barátom lassan kéthete járunk..és már lett is volna alkalmam igent mondani..de valahogy mégsem tettem...amikor meg nem vagyok vele akkor mindig akarom...most mennyit várjak még? barátn?im szerint még nem kéne...de én meg igényelném...szóvaal:S?

Legjobb válasz: Ahogy Lenin mondta: Dugni Dugni Dugni, jól és sokat...

Ahogy Lenin mondta: Dugni Dugni Dugni, jól és sokat...
Hát attól is függ h hány éves vagy. Két hét lehet h elég korai. De ha úgy érzed h akarod, és a srác megérdemli h odaadd magad neki akkor csináljátok.
A kérdező hozzászólása: hát 18 vagyok...és be kell valljam sexmániás...a fiú meg nagyon rendes..és télleg nem erõltetné rám a dolgot!
Úgy csináld, hogy Neked jó legyen, ha akarod, akkor hajrá.
Az elsõ válaszoló vagyok: ha 18 vagy akkor hajrá... fõleg ha rendes a srác. Csak azt hittem elõször hogy 14-15 vagy v nemtom... Így már kicsit más. Hajrá!!!:D
Ha nagyon akarja, akkor várj még, ne add könnyen magad :) Ha pedig nem annyira, csak kíván téged, pon t annyira, mint te õt, akkor történjen meg és legyen tökéletes! Értékeld a kapcsolatot, h hol tartotok, mondjuk szerintem úgy jó, ha minden szép sorjába... :) Fokozatosan.
A kérdező hozzászólása: az miért fontos, h 18 vok:) ? mire akartál erre utalni?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nők (elsősorban, de férfiak válaszai is érdekelnek)! Ti mit gondolnátok erről?

Párom a munkahelyén-elvileg a többi férfikollégával-abban fogadtak a nőkkel, hogy elmennek pilatesre. Nekem ez bűzlik egy kicsit, főleg, hogy az utóbbi napokban furán viselkedik. pl.: ne hívjam reggel, mert nincs kedvem bájcsevejre, tegnap este -állítólag a metró miatt-nem hallotta, hogy kb. 4-5 alkalommal csörgettem. Jelzem, nem hívom állandóan, de az, hogy rám nyomja a telefont, amikor beszélek, az túlzás...

8

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!